Bíztató szekszárdi szereplés Horvátországban

Porec - Két vereség, de hasznos túra.
 
 
 
 
 

Bíztató szekszárdi szereplés Horvátországban

Porec - Két vereség, de hasznos túra.

Bár vasárnap a második felkészülési mérkőzését is elvesztette a KSC az orosz Jenyiszej Krasznojarszk ellen, Djokics Zseljko csapata ezúttal is fontos taktikai elemeket gyakorolhatott. A keretből Teja Oblak (15) és a tizenkilencedik születésnapját ünneplő Studer Ágnes (11/3) jutott tíz pont fölé.

– Gratulálok a Jenyiszejnek a győzelemhez, mégha a szezon ezen szakaszában nem is az eredmény a legfontosabb. Hasonló mérkőzést játszottunk, mint tegnap, sok olyan dolgot gyakoroltunk, amit a bajnokságban is játszani szeretnénk. Örülök, hogy ezúttal mind a nyolc bevethető játékosomnak hasonló játékidőt tudtam adni. Összességében nagyon hasznosnak találtam ezt a poreci túrát. Legközelebb otthon, a negyvennyolcadik Sió Kupán lépünk pályára, ahol remélem minden olyan taktikai dologban tovább tudunk fejlődni, amit most is gyakoroltunk - nyilatkozta a csapat honlapjának Djokics Zseljko a csapat edzője.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!