Fodor: Láttam síró gyerekeket, az nem volt szép látvány

Budapest - A rutinos irányító nagyon csalódott, mert szerinte volt esély arra, hogy a végén megfogják a Szolnokot.
 
 
 
 
 

Fodor: Láttam síró gyerekeket, az nem volt szép látvány

Budapest - A rutinos irányító nagyon csalódott, mert szerinte volt esély arra, hogy a végén megfogják a Szolnokot.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tegnap este a MAFC hazai pályán megszorongatta a bajnokesélyes Szolnokot, ám végül érvényesült a papírforma, és 88-77-re nyert az Olaj a Gabányi László Sportcsarnokban. A fővárosiak rutinos, 36 éves játékosa, Fodor Márton 24 perc alatt 14/6-os pontmutatóval zárt korábbi csapata ellen. Az irányító a lefújás után klubja Facebook oldalának nyilatkozott.

- Úgy gondolom, méltó ellenfelei voltunk a bajnokesélyes Olajnak. Próbáltuk kihasználni, hogy kicsit fáradtan érkeztek, hiszen Macedóniában játszottak kupamérkőzést – ezúton is kívánok nekik sok sikert a további nemzetközi szereplésükhöz. Tudtuk, hogy egy jó csapat érkezik hozzánk, nem kellett minket motiválni. Jó mérkőzést játszottunk, és volt esélyünk, de egy ilyen csapat ellen nem szabad elkövetni olyan hibákat, mint amilyeneket mi elkövettünk a végén. Ezeket az Olaj kihasználta, visszaszedték a támadó lepattanókat, okosan játszottak a végén, és bedobták azokat a helyzeteket, amiket egy ilyen komoly csapatnak be kell dobnia. Én mindig a győzelemre játszom, alapvetően nagyon csalódott vagyok, mert láttam egy kis esélyt arra, hogy a végén akár meg is foghattuk volna őket. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy jó úton haladunk, bár ez egy vereség után lehet, hogy egy kicsit furcsán hangzik, de az utolsó két mérkőzésünk szerintem jól sikerült.

A harmadik negyedben a játékvezetők – sportszerűtlen- és technikai fault után – kiállították a vendégek szerb légiósát, Sztrahinja Milosevicset, ami nem tetszett a népes vendég tábornak, kisebb közjáték alakult ki a pálya szélén, percekig állt a játék. Fodor újságírói kérdésre elmondta, szerinte a szolnokiakat zavarta meg jobban ez a rövid pauza.

- Szerintem inkább ellenfelünket zavarta meg, engem nyilván semennyire, mert azért pár hasonlót már láttam pályafutásom során. Ilyenkor inkább a kis srácokat sajnálom, hiszen láttam síró gyerekeket, ez nyilván nem a legjobb látvány ilyenkor. Annak viszont nagyon örülök, hogy Szolnokról is ennyien eljöttek, illetve hogy majdnem mindig telt ház előtt játszunk. Ez nagyon pozitív, és számomra óriási meglepetés, bár mindig jó hangulatúak voltak itt a MAFC-mérkőzései, azért volt egy-két emlékezetes számomra is... Remélem, hogy ez így is marad.

Jövő héten Kecskemétre utaznak a fővárosiak, ahol arra készülnek, hogy megszerezzék harmadik győzelmüket.

- A nagy szünet előtt jó lenne, ha meg tudnánk lepni a Kecskemétet. Nagyon kontrollált kosárlabdát játszanak, majdnem hasonlót, mint mi. Megpróbáljuk feltörni ezt a nagyon szűk, zárt védekezésüket. Biztos, hogy idegenben kell egy jó dobóforma, nem úgy, mint ahogy eddig szoktunk vendégként dobni. Ez valószínű a kulcsa lesz majd a mérkőzésnek. Úgy kell odamenni, hogy megpróbáljunk meglepetést okozni - zárta szavait Fodor Márton a MAFC Facebook oldalának.

Így látták az edzők:

Jovica Arszics, a MAFC vezetőedzője: A játékosok az ilyen mérkőzéseken nagyon motiváltak. Megpróbáltuk a mérkőzést izgalmassá tenni, ami 35 percig sikerült is. Sajnos a végén döntőnek bizonyult, hogy a Szolnok több támadólepattanót szedett. Nekünk ez egy jó mérkőzés volt, folyamatosan fejlődünk, keményen dolgozunk tovább.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Nagyon dekoncentráltan kezdtük a mérkőzést és Perry kiesése is problémát okozott, de aztán sikerült normál ritmusra váltanunk. Nagyon jó meccs volt, kitűnő szurkolótáborokkal és hangulattal. A MAFC jól játszott. Kontrollálják a védekezésüket és lassú támadásokat vezetnek, melyből felkészültünk. Elégedettek vagyunk, hogy nyertünk.

 
 

 

 
 • 91rolla2017november17.10:16ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Apa mi az, hogy szurkolás kosármeccsen??
  Nem tom' fiam, mi Vojvodát lökködjük.. mi Olaj szurkolók vagyunk. :)) Ja nem, fradisták!!! :)))))
  ...

  Lökködjük? Asztakurva......

   
 • 90C.Zvezda2017november16.08:39ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Írd már le nekem, mivel ott voltam, hogy neked mikor kellett volna arra menni? A csarnokon kívül kellett az Olaj szurkolóknak az épületet megkerülve a helyükre menni. Nem találkozhattál velük.
  ...

  Apa mi az, hogy szurkolás kosármeccsen??
  Nem tom' fiam, mi Vojvodát lökködjük.. mi Olaj szurkolók vagyunk. :)) Ja nem, fradisták!!! :)))))

   
 • 89rolla2017november13.09:04ÚjVálasz
  Idézet: rolla
  Eközben Voja, akit annyira meglöktek, hogy ezt posztolta:

  Tegnap 6-an voltunk a pályán!
  ...

  *

  Tegnap 6-an voltunk a pályán! Újra egymásra talált a csapat és az Olaj tábor.
  Köszönjük mindenkinek, akik a helyszínen, vagy otthonról szurkoltak!

   
 • 88rolla2017november13.09:03ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Az azt jelenti... hogy itt mi nem beszélünk olyan szépen , mint Te...mi itt teszünk. Na ez az ami Neked ismetetlen. Verd az asszonyt... mást úgysem tudnál megütni...
  És parasztok...
  ...

  Eközben Voja, akit annyira meglöktek, hogy ezt posztolta:

  Tegnap 6-an voltunk a pályán!

   
 • 87Piffinger2017november13.07:57ÚjVálasz

  Az persze a család centrikus légkörben senkit sem zavart, hogy miket mutogattak a vendég szektorral szemben lévő, palánk mögött ülő gyerekek... Még Fodor Marcit sem szomorította el...?

   
 • 86moldovan4653262017november12.22:47ÚjVálasz
  Idézet: makelovenotwar69
  Valóban egy jó meccs volt, volt tempó, küzdés, de sportszerű keretek közt zajlott. Az Olaj tábor szurkolt a csapatának, jó hangulatot teremtettek.
  ...

  Adja Isten hogy tévedjek,de el fogják tiltani,mert el kell tiltani.Itt már ilyenkor nincs visszaút.

   
 • 85heindrich2017november12.21:25ÚjVálasz

  Azért sírtak a gyerekek mert a biztonságiak őket is lökdösték...

   
 • 84szurkolo__2017november12.21:14ÚjVálasz
  Idézet: bpkosar
  Köszi, sokkal jobban és tömörebben, emészthetőbben összefoglaltad a hozzászólásom lényegét!
  ...

  De tévedés, hogy ezek az ítéletek rosszak lettek volna. Mindkét ítélet amik Milo kiállításához vezettek simán befújható jogos ítéletek voltak. A probléma inkább az, hogy olvasom, hogy volt olyan Mafcos játékos, akinek szintén lehetett volna technikait, vagy sportszerűtlent fújni, azonban ott ez elmaradt. Vagyis a probléma a következetlen fújás, mert leginkább ez vezet oda, hogy néhány ideggyenge szurkoló nem bír magával, így kialakul a jelenlegi helyzet is.

   
 • 83bpkosar2017november12.20:46ÚjVálasz
  Idézet: makelovenotwar69
  Valóban egy jó meccs volt, volt tempó, küzdés, de sportszerű keretek közt zajlott. Az Olaj tábor szurkolt a csapatának, jó hangulatot teremtettek.
  ...

  Köszi, sokkal jobban és tömörebben, emészthetőbben összefoglaltad a hozzászólásom lényegét! Adott egy jó párharc, ideális délutáni/esti sportprogram, amiből néhány percen belül, minden előzmény nélkül a játékvezetői ténykedés/felfogás/mentalitás előállít egy olyan szituációt, amiben mindenki veszít: mindkét csapat és szurkolóik jogosan háborognak és érzik magukat sújtva, a durvaság és a rendbontás nem éppen jó reklám a sportágnak egy alapjában sem túl stabil és népes fővárosi közegben, plusz amit már említettek itt előttem is: a játékvezetők és a bizottság sem tud pozitívan kijönni az esetből. Ahogy olvasom, a technikait és az abból következő kiállítást nem csak a szolnokiak, hanem fehérvári, szombathelyi és egyéb, a Szolnok számára rivális csapatok szurkolói is nevetségesnek tartják, a feltöltött jelenetek alapján erős jóindulattal sem védhető az ítélet jogossága. Mindezt megtetézni az eltiltással egyenesen a szakmai önkritika teljes hiányának elismerését jelentené. Másfelől visszakozni sem tudnak, már csak azért sem, mert az egyrészt precedenst teremtene, másrészt nem kicsit tenné hiteltelenné a mar most sem túl acélos megítélésnek örvendő játékvezetőket a jövőben. És a lényeg az egészben mégsem csupán ez, hanem hogy amit most Milosevics és a Szolnok kapcsán vesézgetünk, az jövő héten simán lehet Körmend, Szombathely, Sopron, Fehérvár, stb...

   
 • 82makelovenotwar692017november12.19:37ÚjVálasz
  Idézet: bpkosar
  Először is gratulálok a csapatoknak, határozott, kemény küzdelmet hozó, izgalmas meccset játszottak, mindenkinek jár érte az elismerés!
  ...

  Valóban egy jó meccs volt, volt tempó, küzdés, de sportszerű keretek közt zajlott. Az Olaj tábor szurkolt a csapatának, jó hangulatot teremtettek. Nekem tetszett a sok fiatal, a gyerekek a MAFC oldalon. Nyilván egy részük szerette volna élőben látni a kedvencei mellett a válogatott szolnoki tagjait. És ez nagyon fontos lenne, emelkedjen a népszerűsége ennek a sportnak, kezdjenek a gyerekek a jó meccsek miatt kosarazni. És ehhez véleményem szerint a csapatok jó alapot adtak.
  És ekkor jöttek a játékvezetői véleményes döntések. Milosevics tekója abszolút tévedés volt, ettől borult az idill a csarnokban. A szolnokiak ekkor toltak néhány nem családbarát rigmust, ez valóban nem odavaló.
  Számomra egyértelműen a jv-i hármas volt a botrány okozója, nem a játékosok, nem a szurkolótáborok. Gondolom, ezt a meccs értékelésekor a szövetség nem így látja. Miló eltiltása ennek alapján erősen túlzás lenne. Mondom ezt nem szolnokiként!

   
 • 81hehehe2017november12.19:29ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Az azt jelenti... hogy itt mi nem beszélünk olyan szépen , mint Te...mi itt teszünk. Na ez az ami Neked ismetetlen. Verd az asszonyt... mást úgysem tudnál megütni...
  És parasztok...
  ...

  te gyökér, elég nagy baj a gyerekednek minden napot veled kell kezdenie. Ostoba sötét, hidd el, ha tehette volna, nem téged választott volna apjának, hanem egy igazi férfit. impotens barom

   
 • 80Csapajev elvtárs2017november12.19:27ÚjVálasz

  Te jó ég!!! Ki ez a pesti nyúlbéla???
  Itt comboskodik, közben meg becsusszant a sportszelet a nacijába a nagy erőlködéstől.
  Szerintem a monitor előtt ülő dagadt és pattanásos Ödönke, aki itt éli ki a pubertás korból fakadó frusztrációit, az elérhetetlen lányok iránti vágyakozás hormonális túltengéseit, az ejaculatio praecox okozta pszichés zavarait.
  Emiatt aztán az elrugaszkodott képzeletében ketrecharcosnak, bodybildernek, Chuk Norrisnnak, Rambónak képzeli magát.

   
 • 79hunbasketfan19772017november12.19:12ÚjVálasz
  Idézet: bpkosar
  Először is gratulálok a csapatoknak, határozott, kemény küzdelmet hozó, izgalmas meccset játszottak, mindenkinek jár érte az elismerés!
  ...

  Korrekt respekt!

   
 • 78papika2017november12.18:55ÚjVálasz
  Idézet: bpkosar
  Először is gratulálok a csapatoknak, határozott, kemény küzdelmet hozó, izgalmas meccset játszottak, mindenkinek jár érte az elismerés!
  ...

  Jól megfogalmaztad.

   
 • 77bpkosar2017november12.18:46ÚjVálasz

  Először is gratulálok a csapatoknak, határozott, kemény küzdelmet hozó, izgalmas meccset játszottak, mindenkinek jár érte az elismerés!

  Másodsorban nemtetszésemnek szeretnék ezúton hangot adni, ugyanis úgy érzem, hogy a hozzám hasonló, a kosárlabda iránti lelkesedés által vezérelt fővárosi sportkedvelők számára meglehetősen kellemetlen szájízt adott egy alapvetően jó hangulatú, szerencsére teltházas mérkőzésnek a harmadik negyedbéli incidens. Fontosnak tartom leszögezni, hogy semmilyen formában nem tartom elfogadhatónak a sportpályákon a rendbontást és a durvaságot, ide értve a reklámtábla belökésétől kezdve a sördobáláson át a verekedést, tekintet nélkül arra, hogy azt ki kezdeményezte. Különösen érthetetlen számomra, hogy mi szükség volt erre, hiszen egészen az adott néhány percig egyáltalán nem éreztem úgy, hogy benne lenne a mérkőzésben a durvaság, akár a játékosok, akár a szurkolók részéről.

  Budapesten kosárlabda-meccsre nem "ultrák" és huligánok járnak megmutatni, hogy náluk márpedig nincsen keményebb legény a gáton, hanem az elmúlt 10-15 évben sikeresebb klubok táborainál ugyan mérsékeltebb, de legalább annyira lelkes kosárlabda-barátok. Én magam is nagyon örülök, hogy újra van első osztályú kosársport a fővárosban, és nem csak azért, mert itt élek, itt dolgozom, hanem mert meggyőződésem, hogy a magyar kosársport számára nagyon fontos bázist jelenthet, hogy jó hangulatú, élvezetes mérkőzések legyenek Budapesten, amelyek után pozitív (siker)élményekkel mehetnek haza a kilátogatók. Mindez azonban kellemetlen mellékzöngét kap, ha az ember azt látja, hogy nem csak a két csapatról szól a játék, mert mindkét fél jogosan érezheti magát sújtva véleményes szituációkban. Rendszeresen, több csapat szurkolóitól olvasható/hallható meglehetősen negatív hangvételű vélemény a játékvezetés színvonaláról, és sajnos úgy érzem, a tegnapi nap is alapul szolgál mindkét fél számára, hogy nemtetszését fejezze ki ezt illetően. Visszautalnék arra, hogy semmilyen formában nem tartom tolerálhatónak a nézőtéri rendbontást (éppen elég szégyenteljes hírrel van tele az elmúlt hetekben is a média...), de azt azért fontos hozzátenni, hogy a játékvezetők alapvető kötelessége a mérkőzések kézben tartása, melynek része az indulatok megfékezése is.

  Nem tételezem fel a játékvezetőkről, hogy akár a nagyobb "hírérték" érdekében, akár bármilyen más célból kifolyólag szándékosan akarták volna felkorbácsolni az indulatokat a már önmagában is izgalmas mérkőzésen, sem pedig azt, hogy befolyásolni akarták volna annak végeredményét (vagy a kiállításból adódó eltiltás révén a következő forduló alakulását), de tegnap sajnos nem sok hiányzott hozzá, hogy tönkretegyék mindkét fél, csapatok és szurkolók szórakozását egy teljesen felesleges incidenssel. Véleményes ítéletek mindig is lesznek, ezzel szerintem minden józan gondolkodású néző/szurkoló tisztában van, de úgy gondolom, tegnap ennél többről volt szó. A helyszínen látottak után visszanézve a szóban forgó történteket egy másik kosarasportálon, finoman szólva is vegyes érzéseim vannak. Nem értem, hogy miért volt szükség a meglehetősen kétes körülmények után megítélt kiállítás révén egyrészt alapot adni a vendégszurkolók számára a balhézásra, másrészt pedig a pályán elveszíteni a kontrollt a játékosok felett (Andrics színészi teljesítménye az egyik oldalon, Misek nyakbefogós lerántása a másikon), ugyanis akkor most nem egymás hergelésével foglalkoznának itt jónéhányan a hozzászólásokban azon rugózva, hogy kinek volt mennyivel több faultja/büntetője, valamint nem kéne síró kisgyerekekről szóló szalagcímekkel hangulatot kelteni, mert Budapesten bár igenis van/lenne egy normális kosárrajongó réteg, aki ilyen csalódást keltő és szégyenletes körülmények között inkább nem kér ebből az egészből.

  Röviden összefoglalva (és egyúttal elnézést a terjedelmes formátumért): igényes magyar (és BUDAPESTI!) kosárlabdát, méltó JÁTÉKVEZETÉSSEL!

  Tisztelettel:
  Egy budapesti kosárrajongó

   
 • 76r_2017november12.17:03ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Látom, a lényeget sikerült megragadnod. Szerintem rakjátok össze amitek van fáradt cimboráddal, és mondjuk fáradtbanán név alatt toljátok közösen itt a fórumon tovább. Biztos jól fogunk szórakozni.
  ...

  Miért milyen lényeg volt még benne? Az a fazon mindig felrántja magát, hogy az ellenfelek mindent beleadnak, én meg jót mosolygok rajta.
  Am a Fáradthuk is jól hangzik. :D

   
 • 75nazol2017november12.16:52ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Az azt jelenti... hogy itt mi nem beszélünk olyan szépen , mint Te...mi itt teszünk. Na ez az ami Neked ismetetlen. Verd az asszonyt... mást úgysem tudnál megütni...
  És parasztok...
  ...

  Köszönöm szépen a válaszod. Ugyan én csak 6 osztályig tudtam elvégezni az általános iskolát, de azt még én is tudom, mi az a szövegértelmezés. Ez neked sajnos ebben az esetben nem sikerült, mivel a feltett egyetlen kérdésemre nem válaszoltál.
  Egyébiránt, nem voltam jelen az eseményen, de elhiszem neked, hogy az összes vidéki büdös volt. Meg paraszt is.

   
 • 74pontaz042017november12.16:50ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Látom még mindig tömegben gondolkodnak páran... férfiasság!
  Hun... fél órád van még...utána te is érzed majd belül, hogy elbuktál...meg egy chaten is.. nemhogy még meglépted volna..amit kell...
  ...

  Nem gondolkodok tömegben, csak mertem gondolni hogyha itt ilyen kemény vagy akkor beválalod. De legalább rádöbbentettél hogy miért is utálom még mindig pestet pedig már 7 éve itt lakok.. lenézitek a vidékieket meg parasztoztok pedig elég lenne tükörbe néznetek és látnátok egyet mindennap... persze tisztelet a (kevés) kivételnek..

   
 • 73purple2017november12.16:20ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Taaadaam, hölgyeim és uraim, hosszú, mély hallgatás után újra körünkben üdvözölhetjük csapatunk legnagyobb rajongóját!
  ...

  Nekem is elvonási tüneteim voltak míg nem olvashattam elfogulatlan sorait. Aggódtam, nem esett-e baja, de lenyugodtam, helyre állt a világ rendje, igaz kicsit szokatlan időpontban, hisz nyertünk.

   
 • 72purple2017november12.16:17ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Az azt jelenti... hogy itt mi nem beszélünk olyan szépen , mint Te...mi itt teszünk. Na ez az ami Neked ismetetlen. Verd az asszonyt... mást úgysem tudnál megütni...
  És parasztok...
  ...

  Terem? Ahonnan jöttél az akolt teremnek hívják? Van arc rendesen. Ha az orcád becsuktad volna, nem érezted volna azt az átható bűzt, ami körüllengett.

   
 • 71rimo2017november12.16:16ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Az mit jelent, hogy Voját szétlökdösték?! Bocs, de nem ismerem a fővárosi szlenget. Vidéki vagyok, disznókat neveltek, alkoholista vagyok és verem az asszonyt.
  ...

  Én már kátya óta nem értem.

   
 • 70hunbasketfan19772017november12.16:16ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Még mindig nem írtad le mi lesz... kicsi vagy.. helyedre! Vagy lábhoz. Melyik legyen ? Gyere lábhoz gyáva.
  ...

  Mi lenne már elkéstem nem? Azt mondtad 4ig érsz rá verekedni :-))))

   
 • 69purple2017november12.16:12ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Nyugi baby.....én nem panaszkodom :) :D

  .....nem szólok bele a "kineknagyobbafarkaizmozásba".......
  ...

  Na, kellett neked szólni,te is megkaptad a részed a csodagyerektől ( három éves korában is annyi esze volt mint most). Nem tudom mit látott ez az észlény, Voját senki nem lökdöste el, bent volt a sűrűben rendesen, mint mindenki, azt a barom 112-est (tudod, a segélyhívó) akarták elkapni. És nem Miló, meg merem kockáztatni szándékos kifújása miatt volt a balhé, pedig az a szemétség is megér egy misét. Jó lenne, ha a csapatok képviselői leülnének a szürkemarhák írni tudó tagjaival, és egyeztetnének, mert ilyen játékvezetés mellett borítékolhatóak a nagyobb botrányok. Minden esetre kaptatok egy laufot az egymás ellenire, kérdés, Milót hány meccsre akarják eltiltani. Én mondjuk simán megóvnám mindkét itéletet. Hajrá Olaj, a nemzetköziben Piros-Feketék!

   
 • 68helyedre2017november12.16:10ÚjVálasz
  Idézet: nazol
  Az mit jelent, hogy Voját szétlökdösték?! Bocs, de nem ismerem a fővárosi szlenget. Vidéki vagyok, disznókat neveltek, alkoholista vagyok és verem az asszonyt.
  ...

  Az azt jelenti... hogy itt mi nem beszélünk olyan szépen , mint Te...mi itt teszünk. Na ez az ami Neked ismetetlen. Verd az asszonyt... mást úgysem tudnál megütni...
  És parasztok... máskor hozzatok olyan magot akik legalább felöltözni tudnak... a fél terem büdős volt attól az eszméletlen szagtól amit behoztatok. Legalább öltözzetek át.
  Na. Kiszálltam és mégegyszer Gratulálok, hogy a Vojának is adtatok...komoly CSAPAT vagytok...

   
 • 67helyedre2017november12.16:07ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Ááá hello majomka új kutyád van? A neve: helyedre.....
  ...

  Még mindig nem írtad le mi lesz... kicsi vagy.. helyedre! Vagy lábhoz. Melyik legyen ? Gyere lábhoz gyáva.

   
 • 66hunbasketfan19772017november12.16:05ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Apropó: ha tényleg ilyen atrocitások történtek a vendégszektorban, akkor örüljetek, hogy nem volt szektorürítés.

  Ennyi.
  ...

  Ááá hello majomka új kutyád van? A neve: helyedre.....

   
 • 65nazol2017november12.16:05ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Látom még mindig tömegben gondolkodnak páran... férfiasság!
  Hun... fél órád van még...utána te is érzed majd belül, hogy elbuktál...meg egy chaten is.. nemhogy még meglépted volna..amit kell...
  ...

  Az mit jelent, hogy Voját szétlökdösték?! Bocs, de nem ismerem a fővárosi szlenget. Vidéki vagyok, disznókat neveltek, alkoholista vagyok és verem az asszonyt.

   
 • 6472huk2017november12.16:03ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Most láttam a videót :D
  Hát Ti tényleg így lökdöstétek a Vojá???
  Nélküle nagy senkik vagytok!!! Jézusom...
  Saját emberetek.. bemegy közétek es ezt kapja ? Konkrétan odébbvagjátok 2 méterrel ?
  ...

  Többek között azért is szeretem ezeket a fórumokat olvasgatni, mert imádom az ilyen alakokat, akik így ki tudják ragadni a történések lényegét, mint Te. Feldobod a napom, na...

   
 • 63kendeffy2017november12.16:01ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  7meccs, 7 győzelem van! Be kell vetni fáratttttat is. Pelikán pedig körmendi. Az Olaj következő ellenfele az MTE.
  ...

  A gyógyszert gyorsan vedd be, utána megnyugszol. De ne igyál rá.

   
 • 62Tobey2017november12.15:58ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  7meccs, 7 győzelem van! Be kell vetni fáratttttat is. Pelikán pedig körmendi. Az Olaj következő ellenfele az MTE.
  ...

  Ne kezdjünk bele a felesleges összeesküvéselméletekbe.....

   
 • 6172huk2017november12.15:57ÚjVálasz
  Idézet: r_
  Ezt az arcot én is nagyon bírom. Mindig meg van sértődve ha valaki megpróbál nyerni ellenük. :))
  ...

  Látom, a lényeget sikerült megragadnod. Szerintem rakjátok össze amitek van fáradt cimboráddal, és mondjuk fáradtbanán név alatt toljátok közösen itt a fórumon tovább. Biztos jól fogunk szórakozni.

   
 • 60rimo2017november12.15:55ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Taaadaam, hölgyeim és uraim, hosszú, mély hallgatás után újra körünkben üdvözölhetjük csapatunk legnagyobb rajongóját!
  ...

  7meccs, 7 győzelem van! Be kell vetni fáratttttat is. Pelikán pedig körmendi. Az Olaj következő ellenfele az MTE.

   
 • 59helyedre2017november12.15:54ÚjVálasz

  Most láttam a videót :D
  Hát Ti tényleg így lökdöstétek a Vojá???
  Nélküle nagy senkik vagytok!!! Jézusom...
  Saját emberetek.. bemegy közétek es ezt kapja ? Konkrétan odébbvagjátok 2 méterrel ?

  Nektek semmi sem szent :D
  Voja. Sajnállak, hogy ilyen emberek is vannak Veletek... Te jót akartál.. ezek meg kicsit naaa finoman.. elrepitettek... :)))
  Szégyen. Saját emberüket...

   
 • 5872huk2017november12.15:52ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Apropó: ha tényleg ilyen atrocitások történtek a vendégszektorban, akkor örüljetek, hogy nem volt szektorürítés.

  Ennyi.
  ...

  Az tényleg nagy bravúr lett volna, ha a bizti őr által kiosztott maflás után még a szektort is ürítettek volna. Ne bizonygasd mennyire hülye vagy, tudjuk anélkül is.

   
 • 57Tobey2017november12.15:50ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Tisztelt Szerkeztőség. Nyugodtan tiltsatok le. Sőt kérem is ezt...
  Én farkas vagyok, a szolnokiak meg kutyák.
  Nem tartozom ide. Én nem mangalicák és kukoricák köt nottem fel.
  ...

  Nyugi baby.....én nem panaszkodom :) :D

  .....nem szólok bele a "kineknagyobbafarkaizmozásba".......ezt Rátok, daliákra hagyom :)

  Hozzászólásommal azt fejtettem ki, hogy nem szokás itt semmit/senkit letiltani...mert igy pörög a fórum :)

  PS: én nő vagyok. :))))

   
 • 5672huk2017november12.15:49ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Skandalum!
  Nyerni próbált az ellenfél!
  Hogyan merészelt ilyenre vetemedni?
  Szörnyűség!
  Sportszerűen mindent beleadni?
  Skandalum!

  LOL :))))))))

  Ez nálam eddig az év hozzászólása. :)))))
  ...

  Taaadaam, hölgyeim és uraim, hosszú, mély hallgatás után újra körünkben üdvözölhetjük csapatunk legnagyobb rajongóját! Nyomorult életed lehet, nem győzted kivárni, hogy kikapjon az Olaj, csak felbüfögött valami, amit közzé kellett tenned. Nagyon kopott vagy már, csak egy kis lolozásra futja, se repülő cirkusz, se montipájton?

   
 • 55r_2017november12.15:46ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Skandalum!
  Nyerni próbált az ellenfél!
  Hogyan merészelt ilyenre vetemedni?
  Szörnyűség!
  Sportszerűen mindent beleadni?
  Skandalum!

  LOL :))))))))

  Ez nálam eddig az év hozzászólása. :)))))
  ...

  Ezt az arcot én is nagyon bírom. Mindig meg van sértődve ha valaki megpróbál nyerni ellenük. :))

   
 • 54drive2017november12.15:41ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Látom még mindig tömegben gondolkodnak páran... férfiasság!
  Hun... fél órád van még...utána te is érzed majd belül, hogy elbuktál...meg egy chaten is.. nemhogy még meglépted volna..amit kell...
  ...

  Egyszerűbb lenne ha a Magyar Helyesírási Szabályzatot olvasgatnád, mert az általános iskola 3.osztályában okosabbak a gyerekek és a helyesírásuk is a tiéd felett áll emeletekkel!

   
 • 53helyedre2017november12.15:32ÚjVálasz
  Idézet: pontaz04
  Közöm nincs hozzá...
  ...

  Látom még mindig tömegben gondolkodnak páran... férfiasság!
  Hun... fél órád van még...utána te is érzed majd belül, hogy elbuktál...meg egy chaten is.. nemhogy még meglépted volna..amit kell... én azért még mindig hiszek Benned...
  4ig várok utána kicsire zsugorodsz össze.. ott belül...kívül is az lehetsz.. mindenhogyan kicsi maradsz...
  Apropó! A Voját miért lökdöstétek szét ? Ő is bántott Titeket ? Vagy mi volt az oka ? Mindegy ki jön nem ?Tömegben..a saját is kapjon...

   
 • 52pontaz042017november12.15:26ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Tisztelt Szerkeztőség. Nyugodtan tiltsatok le. Sőt kérem is ezt...
  Én farkas vagyok, a szolnokiak meg kutyák.
  Nem tartozom ide. Én nem mangalicák és kukoricák köt nottem fel.
  ...

  Közöm nincs hozzá, meg nagyon nem is érdekel sőt még az olajosok sem a szívem csücskei. De ha már ennyire nyomod ezt a szájkaratét akkor emlékeztetlek lesz szolnokon is egy meccs bizonyíthatsz ott is.

   
 • 51hunbasketfan19772017november12.15:20ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Hun meg pupi,vagy mi. Most akkor lesz is valami, vagy csak megy ez a szájkarate ?
  De látom csak ez a semmiség ömlik...
  Az én időmben affér volt. Megbeszéltük, találkoztunk,lerendeztük és kész.
  ...

  Micsoda monológ mehetsz vissza a melegbárba....

   
 • 50vagasiteri2017november12.15:19ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Apropó: ha tényleg ilyen atrocitások történtek a vendégszektorban, akkor örüljetek, hogy nem volt szektorürítés.

  Ennyi.
  ...

  Elég lett volna, a szurkolók közé ököllel kicsapó barom biztonsági őrt megfékezni, akkor nem látott volna szegény Fodor Marci sem "sok-sok" síró gyermeket a csarnokban.
  Hány is volt, Marci? Én egyről tudok, a Szasza kezében lévő csemeténél tört el a mécses.

   
 • 49rolla2017november12.15:14ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Nos! Mikor sétáltok mar befele es a rácson keresztül a családanyáknak azt ordibáltok, hogy így megcsinállak meg úgy megcsinállak,aki a gyerrmekével megy meccset nézni.. azt miért nem írjátok le ?
  ...

  A meccs után kb fél oráig voltam még a csarnok előtt. Semmi ilyen nem történt amit ez a hülyegyerek leírt. Ignoráljátok szerintem ezt az ovis bohócot.

   
 • 48vagasiteri2017november12.15:11ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Tisztelt Szerkeztőség. Nyugodtan tiltsatok le. Sőt kérem is ezt...
  Én farkas vagyok, a szolnokiak meg kutyák.
  Nem tartozom ide. Én nem mangalicák és kukoricák köt nottem fel.
  ...

  Papus, kikapsz anyutól, ha továbbra is itt keménykedsz!

   
 • 47helyedre2017november12.14:58ÚjVálasz

  Tisztelt Szerkeztőség. Nyugodtan tiltsatok le. Sőt kérem is ezt...
  Én farkas vagyok, a szolnokiak meg kutyák.
  Nem tartozom ide. Én nem mangalicák és kukoricák köt nottem fel. Ezeknek meg lassan pelenka is kell :)
  Így már jó Tobey Férfi ? Nem kell panaszkodni anyunak. Megkérsz és majd intézkedem.
  Látod. Legalább otthon az asszony megkapja ami jár neki,vagy ott is csőd van férfiasságból?
  MINDÖRÖKÉÉÉ BALMAZÚJVÁROOOOOOS :))) láma brigád.

   
 • 46faradtolaj2017november12.14:58ÚjVálasz

  Apropó: ha tényleg ilyen atrocitások történtek a vendégszektorban, akkor örüljetek, hogy nem volt szektorürítés.

  Ennyi.

   
 • 45faradtolaj2017november12.14:56ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Fodor:nem az Olaj ellen kell nektek győzni,hanem a többi hasonló kaliberű csapat ellen.Mint pl.most a Kecsó ellen.Gyanítom,hogy hasonlóan a Szegedhez nektek sem jön össze.
  ...

  Skandalum!
  Nyerni próbált az ellenfél!
  Hogyan merészelt ilyenre vetemedni?
  Szörnyűség!
  Sportszerűen mindent beleadni?
  Skandalum!

  LOL :))))))))

  Ez nálam eddig az év hozzászólása. :)))))

   
 • 44helyedre2017november12.14:50ÚjVálasz

  Hun meg pupi,vagy mi. Most akkor lesz is valami, vagy csak megy ez a szájkarate ?
  De látom csak ez a semmiség ömlik...
  Az én időmben affér volt. Megbeszéltük, találkoztunk,lerendeztük és kész.
  Elmondtam mit csinálj es miként...de ha 4ig tényleg nincs semmi elengedem ezt..
  Há nem ugaz, hogy kihívlak és még mindig csak írogatsz...? Kell kifizetem azt a kartyá is, de tankolok is Neked, vagy a vonatot kifizetem, vagy mindegy csak találd már ki én,vagy Te vagy a szájkaratés ?...
  Rádhagyom. Ilyen gyáva embereket, de úgy adják elő, mintha bármi is lenne mögötte,vagy abba a hulladék tricepszében.
  Foglalkozzunk a kosárlabdával és máskor ne lökdössétek szét a Voját.. nélküle még egy rohadt programotok sem lenne semmilyen hétvégére... itt is valami kocsmában voltatok a meccs után... Voját legalább tisztelné ez az iszákos csürhe... há a saját emberetek Ti birkák...
  Na mára elköszönök. Menjetek a csúnya dagadt feleségeteikhez es ott maradjatok papucsok...mert férfiak nem vagytok és nem is lesztek. Puszika

   
 • 43Tobey2017november12.14:35ÚjVálasz
  Idézet: bbence
  Tisztelt Szerk.!
  Az ilyen üzenetek után, nem lehetne kitiltani a fórumról a kötekedő embereket? Máshol is voltak meccs utáni odaszólások, az rendben is van.
  ...

  ...hogyan tiltanák ki? :D

  kell a kattintásszám........ :)))

   
 • 42donnarumma2017november12.14:29ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Te mekkora hülye vagy.....
  ...

  tudjuk...Norfleet serult..Borisov serult,de tuti jatszik,mert mindig ezt csinaljuk itt Szhelyen......mond csak a hulyesegeidet es vard hogy egyszer, talan egy majd bejon..bar ahogy elnezem nem nagyon zavarnak a sajat hulyesegeid...de csak hajra, van kin mosolyogni;-)...a valasszal ne is faradozz,reszerol a tema off...

   
 • 41hunbasketfan19772017november12.14:19ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  oviban vagy?ki kezdte,nem mindegy? ott a lehetoseg hogy megmutasd...de vmiert neked a billentyuzet utogetes jobban megy...vagy a 40 ember kozotti mutogatas..
  bar nekem aztan tok mind1
  ...

  Te mekkora hülye vagy.....

   
 • 40donnarumma2017november12.14:10ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Nem váltottál nicket birkuci, mellesleg nézd vissza ki kezdte a szájkaratét félcédulás!
  ...

  oviban vagy?ki kezdte,nem mindegy? ott a lehetoseg hogy megmutasd...de vmiert neked a billentyuzet utogetes jobban megy...vagy a 40 ember kozotti mutogatas..
  bar nekem aztan tok mind1

   
 • 39hunbasketfan19772017november12.14:04ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Te fogalom zavarban elsz(is)
  Pont te nyomod a szajkaratet,mert itt kemenykedsz,pedig adott a lehetoseg hogy megmutasd.. ..
  ...

  Nem váltottál nicket birkuci, mellesleg nézd vissza ki kezdte a szájkaratét félcédulás!

   
 • 38bbence2017november12.14:03ÚjVálasz

  Tisztelt Szerk.!
  Az ilyen üzenetek után, nem lehetne kitiltani a fórumról a kötekedő embereket? Máshol is voltak meccs utáni odaszólások, az rendben is van. De ez már nem kulturált meccsel kapcsolatos csevegés. Aki verekedni akar menjen el küzdősportolni, de ez az oldal kosárlabdával foglalkozik.

   
 • 37vagasiteri2017november12.14:03ÚjVálasz

  Ha a körmendi, vagy a zalaegerszegi táborba üt be az a barom biztonsági, gyanítom, hogy ott a helyszínen meglincselik.
  Talán egy kicsikét szerények voltak a szolnoki szurkolók a Milóval történt események, és a biztonsági őr agressziója miatt!!!
  Hajrá Olaj!

   
 • 36purple2017november12.14:01ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Küzdősport? Szájkarate......maximum!!!!
  ...

  Minden reggel birkózószart eszik!

   
 • 35donnarumma2017november12.13:59ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Küzdősport? Szájkarate......maximum!!!!
  ...

  Te fogalom zavarban elsz(is)
  Pont te nyomod a szajkaratet,mert itt kemenykedsz,pedig adott a lehetoseg hogy megmutasd.. ..

   
 • 34hunbasketfan19772017november12.13:58ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Miért is? Jobb mint szombathelyiként dagadt lilának lenni....
  ...

  Félreértés ne essék az UTEvel semmi bajom nem vagyok egy foci fan, de ha lehet egy falco szurkoló nyíltan Utés akkor miert ne lehetne egy olaj drukker fradista?????

   
 • 33purple2017november12.13:57ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Nos! Mikor sétáltok mar befele es a rácson keresztül a családanyáknak azt ordibáltok, hogy így megcsinállak meg úgy megcsinállak,aki a gyerrmekével megy meccset nézni.. azt miért nem írjátok le ?
  ...

  Téged meg idefújt a szél türhő szabolcsi, vonat ütközőn lógtál Pestre kubikolni és már te vagy a bennszülött. Írni mondjuk még nem tanultál meg, de a pofád jár ezerrel. Vidéken csak röhögnek rajtatok, meg a csapatodon, a nagy falu egyetlen kosárcsapatán, menjetek focimeccsre, ott gyilkoljátok egymást, az való nektek, a posvány!

   
 • 32hunbasketfan19772017november12.13:48ÚjVálasz
  Idézet: szombathely19
  :)
  Mind fradista....
  Gyonyoru egy brigad vagytok!
  ...

  Miért is? Jobb mint szombathelyiként dagadt lilának lenni....

   
 • 31hunbasketfan19772017november12.13:46ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  1. Eldobhatós kátya.
  2. Szám.
  3. Megbeszéljük.
  Ha férfi vagy, megcsinálod.
  A vagány nem én vagyok.
  A vagány aki vagánykodik...az Te vagy.. aki csak beszél...ír..

  ...

  Küzdősport? Szájkarate......maximum!!!!

   
 • 30hunbasketfan19772017november12.13:42ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Te hülye provokátor,te!
  ...

  Fehérvári vagy szombathelyi lehet a stílusából ítélve

   
 • 29moldovan4653262017november12.13:25ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Apa mi az a szurkolás egy kosármeccsen ? Nem tudom fiam! Mert mi a sajá Vojánkat is odébbdobjuk,ha bevagyunk baszva. Mert kutyák vagyunk és nem számít semmi. Ez is aranyos nem ?
  ...

  Te hülye provokátor,te!

   
 • 28helyedre2017november12.13:08ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  A dagadt sapkásra gondolok. Az még bóklászott majd kutyába ment le. Mit tudsz te erről. Meg valami hájas kopasz turkálós kabátos is ott ugatott. Az akkor megvan ?:) na ők kint is nagyok voltak ...
  ...

  Apa mi az a szurkolás egy kosármeccsen ? Nem tudom fiam! Mert mi a sajá Vojánkat is odébbdobjuk,ha bevagyunk baszva. Mert kutyák vagyunk és nem számít semmi. Ez is aranyos nem ?

   
 • 27helyedre2017november12.13:07ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Írd már le nekem, mivel ott voltam, hogy neked mikor kellett volna arra menni? A csarnokon kívül kellett az Olaj szurkolóknak az épületet megkerülve a helyükre menni. Nem találkozhattál velük.
  ...

  A dagadt sapkásra gondolok. Az még bóklászott majd kutyába ment le. Mit tudsz te erről. Meg valami hájas kopasz turkálós kabátos is ott ugatott. Az akkor megvan ?:) na ők kint is nagyok voltak :) 400... hogyne.. majd számold at újra a falu tévén.

   
 • 26rimo2017november12.13:03ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Micsoda vagány csávó! Várj kitalálom te vagy Chuck Norris????
  Szánalom, maradj te is ott az oviban a gyerekkel lenne mit tanulnod még itt is :-)))))
  ...

  Nem, ő a Kátya rokona.

   
 • 25rimo2017november12.13:02ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Családommal voltam. Kint is nagyokat nyeltem...hogy ne keljen felétek mennem... de hát vannak gyermekeim... muszáj ezt is figyelembe vennem.
  Viszont szívesen randizom akárkivel aki tegnap ott volt.
  ...

  Írd már le nekem, mivel ott voltam, hogy neked mikor kellett volna arra menni? A csarnokon kívül kellett az Olaj szurkolóknak az épületet megkerülve a helyükre menni. Nem találkozhattál velük. Később a meccsen külön szektorban foglaltak helyet, bigiboyokkal szalaggal körölvéve, nem találkozhattál velük. Ez egy gyenge hangulatkeltés a részedről.
  Voltak nem odavaló rigmusok leginkább a balhékor, de sem előtte sem utánna nem olyan mennyiségben mint más csarnokban. Vézna szurkolók? Gyerekek? Te, az a MAFC oldal volt!!!!
  A végén leírtad a tutit. Tetszett a családodnak! Azért mert a balhétól függetlenül az Olajosoknak köszönhetően remek hangulat volt. Nyomták az elsőtől az utolsó pillanatig.
  Azt ne felejtsd el, hogy létezik az Olaj TV. Itt mindenki láthattja a nemlétező vézna gyerekeket és hallhatja azt a sok nemlétező trágár kiabálást.
  Inkább foglalkozz azzal amiről tetehetnél!
  Pld. Egy átlagos meccsen nem telik meg az 1000 fős csarnok (tegnap megtelt a 3-400 Olajosnak köszönhetően.) , egy 1.5 milliós városban.
  Vagy:
  Apa mi az, hogy szurkolás a kosármeccsen?????? Nem tudom fiam, mi MAFC-osak vagyunk.

   
 • 24szombathely192017november12.13:00ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Mellesleg akikről beszélsz, mind fradista tehát lehet hogy te húznád a rövidebbet, kedves minta családos barátom :-)))))
  ...

  :)
  Mind fradista....
  Gyonyoru egy brigad vagytok!

   
 • 23helyedre2017november12.12:49ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Micsoda vagány csávó! Várj kitalálom te vagy Chuck Norris????
  Szánalom, maradj te is ott az oviban a gyerekkel lenne mit tanulnod még itt is :-)))))
  ...

  1. Eldobhatós kátya.
  2. Szám.
  3. Megbeszéljük.
  Ha férfi vagy, megcsinálod.
  A vagány nem én vagyok.
  A vagány aki vagánykodik...az Te vagy.. aki csak beszél...ír..

   
 • 22hunbasketfan19772017november12.12:45ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Kiszalltam. Csak a szatok jar... tipikus.. leirtam mi a teendo. Ha majd tenni is tud valamelyik gyava szar.. akkor elolvasom este. Hatha latok valami randit kivanot.
  Addig talaljatok ki.
  ...

  Micsoda vagány csávó! Várj kitalálom te vagy Chuck Norris????
  Szánalom, maradj te is ott az oviban a gyerekkel lenne mit tanulnod még itt is :-)))))

   
 • 21helyedre2017november12.12:37ÚjVálasz
  Idézet: 19730624PETER
  te vagy a112-es? kutya!
  ...

  Kiszalltam. Csak a szatok jar... tipikus.. leirtam mi a teendo. Ha majd tenni is tud valamelyik gyava szar.. akkor elolvasom este. Hatha latok valami randit kivanot.
  Addig talaljatok ki. Holnap reggel oviba viszem a kicsit.
  Ma este meg szivesen kimozdulnek.
  Tolem lehet egy erdo is. Kulvarosi parkolo. Mindegy.
  Ha tobben jottok, az sem baj. Mi max 4en leszunk. Fejenkent kozel 20 ev kuzdosport. 20nal tobben ne. Kezdjetek szervezkedni.
  Du 4kor megnezem. Ha nincs fixalva semmi. Se egy szam. Akkor tenyleg kutyak maradtok...
  Csok

   
 • 20hunbasketfan19772017november12.12:36ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Hun.. igaz, proli vagyok. Mondom a teendot, mivel latom vastag a zseb. Veszel egy eldobhatos kartyat... kb 2 rongy... beirod ide a szamod es mehet a bambi.
  Le ne ird.. mas is azon hiv majd..
  ...

  Mellesleg akikről beszélsz, mind fradista tehát lehet hogy te húznád a rövidebbet, kedves minta családos barátom :-)))))

   
 • 19nb872017november12.12:36ÚjVálasz
  Idézet: papajozsi
  Marciban felrémlett a körmendi időszaka......
  Kolbászék idejében ott is voltak síró gyerekek...........
  ...

  Rendkívül izgalmas mérkőzés volt, a Szolnok egyértelműen bajnok esélyes, ilyen játékkal a Mafc nem fog kiesni. Felháborító, hogy egyesek csak azért járnak mérkőzésre, hogy balhézzanak. A szolnoki tábor tegnap csürheként viselkedett, ilyen mérkőzésen sok gyerek van!! Agresszíven, állat módjára rohangáltak be a pályára, undorító...
  Hajrá MAFC

   
 • 18helyedre2017november12.12:33ÚjVálasz

  Hun.. igaz, proli vagyok. Mondom a teendot, mivel latom vastag a zseb. Veszel egy eldobhatos kartyat... kb 2 rongy... beirod ide a szamod es mehet a bambi.
  Le ne ird.. mas is azon hiv majd.. azert eldobhatos.. es 2 rongy nem vag oda...
  A bambira meghivlak,tehat 50/50.

   
 • 1719730624PETER2017november12.12:33ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Családommal voltam. Kint is nagyokat nyeltem...hogy ne keljen felétek mennem... de hát vannak gyermekeim... muszáj ezt is figyelembe vennem.
  Viszont szívesen randizom akárkivel aki tegnap ott volt.
  ...

  te vagy a112-es? kutya!

   
 • 16helyedre2017november12.12:30ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Na ezt most jól kiírtad magadból :) Esetleg odamehettél volna hozzájuk és a szemükbe is mondhattad volna azoknak "majmoknak" és "gyáva kutyáknak" :)

  Bizony pesten nem ez szokás. Láttuk egy hete.
  ...

  Családommal voltam. Kint is nagyokat nyeltem...hogy ne keljen felétek mennem... de hát vannak gyermekeim... muszáj ezt is figyelembe vennem.
  Viszont szívesen randizom akárkivel aki tegnap ott volt. Ahogy elnéztem nehéz dolgom nem lenne. Még konditermet sem ismerte egyiksem, nemhogy még ütni tudna.
  Egy jó bambi valaki abból a kutyaólból?

   
 • 15helyedre2017november12.12:30ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Na ezt most jól kiírtad magadból :) Esetleg odamehettél volna hozzájuk és a szemükbe is mondhattad volna azoknak "majmoknak" és "gyáva kutyáknak" :)

  Bizony pesten nem ez szokás. Láttuk egy hete.
  ...

  Családommal voltam. Kint is nagyokat nyeltem...hogy ne keljen felétek mennem... de hát vannak gyermekeim... muszáj ezt is figyelembe vennem.
  Viszont szívesen randizom akárkivel aki tegnap ott volt. Ahogy elnéztem nehéz dolgom nem lenne. Még konditermet sem ismerte egyiksem, nemhogy még ütni tudna.
  Egy jó bambi valaki abból a kutyaólból?

   
 • 14hunbasketfan19772017november12.12:28ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Tőletek aztán lehet rettegni.. ez a mai magotok.. egyenlő sírdogáló kislanyokkal... legalább a Voját ne lőktétek volna félre... még a saját embereiteket akik hátán viszik a csapatot...
  ...

  Mellesleg a nagy világváros egyetlen "kosárcsapata" egy koszos istállóban játszik, ez nagyobb szégyen mint pár hőbörgő szukoló te barom te....

   
 • 13helyedre2017november12.12:27ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Ne ugass kutya! Tudjuk pesten csupa mintaember él veled az élen, nagyképű pesti proli köcsög!!!
  ...

  Alattvalók.

   
 • 12papajozsi2017november12.12:26ÚjVálasz

  miért kell Miló - nak nehéz helyzetbe hozni a csapatot ?????
  ( attól függetlenül,hogy jogos v. jogtalan volt a fújás; ezen lehet vitatkozni;
  de befújták ? be ........ visszavonták ?????? nem.......
  játszhat a következő meccsen ?????? nem ..........)

   
 • 11hunbasketfan19772017november12.12:26ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Tőletek aztán lehet rettegni.. ez a mai magotok.. egyenlő sírdogáló kislanyokkal... legalább a Voját ne lőktétek volna félre... még a saját embereiteket akik hátán viszik a csapatot...
  ...

  Ne ugass kutya! Tudjuk pesten csupa mintaember él veled az élen, nagyképű pesti proli köcsög!!!

   
 • 10bp0012017november12.12:25ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Nos! Mikor sétáltok mar befele es a rácson keresztül a családanyáknak azt ordibáltok, hogy így megcsinállak meg úgy megcsinállak,aki a gyerrmekével megy meccset nézni.. azt miért nem írjátok le ?
  ...

  Na ezt most jól kiírtad magadból :) Esetleg odamehettél volna hozzájuk és a szemükbe is mondhattad volna azoknak "majmoknak" és "gyáva kutyáknak" :)

  Bizony pesten nem ez szokás. Láttuk egy hete. A kés, meg maszkban támadás.. földön fekvőt rugdosni. Az aztán a pesti tökösség.

   
 • 9papajozsi2017november12.12:20ÚjVálasz

  Marciban felrémlett a körmendi időszaka......
  Kolbászék idejében ott is voltak síró gyerekek...........

   
 • 8jobarat9442017november12.12:09ÚjVálasz

  Igen Fodor Marci!

  Hát én is láttam síró gyerekeket a meccsen...
  Igen, a 40. perc végén, amikor kiderült hogy nem nyerhet a csapatuk az Olaj ellen...
  Síró gyerekek, és dühös Mafc játékosok...
  Mindenkiből máshogy jönnek ki az érzések...

   
 • 7helyedre2017november12.12:03ÚjVálasz
  Idézet: kapuskiraly
  Apàm Te ezt nem èrtheted. Menj vissza 86-87-be és akkor megvilágosodsz, mit is jelent az, hogy “Reszkess MAFC” ;-)
  ...

  Tőletek aztán lehet rettegni.. ez a mai magotok.. egyenlő sírdogáló kislanyokkal... legalább a Voját ne lőktétek volna félre... még a saját embereiteket akik hátán viszik a csapatot... a sajátjaitokra is... nyomást tesztek... a világ bohócai vagytok.

   
 • 6kapuskiraly2017november12.11:59ÚjVálasz
  Idézet: helyedre
  Nos! Mikor sétáltok mar befele es a rácson keresztül a családanyáknak azt ordibáltok, hogy így megcsinállak meg úgy megcsinállak,aki a gyerrmekével megy meccset nézni.. azt miért nem írjátok le ?
  ...

  Apàm Te ezt nem èrtheted. Menj vissza 86-87-be és akkor megvilágosodsz, mit is jelent az, hogy “Reszkess MAFC” ;-)

   
 • 5helyedre2017november12.11:55ÚjVálasz

  Nos! Mikor sétáltok mar befele es a rácson keresztül a családanyáknak azt ordibáltok, hogy így megcsinállak meg úgy megcsinállak,aki a gyerrmekével megy meccset nézni.. azt miért nem írjátok le ? Ez egy családias egyesület. Amivel nincs baj. Mentetek szurkolni. Benne van. Kicsit izmosra isszátok magatokat.. jó gyerekek lesztek... kemények...de hát na... ahogy elnéztem,vagy valami sörhasú hulladékok voltak, vagy valami fogpiszkáló, frusztrált műmájer. Tömegben nagyok vagytok,de még akkor sem. Számokat írogattok,mint valami sírós kislányok panaszkodtok. Vamzer kutyák. Nulla férfiasság . Majd félfüllel hallottam mikor szálltam be a családommal az autóba, pont kísértek titeket kifelé es mát le is mentetek kutyába. " ugye nem lesz baj ?" " Miérr jöttök velünk " ... Ez a baj Veletek... habi kis hülyegyerekek vagytok... ilyen semmilyen formák.. akik a naciba kakálnak,ha rájuk van szólva.
  A piától erősek lesztek és kijön az a kis agresszíó... amit nap, mint nap nyelnetek kell a kis gyáratokban, vagy mittudom én hol dolgoztok...de ahogy rátok néz az ember..azt látja rajtatok az ember, hoy szíve szerint adna nektek egy pár ezrest,hogy egyetek egy jót, hogy legyen is valami abban a nyamvadt testben... persze a dagadt egyedeknek zsírégetőt, de mint tudjuk... nem a jóléttől, hanem mert csak kenyeret esznek...
  A gyerekeknek való középső új bemutatása meg na...
  Ha olyan nagyok vagytok miért nem egy az egyben mentek bele az emberekbe ?... tudod miért ? Mert gyáva kis kutyák vagytok!
  És egy szurkoló ne rohangáljon be a pályara... kik vagytok ti ?
  DE A LEGSZEBB! Mikor a Voja.. bement közétek és őt is odébb dobtátok... Ti nem a csapatért vagytok... Ti csak kiélitek azt,hogy mutogassátok magatokat.. mekkora rajok vagytok... másnap meg az utcán összehúzod magad. Ha ekkora szájjal itt élnétek pesten, minden héten mehetnél fogorvoshoz. Itt nem ez a szokás, hogy ilyen dagadt szarok... terrorizáljanak embereket, gyerekeket.
  Úgyhogy még olvasni is fáj, hogy szolnokon menyi a kislány. Max a kocsmákban adhattatok pofont valakinek.. ha egyáltalán volt ilyen.. de itt mindenki nagy boxoló lett.. kifele menet meg behódoltok... szánalmasak vagytok. Gyári alkatrészektől koszos az arcotok.
  Amúgy Gratulálok az Olajnak. Jó meccs volt. Tetszett a családnak meg az a par cirkuszi majom is a sarokban. Üdv

   
 • 4jobarat9442017november12.11:23ÚjVálasz

  Ha így játszana a MAFC a többi ellenféllel szemben (pl.: Sopron, Szeged, Jászberény Kecsó, stb...), akkor nem 2-6-al állnának a táblázat 12. helyén...
  ...hanem a 8 közé jutásért küzdhetnének!

   
 • 3rimo2017november12.11:14ÚjVálasz
  Idézet: 19730624PETER
  A nagy Budapest! Alkalmatlan csarnoknak nevezett tornaterem alkalmatlan biztonságiőrökkel! Ezért sírtak a gyerekek!
  ...

  Nekem az alap felállás is furcsa. Ezek a biztonságiak, már 4- kor a csarnokban voltak. Hol kitereltek, hol nem engedtek be vicces az egész. A legviccesebb a ruházatuk. Mindenki a szokásos boztis feketében. A fűtött 25 fokos csarnokban sokszor mozogva, kabátban! Vadtag kabátban. Ez az egész alapból embertelen, nem véletlen, hogy egy ilyen 112-esnek elszáll az agya. Amúgy a gyerekek egy gyerek volt Szarvas Gabi kezében. Természetesen egy síró gyerek sem kell.

   
 • 219730624PETER2017november12.10:27ÚjVálasz

  A nagy Budapest! Alkalmatlan csarnoknak nevezett tornaterem alkalmatlan biztonságiőrökkel! Ezért sírtak a gyerekek! A 112 es számú biztonsági ököllel állonveri az egyik olajszurkolót aki azt vissza is adja nem ijed meg tőle! Utána eltüntetik a 112 -est A tábor akkor indult meg amikor papp kiállítja Milót! Megindul? ha meg akart volna indulni nem 6 db biztonsági fogja meg! Megnéztem volna egy Zete vagy egy Sopron vendégtáborral ugyanezt a szitut! Nem hiszem hogy ütni kell ,elöször meg kell tartani a tömeget! Agy nélkül nehéz! Mi a szakmád fiam? Semmi Iskoláid? 8 általános Akkor legyél biztonsági őr! Hátjóvan akkó alleszek HAJRÁ OLAJ !!! Köszi papp!

   
 • 1moldovan4653262017november12.09:50ÚjVálasz

  Fodor:nem az Olaj ellen kell nektek győzni,hanem a többi hasonló kaliberű csapat ellen.Mint pl.most a Kecsó ellen.Gyanítom,hogy hasonlóan a Szegedhez nektek sem jön össze.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!