EC: Proximus Spirou – Alba Fehérvár

Charleroi – Ezúttal Markovicsra nem számíthat Dzunics.
 
 
 
 
 

EC: Proximus Spirou – Alba Fehérvár

Charleroi – Ezúttal Markovicsra nem számíthat Dzunics.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A legutóbbi négy mérkőzését rendre megnyerő Alba Fehérvár a csoportelső Spirou Charleroi vendége lesz szerdán este a FIBA Europe Cup 4. fordulójában. A belgák 3 győzelemmel és 1 vereséggel állnak az F-jelű kvartett élén, legyőzték a Minszket (78-76), Lórántékat (72-60), valamint a Bnei Herzliyát (66-62), az előző körben pedig hazai pályán szenvedtek el 82-78-as vereséget a Cmokitól.

Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Erős csapatok vannak ebben a csoportban, ez alól a Charleroi sem kivétel. Agresszív, sokmozgásos, modern kosárlabdát játszanak, nehéz mérkőzésre számítok. Visszanéztük az első találkozót, voltak hibáink, amikben egyértelműen javulnunk kell. Biztos vagyok benne, hogy nagyon kemény védekezést fogunk kapni, de ugyanilyen harciasságra lesz szükség a mi részünkről is. Luka Markovics vállsérülés miatt nem tud játszani, a többiek készen állnak a meccsre.

 
 

 

 
  • 2guczi2017november14.18:20ÚjVálasz

    Mo nem lép pályára, Harris igen.

     
  • 1russelalba2017november14.12:20ÚjVálasz

    Moha pályára léphet? Illetve Harris már nem sérült? Van valakinek infoja?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!