EC: Keravnosz - Egis Körmend

Strovolos - A csoportelsőség a tét.
 
 
 
 
 

EC: Keravnosz - Egis Körmend

Strovolos - A csoportelsőség a tét.

Mindkét csapat biztos továbbjutóként vág majd neki a holnapi összecsapásnak, ám tét azért még maradt, mégpedig a csoport első helye.

Emlékezetes találkozót játszottak a felek Körmenden, ahol előbb úgy tűnt, Ferenczék gond nélkül nyernek, a ciprusiak azonban felzárkóztak húsz pontról, sőt fordítottak is, így az MTE végül csak hosszabbításban tudott nyerni 93-92-re.

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: Örülök, hogy a válogatott szünet után minden visszakerült a normális kerékvágásba. Sérülések és betegségek miatt néha külön kellett választanunk a csapatot, de bízom benne, hogy lassan minden rendben lesz. Ugyanúgy készültünk a holnapi találkozóra, mint az összes többire. A Keravnosz jó csapat, ezt már bizonyította. Játékosaik nagyon felkészültek, veszélyesek, különösen a palánk alatt. Voltak problémáink az első mérkőzésen a palánk alatt, ezekben javulnunk kell, továbbá a gyorsindításokban is előre kell lépnünk. Agresszívan védekeznek, azt hiszem, ez egy jó erőfelmérő lesz, hogy megnézzük, hol tartunk jelenleg. Nem tudom, hogy ki tud majd játszani, és ki nem, ezt nehéz most még megmondani. Minden meghatározó játékos velünk tartott, néhány fiatal otthon maradt.

 
 

 

 
 • 4Barracuda192017december06.10:14ÚjVálasz

  Az első meccs alapján nem lesz könnyű dolga a Körmendnek, de nem is lesz lehetetlen a küldetés!
  Szurkolok nektek: ma hajrá MTE!

   
 • 3pajcs2017december05.20:34ÚjVálasz

  Jobb lenne a második hely, szerintem az könnyebb ág! Hajrá KMD!

   
 • 2kendeffy2017december05.18:13ÚjVálasz

  Jó erőpróba lesz, denincs tétje mert már tovább jutottunk. Jó lenne, ha Fanning is játszana, mert szükség lesz rá a továbbiakban.

  MTE!

   
 • 1szakerto2017december05.17:46ÚjVálasz

  Nagy meccs lesz! Hajrá magyarok!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!