Székely Norbert: végig hittem benne

Kédiainiai - A kapitány szerint ez egy bravúrgyőzelem, amivel megteremtettük az esélyt, hogy ott legyünk az Eb-n.
 
 
 
 
 

Székely Norbert: végig hittem benne

Kédiainiai - A kapitány szerint ez egy bravúrgyőzelem, amivel megteremtettük az esélyt, hogy ott legyünk az Eb-n.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Hatalmas volt az öröm a lefújást követően. A női magyar válogatott elképesztő végjáték után győzte le Litvániát az Eb-selejtezők első meccsén, idegenben.

- Nem a végjáték volt, nem ott nyertünk - kezdte Székely. - A harmadik negyedben volt egy pont, amikor nyolc ponttal elmentek a litvánok. Akkor védekezést váltottunk, teljesen megzavartuk őket. Olyan szinten védekeztünk, amivel nem tudtak mit kezdeni. Könnyű kosarakat dobtunk. Olyan mederbe tereltük a meccset, amiből nem tudtak kijönni. Nagyon szeretném, ha mindenki tudná, ez egy bravúrgyőzelem volt, amivel megteremtettük az esélyt, hogy ott legyünk az Eb-n.

Újságírói kérdésre, mely szerint mi volt az oka annak, hogy kétszer is 8-9 ponttal elengedtük a litvánokat, Székely azt mondta, a kosárlabda egy ilyen sportág, a hibák játéka, az a csapat fogja nyerni a meccset, amelyik minimalizálni tudja az adott rendszerben azokat.

- Végig hittem benne, az első perctől kezdve - mondta. - Ha nem így lett volna, bele sem vágok. Rengeteg segítséget kaptam a stábomtól a meccs során, de ez a lányokról is elmondható: mindenki, aki beszállt, rengeteget hozzátett.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!