Megsérült az Alba centere, igazoltak egy másikat

Székesfehérvár - Elijah Macon 23 éves, 110 kg.
 
 
 
 
 

Megsérült az Alba centere, igazoltak egy másikat

Székesfehérvár - Elijah Macon 23 éves, 110 kg.

Miután Chris Horton lábsérülése a vártnál jóval súlyosabb, ezért az Alba vezetőinek új megoldást kellett találni a poszt betöltésére.

Létrejött a megállapodás a 23 esztendős, 110 kg súlyú kosarassal, Elijah Maconnal. Az 5-ös poszton bevethető sportoló Columbus városában született, Ohio államban, egyetemi tanulmányait a West Virginia nevű intézményben folytatta. Csapatával nem szerepelt rosszul az NCAA-ben, a legutóbbi idényben a legjobb 16 között fejezték be szereplésüket, a későbbi finalista Gonzaga búcsúztatta őket - írja az albakosar.hu.

- Sajnos Chris Horton sérülése lényegesen komolyabb, mint gondoltuk, a lábában megsérült az ideg, emiatt sporttevékenységet nem folytathat. Minimum három hónapig nem számíthatunk rá, ezért sürgősen megoldást kellett találnunk. Sikerült megállapodnunk Elijah Maconnal, aki jó mutatókkal rendelkezett az egyetemi bajnokságban, erős, jó felépítésű játékos, pontosan dob középtávolról is. Több videofelvételt láttunk róla, ezután esett rá a választásunk. Chris Hortonnal egyelőre nem sikerült megállapodnunk a szerződése módosításáról, de az biztos, hogy Macon jövő hétfőn bekapcsolódik a munkába – közölte Simon Balázs, ügyvezető igazgató.

 
 

 

 
 • 2fefe222017szeptember12.21:49ÚjVálasz
  Idézet: Skcforever
  Csak egy észrevétel a szerkesztőnek: a 23 esztendős az elején 2szer van egy mondatban :)
  ...

  Az egyik szerintem a magassága helyett került bele, mert azt viszont hiányolom a cikkből :)

   
 • 1Skcforever2017szeptember12.21:24ÚjVálasz

  Csak egy észrevétel a szerkesztőnek: a 23 esztendős az elején 2szer van egy mondatban :)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!