Az utolsó negyedben fordított a ZTE

Zalaegerszeg - Sokáig a palánk alatt jóval erősebb Kaposvár dominált, de a végére elfáradtak a vendégek, akik így zsinórban harmadszor kaptak ki.
 
 
 
 
 

Az utolsó negyedben fordított a ZTE

Zalaegerszeg - Sokáig a palánk alatt jóval erősebb Kaposvár dominált, de a végére elfáradtak a vendégek, akik így zsinórban harmadszor kaptak ki.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Pontosan 51 héttel ezelőtt csapott össze utoljára bajnoki találkozón Zalaegerszegen a ZTE és a KKK csapata. 2016. november 20. sokáig emlékezetes marad mindkét kék-fehér együttes számára, hiszen az utolsó negyedben 17 pontos hazai vezetésről fordítottak a somogyiak, 41 pontot szerezve a záró tíz percben.

A vendégek kezdőcsapatukra építve négy győzelemmel kezdték a szezont, s rövid ideig listavezető is volt a KKK. Ezt két vereség követte; előbb az ismét legjobb négybe igyekvő Falco győzte le Ivosevéket, majd meglepetésre az újonc Debrecen ellen kapituláltak hazai pályán. A ZTE KK kezdeti bukdácsolását hármas győzelmi szériával egalizálta, majd múlt hétvégén vereséggel távozott az idén igazi csapatként működő Körmend otthonából. A héten megérkezett a két évvel ezelőtti csapat közönségkedvence, James Kinney, ám papírjai – lengyelországi hátráltatás következtében – néhány órával később futottak be, s egyelőre így csupán a kispadról szurkolhatott régi-új társainak a vasárnap esti találkozón.

A szomszéd megyeszékhelyről közel 30 szurkoló érkezett, akik végig énekelve-dobolva remek hangulatot varázsoltak a vendégszektorba. James Kinneyt hatalmas taps fogadta, amikor a csarnokba érkezett, a zalai szurkolók már nagyon várták vissza az amerikai fiút.

Jobban kezdtek a somogyiak, a Dunn-Ivosev tengely öt pontjával megléptek a találkozó elején. Dunn nagyon elkapta a fonalat, a ZTE pedig csak futott az eredmény után. Az ex-kaposvári Benke tartotta a lelket csapatában, a hazaiak azonban nagyon gyengén védekeztek, amit a Fekete-gárda jól használt ki. Szép akció végén Hendlein elegánsan pöcizett a gyűrűbe, majd Spica verte meg többször 1-1-ben Jefferst. Az amerikai center egy 2+1-es akcióval próbált javítani, csapattársai pedig igencsak pontatlanul céloztak kintről. A kaposvári „cséká” egy saroktriplával már tízre növelte a vendégelőnyt, s bár Horváth is megszerezte az első hazai trojkát, ismét Hendlein pillanatai következtek: a KKK 11-ese zsákolt, s így már dupla annyi pontja volt a vendégeknek, mint a ZTE-nek. 16-26 állt az eredményjelzőn a negyed végén, Bencze Tamás pedig azt kérte játékosaitól, hogy kezdjenek el végre védekezni.

A feddő szavak nem hatottak, mert Dunn és Spica extráival már 16-al ment a KKK. Bencze Tamás ismét időt kért, s ezúttal sikerrel: Horváth Ákos után Vaughn is betalált kintről, majd Benke is dobott egy trojkát. A kaposvári szurkolók többször is hazahívták az ekkor már 11 pontnál járó Benke Szilárdot, akinek szülei ismét a lelátón foglaltak helyet, és szorítottak fiuk sikeréért. Időt kért Fekete Ádám, s fiai meg is nyugodtak. A nagyszünetre tízpontos előnnyel mehettek az öltözőbe.

Különösen a lepattanók terén vezetett nagyon a somogyi gárda, 22-15 állt a lőlapon a javukra. A nyolc lepattanónál járó Evans a második játékrészben már nem lépett pályára, mivel meghúzódott.

Benke két gyors duplájával zárkózott a ZTE, mire Dunn kintről válaszolt. Ekkor még nem sejthettük, azonban a találkozót végigjátszó amerikai irányítónak ez volt az utolsó sikeres dobása ezen az estén, ezt követően hatszor is pontatlanul célzott. Hat pontra többször is fel tudott zárkózni a ZTE, ám ezen a lélektani határon nem tudtak átlendülni Mohácsiék. A koncentráció továbbra is hiányzott támadásban, hajmeresztő hibákat vétettek a fehérek. A lepattanók azonban egyre gyakrabban kötöttek ki hazai kézben, különösen Szabó volt elemében ebben a műfajban. A hazai B-közép ébresztőt kiabált, Marko Spica pedig dobóiskolát tartott: középtávolról alig hibázott. 7 pontot meg tudott tartani előnyéből a vendégcsapat az utolsó negyed előtt.

Nagy elánnal kezdett a ZTE, Szabó hármassal köszönt be, majd egyre paprikásabb lett a hangulat. A közelgő hidegfront előtt a centerek mindkét oldalon is sapkákat osztogattak: Ivosev után Radic, majd Hendlein is bemutatott egy szép blokkot. Egyre jobban jött fel a ZTE, Vaughn triplája után először volt egyenlő az állás. Izgalmas végjátékot láthattak a nézők. Előbb Baki Gergely hintett hármast, majd Radic szállt ki a játékból 5. faultja után. 5 ponttal vezettek a vendégek, ám az utolsó 5 percben a ZTE akarata érvényesült, leginkább azért, mert Szabó Zsolt nagyon elkapta a fonalat: megint pontosan célzott távolról, a csarnokban pedig már állva szurkolt a közönség. 3 perccel a vége előtt először vezettek a hazaiak, amikor Horváth hármasa hullott be: 70:69 volt az állás. A triplazápor folytatódott: Vaughn és Szabó trojkái után már extázisban tombolt a lelátó népe. Az utolsó percben a hazaiak taktikusan őrizték előnyüket, így a 25-12-re megnyert 4. negyedet követően megérdemelten hagyták el győztesen a parkettet. A KKK annyi pontot ért el ebben a tíz percben, mint Szabó Zsolt, aki nem tudott hibázni: négy hármast is a helyére küldött. A zalaiak ifjú apukája igencsak kitett magáért ezen az estén, hiszen brutális dupla-duplát hozott: 17 pontja mellé 17 lepattanót is begyűjtött. A vendégeknél Marko Spica volt tarthatatlan: 23 ponttal zárt a szerb-magyar center. Nehezen ugyan, de az ország nyilvánossága előtt megszerezte negyedik győzelmét a ZTE, melyre jövő hétvégén roppant nehéz feladat vár: a hazai pályán eddig verhetetlen Falco otthonába látogat.

 
 

 

 
 • 50ZTErulez2017november14.01:30ÚjVálasz
  Idézet: palinagi2
  Nem acélos a zalai légiós kontingens, ez biztos, de november közepén ilyen ötlettelen támadó játékot produkálni a szakmai stáb hibája!
  ...

  Újabb remek írás egy Filkó szurkesztől.

   
 • 49palinagi22017november13.17:41ÚjVálasz

  Nem acélos a zalai légiós kontingens, ez biztos, de november közepén ilyen ötlettelen támadó játékot produkálni a szakmai stáb hibája! Baszki mester az egyik legjobb edző a magyarok között, persze vakok között a félszemű... Valami nagyon rosszul működik, felelős nincs, pedig valakik hibáztak, az igazolásnál, a nemzetközi indulásnál és akkor is amikor bajnok lett Zete és eladósodtak. Akkor legalább a szurkoló jól járt, most ki jár jól? Nagy tudásúak írhatják a tippjeiket :))

   
 • 48Bolognai2017november13.14:09ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Ebben van igazság, de az, aki Jeffers-t idehozta, ajánlotta, leigazolta annak ajánlott egy szemészeti beutaló postázása, mert ilyen gyenge - nemhogy légiós - de játékosunk sem volt eddig az tuti.
  ...

  Ha jól tudom neki még próbajátékra is szükség volt,hogy meggyőzze a vezetőséget,Szakmai stábot holott mindenki làtta,hogy ügyetlen a sporthoz!Radic 3 év múlva nem is fog emlékezni,hogy játszott itt zegen annyira telibe....az egészet!Az idei évben semmilyen komolyabb eredményre nincs esélyünk ami azért is kudarc,mert ha léptünk a lépcsőn az elmúlt években akkor most le is csúsztunk....

   
 • 47H.Laci2017november13.13:38ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Be lehet nézni egy két játékost én is azt mondom,de itt Reeves,Simmons,Jeffers,Radic???,Doktor(minek ha nem játszik egy percet sem)nem egy játékosról van szó!
  ...

  Ebben van igazság, de az, aki Jeffers-t idehozta, ajánlotta, leigazolta annak ajánlott egy szemészeti beutaló postázása, mert ilyen gyenge - nemhogy légiós - de játékosunk sem volt eddig az tuti. Maximum a magassága juttatta a kosárlabda pálya közelébe, mert ő semmi egyéb téren nem kosaras. Fizikai szenvedés nézni amit művel.Meg kell nézni azt is, hogy a bemelegítés során mit csinál. Csak zsákolgat, semmi mást! Persze, az sem sikerül mindig.

   
 • 46flasch12017november13.13:35ÚjVálasz
  Idézet: csakazteale3
  Azért az a teljesítmény, hogy még győzelem után is szidjátok a csapatot... Itt mindenki tudja, mit kellene játszani, az a lényeg!
  ...

  Így is fel lehet fogni.Természetesen mindenki örül a győzelemnek.Aztán ennyi a pozitívum.Szerintem az előttem írók annyit akartak tudatosítani,hogy 5-ös nélkül nagyon nehéz ezt a játékot játszani.Biztosan sokat javulunk majd, ha játszik egy irányító is, de kevés lesz.Ennyire gyenge center páros nincs még egy az a csoportban.Az, hogy mennyibe kerülne elzavarni, az maradjon annak a gondja, aki ide hozta őket.Nem tudom ki és mit látott bennük, de elhajtanám őt is, ezek szerint rosszul végzi a munkáját.Rossz volt nézni azt,ami a festékben történik, vagyis azt ami nem.....Szánalom.Akkor dobott az ellenfél pontot, amikor akart.Félelem ez az ötlettelennek tűnő játék.

   
 • 45Bolognai2017november13.13:34ÚjVálasz
  Idézet: kid67
  Nem értem az efféle kommenteket. Van 4 stabil magyarunk, igazoltunk kettő ugymond drágább fix szerződéses és kettő olcsobb próbaidős játékost.
  ...

  Be lehet nézni egy két játékost én is azt mondom,de itt Reeves,Simmons,Jeffers,Radic???,Doktor(minek ha nem játszik egy percet sem)nem egy játékosról van szó!Volt szó itt fiatalitásról,nemzetközi kupáról,mindig évben előrelépésről,de itt lényegében parasztvakítás van!Benke távozásával meg a méreg fogunk is ki lesz húzva amitől haraptunk....Jövőkép nulla!

   
 • 44kid672017november13.13:12ÚjVálasz
  Idézet: toews91
  Az örömteli (és szerencsés...
  ...

  Nem értem az efféle kommenteket. Van 4 stabil magyarunk, igazoltunk kettő ugymond drágább fix szerződéses és kettő olcsobb próbaidős játékost. Sokan elmondták hogy nem kevés pénzért kosaraznak itt jópáran vagyis akkor az anyagiak rendbe vannak ha ennyi pénzért tudtunk igazolni, sőt fix szerződésest cserélni. Talán valami személyes ellentét van közted és Kornél közt? Szerintem egy ügyvezetőnek a pénz előteremtése, a mérkőzések lebonyolítása megszervezése (bírók, biztonsági személyzet, rendezőslg, rendőrség, tüzoltóság, mentők stb) a fizetések pontos utalása a feladata, a szrződésekbe pedig maga a megírás és aláírás a feladata, a kiválasztás szerintem nem. Szóval a leírtak szerintem nem az Ő sara. Ha rosszul tájélozott vagyok kérlek javítsatok ki. De aki kiválogatta az embereket Ő sem egy látnok és mellé nyulhat, nem mindig sikerülhet persze azért bosszant engem is. Hajrá ZTE!

   
 • 43mg802017november13.12:56ÚjVálasz
  Idézet: csakazteale3
  Azért az a teljesítmény, hogy még győzelem után is szidjátok a csapatot... Itt mindenki tudja, mit kellene játszani, az a lényeg!
  ...

  +1

   
 • 42csakazteale32017november13.12:43ÚjVálasz

  Azért az a teljesítmény, hogy még győzelem után is szidjátok a csapatot... Itt mindenki tudja, mit kellene játszani, az a lényeg! Radic most valóban nem volt valami jó, hozzátenném, a második félidőben sokat javult a játéka, főleg védekezésben. Az előző 3-4 meccsen viszont jól játszott, kifejezetten hasznos volt mind a védő, mind a támadó oldalon, bár úgy látom, ezt hamar elfelejti mindenki egy gyengébb meccs után. Persze küldjünk el mindenkit, hozzunk helyettük mindenkit, bár ez azért nem ilyen könnyű - ha nincs különösebb ok (a gyenge játék nem az), akkor nagy összeget kell fizetni, hogy elmehessen innen, ráadásul utána ugyanúgy ki kell fizetni a helyettük érkezők engedélyét és fizetését ugyebár.
  Engedjétek meg, hogy én azért örüljek a győzelemnek, ez a Kaposvár sok csapatot megvert előttünk, szerintem ez egy jó dolog, főleg ha azt nézzük, hogy -16-ról jöttünk vissza. (lefordítom: az akadozó játék ellenére is van tartás a csapatban) Az pedig külön érdekes, hogy azt mondjátok, a Falco mennyivel jobb és mennyire nincs esélyünk, de ne felejtsük el, hogy ötös centerük nekik is csak egy van, ráadásul ő sem a bajnokság legjobbja. Szerintem lehet keresnivalónk, mint ahogy mindenki ellen.
  Na csak pozitívan, srácok, HAJRÁ ZTE!

   
 • 41iverson2017november13.11:48ÚjVálasz
  Idézet: toews91
  Az örömteli (és szerencsés...
  ...

  Nem kevés pénzért BÁBU és aláíró!
  Radic és Jeffers helyett jöhetne Drungilas,inkább legyen csak 3 légiós és játszanak többet a magyarok!
  Tegnapi meccsen azért tényleg velünk volt a szerencse is a végén!Kinneyvel sokkal jobbak leszünk ebben biztos vagyok! CSAK A ZTE

   
 • 40hozso2017november13.11:28ÚjVálasz

  nem volt szép játék de 1 győzelmet nem kell megmagyarázni!gratuláció a győzelemhez mert ilyen pocsék játékkal is tud nyerni.Szabó már adós volt ezzel a jó játékkal.hajrá ZTE!

   
 • 39sedmakfun2017november13.11:09ÚjVálasz
  Idézet: toews91
  Az örömteli (és szerencsés...
  ...

  Irányító nélkül azért rohadt nehéz... Vaughn nem az. Talán Kinney segít valamit... Pár hét múlva okosabbak lehetünk... De sok időt és pénzt elpocsékoltunk eddig. Tényleg rossz nézni, hogy a támadójátékunk mennyire szenvedés.... Csak a magyarok szíve és lelkesedése viszi a csapatot.

  Mégegy: csak nem tűnt fel, hogy Horváth és Vaughn mennyire nem értik meg egymást védekezésben?

   
 • 38zete52017november13.11:08ÚjVálasz

  A szerencsén és a Kaposvár elfáradásán túl azért is nyerhettünk, mert a végén nem voltak fent a centereink. Radic lassú, körülményes, képzetlen, néhány meccsen összejön neki a statisztikagyártás, amivel el tudja adni magát. Az egy dolog, hogy az átlagnál jobb centerekkel szemben nem tudja megoldani egy az egy ellen, de a passzai is elakadnak...Kíváncsi vagyok Kinney-vel többször helyzetbe tudjuk-e hozni, hogy némi haszna is legyen, ha már egy valag pénzbe kerül. Jefferst meg hagyjuk is, bár rá nem haragszom, nem sztárnak hoztuk. Pedig egy Sejfic típusú centerrel (lehet nem kerül többe, mint Radic) ismét szép szezont futhatnánk, de így attól félek szenvedős lesz. De ne legyen igazam! Csak a zete!

   
 • 37pontaz042017november13.10:53ÚjVálasz

  Doktor hiba volt elmenned..

   
 • 36toews912017november13.10:37ÚjVálasz

  Az örömteli (és szerencsés...) győzelem ellenére egyet kell értenem sok előttem szólóval: sajnos rettentően gyengék vagyunk, fájó volt nézni az egész meccsen az ötlettelen, sablonos játékot, ez a Kaposvár, amíg bírta, lekosárlabdázott minket. A centerek nem ütik meg ezt a szintet, bár szerintem az ötlettelenségért nem csak a játékosok a felelősek... Korábban írtam már itt többször is, de úgy látom szép lassan kezd is beigazolódni, az elmúlt két évben volt egy-egy jó csapat, mellé pedig egy-egy kiugró eredmény, de úgy látszik, itt Egerszegen nem cél, hogy lehetőség szerint minden évben meghatározó csapata legyünk az országnak (lásd ZTE futball...).
  A Stárics-féle tudatos építkezés? Bohóc ez az ember, nem ügyvezető! Mondjuk ő csak egy báb, nem tehet róla, hogy ide tették és irányítják...

   
 • 35lalyoska2017november13.09:33ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Azt kell,hogy mondjam győzelem ide vagy oda a tegnapi teljesítmény 8 forduló után is a Nagyon gyenge kategória!Egy ZTE nek semmi más nem lehet a célja csakis a legjobbak közé tartozni!
  ...

  +1.
  Az utolsó negyedben bejövő kinti dobások olyan csapat ellen nem jönnek be, ahol nincsen rotáció.
  Ez volt vasárnap a ZTE szerencséje. Jelenleg ezekre a centerekre gyakorlatilag semmilyen támadó figurát nem lehet építeni, ezért ennek a ZTE-nek a kinti dobásokon kívül nincsen más lehetősége. Ha jól emlékszem, tavaly vagy tavalyelőtt a volt a FALCO-nál olyan hogy egy hirtelen felbukkanó új szponzor fizette a később érkező légióst. No, itt is fel kellene bukkanni egy ilyennek (mint a mesében, persze...).

   
 • 34lalyoska2017november13.09:20ÚjVálasz

  Ez a Radic úgy játszik itt, mintha a ZTE-nek lenne nagy megtiszteltetés az, hogy ő itt van. Ha ezt a fejében nem lehet rendbe tenni, akkor neki itt semmi helye. Jeffers pedig nem a magyar első osztályba való. Egy hajszállal jobb csak mint Czingi volt. B. T.-nek van dolga, hogy életet leheljen ebbe a két emberbe (már ha egyáltalán van erre némi esély)...
  Ha marad ez a két center, a realitás valahol az 5...8. hely lehet.

   
 • 33Bolognai2017november13.09:06ÚjVálasz

  Azt kell,hogy mondjam győzelem ide vagy oda a tegnapi teljesítmény 8 forduló után is a Nagyon gyenge kategória!Egy ZTE nek semmi más nem lehet a célja csakis a legjobbak közé tartozni!Én úgy gondolom,hogy a jövőt illetően ez a feladat meghaladja egy két ember képességeit...A mai mint ahogy az idén az összes mérkőzés megmutatta milyen gyenge és szegény a taktikai repertoárunk!Érdemes megnézni csak az utolsó negyedet!Álló játék egy erőltetett Vaughn betörés és ki passz Szabó hármas...itt a piros hol a piros...Vaughnál a labda senki nem mozog ráhajítja most bemegy....Szerencsés győzelem a mérkőzésen sokkal jobban játszó de elfogyott KKK ellen.De ebből a győzelemből tanulni nem lehet!

   
 • 32drive2017november13.08:03ÚjVálasz

  Nem tisztem megítélni a ZTE játékosállományát de ez a két center,főleg a fekete nb2-es szintű játékosok.Hiába lesz majd egy Kinney centerben mindenki aki számít veri a ZTE-t.

   
 • 31k.robert2017november13.05:48ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Érdekes meccs volt (így a tévén keresztül)!
  Szerintem a Kaposvár saját magát verte meg!
  ...

  +1

   
 • 30rimo2017november13.05:15ÚjVálasz

  Ez alapján nem értem, hogy miért nem kérhette F.Á. a videobírót.
  Mert kérhet:Minden helyesbíthető tévedéssel kapcsolatos esetben, mérkőzésenként 2x.
  Mivel dolgoztam közben és nem láttam az egész meccset az még lehet, hogy kikérte a kettőt. viszont, ha nem, akkor szerintem járt volna.

   
 • 29rimo2017november13.04:49ÚjVálasz
  Idézet: nick
  Azt én sem értettem a végén. A ZTE bedobta a labdát támadó térfélen, majd a labda visszakerült a saját térfelükre, nem is kicsit, játékossal együtt 2 m-t kb.
  ...

  45.4 A kép- és hangrögzítő berendezés segítségét csak és kizárólag a játékvezetők vehetik igénybe. A mérkő-
  zés egyes jeleneteit visszanézhetik, és szükség esetén korábbi döntésüket megváltoztathatják a Nemzetközi
  kosárlabda játékszabályokban és annak Hivatalos szabálymagyarázataiban foglaltaknak megfelelően.
  A fenti lehetőségeken túl az alábbi esetekben használható még a videobíró:
  a) Minden helyesbíthető tévedéssel kapcsolatos esetben (a helyesbíthető tévedés kialakulásának
  elkerülésére, illetve, ha már megtörtént, akkor a helyesbítés szabályszerű végrehajtására).
  b) A mérkőzés folyamán bármikor a mérkőzésóra vagy a támadó óra kezelésében bekövetkezett
  hiba ellenőrzésére, illetve a helyes idő megállapítására.
  45.5 A csapatok mérkőzésenként két-két (2-2) alkalommal kérhetik, hogy az említett kategóriákba tartozó
  esetet a játékvezetők nézzék meg. A kérést a vezetőedző teheti meg a jegyzőasztal felé, amíg az esetet
  követő holtlabda utáni óraindítással járó időszakot követően a labda újra élővé nem válik (igazodva a helyesbíthető
  tévedések előírásaihoz). Ilyenkor a játékvezetőknek meg kell nézniük a vitás esetet.

   
 • 28ZTErulez2017november12.23:54ÚjVálasz
  Idézet: milenko
  Nyertünk. Ennek örülni kell, de én továbbra is tartom, hogy ez a Zete gyenge. Leginkább center poszton. Radic max átlagos.
  ...

  Jelenleg valóban nem vagyunk egy lapon említhetők a Falcoval. Egyelőre saját magunkra kellene koncentrálni, nekünk nem a Falcot kell megvernünk, pláne nem idegenben. Kicsit vissza kell venni az arcból, és folytatni az építkezést. Rémes a védekezésünk, a legtöbb pontot kapjuk a ligában, a támadójátékunk akadozik. Eddig a 2 legrosszabb csapatot tudtuk legyőzni, egy hadirokkant Albát és ma a végén a triplaesővel a Kaposvárt. Szóval van meló bőven. Kinney meglátjuk mit tud hozzátenni ehhez a produkcióhoz, most a következő feladat az ő beépítése a csapatjátékba. Radic kérdőjel, mivel neki is fix szerződése van, ha cserélni kell, akkor nem lesz egyszerű és olcsó az elválás...

   
 • 27enis2017november12.23:51ÚjVálasz

  A Kaposvár jó szereplése a bajnokság gyengeségét bizonyítja. Négy valóban klasszis, az öregfiúk korhatárát közelítő játékossal ne lehessen már a bajnokság közvetlen élvonalába tartozni. A Kaposvár erős 20 percig, a Zte perspektívikusabb. Bencze Tamás pedig akár 40 percig is észnél van, ezzel képes meglepni neves szerb (elnézést, lehet hogy csak délszláv) kollégáit. Ha elég lazák tudnak maradni, akár Szombathelyen is okozhatnak nehéz perceket.

   
 • 26milenko2017november12.22:55ÚjVálasz

  Nyertünk. Ennek örülni kell, de én továbbra is tartom, hogy ez a Zete gyenge. Leginkább center poszton. Radic max átlagos. Jeffers pedig azon kívül, hogy küzd becsülettel alkalmatlan az első osztályra. Spica klasszisokkal jobb mind kettőnél! Én Vaughntól sem vagyok elájulva, a mai meccsen is csak az utolsó negyedben nyújtott elfogadhatót. Aki végig jó volt az Benke. Illetve a záró etapban Szabó extra. Sajnos szerintem Kinneyvel sem leszünk kint a vízből...
  Bár ne lenne igazam, de Szombathelyen nem sík esélyünk lesz. A mai játékkal konkrétan semmi.
  Ettől a csapattól a legjobb 8 is bravúr lesz.

   
 • 25royalka2017november12.22:44ÚjVálasz

  Szöszi megnyerte a meccset az utolsó negyedbeli teljesítményével. Mákosok voltunk, a végén bementek a trojkák, azért nyertünk. Ilyen centerekkel ( Jeffers mondjuk nem mondható annak) hosszútávon sehol nem leszünk. Spica megette Radicot meg Jefferst is. Nem lesz elég Kinney irányítóba, kell egy megbízható center is.

   
 • 24Borso2017november12.22:35ÚjVálasz

  Gratula a csapatnak a győzelemhez! Félidőben nem számítottam ilyen feltámadásra... Szuper szurkolás!
  De nem értem! Miért Jefferst akarjátok elküldeni?? Czinginél jobb. Rajta legalább látom hogy küzd!
  Radic??? Egy nulla, minden téren. Eddig legalább szép csendben megszórta magát.... De lelkesedés, akarat semmi! És ő a drága légiós!!
  Óriási csalódás! A helyére esetleg Drungit!

   
 • 23ZTErulez2017november12.22:18ÚjVálasz
  Idézet: ZTErulez
  Küzdeni tudásból jeles, kosárlabdából elégséges teljesítményt láthattunk (főleg, de nemcsak a Zte részéről). Jeffers pályázhat a "minden idők leggyengébb Magyarországra hozott légiósa" címre.
  ...

  Lassacskán el kellene gondolkodnunk azon, hogy Jeffers szerződését módosítsuk, és állapítsunk meg végre egy havi összeget, amit azért kell fizetnie, hogy a ZTE-ben készülhet. Akármennyire is filléres légiós, bármilyen nullánál magasabb fizetés túl sok ezért a "teljesítményért"... Azokat a vezetőket pedig, akik közreműködtek az idehozatalában, sürgősen el kellene küldeni egy szemvizsgálatra.

   
 • 22zetekolibri2017november12.22:14ÚjVálasz

  Gratu Srácok! DE! Ez még nem CSAPAT!! Radicnak ma nagyon nem ment, Jeffers "teljesítményét" pedig nem kommentálnám... SZÖSZI Te giga voltál ma, ez igen, pacsi!! :) Ákos, Vaughn is hozzátettek szépen, és Szilit se feledjük!! :) Továbbra is hajrá Fiúk, de van még mit csiszolni, Kinney érkezésével remélem javulni fog a teljesítmény látványosan.... Csak a ZETE!!!!!

   
 • 21ZTErulez2017november12.22:13ÚjVálasz

  Küzdeni tudásból jeles, kosárlabdából elégséges teljesítményt láthattunk (főleg, de nemcsak a Zte részéről). Jeffers pályázhat a "minden idők leggyengébb Magyarországra hozott légiósa" címre.

   
 • 20faradtkelet2017november12.22:12ÚjVálasz

  Érezni lehetett...2 negyeden keresztüli mákos kosarakból( 2. negyed, 3. negyed) nem lehet meccset nyerni. Ivosev faulttal együttje TVn keresztül is ütött például.
  Mindkét szurkolótábor TVs meccshez méltóan teli torokból szurkolt, ez tetszett, mégha a végén vissza is adtuk nekik egy kis "indul a busszal".
  Visszanézve az M4 Sportos kommentátor csávó már évek óta valamiért mindig a ZTE ellen beszél, ezt még mindig nem értem.(bár amikor felvette egy évvel ezelőtt a körmendi mezt és úgy adott interjút, már egy kicsit érthetőbb volt...)
  A 2 centerünk megint fejben máshol járt...de reméljük megint kifognak majd egy jó meccset.
  HAJRÁ ZTE

   
 • 19zte4ever2017november12.21:51ÚjVálasz
  Idézet: mohacsimvp
  Czingit inkább ne említsük... de egy Jeffers ---> Drungilas csere sokat dobhatna a csapaton. Azért a szív és a kéz helyén volt a végén, le a kalappal a small-ball ötös előtt.
  ...

  +1
  Igen. Ez megoldana mindent, helyére kerülhetnének a dolgok. Jól látszik, hogy Vaughn "alól" is nagyon hiányzott az irányító, amit innentől kezdve Kinney majd megold.

   
 • 18mohacsimvp2017november12.21:47ÚjVálasz
  Idézet: zetekosarak
  Meglett,de! Ezt a két kutyaütőt gyorsan tegyék lapátra! Magas poszton csak a SZÖSZI aki pályán volt, és minden elismerésem az övé.
  ...

  Czingit inkább ne említsük... de egy Jeffers ---> Drungilas csere sokat dobhatna a csapaton. Azért a szív és a kéz helyén volt a végén, le a kalappal a small-ball ötös előtt.

   
 • 17kapaca2017november12.21:46ÚjVálasz
  Idézet: zte4ever
  Center poszton nagyon súlytalan a csapat. Rossz nézni, hogy a két magasemberünk milyen rosszul helyekedik, és ez által szinte nulla esélyünk van lepattanóhoz jutni.
  ...

  +1

   
 • 16nick2017november12.21:42ÚjVálasz
  Idézet: ezmiezkkk
  nehéz mit mondani,borzalmas meccs volt..illetve egy üde színfolt volt,30 x évesen is látni Horváth Ákost ilyen szinten teljesíteni.
  ...

  Azt én sem értettem a végén. A ZTE bedobta a labdát támadó térfélen, majd a labda visszakerült a saját térfelükre, nem is kicsit, játékossal együtt 2 m-t kb. Fekete Ádám - és több játékosa is - erőteljesen reklamálta, hogy visszajátszás volt és videobírót kér. De hiába tette. Hogy van ez a videobíró? Mikor lehet kérni?
  Amúgy volt egy olyan eset is kritikus szituációban, hogy Hendlein kezére olyat csaptak, hogy csoda, hogy nem történt sérülés, de a sporik szerint nem volt fault, hanem Hendlein kiejtette a labdát, jöhetett a ZTE.

   
 • 15Batigol812017november12.21:39ÚjVálasz

  Gratulalálok a Zegnek,a végére bemákolták.
  Ádám ezt a szuk keretet forgatni kell az elejétol,mert a kezdo total kivan a before.
  Adjál végre 4-5 perceket a Grebinek,Bladkovitsnak és mindenkinek aki a padon ül.
  Lásd már be,hogy nem tudnak 35-40 perceket játszani q centerek meg a majdnem 40 eves Dunn.
  Hol elsz Te???
  Ebresztooooo

   
 • 14zetekosarak2017november12.21:37ÚjVálasz

  Meglett,de! Ezt a két kutyaütőt gyorsan tegyék lapátra! Magas poszton csak a SZÖSZI aki pályán volt, és minden elismerésem az övé. Sajnos a trojkák sem fognak mindig beesni, képzett, megjátszható centerek nélkül nem leszünk jobbak. A Kaposvár szerencsénkre meg elfogyott a végére. Nyertünk, és visszasírom a Czingit, többet ért.

   
 • 13aladar0012017november12.21:36ÚjVálasz

  Szabo 17! pattano! Szep volt Szoszi!

   
 • 12toldalek2017november12.21:34ÚjVálasz

  Három emberrel a kosárlabda nem ezen ágát lehet játszani, márpedig a Kaposvárból hárman játszottak!

   
 • 11mte012017november12.21:31ÚjVálasz

  Ez a Jeffers...háát kurva gyenge

   
 • 10heindrich2017november12.21:29ÚjVálasz

  Minél hamarabb légióst cserél a zete annál jobb.

   
 • 9ezmiezkkk2017november12.21:27ÚjVálasz

  nehéz mit mondani,borzalmas meccs volt..illetve egy üde színfolt volt,30 x évesen is látni Horváth Ákost ilyen szinten teljesíteni.a végén miért nem kérhettünk bírót,nem értem,holott pont az ilyenek miatt is lett bevezetve

   
 • 8Sixth man2017november12.21:27ÚjVálasz

  Nevetséges vereség.. Értem én, hogy rövid a pad meg minden de szerintem egy Baki a Blaskovits + a kezdő is tud 3-ast dobni érthetetlen. Nekünk idegenben az utolsó két negyed állandóan mumus..
  +Értem én a mester szavait de állandóan csak majd következőnek majd következőnek de amint látjuk nem tudunk fel állni belőle és nem értjük mi a baj.
  Hajrá KK!!

   
 • 7zte4ever2017november12.21:26ÚjVálasz
  Idézet: ztekk92
  Jefferset elkell zavarni azonnal 0 játékos!
  Végén szerencsénk volt gyözelem a fontos! Szombathelyre feljavulni Radic :)
  ...

  Szerintem Radic is nagyon gyenge. Jeffers pedig használhatatlan.
  +1

   
 • 6ztekk922017november12.21:25ÚjVálasz

  Jefferset elkell zavarni azonnal 0 játékos!
  Végén szerencsénk volt gyözelem a fontos! Szombathelyre feljavulni Radic :)

   
 • 5zte4ever2017november12.21:25ÚjVálasz

  Ez egy nagyon szoros bajnokság lesz megint. Van három kiemelkedő csapat, utána pedig 10 hasonló képességű. Ez miatt egy-egy győzelem vagy vereség után lehet liftezni felfelé vagy lefelé.

   
 • 4zte4ever2017november12.21:20ÚjVálasz

  Center poszton nagyon súlytalan a csapat. Rossz nézni, hogy a két magasemberünk milyen rosszul helyekedik, és ez által szinte nulla esélyünk van lepattanóhoz jutni. Ma csak annak köszönhetjük a győzelmet, hogy a Kaposvár amúgy is szűk kerete még egy játékossal szűkült az utolsó negyedre. Ez a sok lúd disznót győz esete volt.

   
 • 3jobarat9442017november12.21:19ÚjVálasz

  Érdekes meccs volt (így a tévén keresztül)!
  Szerintem a Kaposvár saját magát verte meg!

   
 • 2jura692017november12.21:16ÚjVálasz

  Yesssssssssssss!Nehezzen,de meglett!Örüljünk ma,aztàn holnaptól így tovàbb!CSAK A ZTE!

   
 • 1Bolognai2017november12.21:16ÚjVálasz

  Számomra hihetetlen,hogy egy taktika nélküli eszetlen hajigálás is győzelemre vezethet....A Mester fellélegezhet!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!