"Mindig ott játszik a válogatott, ahova igazolok"

Miskolc - Zele Dorina nagyon várja már az albánok elleni találkozót, kíváncsi rá, hogy sikerül-e megtölteni a csarnokot.
 
 
 
 
 

"Mindig ott játszik a válogatott, ahova igazolok"

Miskolc - Zele Dorina nagyon várja már az albánok elleni találkozót, kíváncsi rá, hogy sikerül-e megtölteni a csarnokot.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szerdán Miskolcon játszik a magyar női kosárlabda válogatott Albánia ellen. Az Aluinvent DVTK hátvédjének, Zele Dorinának biztosan ismerős lesz a környezet, a dvtk.eu oldal beszélgetett a 25 éves kosarassal az Eb-selejtezőkről.

- A képek alapján jókedv és derű jellemezte a magyar válogatottat a szombati Európa-bajnoki selejtező előtt, amelyet végül három ponttal megnyertetek. Valóban ilyen könnyedén, lazán mentetek fel a parkettre, vagy azért izgultatok a több mint kétezer hazai drukker előtt?

- Szerintem nagyon jó hangulatban telt a mérkőzést megelőző néhány együtt töltött nap, de én úgy érzékeltem, a mérkőzés közeledtével mindenkiben volt némi izgalom, hisz tudtuk, hogy egy esetleges idegenbeli győzelemmel nagy lépést tehetünk az Európa-bajnokságra való kijutás útján.

- A csoport másik mérkőzésén az oroszok elgázolták Albániát. Ismerve annak a mérkőzésnek az eredményét, mire számíthatnak a szerdai mérkőzésre kilátogató drukkerek? Edzőmeccsre vagy gálára?

- Valóban nagyarányú orosz győzelem született azon a találkozón, de mi ennek ellenére nem hátra dőlve várjuk azt a mérkőzést, meg akarjuk mutatni itthon is, hogy mire vagyunk képesek csapatként! Bízom benne, hogy a szombati litvánok elleni győzelem felkeltette a kosárlabda rajongók érdeklődését és kíváncsiak a magyar válogatottra élőben is. Remélem, sokan kilátogatnak a Generali Arénába és drukkolni fognak nekünk.

- Raksányi Krisztinával korábban csapattársak voltatok a PEAC-ban, jelenleg riválisok vagytok a bajnokságban és az Európa Kupában is. Zrikáljátok egymást ilyenkor a válogatottban a bajnokság meccseivel?

- Nem igazán kerülnek szóba ilyenkor a klubcsapatok, az épp aktuális feladatra koncentrálunk, és itt a válogatottban egy csapatként egy célért küzdünk.

- Szerdán duplán hazai közönség előtt lépsz pályára. Előfordult már veled ilyen korábban? Könnyebb lesz ez így, hogy Miskolcon rendezik a találkozót?

- Igen, viccelődtünk is már, hogy milyen szerencsém van, mindig ott játszik a válogatott is, ahova igazolok. Tavaly Pécsett is így történt. Nagyon várom már ezt a találkozót. Kíváncsi vagyok, sikerül-e megtölteni a csarnokot. Szeretnénk egy igazán jó hangulatú mérkőzést játszani!

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!