Feszült meccsen, nehezen, de nyert a Falco

Szombathely - Sokáig vezetett, a végére elfáradt a Szedeák.
 
 
 
 
 

Feszült meccsen, nehezen, de nyert a Falco

Szombathely - Sokáig vezetett, a végére elfáradt a Szedeák.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A 2008-as bajnokcsapat egyetlen aktív tagját, Andrija Csiricset még a mai napig is hatalmas tisztelet és szeretet övezi Szombathelyen: nagy tapsot kapott a szerb légiós a bemutatásnál is, és utána szinte végig a meccs folyamán. Ráadásul tegnap volt a 37. születésnapja, így duplán is éltette őt a vasi B-közép. A vendégeket egyébként 11 fős szurkolótábor is elkísérte Szombathelyre.

Csípősen, harapósan, kellő agresszivitással kezdte a meccset a Szeged, két perc után 4-10 volt az állás. Persze ehhez az is kellett, hogy gyengén védekezett a Falco. Csirics nagyon élt az első negyed derekán már tíz pontos volt, amikor 8-17-nél időt kért korábbi mestere, Szrecsko Szekulovics. Hiába, a hazaiak inkább a külső körülményekkel voltak elfoglalva, mintsem a játékkal. Volt már 10-21, majd 16-28 is, végül 18-28-as eredménnyel zárult az első felvonás.

A sérüléséből felépülő Fortune hármasával folytatódott a meccs, a Falco nagyon gyengén dobott. A vendégek viszont nagyot küzdöttek, és továbbra is őrizték tíz pont körüli előnyüket. Norfleet vezérletével vérszemet kapott a Falco, és a 16. percre feljött 34-37-re. A második vendég időkérés következett. Nagy nehezen fordítottak a sárga-feketék. Kezdett egyre keményebbé válni a meccs, ment az adok-kapok rendesen mindkét oldalon. Perl közelije kimaradt a végén, így a félidőben 45-47 állt a táblán.

A hazaiak védekezése továbbra is átjáróház volt, a 27. percben Borisov középtávolijával vezettek ismét a vasiak (57-56). Pattanásig feszültek az idegek a pályán, nem volt magas a színvonal, igaz ehhez hozzájárultak a külső körülmények is. Megint Norfleet volt az, aki átlendítette a hazaiakat a holtponton, 63-59-nél időt kért Mandics. Egy pillanatra sem adta fel a Szedeák, mínusz ötről is azonnal visszajött. 66-65-ről indult a záró felvonás.

A második félidőben Perl brutális fokozatra kapcsolt, miközben Fortune veszítette el a fejét, és kezdte el hergelni a hazai B-közepet (nem is maradt energiája a támadások befejezésére), amiért aztán persze alaposan meg is kapta a magáét… 83-76-nál még megpróbálkoztak a vendégek egy újabb időkéréssel. Zsigeranovics a 38., majd Sulovics a 39. percben pontozódott ki. Utóbbi hosszasan, gúnyosan meg is tapsolta a hazai nézőket, majd odaszólt a játékvezetőknek is, amiért a vendég kispad még egy technikait is kapott. Innen már nem volt visszaút, nehezen indult, de végül sima lett a vége a Falcónak. Ettől függetlenül le a kalappal a Szedeák előtt, amely közel állt ahhoz, hogy története során másodszor is nyerjen az Aréna Savariában.

Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Először is gratulálok és köszönöm a szurkolótáborunknak a mai estét, illetve az egész szezont. Nagyon jól eső érzés volt, amikor mínusz tizennégynél is mellettünk álltak, ez roppant sokat segített. Nem kezdtük jól a meccset, bealudtunk az első negyedben, a Szeged pedig nagyon motivált volt, és jól is játszott. A hátralévő három negyedet már megnyertük, elkaptuk a saját ritmusunkat. Nehéz volt visszajönni, de megharcoltunk érte, sokkal agresszívabbak voltunk a második negyedtől. A védekezésünk is feljavult, ez pedig meghozta az eredményét. Aki nem látta a meccset, csak az eredményt, azt is gondolhatná, hogy könnyű volt, de ez egyáltalán nem igaz. A Szeged, ahogy a többi csapat is a magyar bajnokságban, egyáltalán nem gyenge. Megyünk tovább, gratulálok a csapatnak, lezártuk az évet, hasonlóan sikeres új esztendőt kívánok minden egyes szurkolónknak, játékosunknak és csapattagnak.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Gratulálok a Falcónak, mert jobb volt nálunk. De mi sem voltunk gyengék. Harmincnégy percen keresztül meccsben voltunk, de a végén nem nyertünk. Ennek lehet oka a játékoshiány, az, hogy Fortune sérülésből tért vissza, Kovács pedig vállalta ugyan a játékot, de messze nem volt egészséges. Huszonkét eladott labdánk volt, ez nagyon sok. Nehogy valaki félreértse, nem okolom a vereség miatt a játékvezetőket, de azért ezekből legalább hat kétes szituációkban történt, amikor lehetett volna másként is ítélni. Mindegy, megyünk tovább. Ami biztató számunkra, hogy sikerült a Falcóval Szombathelyen jó meccset játszani, pihenés nincs, 6-án máris játszunk.

 
 

 

 
 • 51MARILLION2018január01.13:09ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Anno Falco -Zte!
  Nalunk Palja ott meg a Dzunics. Micsoda csatak voltak. Dzunics hozta fel a labdat Palja meg mutatta hogy elallnak a fuleid...
  ...

  Nekem azok a meccsek Falcco-Zte,Pajja-Dzunics (még a kis csarnokban) Tv-s meccs,riporter Knézy Jenő...megvan/nak! Néha előveszem....

   
 • 50szombathely192017december31.12:23ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Pavlovics...mekkora volt máár!!
  Összefutottam vele az akkori Olimpiába..Kerdeztem:
  - Pava mennyit dobtál?
  - Amennyit akartam.:-)
  ...

  Anno Falco -Zte!
  Nalunk Palja ott meg a Dzunics. Micsoda csatak voltak. Dzunics hozta fel a labdat Palja meg mutatta hogy elallnak a fuleid... :)
  Amikor Pavlovics jott csak neztunk, hogy letezik olyan jatekos aki mindent bedob.
  Akkor kezdtek el jonni a bravurgyozelmek a nagy csapatok ellen.

   
 • 49donnarumma2017december31.09:19ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Igen de akkor csak, Pavlovics,és Jovanovics voltak ketten csúcs légiósaink,mellette Magyar fiatalok,senki nem beszélt elvárásban dobogóról...
  ...

  Pavlovics...mekkora volt máár!!
  Összefutottam vele az akkori Olimpiába..Kerdeztem:
  - Pava mennyit dobtál?
  - Amennyit akartam.:-)

   
 • 48MARILLION2017december31.08:36ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Tudod mennyivel konnyebb lenne a mezonyembereknek ha lenne egy hasznalhato centerunk? Nem kellene 40 perceket tolni egy Govenst mert amit jatszunk kell hozza.
  ...

  +1, Hagyd rá őt úgysem lehet meggyőzni! Megjegyzem NBA logóval feszít,és ott éppen hogy kemény centerezések is mennek mennek nemcsak pumpálás mezőnyben! Neki nem hiányzik egy ellenfélre veszélyesebb center a kedvenc csapata játékából!

   
 • 47szombathely192017december31.00:19ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Igen, a liga egyik legjobb centere. Lóránton és Kelleren kívül senkire sem cserélném el. Lehet hogy tudásra van hasonló kaliber (nem azt írtam továbbra sem, hogy ő a 3. legjobb… olvass!
  ...

  Tudod mennyivel konnyebb lenne a mezonyembereknek ha lenne egy hasznalhato centerunk? Nem kellene 40 perceket tolni egy Govenst mert amit jatszunk kell hozza.
  Es ami a szomoru az egeszben, hogy Norbi a parja Zsiganak.

   
 • 46MARILLION2017december30.22:27ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Nem, nem annak szerződtettük.
  És Jovánoviccsal hányadikak lettünk? Emlékszel?
  Igen, Radic 20 pontokat összehoz, és 20-25-30akat kapnak róla! Soha nem cserélném el Radicra.
  ...

  Igen de akkor csak, Pavlovics,és Jovanovics voltak ketten csúcs légiósaink,mellette Magyar fiatalok,senki nem beszélt elvárásban dobogóról,és akkoron bizony ez a két Szerb kosárzseni a maga műfajában oktatott,bármelyik csarnokba játszott a csapatunk ! Vissza a mába,Most meg ahelyett hogy biztosra mennénk csak két magas emberrel akarjuk végigtolni a szezont! Ráadásul az is különös helyzet hogy a Tóth Norbít jobban tudjuk használni mint Zsigát! Sajnos Pantelics féle játékosra gondolom esély sincs,akkor meg minek egy ilyen légiós?Vagy jobbat vagy senkit! UI. És más Falco szurkolókkal itt ne keménykedj nem kell hogy égess minket más csapatok szurkolói előtt,hogy Falcos a Falcost......ez nem volt jellemző a Falco családra! Kösz.

   
 • 45reggiemiller2017december30.21:29ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Ha kerhetnem szedd ossze az energiadat es normalis hangnemben valaszolgass legalabb a sajat csapatod szurkoloinak.
  Azt irtad a liga egyik legjobb centere csak Lorant es Keller jobb nala.
  ...

  Igen, a liga egyik legjobb centere. Lóránton és Kelleren kívül senkire sem cserélném el. Lehet hogy tudásra van hasonló kaliber (nem azt írtam továbbra sem, hogy ő a 3. legjobb… olvass!), de mivel könnyen lehet, hogy az illető emberileg nem illeszkedne a képbe, bomlasztana, elvenné a labdát a mezőnysortól, nem védekezne, stb… Ez így tökéletes, ahogy van, a mezőnyemberek szedjék össze magukat!

   
 • 44reggiemiller2017december30.21:27ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Ja mert akkor az Ivánt nem húzóembernek szerződtettük a festékbe,pláne hogy ö is légiós! Haver te mindenkit kúrva hamar leoltasz itt, akitől nem azt a olvasod amit te szeretnél olvasni!
  ...

  Nem, nem annak szerződtettük.
  És Jovánoviccsal hányadikak lettünk? Emlékszel?
  Igen, Radic 20 pontokat összehoz, és 20-25-30akat kapnak róla! Soha nem cserélném el Radicra. Ahogy Sejficre, Andricra sem! Csorvási…? :DD

   
 • 43MARILLION2017december30.21:11ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Na itt van a kutya elásva, ha szerinted rendben van a mezőnysorunk és a centerünket okolod mindenért… Boriszov kellemes meglepetés? Szása csalódás? Ember! Ne már!
  ...

  Ja mert akkor az Ivánt nem húzóembernek szerződtettük a festékbe,pláne hogy ö is légiós! Haver te mindenkit kúrva hamar leoltasz itt, akitől nem azt a olvasod amit te szeretnél olvasni! Ja és megsúgom volt olyan évjárat Falco honban amikor ponterős és tekintélyes szerb center légiós játszott nálunk,és lepattanót is kapkodott bőven igaz az bőven nem tegnap volt,elárulom neked hogy Ljubisa Jovánovics 205 cm volt! Mond neked ez a név valamit? De vissza a jelenbe,nehogy már normálisnak tartsd azt hogy cserepadra tartsunk légiós centert! Ui. Nézd meg PL. Zegen Radics is meccsenként rendre minima 20 pontokat összehoz,aztán milyen szar volt eleinte!

   
 • 42donnarumma2017december30.20:42ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Mondjuk Csorvási, Andric, Sejficre nem cserélném el. Radic még mindig nagy krédés, de egyre jobb.
  ...

  +1

   
 • 41szombathely192017december30.18:24ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Nem azt írtam hogy a harmadik legjobb te igen okoska, hanem hogy a két fehérvári egyértelműen jobb nála. Még egyszer megkérdezem: ki az a sok edző aki ezt kihasználta, és ezzel nyert is ellenünk?
  ...

  Ha kerhetnem szedd ossze az energiadat es normalis hangnemben valaszolgass legalabb a sajat csapatod szurkoloinak.
  Azt irtad a liga egyik legjobb centere csak Lorant es Keller jobb nala. Tehat ha logikusan gondolkodik az ember azt jelenti ezt a ket embert koveti Zsiga! :) Tudod szoktalak olvasni de olyan rozsaszin kod van a szemed elott, hogy az mesebe illo.
  Es elarulom neked, nem az altalad sztarolt Ivannal jutottunk a dontobe mert az elodontohoz nem sok koze volt. A dontobe meg eselytelen volt. Szoval Ivan koronazasara ne kolts sok penzt inkabb tedd be a kozosbe es kozosen hozzunk egy hasznalhato centert.

   
 • 40r_2017december30.17:55ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Mondjuk Csorvási, Andric, Sejficre nem cserélném el. Radic még mindig nagy krédés, de egyre jobb.
  ...

  Inkább úgy mondanám, hogy nem lennénk előrébb velük csak ugyanott. Hogy ne legyen félreérthető...

   
 • 39r_2017december30.17:46ÚjVálasz
  Idézet: drive
  Tudod a magas lóról lehet ám nagyot esni! Ezzel a centersorral az idén döntőt játszatok? Én ebben nem vagyok biztos .Sőt... Sorolok fel neked egy-két centert aki sokkal jobb a Zsigeranivicstól.
  ...

  Mondjuk Csorvási, Andric, Sejficre nem cserélném el. Radic még mindig nagy krédés, de egyre jobb.

   
 • 38istipisti2017december30.17:42ÚjVálasz

  Minden Fórumozónak/FALCO-sok kiemelten/ B.U.É.K !

  Én már csak jövőre leszek itt !

   
 • 37istipisti2017december30.17:38ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Tavaly ilyenkor ugyanúgy nem volt még nagy betűs csapatunk, az igazi nagy pofán verések még hátravoltak és csak a középszakasz végére a rájátszás elején kezdtünk el idegenben is komolyan játszani.
  ...

  Igazad van, de ezt már szeptemberben tudni lehetett../center posztot/

  És akkor ezért ki a felelős ??

   
 • 36istipisti2017december30.17:35ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Na itt van a kutya elásva, ha szerinted rendben van a mezőnysorunk és a centerünket okolod mindenért… Boriszov kellemes meglepetés? Szása csalódás? Ember! Ne már!
  ...

  Ember, nem csak a Zsigával van persze gond..De Nálad az hogy működne, hogy keményen menjen a védekezés is, meg azért a 20 pontos átlag is jöjjön mindig ??
  Ahol van10 azonos képességű, ott igen..Egy-két európai sztárcsapatnál !

  Ha meg nincs aki pontot dobjon, az a baj!
  A védekezés mindig fejben dől el, tehát itt van tennivaló, nem is kevés..

  De aki lassú eleve, azt nem tudod felgyorsítani. !

   
 • 35drive2017december30.17:31ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Nem azt írtam hogy a harmadik legjobb te igen okoska, hanem hogy a két fehérvári egyértelműen jobb nála. Még egyszer megkérdezem: ki az a sok edző aki ezt kihasználta, és ezzel nyert is ellenünk?
  ...

  Tudod a magas lóról lehet ám nagyot esni! Ezzel a centersorral az idén döntőt játszatok? Én ebben nem vagyok biztos .Sőt... Sorolok fel neked egy-két centert aki sokkal jobb a Zsigeranivicstól. Keller,Lóránt,Andric,Sejfic, Radics,Csorvási és a debreceni center is.

   
 • 34r_2017december30.17:26ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Na itt van a kutya elásva, ha szerinted rendben van a mezőnysorunk és a centerünket okolod mindenért… Boriszov kellemes meglepetés? Szása csalódás? Ember! Ne már!
  ...

  Tavaly ilyenkor ugyanúgy nem volt még nagy betűs csapatunk, az igazi nagy pofán verések még hátravoltak és csak a középszakasz végére a rájátszás elején kezdtünk el idegenben is komolyan játszani. Szóval ebben a tekintetben még nem vagyunk lemaradva.

  A centerkérdéshez; az lehet, hogy a mezőnysorunk nem úgy teszi oda magát ahogyan kellene... de palánk alatt Tóth Norbin kívül nincs is játékosunk a mérkőzések 80%-ban.

   
 • 33reggiemiller2017december30.17:15ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Mi a baj a mezőnysorral? Zoli és Go nélkül szinte minden meccset elvesztettünk volna..Norfleet-et igen kevésszer használja Szrecsko, jó, sérült is volt.
  ...

  Na itt van a kutya elásva, ha szerinted rendben van a mezőnysorunk és a centerünket okolod mindenért… Boriszov kellemes meglepetés? Szása csalódás? Ember! Ne már! Először azt gondoltam, erre a hsz-re nem is érdemes reagálni, de csak nem bírom ki basszus… Ugyanazt nézzük?
  A „mezőnysztárjaink” dobhatnak hárman-négyen együtt akár 100 pontot is, ha 200at kapunk róluk… Botrány amit hónapok óta művelnek védekezésben és hozzáállásban egyaránt. Egymást próbálják túllicitálni pontokban. A tavalyi csapatunknak pont az volt az erőssége, hogy CSAPAT voltunk, alázattal, mindenki beállt a sorba. De idén? Egymást oltják ki a mezőnyembereink. Lehet itt centerezni, nem centerezni, de ők Pécsen, Pakson, Körmenden és Kecskeméten is szarok voltak. Ment az alibi, meg az arcoskodás, ki is kaptunk. Pont ezért. Nem Ivan miatt. Őket minden téren húzóembernek szerződtettük, nem erre amit időnként (most már sokadszor) hoznak…
  Persze lesz ez még jobb is, én nem küldenék el senkit :D
  Hajrá Falco!

   
 • 32istipisti2017december30.16:56ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Nem azt írtam hogy a harmadik legjobb te igen okoska, hanem hogy a két fehérvári egyértelműen jobb nála. Még egyszer megkérdezem: ki az a sok edző aki ezt kihasználta, és ezzel nyert is ellenünk?
  ...

  Mi a baj a mezőnysorral? Zoli és Go nélkül szinte minden meccset elvesztettünk volna..Norfleet-et igen kevésszer használja Szrecsko, jó, sérült is volt.Boriszov nekem inkább kellemes meglepetés, mint negatívum..

  Norbi és Beni sokszor hiába akar, hektikusak.Szása nálam eddig csalódás.Zsigáról meg beszéltünk !
  Elment Kristóf, Simi és a Peti ! Egyikük sem volt Szrecsko szíve -csücske.Csak a kispadot koptatták..Szerintem sokkal több volt bennük !

  Ennyi !!

   
 • 31reggiemiller2017december30.16:32ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Pantelics nyomaba sem erhet Ivan.
  Pante ugy zart el ahogy tanitjak. Jo keze volt. Ki kellett ra lepni a centernek palank alol. Volt helye Chadnek egy egyezni amit paradesan csinalt.
  ...

  Pantelics nyomába tényleg nem érhet Ivan! Na de kérdezem én: ki érhet a nyomába? Még Lóránt, Keller sem! Hozzá hasonlítani megint csak hatalmas blődség... Mert a Falcónak sem előtte, sem utána nem volt olyan centere, mint ő... Nem véletlen az sem, hogy évek óta a Bundesligában tolja, egy ilyen játékos nem is annyit keres, mint Ivan...

   
 • 30reggiemiller2017december30.16:30ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Bocs, 1x-er nem sikerült, az az aranyba is került..

  Legyen igazad, ha csak a héten nem lesz változás a fejekben, én az 1 pontnak is örülni fogok.
  Lepattanót meg nem az1-2 posztnak kell szednie..
  ...

  A tavalyi csapattól nem lehetett elvárás a döntő (az ideivel ellentétben), így akkor nem veszítettünk, hanem nyertünk egy ezüstöt.
  Hát, pedig már pontosan nem ott tart a kosárlabda, mint régen. Lepattanót igenis szednie kell 1-2-3-4-es posztos játékosnak is, nem egy helyen ők a legjobbak.

   
 • 29reggiemiller2017december30.16:28ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Nem tudom te melyik meccseket nezed de ha szerinted Ivan a bajnoksag 3. legjobb centere akkor lehet a te keszulekedben van a hiba.
  De nezzuk mit latunk tole.
  Labbal gyors? Nem!
  Jo keze van? Nem!
  ...

  Nem azt írtam hogy a harmadik legjobb te igen okoska, hanem hogy a két fehérvári egyértelműen jobb nála. Még egyszer megkérdezem: ki az a sok edző aki ezt kihasználta, és ezzel nyert is ellenünk? Az általam felsorolt csapatoknak jobb centereik vannak? Lábbal gyorsabbak? Jobb kezük van? Jó elzárásokat csinálnak? Jól védekeznek? Sok faultot fújnak rájuk? Nem. Köszönöm a hozzáértésed, mehetsz aludni.
  Ezzel a centersorral tavaly döntőt játszottunk. Idén is azt fogunk. Sokkal nagyobb baj van a mezőnysorunkkal…

   
 • 28szombathely192017december30.16:12ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  +1 és: egyből Pantelics jutott az eszembe.Ő akkor tényleg a háromban volt !!
  ...

  Pantelics nyomaba sem erhet Ivan.
  Pante ugy zart el ahogy tanitjak. Jo keze volt. Ki kellett ra lepni a centernek palank alol. Volt helye Chadnek egy egyezni amit paradesan csinalt.
  Pante jol blokkolt es vezer volt.
  Egy ilyen jatekossal iden bajnoki cimet nyerhetnenk.

   
 • 27istipisti2017december30.16:07ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Nem tudom te melyik meccseket nezed de ha szerinted Ivan a bajnoksag 3. legjobb centere akkor lehet a te keszulekedben van a hiba.
  De nezzuk mit latunk tole.
  Labbal gyors? Nem!
  Jo keze van? Nem!
  ...

  +1 és: egyből Pantelics jutott az eszembe.Ő akkor tényleg a háromban volt !!

   
 • 26istipisti2017december30.16:03ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  +20 lesz az is.

  Imádom az olyan mondatokat, hogy "Ezzel a játékkal..." Mert minden csapat ugyanazzal a játékkal áll ki minden héten, minden ellenfél ellen ugye...
  ...

  Bocs, 1x-er nem sikerült, az az aranyba is került..

  Legyen igazad, ha csak a héten nem lesz változás a fejekben, én az 1 pontnak is örülni fogok.
  Lepattanót meg nem az1-2 posztnak kell szednie..Ja és hogy nekik kell a pontok zömét is termelni??? Persze ezért vannak, de a többiek sem bagóért...

  Hajrá Falco !!!

   
 • 25szombathely192017december30.15:39ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Igen? Az összes csapat edzője észrevette? És mennyi használta ki? :D Hagyjál már a hülyeségeiddel!
  ...

  Nem tudom te melyik meccseket nezed de ha szerinted Ivan a bajnoksag 3. legjobb centere akkor lehet a te keszulekedben van a hiba.
  De nezzuk mit latunk tole.
  Labbal gyors? Nem!
  Jo keze van? Nem!
  Tepi a pattanokat? Nem!
  Jo elzarasokat csinal? Nem!
  Ponteros? Nem!
  Sok faultot ut be? Igen!

  Ha ilyen mutatokkal ma Magyarorszagon egy harmadik legjobb centernek lehet lenni akkor jovo hetvegere nevvezzunk be egy fenyofat es tegyuk a palank ala.

   
 • 24reggiemiller2017december30.15:19ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Ezzel a játékkal, a mostani Atom ellen még itthon se lesz esélyünk..

  Tegnapi csak azért lett meg, mert a Szeged elfáradt..
  Hullámzó teljesítmények, a többit már nem is ragozom..
  ...

  +20 lesz az is.

  Imádom az olyan mondatokat, hogy "Ezzel a játékkal..." Mert minden csapat ugyanazzal a játékkal áll ki minden héten, minden ellenfél ellen ugye... Mi is évek óta ugyanazzal a játékkal verünk meg mindenkit itthon... Istenem...

   
 • 23reggiemiller2017december30.15:18ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Nem tudom Szekulovics mikor látja már be, hogy centerjáték nélkül semmi esélyünk az erőssebb csapatok ellen.
  ...

  Igen? Az összes csapat edzője észrevette? És mennyi használta ki? :D Hagyjál már a hülyeségeiddel! Ivan tegnap megint kamu faultokkal pontozódott ki… A liga egyik legjobb centere (Keller, Lóránt jobb nála). A szolnoki jobb? a körmendi jobb? a zetés jobb? a kecskeméti jobb? a pécsi jobb? NEM!

  Én meg inkább azt mondom jó lenne ha a szent teheneink elkezdenének végre védekezni is és nem csak statot gyártani! Mert egyelőre az megy…

   
 • 22istipisti2017december30.14:07ÚjVálasz
  Idézet: lassa
  Abszolút ilyen meccsre számítottam a szívós Szeged ellen! Kellett Zolika,Norfleet, Szása és Beni csupa szív játéka , de ez a Paks ellen kevés lesz! Ott az első perctől kezdve koncentrálni kell!
  ...

  Ezzel a játékkal, a mostani Atom ellen még itthon se lesz esélyünk..

  Tegnapi csak azért lett meg, mert a Szeged elfáradt..
  Hullámzó teljesítmények, a többit már nem is ragozom..

  Pedig van érdeklődés és elég bérletes.Talán ezért érdemelnénk kicsit többet...

   
 • 21istipisti2017december30.13:28ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  Nem tudom Szekulovics mikor látja már be, hogy centerjáték nélkül semmi esélyünk az erőssebb csapatok ellen.
  ...

  +1 és: amíg Szrecsko érintett valamilyen szinten az ügynökségekkel, addig nem is lesz változás/írtam korábbi hsz.-ekben, miért is maradt Zsiga/

  Azt eddig is tudtuk, hogy a meccselése gyakorlatilag nulla, főleg, hogy Mo.-on is van kihez hasonlítani/"Csizma"/.A taktikai elemek hasonlóan,csak akkor mi van az edzéseken gyakoroltakkal ?

  De akkor minek a vezetőség, tehetnénk fel a kérdést?
  Mert mindenki összejátszik, jó magyar szokás szerint, aztán amikor kezd nagy lenni a népharag, valami történik...

   
 • 20szombathely192017december30.12:26ÚjVálasz

  Nem tudom Szekulovics mikor látja már be, hogy centerjáték nélkül semmi esélyünk az erőssebb csapatok ellen. Luxus kategoria egy légios centert azért tartani, hogy 15 perc alatt kipontozza magát és dobjon 4 pontokat.
  Az összes csapat edzője észrevette, hogy mi a gyenge pontunk. Támadásban egysíku a játékunk. Go és Zozo egy-egybe bemegy aztán ha fel tudja tenni megoldja ha nem akkor kiosztás és hárompontos. Ez addig működik amíg ūlnek a dobások. Ha kapunk egy kemény védekezést már baj van.
  Van egy jó mezőnysorunk ami semmit sem ér ha center poszton nullák vagyunk.

   
 • 19donnarumma2017december30.08:20ÚjVálasz
  Idézet: international_referee
  Ahogy ismerem, az ellenőr, Várhalmi Zsolt jó néhány papírlapot tele írt a bírók hibáiból. Sajnos, azt nem tudom végül mi kerül a jelentésbe, de valószínűleg mindegy is...
  ...

  Te nagytudásuuu...a Szeged javára megítelt 15 tévedést miert nem elemzed? bár jobb is..:D

   
 • 18lassa2017december30.00:31ÚjVálasz
  Idézet: Falco1980
  Nyögvenyelősen,de behúztuk.Talán ez az erőssége a csapatnak Lazább meccsre számítottam.Hajrá Falco!!!
  ...

  Abszolút ilyen meccsre számítottam a szívós Szeged ellen! Kellett Zolika,Norfleet, Szása és Beni csupa szív játéka , de ez a Paks ellen kevés lesz! Ott az első perctől kezdve koncentrálni kell!

   
 • 17Falco19802017december29.23:28ÚjVálasz

  Nyögvenyelősen,de behúztuk.Talán ez az erőssége a csapatnak Lazább meccsre számítottam.Hajrá Falco!!!

   
 • 16Falco19802017december29.23:22ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Már sokadszor alszik bele a Sárga Fekete alakulat a mérkőzésekbe! Vajon ennek mi lehet az oka?
  ...

  +1

   
 • 15rimo2017december29.22:38ÚjVálasz
  Idézet: Godking
  Láttad a meccset? Ha nem akkor dugó! Kösz!

  ...

  Akkor megfejtem. A bírózás nem azt jelenti, hogy nektek fújnak, hanem azt, hogy rosszul fújnak.
  Ez van úgy, hogy a javatokra tévednek, van úgy, hogy a károtokra. Egy biztos, hogy ritkán találják el egész meccsen a helyes megfejtést.

   
 • 14MARILLION2017december29.21:48ÚjVálasz

  Már sokadszor alszik bele a Sárga Fekete alakulat a mérkőzésekbe! Vajon ennek mi lehet az oka? És a kispadra pillantva ilyenkor a Srecskó is alszik még a csapattal együtt,mert kényelmesen fel alá sétálgat semmi kifakadás idekérés! Vagy úgy gondolja van még vissza X negyed/ek úgyis meglesz a végére a pluszos végeredmény?! Láthattuk hogy ez egyik meccsen nem sikerül/t /PL. Kecskeméten/ és még párszor,ma igen! Ha ezen nem változtatunk,és 5-ben nem izmosítunk,akkor gondban lehetünk a bajnoki helyezésbeli reményeket illetően! A bírózást meg hagyjuk már...uncsi...Csak nem azt akarjátok itt bemagyarázni,hogy épp a Falcoval akarja a szövetség megnyeretni bajnokságot a birokkal összefogva ,mert ha innen közelítjük meg akkor nem az Alba nyerte volna a bajnoki döntőt hanem mi!

   
 • 13Godking2017december29.21:19ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Na...végre már más csapatoknál is téma a bíráskodás,nemcsak az Olajnál!
  ...

  Láttad a meccset? Ha nem akkor dugó! Kösz!

   
 • 12r_2017december29.20:58ÚjVálasz
  Idézet: prenoricum
  Szerintem Fortune esetét szép csendben hallgasd el, mert egy szót sem szólhatott volna, ha megkapja a jogos technikait. Harmadik magánszáma után figyelmeztették, de azután se hagyta abba.
  ...

  De most miért szólsz be neki, hát ő internesönál refri. Külföldön jobban tudják azt, hogy mi a reklamálás... :D

   
 • 11moldovan4653262017december29.20:53ÚjVálasz

  Na...végre már más csapatoknál is téma a bíráskodás,nemcsak az Olajnál!

   
 • 10csibe1562017december29.20:38ÚjVálasz

  Hajrá Falco...

   
 • 9prenoricum2017december29.20:36ÚjVálasz
  Idézet: international_referee
  Ahogy ismerem, az ellenőr, Várhalmi Zsolt jó néhány papírlapot tele írt a bírók hibáiból. Sajnos, azt nem tudom végül mi kerül a jelentésbe, de valószínűleg mindegy is...
  ...

  Szerintem Fortune esetét szép csendben hallgasd el, mert egy szót sem szólhatott volna, ha megkapja a jogos technikait. Harmadik magánszáma után figyelmeztették, de azután se hagyta abba. Ha azt a technikait megkapja, akkor levonulhatott volna. Így következő meccsen játszhat. Mellesleg nem volt kár, hogy fent maradt, mert 1 val 4/14 mezőnyből... -22 amikor fent volt. Pillanatra sem mondom, hogy nem voltak elnézett esetek, de ezt nem hoztam volna fel.

   
 • 8rimo2017december29.20:19ÚjVálasz

  Perl Zolinak ez pontrekord a magyar bajnokságban?

   
 • Ahogy ismerem, az ellenőr, Várhalmi Zsolt jó néhány papírlapot tele írt a bírók hibáiból. Sajnos, azt nem tudom végül mi kerül a jelentésbe, de valószínűleg mindegy is... Ezennel felajánlom, hogy a 3 játékvezetővel szívesen leülök és kielemzem velük együtt a mérkőzést, értékelve a munkájukat. Gondolom mindenre lenne magyarázatuk, de nem biztos, hogy megtudnának győzni, mint ahogy mindig teszik ezt a Játékvezetői Bizottság tagjaival. Csak néhány szemezgetés a teljesség igénye nélkül:
  - szembetűnő a Falco palánk alatti tiszta védekezése, itt nem igen kaptak faultot,
  - Fortune-re ráesnek tripladobás után - néma síp,
  - Tóth Norbi feltűnően szabálytalan elzárásai, az utolsó másfél percben fújtak egyet, amikor már mindegy volt. Korábban más elbírálás volt. Mért?
  - Fortune figyelmeztetése, hogy ne intse csendre a közönséget. Miért is? Mindeközben Perl és Váradi beszélhetnek kifelé az ellenfél kispadjához figyelmeztetés nélkül. Miért is? Bár Ők hozzá vannak szokva, hogy nekik többet lehet megengedni, mint általában az ellenfélnek, mivel kiskoruk óta így kezelik őket a játékvezetők! Ezt a sokéves tapasztalat mondatja velem. Ettől függetlenül a Perl Zolit nagyra tartom, és a Váradi is egy jó játékos.
  - támadó faultok megítélése a két oldalon meglehetősen eltérő volt.
  ...
  Szóval ez megint katasztrofálisra sikerült a bírók részéről!

  Gratulálok a Falconak a győzelemhez!

   
 • 6Beniben2017december29.20:09ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Egyik csapathoz sincs kötődésed: kit érdekel....
  ...

  Hála a Jóistennek, hogy nincs...:))))

   
 • 5istipisti2017december29.19:57ÚjVálasz
  Idézet: Beniben
  Nem kommentálom...:)))
  ...

  Egyik csapathoz sincs kötődésed: kit érdekel....

   
 • 4istipisti2017december29.19:54ÚjVálasz

  A győzelemhez Grat., de:
  -az elején iszonyúan lassúak voltunk, lepattanózás zéró volt
  -Szása és Zsiga /Szrecsko 2 embere/ ma jóval átlagon alul
  -a Szeged várhatóan nem bírta a végét-Zoli extra volt, bár mezőnyből Ő is hibázott
  -hogy hazai pálya, amennyi az Olajnál és az Albánál van, hányszor nem kaptuk meg...

  Hajrá Falco !!

   
 • 3kmd20002017december29.19:52ÚjVálasz

  Grat a Falconak!Bár csak az utolsó negyedet láttam, biztos izgalmas meccs volt.A Szeged hozhatta volna még -2nél.Feleslegesen reklomálták ki -5nél is a technikait a padnak és a támadásokban is rossz döntéseket hoztak.A bírókról nem szeretnék véleményt mondani, mibel nem láttam az egész meccset, de gondolom a szokásos fogalmatlanság uralkodott ahogy a meccs közbeni kommenteket olvastam.MTE!

   
 • 2denes2017december29.19:51ÚjVálasz

  Ez a Norbi nagyon ritka példány a bírók meg neki fújnak, hanem akkor a közönség kezdi a mondókáját.

   
 • 1Beniben2017december29.19:50ÚjVálasz

  Nem kommentálom...:)))

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!