Trotter és Török csapata is otthon nyert

Románia - Utóbbinak ment jobban.
 
 
 
 
 

Trotter és Török csapata is otthon nyert

Románia - Utóbbinak ment jobban.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A román élvonal 6. fordulójában a nagyváradi CSM CSU Oradea hazai pályán, 1300 néző előtt 99-74-re legyőzte az SCMU Craiovát (a korábbi falcós irányító, Goran Martinics csapatát). A korábbi magyar válogatott irányító, Obadiah Nelson Trotter kezdőként 24 és fél percet játszott, 5/3-as pontmutatót, 6 lepattanót, 4 gólpasszt és 4 eladott labdát ért el.

A listavezető, kolozsvári U-Banca Transilvania Cluj 2570 néző előtt fogadta,és győzte le a sereghajtó CS Politehnica Iasi-t. Hiába volt csere, a román-magyar erőcsatár, Török Rolland játszotta legtöbbet csapatából, 26 perc alatt 22/18-as pontmutatót, 8 lepattanót, 1 szerzett- és 1 eladott labdát, valamint 1-1 blokkot ért el. A korábbi szolnoki kedvenc, Ousmane Barro kezdőként 22 és fél perc alatt 4 pontot dobott és 4 lepattanót szerzett, volt még 1 eladott labdája és 1 kapott blokkja, míg a korábban Körmenden és Fehérváron is megfordult amerikai bedobó, Lasan Kromah kezdőként közel 23 percet töltött a pályán, 10/3-as pontmutató, 2 lepattanó, 1 gólpassz, 2 labdaszerzés, 2 kapott blokk és 2 eladott labda állt a neve mellett.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!