Kezd elszakadni az OSE és a Veszprém

B-csoport – Nem volt könnyű dolga a hibátlan éllovasnak, thriller meccsen őrizte meg hazai veretlenségét a bajnoki második.
 
 
 
 
 

Kezd elszakadni az OSE és a Veszprém

B-csoport – Nem volt könnyű dolga a hibátlan éllovasnak, thriller meccsen őrizte meg hazai veretlenségét a bajnoki második.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A nyolcadik forduló mérkőzéseit rendezték a B-csoportban az elmúlt héten.

A Piros-csoportban a Vasas a második győzelmét jegyezte, ráadásul a hazai pályán kifejezetten erős Bonyhádot fektette két vállra a pár napja még éppen Bonyhádon bizonyító Faragó Péter vezette együttes. Az OSE a TF ellen is megőrizte szezonbeli veretlenségét, köszönhetően főleg a harmadik negyedben nyújtott teljesítményének. A második Veszprémre rangadó várt a MEAFC ellen: a miskolci együttes igen komoly harcra kényszerítette a hazaiakat, akik végül a hosszabbításban nyerték meg a meccset. A Nagykőrös is hosszabbításos győzelmet aratott a Honvéd ellen, a Vásárhely a Győrt verte, a Békés pedig az MTK-t gyűrte le a második félidőben. A Pécs második csapata hétfőn fogadja a Nyíregyházát.

Az alsóházban továbbra is megállíthatatlan a Budafok és a BKG: előbbi az Eger ellen is hozta az immár papírforma eredményt, utóbbi pedig a DEAC U23-as csapatát ütötte ki. A két üldöző, a SMAFC és a Salgótarján sem hibázott: előbbi az Óbudát, utóbbi a Falco II.-t verte. Az Alba fiataljai egy negyedet rontottak el a Tiszaújváros ellen, de azt nagyon, és a Sopron U-csapata is otthon kapott ki, a Pápától. A Baja a MAFC II. ellen húzta be újabb bajnoki sikerét.

NB I/B, 8. forduló

Piros-csoport

Először nyert idegenben a Vasas

Nem akármilyen szituációban találta magát a nagyon fiatal átlagéletkorú Vasas, melynek új vezetőedzője, s egykori játékosa, Faragó Péter az első, NB I/B-s szakvezetőként megvívandó mérkőzésére pont annak a csapatnak az otthonában került sor, ahonnan visszavonult napokkal korábban játékosként – írja a Vasas Bonyhád elleni vendégjátékáról a VasasBasketball.hu.

Az extra érzelmi töltet ezzel együtt nagyon pozitív energiákat váltott ki mindenkiből, s az óriási szeretettel fogadott Faragó-mester érthető okokból kiválóan fel is készítette új csapatát a régiből, de ahogy az jellemző volt a múlt vasárnapi – győztes – kupamérkőzésen a Honvéd ellen, úgy ezúttal is a mentális/önbizalmi oldal játszott inkább szerepet abban, hogy a Vasas fiataljai a kezdettől egészen a lefújásig képesek voltak arra, hogy az ellenfélre ráerőltessék akaratukat.

A Faragó Péter távozásával – és másik vezérük, Tömösváry Máté sérülésével – jelentősen meggyengülő tolnaiak ilyen módon nem tudtak igazán hatással lenni a történésekre, a hat ponttal megnyert első negyed után a félidőre már majd 20-as differencia alakult ki, s a negyedik etapnak már 21-es előnnyel vághatott neki a Vasas, mely az első félidő derekán is 11 embert rotált, s végül megszerezte második győzelmét az idei bajnoki alapszakaszban.

Knipl Kft. Bonyhádi KSE – Vasas Akadémia 59-76 (18-22, 9-23, 17-20, 15-11)

Bonyhád: BAKI S. 18, SOMOGYFOKI SZ. 16, Gombos 7/3, Jilling 6/6, Gébert A. 5, Pechár Cs. 5/3, Fetzer 2, Kovács B. -, Fazekas -, Somogyfoki P. -.

Vasas: Katona R. 17/12, Boros 13/3, PERINGER 12, VÖLGYI 12, Moravcsik 7/3, Sólyom B. 4/3, Kiss B. 4, Andrássy 4, Steier 3/3, Kozma -, Barócsi -, Kovács B. -.


Megszorongatta a TF az OSE-t

Ideges játék jellemezte az oroszlányiakat a kezdeti percekben, eladott labdákkal tarkított első negyeden lehettek túl. Köszönte is szépen a Beákon és Szobin kívül nem csak a nevében „Fiatalok” budai alakulat. Mondhatni, beköszöntek a pálya minden szegletéből – rájuk nem igazán jellemző módon – 23 pontot rámolva be a hazai gyűrűbe az első negyedben – írja az OSELions.hu.

A folytatásban sikerült szigorítani a hazai védekezésen, de mivel a TF is hasonlóan gondolkodott, kevés pontos etapot produkáltak a csapatok. Minimális kinti dobást engedélyeztek a hazaiaknak, ha el is jutottak odáig, mindig védővel a nyakukban kellett eldobni azokat.

Fordulás után aztán már a jól megszokott OSE-t láthatta a szépszámú tábor, szép lassan kezdték a maguk szájíze szerint alakítani a meccset. Jobban kijátszott támadások jellemezték a hazai csapatot, le- és kiosztásokból is megtalálták a legjobb megoldást. Spagnolo és Illés nagyon elemében volt, előbbi tarthatatlannak bizonyult, utóbbi is jelentősen hozzájárult a fordításhoz.

Ezt az etapot kilenc ponttal hozták, így hét egységnyi előnnyel vághattak neki a záró játékrésznek. A folytatásban Kovács és Madár is beköszönt, Sömenek dobott gól jó-plusz egyet Bödör leosztásából, úgy tűnt erre már nem lesz ellenszere a Mehmedovic-legénységnek. Nem is volt, és bár még betaláltak a vonalon túlról párszor, az éllovas újabb győzelme nem forgott veszélyben. Fegyelmezett játékkal hozta le a mérkőzés ezen szakaszát, behúzva idei nyolcadik bajnokiját is, közönsége hathatós támogatása mellett.

Vavra András, az OSE vezetőedzője: Sajnos nem először fordul elő kezdésnél, hogy nem tartjuk be az előre megbeszélt dolgokat és olyan kosarakat engedünk ellenfelünknek, amit előre megbeszéltünk, hogy nem lehet. Ezen sürgősen változtatni kell, át kell állítani a fejeket. Nehezen találtuk meg a saját játékunk, a TF-et csak csapatjátékkal lehet megverni, ennek ellenére az elején egyéni megoldásokat választottunk vagy lassan forgattuk tovább a labdát, ami nekik kedvezett. Később már szét tudtuk húzni a pályát, meg volt a kinti-benti egyensúly, és a védekezésünk is összeállt. Sokat melóztunk ezen a meccsen, nagyot kellett küzdeni a két pontért, de sikerült. Köszönjük közönségünknek is a támogatást, jövő héten még inkább szükség lesz rájuk. Miskolcon is szeretnénk megőrizni veretlenségünket, de szerintem az eddigi legnehezebb meccs vár ránk.

OSE Lions – Tehetséges Fiatalok Basketball Players 80-70 (19-23, 16-14, 22-13, 23-20)

OSE: SPAGNOLO 25/3, Illés M. 17/3, Kovács G. 10/6, Madár A. 9/3, Sömenek 7/3, Kiss K. 6, Burai 4, Kiss Á. 2, Bödör -, Zsíros P. -.

TF: BEÁK 25/15, Filipovics 17, SZOBI 13/3, Buzás 10/9, Csabák 3, Kerkai 2, Adegbite -.


Hosszabbításos Veszprém-győzelem a MEAFC ellen

Azoknak lett igazuk, akik előzetesen nehéz csatára számítottak, ugyanis a királynék városába jó formában érkezett – s felütésként roppant agresszíven fellépett – vendégek „tiszteletet nem ismerve, bekezdtek” (0-4). A kapkodva iparkodott hazaiak büntetők révén szépítettek, de amit az első negyedben az egypontos-vonalról összehoztak, arra macerás jelzőt találni, lévén, tizenkét kísérletükből csak négy lett jó (2-6). A blokk harmadikja továbbra is keményen hajtott, odatette magát, s ezzel alaposan meglepte Ryan Cookékat, akiknek nem ízlett a szoros őrizet (4-10). Az előadásukban sok volt a hiba, ráadásul nehezen vették fel a rangadó fordulatszámát: hat perc alatt négy pontra voltak jók; temérdek dobásuk maradt ki (4-12). Aztán amikor a dühös Mérész-mester időkérése után elkapták a fonalat, már nem volt nagy a baj, a bénultságukat levetkőzve – többek között a feltámadásra jelt adott Hegedűs Gergely triplájával és Helmeczi András villanásaival – repesztettek egy kilenc–nullás rohamot (13-12) – tudósított a VeszprémKosár.hu.

Az észak-magyarországiak később visszavették a vezetést (15-18), ám a hazaiaknak valamelyest sikerült úrrá lenni az idegességükön, noha a gyűrűtől való távolságot nemigen lelték (20-20). Képtelenek voltak a legtöbbet kihozni magukból, hiszen a labdát nem mindig járatták jól, így nem tudták diktálni a tempót (22-25). Persze Körtélyesi Gergelyék voltak annyira dörzsöltek, hogy idővel ráéreztek arra, miszerint kintről pontosabban „hajigálnak”, és a hármasaik többet is hoznak a konyhára (30-25). Lassan mindenki hozzátett valamit a hőn áhított sikerhez, igaz, a különbség elsősorban a küzdeni tudásuknak köszönhetően nőtt (33-25). Azon túl, hogy ültek a távoli próbálkozásaik, a hátsó alakzatuk is mind jobban összeállt, már a vetélytárs sem vitézkedett úgy, mint azt megelőzően: a HOYA-mezesek nagyfokú szigorúságát rosszul viselték (38-27). Hovatovább kezdett kidomborodni a veszprémiek nagyobb tudása.

A fordulást követően még nagyobb lett a feleket elválasztó differencia – Kovács Soma két triplája után negyvenhat–huszonkilenc állt az eredményjelzőn. A MEAFC ebben a szakaszban elvesztette a ritmust, a kísérleteik célt tévesztettek. Csakhogy a koncentrációhiány újfent felütötte a fejét a bakonyiaknál, ahelyett, hogy végérvényesen rátértek volna a helyes útra, elhagyták a korábbi pontosságukat és átütőerejüket (49-38). Akartak és mentek, de az attakjaik akadoztak, többször is rossz megoldást választottak, szerencséjükre a védelmük nagyvonalakban szuperált (53-43). Azon voltak, hogy az akcióikat a legjobb szituációkig kijátsszák, ám sok volt az eltévedt passz, majd a gyorsabbnak és fürgébbnek bizonyult ellenfél tízen belülre jött (53-45).

Tízpontos hazai előnyről indult a záró felvonás, ám a miskolciak megérezték, hogy az összecsapáson még lehet keresnivalójuk. A felzárkózott Szögi Ádámék rátettek egy lapáttal az amúgy is sokmozgásos védekezésükre, viszont a több lepattanót szedett hazaiak (…ezen összevetésben ötvenkettő–harminckilencre nyertek) már második szándékból sem értek el „gólokat” (58-52). A holtponton Körtélyesi próbálta meg átlendíteni a csapatát, kevés sikerrel, mivel a társai elől és hátul is sokat hibáztak, labdákat adtak el (…a lefújásig összesen huszonegyet), ráadásul a negyedben húsz százalékig csökkent a mezőnybeli dobóformájuk (61-59). A kimaradt dobások megbosszulták magukat, nem ment a játék Cookéknak, szétesően viaskodtak, és a hajrában már önbizalomhiányban is szenvedtek (65-62). A könnyedebb derbiben reménykedett szurkolók azt hitték, hogy a végéig tizenhét büntetőt rontott helyi kedvencek – ha vért izzadva is, de – behúzzák a párharcot, ám a vendégek egy kettő plusz egyes akcióval döntetlenre mentették a negyven percet.

Körtélyesiék szinte eksztázisban indították a magas hőfokú meccs túlóráját, az együttesben volt energia (72-66). Azonban a másik oldal is mozgósította az utolsó erőtartalékát, feljebb is jöttek (75-73), ám az infarktus közeli állapotba került nézők legnagyobb örömére a végén mindkét hárompontos sanszukat elpuskázták.

Mérész Csaba, a Veszprém vezetőedzője: Ma nagy szívvel, ugyanakkor gyengén kosárlabdáztunk. Örülök, hogy az új szerzeményünk, Bodó Balázs győztes mérkőzésen debütálhatott a színeinkben.

Walke Károly, a MEAFC vezetőedzője a klub honlapján: Gratulálok mindkét csapatnak! A Veszprémnek a győzelemért, csapatom minden tagjának a teljesítményéért, ami hosszabbításos mérkőzésen a Veszprém otthonában kis híján győzelmet eredményezett. Nagyon sajnálom Galló Márk sérülését, játékrendszerünkből hiányoztak megszokott pontjai és lepattanó labdái, kívánom mielőbbi felépülését. Újabb rangadó vár ránk, igyekszünk hazai pályán is hasonlóan teljesíteni.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – MEAFC 76-73, h.u. (15-16, 23-13, 17-16, 11-21, 10-7)

Veszprém: KÖRTÉLYESI 22/6, Cook 12, Helmeczi 11, Hegedűs G. 9/6, Kovács S. 8/6, Schéda 6/6, Lógár 4, Pável D. 4, Bodó -.

MEAFC: SZÖGI 17, Drahos 16/6, Kopasz M. 7, Timkó 6, Béres 6, Takács D. 5/3, Máté B. 5/3, Lippai 4, Galló 4, Szőke G. 3, Orliczki M. -.


Nagykőrösi Sólymok KE – Budapesti Honvéd SE 96-95, h.u. (23-21, 21-15, 15-20, 21-24, 16-15)

Nagykőrös: TÓTH V. 30, LAKOSA Á. 19/3, Dobos L. 10, Markovic 9, Fehér P. 8/6, Candido 7/3, Kónya 6/3, Mácsai 5, Kovács S. 2, Petrás -.

Honvéd: MÁTÉ M. 20/15, KOVÁTS 17/3, VINCZE 14, Stefán D. 10, Tóth B. 9/3, Drevenka 9/9, Pintér 5/3, Fülöp L. 5, Szalay 2, Bonilla 2, Bea B. 2, Mucza -.


A Vásárhely is kiélezett meccset nyert meg

Jól kezdtek a hazaiak, akik néhány perc után már 5 ponttal mentek el. A Győr azonban egyre inkább erőre kapott: Gál, Gombás és Csaba állt csapata élére, utolérték Vasékat, sőt a negyed végén már ők örülhettek 17-23-as vezetésnek – számolt be a Vásárhelyikosársuli.hu.

Úgy tűnt, hogy ez felébresztette Utasi Gábor fiait, akik egyre agresszívebb védekezés mellett kreatív támadásokat vezettek, így ismét látóhatáron belülre kerültek a dunántúliak (24-27). Bukics-mester időkérése sem segített, és az ismét jó formában pályára lépő Gajics és a padról beszálló Varga kosaraival már ismét a Hódmezővásárhely vezetett, és ez a helyzet nem változott a nagyszünetig, amikor 40-36 állt a táblán.

Gajicsot továbbra sem tudták tartani a fekete mezesek, a Kosársuli kosarasa röviddel a periódus kezdete után megdobta 19. pontját (46-40). A társainak sem ment rosszul, Szabó, Horváth és Béres a támadó térfél mellett a védőoldalon is kivette a részét a melóból, aminek meglett az eredménye, 12 ponttal ellépett a Csongrád megyei gárda. A differenciából végül az utolsó játékrészre hetet faragtak a sokat reklamáló Rujákék.

Elég forró kezdett lenni a pite a vásárhelyieknek, de megint csak összekapták magukat. Bálint fontos (és kissé szerencsés) kosaraival, valamint Molnár belépésével és hármasával 76-65-re alakult az állás 4 perccel a dudaszó előtt. Egyre fokozódott a feszültség, amikor előre hozta védekezését a Győr-Moson-Sopron megyei társaság, ráadásul közülük Csaba György zsákolt egy bődületeset, és suhintott egy trojkát (78-72). Erre Varga Zalán válaszolt szintén a hármas vonalon kívülről, majd Vas tempózott eredményesen, amivel eldőlt a győzelem sorsa.

Utasi Gábor, a Vásárhely vezetőedzője: Egy nagyon jó Győrrel játszottunk, de bizonyítottuk, hogy hazai pályán mindenkire veszélyesek vagyunk. Több kritikus pontja is volt a mérkőzésnek, amikor nehezen ment a pontszerzés, de ezeket az időszakokat sikeresen átvészeltük, és mindig meg tudtunk újulni. Többen is jó teljesítményt nyújtottak, igazi csapatmunka volt. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez!

Bukics Zsolt, a Győr vezetőedzője a GyőrKosár.hu-nak: Sajnos nem sikerült megközelítenünk azt a játékot, amit Oroszlányban mutattunk. A gyengébb támadójátékunk kevés volt az üdvösséghez. Kár ezért a vereségért, nagyon sajnálom, mert lehetett volna keresnivalónk.

Vásárhelyi Kosársuli – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 86-74 (23-13, 17-23, 22-21, 24-17)

Vásárhely: GAJICS 21, SZABÓ P. 18/6, VARGA Z. 17/3, VAS P. 14/3, Béres 7/3, Bálint E. 4, Molnár B. 3/3, Horváth M. 2.

Győr: CSABA GY. 19/6, Puszta 16, Gombás 10/6, Ruják B. 10, Gáll 8/6, Horváth Á. 5, Geiger 4, Domsitz 2, Nagy T. -, Kámán B. -.


Calle Pubfood Békés – MTK Törökbálint 101-89 (28-24, 24-25, 30-23, 19-17)

Békés: KOMA 30, GRUDA 26, Krsztics 17/12, KERTÉSZ 10, Zrinyi 6/3, Adebayo 6/6, Nagy B. 3/3, Bánszki 3/3, Hajdu -, Farkas G. -.

MTK: JAKAB P. 21/6, BOINITZER 21/9, SZABÓ T. 18, Mohay 9/3, Máriás 8/6, Nagy Sz. 5/3, Bognár 4, Dobos M. 3/3, Baross -.

A Piros-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.OSE Lions 8 8 0 719 6151,000
2.HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 8 7 1 664 5570,937
3.Nyíregyháza Blue Sharks 7 5 2 553 5130,857
4.MEAFC 8 5 3 655 6160,812
5.Knipl Kft. Bonyhádi KSE 8 4 4 611 6080,750
6.Tehetséges Fiatalok Basketball Players 8 4 4 566 5680,750
7.Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 8 4 4 625 6690,750
8.PVSK-Kronosz Kiadó 6 3 3 472 4680,750
9.MTK Törökbálint 7 3 4 539 5150,714
10.Calle Pubfood Békés 8 3 5 667 6930,687
11.Vásárhelyi Kosársuli 8 3 5 637 6790,687
12.Vasas Budapest 8 2 6 550 6110,625
13.Nagykőrösi Sólymok KE 8 2 6 613 6900,625
14.Budapesti Honvéd SE 6 0 6 460 5290,500

Zöld-csoport

Folytatja szériáját a Tarján

Sokkal jobban nyitotta a rendhagyó, szerda délutáni időpontban rendezett összecsapást a Falco együttese, olyannyira, hogy a főként a négy perc alatt tizenegy pontot berámoló Kucsora eredményességére építő látogatók, a salgótarjániak sorozatos védelmi megingásait kihasználva, az első felvonásban szinte végig vezettek. A rövid pihenőt követően azonban a támadásban mindvégig viszonylag könnyedén érvényesülő (65%-os hatékonyság a mezőnyből, 72 pont a festéken belülről) Ughy-legénységnek hátsó sorait is sikerült rendbe szednie, aminek köszönhetően nem csak fordított, de a félidőre – a kiválóan osztogató Surmann Péter vezérletével – immár közel tízpontos előnyt hozott össze – számolt be a BeszterceKK.hu.

A felpörgő tarjániak pedig a fordulás után sem igazán hagyták kibontakozni szépreményű ellenfelüket (mindössze 19 vendégpont a második húsz percben), így a döcögős kezdés, valamint a gyenge büntetőzés és közel húsz labdaeladás dacára is a vártnál jóval simábban született meg a javuló formát mutató együttes idei hetedik bajnoki sikere.

Ughy Albert, a Salgótarján vezetőedzője: Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogy az utóbbi időszakban nem volt minden rendben az együttesen belül, s nagyon sokat beszélgettünk annak érdekében, hogy megoldást találjunk a problémáinkra. Mindez persze nem megy egyik napról a másikra, viszont ez a mai találkozó ismét megmutatta, hogy igenis érdemes csapatként kosárlabdázni. Egy korántsem gyenge rivális ellen győztünk nagyon magabiztosan, amihez gratulálok a fiúknak, s bízom benne, hogy a mostani meccs nagy részében látott hozzáállás a továbbiakban majd állandósulhat. Köszönet azoknak a nézőknek, akik ebben a nem túl baráti időpontban is megtiszteltek minket!

Váradi Attila, a Falco vezetőedzője: Fegyelmezetlenül és bután kosárlabdáztunk, főként ezért vagyok bosszús, hisz’ az eredmény a látottak alapján teljesen reálisnak mondható. Sajnos ezzel a játékkal nem abba a fejlődési irányba haladunk, amerre szeretnénk. Gratulálok a salgótarjániaknak a győzelemhez és a jó szezonkezdéshez!

Salgótarjáni KSE – Falco KC Szombathely U23 93-54 (20-23, 23-12, 26-11, 24-8)

Salgótarján: SURMANN P. 18, JAKAB P. 15/6, Olasz Á. 14, SURMANN G. 13, Csapai 12, Sonyák 11/3, Mucsibabics 5, Kovács D. 3, Joó 2, Szőke S. -, Nagy B. -.

Falco: Kucsora 19/3, Durázi 12/3, Körömi 8/6, Kovács Bence 6, Kovács Benedek 4, Németh Ba. 3/3, Bereczki 2, Németh Be. -.


SMAFC – Óbudai Kaszások 100-78 (26-23, 20-20, 29-13, 25-22)

SMAFC: BERNECZEI 25/3, RÁTVAY T. 22/3, Füzi 15, Rátvay B. 13, NAGY G. 13, Kovács B. 10, Soós B. 2, Schaul -, Karsai -, Horváth Cs. -.

Óbuda: Vámos 23/6, PINTÉR 16/3, SEBŐK 13, Varga I. 9/3, Kollár 9, Baptiszta 4, Keresztesi 3, Kutrovich 1, Naményi -, Reiter -, Molnár L. -, Korompai -.


Ford Ivanics-Budafok – EKE Eger KOK 84-64 (18-20, 25-11, 29-17, 12-16)

Budafok: Tursics 17/9, VARGA D. 15, Fehér Cs. 11/3, HORVÁTH M. 9, Wehner 9, Lados 9, Mészáros Cs. 7/3, Tóth Sz. 4, Szőke O. 3/3, Fekete J. -, Steier -, Kiss M. -.

Eger: SZICSÁK 16, Csákvári 15/9, Mészáros B. 8/6, Ungi 7/3, Megyes 6/6, Szabó G. 4, Veres 4, Pálinkás 4, Horváth R. -, Beák -, Kiss B. -, Illés B. -.


Alba Fehérvár II. – Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 73-86 (21-20, 13-29, 18-23, 21-14)

Alba: BRBAKLIC 28/3, Varga M. 18/9, Kuttor G. 9, Lévi 6, Takács Mi. 4, Polster 4, Papp I. 4, Magda D. -, Birkás -.

Tiszaújváros: JACKSON 30/3, Gáspár B. 11/3, Szilasi 11, Kiss B. 8, Endrész 7, Pöstényi 6, Kovács Z. 6, Pongrácz 5/3, Orosz D. 2, Katlan R. -, Brugós -.


Sopron KC-Sportiskola – Motax-Pápai KC 69-73 (15-22, 21-14, 19-22, 14-15)

Sopron: Polgárdy 21/3, WERNER 15/3, Kántor 15/9, Bagó 9, Buzsáki 5, Németh M. 4, Csátaljai -, Garab G. -.

Pápa: HORVÁTH A. 28/15, Kálmán L. 17/6, Schveighoffer 10, KELLER V. 8, Horváth G. 6, Fülöp A. 4, Domján -, Németh A. -, Kasza K. -, Presing -, Kocsis -.


DEAC U23 – BKG-Príma SE 72-99 (23-18, 13-31, 22-31, 14-19)

DEAC: KÓSA 24/15, Kozák M. 11, Kozák B. 9, Opre 8/3, Asszú 5/3, Tisza B. 5/3, Balázsi 4/3, Tóth B. 4, Balázs D. 2, Szűcs -, Nemessályi -.

BKG: NAGY BO. 20/9, NAGY BE. 16/6, Khakonov 14/3, TANÁCS A. 14/3, Reizer 9, Kaluha 7/3, Halász 6, Szeleczki 6, Ben-Kane 2, Szendrei 2, Czakó 2, Debreceni 1.


MAFC II. – Bajai Bácska FKE 89-97 (31-32, 18-24, 20-18, 20-23)

MAFC: SZANYI 24/15, SIKLÓS 19, Nagy G. 15, Nagy L. 15/3, Fehér Á. 7/3, Vígh 4, Cserkúti 3/3, Somkuti 2, Limpek -.

Baja: VUKICSEVICS 21/3, Délity 16/15, ÁGFALVI 16/6, UGRINIC 15, NAGY D. 13, Kovács B. 11/9, Forgács 3/3, Schubert 2.

A Zöld-csoport állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
1.Ford Ivanics-Budafok 8 8 0 737 5271,000
2.BKG-Príma SE 8 8 0 756 5601,000
3.Salgótarjáni KSE 8 7 1 663 5270,937
4.SMAFC 7 5 2 624 5570,857
5.Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 8 5 3 620 5910,812
6.Bajai Bácska FKE 8 5 3 616 6340,812
7.Sopron KC-Sportiskola 7 4 3 570 5570,786
8.Óbudai Kaszások 8 3 5 655 7100,687
9.Motax-Pápai KC 8 3 5 568 6300,687
10.Falco KC Szombathely U23 8 2 6 605 6940,625
11.DEAC U23 8 2 6 588 6860,625
12.MAFC II. 6 1 5 446 5080,583
13.EKE Eger KOK 8 1 7 528 6200,562
14.Alba Fehérvár II. 8 0 8 613 7880,500
 
 

 

 
 • 5Hattori-OSE2017november18.10:12ÚjVálasz

  Gondoltam, hogy a tényekkel nem tudsz mit kezdeni. :D
  Közben már 9/9.

   
 • 4netudki2017november17.15:09ÚjVálasz

  Te csak bólogass kutya, és kövesd a pásztorod, csak ne feledd ha pásztorod van akkor nyájba tartozol.. Tudod melyikbe..

   
 • 3Hattori-OSE2017november14.09:18ÚjVálasz

  Nyomorult életed lehet netudki, ha ebben leled örömöd...amúgy tényleg az első körben szoktunk kiesni? A fránya Hepp-kupában meg az utolsó két szezonban F4 volt. Na de hagylak is, további izzadságos feszengést! :)

   
 • 2netudki2017november13.18:17ÚjVálasz

  Várom az illetékes heti hozzá szólását!!! Mi lesz ha jövő héten nem szakad tovább és elveszíti veretlenségét? De hát mi tudjuk az alapszakasz NEM számít ha kiesel az első körben.... No meg az a fránya Hepp kupa is közeledik...

   
 • 1purple2017november13.16:45ÚjVálasz

  Valaki varrja már össze őket! " Máma már nem szakad tovább" ....... :-)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!