Székely Norbert már figyeli, hogy ki mire képes

Körkép – A régi-új szövetségi kapitány bízik benne, hogy a hónap végére tisztább képet kap, egyelőre a válogatott játékosok formájával még nem foglalkozik.
 
 
 
 
 

Székely Norbert már figyeli, hogy ki mire képes

Körkép – A régi-új szövetségi kapitány bízik benne, hogy a hónap végére tisztább képet kap, egyelőre a válogatott játékosok formájával még nem foglalkozik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Székely Norbert előbb ideiglenesen, majd 2009-től 2011-ig állandó megbízással irányította a női válogatottat. Stefan Svitek távozása után az MKOSZ ismét őt bízta meg ezzel a feladattal.

Kinevezése óta már három fordulón túl van a női bajnokság – a második körből a Szekszárd-Cegléd rangadót novemberben pótolják –, és bizony több ízben is akadtak jó magyar teljesítmények. A teljes mezőnyt figyelembe véve például a VAL-lista második helyén a ceglédi irányító, Medgyessy Dóra áll, két meccsen elért huszonötös indexével. Őt követi szorosan a győri center, Krivacsevics Tijana (két meccsen 24.5). Utóbbi ráadásul a pontátlagot tekintve is befért a legjobb légiósok közé, kereken 14-es átlaggal hetedik, akárcsak a válogatottságtól a nyári Eb után elköszönő ceglédi, Nagy-Bujdosó Nóra.

Kíváncsiak voltunk arra, Székely Norbertnek mik az eddigi tapasztalatai az idei magyar bajnokságról, mennyire elégedett a honi játékosok szerepével és teljesítményével.

- Feladatom és kötelességem, hogy egyeztessek a csapatokkal, mint ahogy az is, hogy a helyszínről tekintsek meg annyi találkozót, amennyit csak tudok - mondta a BB1.hu-nak Székely Norbert. - Azokat a meccseket, amelyeket nincs alkalmam élőben megnézni, a technika vívmányainak köszönhetően már könnyedén pótolhatom, hiszen az interneten tulajdonképpen minden megtalálható. A magyar játékosok teljesítményével és formájával jelen pillanatban még nem igazán kell foglalkozni, ez majd egy-két héttel a selejtezők előtt lesz fontos. Egyelőre azt nézem, hogy ki mire képes, hiszen a szezon elején tartunk. Bízom benne, hogy a hónap végéhez közeledve mindenkiről egy tisztább képet kapok.

 
 

 

 
  • 2quimby2017október11.18:01ÚjVálasz

    Elég ha lerajzoljuk és ott van ki mire képes. Felesleges figyelni.

     
  • 1vilis792017október11.13:01ÚjVálasz

    Majd jöhetnek a trigoniális keresztek

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!