Ivkovics szerint a szerbek mindent beleadtak

Isztambul - A szövetségi kapitány azt mondja, a végére megtalálta azt az ötöst, amelyik fölényesen megnyerte az utolsó játékrészt.
 
 
 
 
 

Ivkovics szerint a szerbek mindent beleadtak

Isztambul - A szövetségi kapitány azt mondja, a végére megtalálta azt az ötöst, amelyik fölényesen megnyerte az utolsó játékrészt.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A magyar férfi kosárlabda válogatott nagyot harcolt, de végül fejet hajtott a jóval esélyesebb, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes Szerbia felett az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A lefújás után a magyar csapat rengeteg pozitív visszajelzést kapott a helyszínen, az ellenfél szakmai stábja, játékosai és a sajtó képviselői is elismerően szóltak a mieinkről. Az Isztambulba utazó szurkolók is boldogok és büszkék voltak Perl Zoltánékra, otthon azonban más megítélés alá esett a mérkőzés összképe, és annak hajrája.

- Az, hogy ki és mennyit játszik, az mindig az én döntésem. Nem olvastam az otthoni újságokat, véleményeket, így nem tudom, melyik részével volt a probléma. Valószínűleg az első negyedre panaszkodnak az emberek, amikor nem jól kezdtünk, és tizenhárom pontos hátrányba kerültünk. Ha megnézzük, a többi negyed egál volt, sőt kettőt meg is nyertünk. Az utolsó felvonásra sikerült találni egy olyan ötöst, amelyik fölényesen megnyerte azt a játékrészt, nem hiába kért kétszer is időt a kollégám. Valóban lehet, hogy tompábban kezdtünk, csak ez nem a játékosok hibája, hanem sokkal inkább a túlzott drukk és a fáradtság számlájára írandó. A kulcsjátékosok most megtapasztalták, hogy milyen tíz nap alatt hat meccset játszani és három napot utazni. Teljesen normális, hogy tompák voltak. Különben sem lehet mindig fényesen kezdeni.

- Ön szerint félgőzzel játszott, vagy beleadott mindent a szerb csapat?

- Szerintem beleadtak mindent. Harminchárom percet játszott a két kulcsjátékosuk és minden időkérésüket kihasználták. Ha elolvassuk Bogdanovics nyilatkozatát, az is ezt támasztja alá. Azt mondta, hogy az első két-három perc után elhitték, hogy megtörtek minket, de végig kellett harcolniuk, mert visszajöttünk, és most jól fog esni nekik a két nap pihenés. Ugyanez volt a horvátok ellen is, amikor Saric és Bogdanovic játszott 37 percet. Ha a kulcsjátékosaik ennyit játszottak, akkor én nem gondolom, hogy félvállról vettek volna minket. Látszott a kispad reakcióiból is, hogy nyugtalanok voltak, pláne a negyedik negyedben, amikor a legjobb formában lévő ötösünk volt fent a pályán. Mindent megtettek a mi fiaink, és azért azt se felejtsük már el, hogy kik hoztak el minket idáig. Mi lett volna, ha a másik ötössel kezdtem volna a meccset? Akkor mindenki azt mondta volna, hogy elengedtem a nyolcaddöntőt...

 
 

 

 
 • 45kelemenandras2017szeptember13.09:45ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Csakhogy kedves András, a napnál is világosabb, hogy az nem lehet kérdés ami alcímben van, hanem sokkal inkább az, hogy mi (félre ne érts nem a játékosokra gondolok, ők tették a dolguk becsülettel...
  ...

  Kedves Raptor Szurkoló Társam!

  Örülök, hogy ilyen hangnemben kaptam hozzászólást a részedről!

  Én továbbra is úgy gondolom, hogy amit adott helyzetben ki tudtak hozni a srácok és a szakvezetés, az inkább hajlik a maximum felé, mint a jogosan bírálható és elmarasztaló kategória irányába. Szerintem szakmailag ügyesen fel volt építve a válogatottunk részéről az EB, amit a srácok szintén ügyesen kiviteleztek! Egészen a sorsolástól kezdve ki lett találva az az út, amelyen terv volt végigmenni, és a srácok ezt megcsinálták! A selejtezők diadalmenetét most nem taglalom. A végeredményt tudjuk, ezért is emeljük meg a képzeletbeli kalapunkat előttük.

  Ádi nyilatkozatát olvastam (többek között a szerbek elleni mérkőzésről is):

  http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/kosar-kivivtuk-a-tiszteletet-ez-szamomra-oriasi-szo-hanga-2591563

  Amiről vita folyik a kommentelők között, az az hogy „mi” megtettünk-e mindent az utolsó mérkőzésen a győzelem érdekében a végére érve...... szakmai magyarázatokat, szakmai véleményeket a „szakmát” nap mint nap testközelben megélő edzőktől, szakvezetőktől, játékosoktól kaphatunk tárgyilagosan, de ők is csak kívülről látták az egészet (ha pl. csak konkrétan a szerbek elleni mérkőzésről beszélünk). Most azokat bíráljuk, akik ott és akkor a pályán bizonyítottak. Saját maguknak, a világnak és nekünk.

  Az ellenfél nem Ruji és Zozó tiszta dobóhelyzetig kijátszott hárompontosaira, vagy Zozó betöréseire készült, amikkel még a végén is (többedszerre) visszajöttünk a meccsbe, de még Fepu is tisztább helyzetekből dobhatott (pedig az előző mérkőzések alapján Djordjevicsnek is tudnia kellett, hogy jó keze van), mint Voja vagy Ádi kikényszerített és kimaradt dobásai. Akikre az ellenfél készült, és akiket a játékból ki akart iktatni, azt sikerrel tette, mint ahogyan pl. Peti védekezett a csehek ellen Satoranskyn......... Azt pl., hogy Voja és Ádi mit kapott, amíg a pályán voltak, csak ők tudják elmondani.......... szerintem, ha a végén Stojan felküldi Ádit, a szerbek labdához sem engedték volna jutni........ ha sérülten kapja vissza Őt a Barca, szerinted elengedik majd a VB selejtezőkre??? A kapitánynak elég sok tényezőt figyelembe kell vennie, mikor egy adott pillanatban döntést hoz........ utólag pedig bárkit könnyű bírálni.

  Jó lenne azt érezni, ha el tudnánk fogadni, és örülni tudnánk annak, ami megtörtént, és támogatnánk azt, hogy folytathassák a megkezdett munkát. A folyamatból nem lehet büntetlenül lépcsőfokokat kihagyni, ahol most tartunk, az mindannyiunknak bizakodásra ad okot. Szeretném látni én is azokat a srácokat a pályán a többiekkel együtt (akár Lórit, Milánt, Váradit, Benkét, vagy bárkit, aki a CSAPAT munkájához hozzá tud tenni) a VB selejtezőkön, akik most kimaradtak a keretből, és örülnék annak, ha az általunk, szurkolók által legjobbaknak kikiáltott srácokból tudna olyan csapategységet kovácsolni Stojan, mint amit most is jól láthatóan kialakított a csapaton belül. Ehhez viszont be kell állni a sorba! Van egy főnök, van egy terv, az ígéret szerint újra nyitva lesz a kapu mindenki előtt, el kell jönni, együtt kell dolgozni, nekünk továbbra is együtt kell szurkolni, és akkor joggal reménykedhetünk újra az eredményességben! Gondolom, hogy a reális cél újra a következő EB-re való kijutás, amire a VB selejtezők nagyon jó felkészülési lehetőséget adhatnak majd. A pozitív hozzáállásunkkal mi is segíthetjük őket, a srácoknak pedig egészséges önbizalomra van szüksége. Olyan jó volt látni Zozó arcán a mosolyt, amikor kiszorított helyzetekből is gyűjtötte a pontokat, és eljutunk majd oda, hogy az intelligens, visszafogott, alázattal teli viselkedése mellett előtör belőle is úgy az öröm egy-egy kosár után, mint ahogy láthattuk pl. Doncic-ot.

  Szeretném, ha a hozzászólások kapcsán, a tv előtt ülve vagy a lelátókon szurkolva is össze tudnánk tartani, együtt tudnánk biztatni és örülni a magyar sikereknek, és nem a csomót keresnénk állandóan a kákán (Tisztelet a kivételeknek!), mert ha így halad Európa, akkor NE csodálkozzatok el, ha hamarosan kötelező lesz egy migráns válogatottat is kiállítanunk....... :-(

  Tartsunk össze!!!

  HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!!!

   
 • 44berecz332017szeptember13.08:24ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Tetszik ez a Finkelstein-i párhuzam, sajnos ez tényleg levezethető a kommunikációjából.
  Azonban Ivkovics nem egy teljhatalmú úr ezen a kakasdombon.
  ...

  Egyetértünk, azt azonban mindenki láthatja,h. Ivkovics nem tud akkorát bukni,h. minden átmenet nélkül ne ütné fel a fejét valahol máshol:)
  Ez jól bevett gyakorlat kis hazánkban.

   
 • 43berecz332017szeptember13.00:39ÚjVálasz
  Idézet: laikuss
  Mivel te vagy itt LP legnagyobb védelmezője, megkérlek arra, hogy keress vissza egy stúdió interjút Dávid Kornéllal.
  ...

  Apám és a bátyám is alkoholista volt. Ez családi vonás, ergo én is alkesz vagyok. :)
  Nagyon csodálkoznék,ha Kornél tényleg ezt nyilatkozta volna, de természetesen attól,h. én nem hallottam,még nem kizárt.
  Engedd meg nekem,h.abból ítéljem meg Lóránt Pétert,amit 3. éve látok a saját szememmel Fehérváron!
  Személyében olyan kapitányt kaptunk,amilyennel 18 év alatt nem találkoztam. Soha nem tapasztalt csapategységet teremtett,amibe a rendszeres közös programok ugyanúgy beletartoznak,mint az edzésen és azon túl is a játékosokkal való foglalkozás.
  Olyan tekintélye van az amerikai játékosok előtt is, ami kizár minden széthúzást, túlzott egyénieskedést a csapaton belül.
  Justinon kívül nem volt egyetlen kiemelkedő légiósunk sem. Abban,h. bajnokok és kupagyőztesek lettünk, vastagon benne van a munkája.
  Kimagasló pedagógiai és pszichológiai érzékkel rendelkezik, az edzővel ellentétben.
  Rendkívül jó a kapcsolat csapat és szurkolók között, ez szintén neki köszönhető.
  A nyarakat átlag 3 hét pihenés után végigdolgozza saját személyi edzővel.
  Gondolom, a játékát nem kell bemutatni.
  Olyan népszerűségre tett szert közvetlen,nyitott és barátságos természetének és munkájának köszönhetően, ami vetekszik Hanga Ádiéval.
  Mindaddig,amíg Fehérváron ezt tapasztaljuk, senki firkálmánya és üzengetése nem fog nyitott fülekre találni nálunk.

   
 • 42raptor2017szeptember12.23:51ÚjVálasz
  Idézet: kelemenandras
  A "szerintem is" kijelentésem arra vonatkozott, ami a cikk fejlécében található mondat.

  Még mielőtt valaki ízekre szedné a mondandómat.

  Szerintem.

  :-)
  ...

  Csakhogy kedves András, a napnál is világosabb, hogy az nem lehet kérdés ami alcímben van, hanem sokkal inkább az, hogy mi (félre ne érts nem a játékosokra gondolok, ők tették a dolguk becsülettel, ki-ki tehetsége szerint) beleadtunk e mindent ott a végén!
  Szép érzelemből való dolgokat írtál, de a sportban mégiscsak a győzelem megszerzése kell legyen az a közös cél, nemde?
  Ha esély nyílik rá akárki ellen is, nemde?

  Szerintem Ivkó is tudja miről van szó, csak ő így szokott, oan aranyosan ártatlanul mellébeszélni!
  Ha néma lenne már rég megkoronázták volna :)

   
 • 41kelemenandras2017szeptember12.19:10ÚjVálasz

  A "szerintem is" kijelentésem arra vonatkozott, ami a cikk fejlécében található mondat.

  Még mielőtt valaki ízekre szedné a mondandómat.

  Szerintem.

  :-)

   
 • 40kelemenandras2017szeptember12.19:02ÚjVálasz

  Szerintem is!

  Viszont egy dolgot kihangsúlyoznék!

  Összehasonlítva bármelyik klubmérkőzést az elmúlt időszakban látott válogatott mérkőzésekkel, az egyik óriási különbség (szerintem):

  a MAGYAR SZÍV!!!

  A hazaszeretet, az összetartozás érzése! Ez olyan lendületet adott (szerintem) a szurkolóknak és a játékosoknak egyaránt, amit (szerintem) semmi más nem adhat nekünk!

  Lehet itt klub szinten trófeákért menni, de a hazánkat egy válogatott mérkőzésen képviselni az egy (szerintem) semmihez sem hasonlítható másik kategória.

  Kis ország vagyunk, kicsi nemzet vagyunk. A történelem viharaiban sok pofont kaptunk (kapjuk éppen most is), de még mindig talpon vagyunk! Nem is csodálkozom, ha Voja és a többiek is libabőrösek lettek a hangulat miatt, ami szerintem mindannyiunkat hatalmába kerített.

  Magyar emberek vagyunk, becsüljük meg a hőseinket! Megérdemlik, hogy tisztelettel beszéljünk róluk, és azokról, akik segítettek nekik abban, hogy idáig jussanak.

  Vannak nézetbeli és véleménybeli különbségek közöttünk, de a célunk ugyanaz kell, hogy legyen.

  HAJRÁ MAGYAR KOSÁRLABDA!!!

   
 • 39bp0012017szeptember12.17:58ÚjVálasz
  Idézet: berecz33
  Nekem úgy rémlik, ez a cikk Ivkovicsról szól,legyen tehát szó róla!
  Az ő esetében fokozottan igaz,h. szét kell választani a szakmát az emberi jellemvonásoktól.
  ...

  Tetszik ez a Finkelstein-i párhuzam, sajnos ez tényleg levezethető a kommunikációjából.
  Azonban Ivkovics nem egy teljhatalmú úr ezen a kakasdombon. Ha nem hozza az eredményeket neki is mennie kell mint bárki másnak. Jó példa erre a szolnoki tevékenysége is. Hiába csinált beugróként bajnokcsapatot, pár hónap múlva le kellett mondania. Most sikere van. De nehéz feladat áll előtte és válogatott előtt.

  Ketté kell választani a szakmai munkáját és a kommunikációt. Előbbiért most jár az elismerés. Az utóbbin viszont nagyot kellene változtatnia mert előbb-utóbb a játékosokra is nyomást helyez a hülye nyilatkozataival. Ők aligha akarnak "állandó harcban állva" dolgozni.
  Azonban van egy olyan érzésem, hogy Ivkovics legalább annyira rabja ennek ellenségeskedésnek mint az őt folyamatosan kritizálók. Vagyis magától aligha fog változni a retorikája.

   
 • 38rouge2017szeptember12.16:12ÚjVálasz
  Idézet: laikuss
  Mivel te vagy itt LP legnagyobb védelmezője, megkérlek arra, hogy keress vissza egy stúdió interjút Dávid Kornéllal.
  ...

  ".... Ott elég világosan és érthetően elmondta, hogy Hanga Ádám azért nem lett NBA-s játékos, mert a játékosügynöke anyagilag jobban járt a Barcával. ..,"

  Az ügy hátterèt nem ismerve èn is erre a következtetèsre jutottam, ahogy ezt a kommentjeimben leírtam...a játèkos ügynök rossz kommunikációra hivatkozott, ugyan már!

  A magyar kosárlabda sport abból a szempontból nagyon rossz àllapotban van, hogy egyszerre vannak jelen a nyugatról begyűrűző, fèlkapitalista piaci mechanizmusok (pl. ezek a játékos ügynökök), ès a szocializmusból ittmaradt, helyenként félfeudàlis viszonyok (àllami tàmogatàs, edzői àllàsok haveri alapon stb.).

  Igazi Vadkelet vagyunk...

   
 • 37laikuss2017szeptember12.14:36ÚjVálasz
  Idézet: berecz33
  ’Ficsúr’ - Román eredetű szó, melynek semmi köze a magyar 'úr' szóhoz. Jelentése az erdélyi népnyelvben legény, a köznyelvben piperkőc.
  ...

  Mivel te vagy itt LP legnagyobb védelmezője, megkérlek arra, hogy keress vissza egy stúdió interjút Dávid Kornéllal. Ott elég világosan és érthetően elmondta, hogy Hanga Ádám azért nem lett NBA-s játékos, mert a játékosügynöke anyagilag jobban járt a Barcával. Azt is elmondja, hogy miként van a játékosügynök fizetése a Barcánál és hogy lett volna a Spursnél.
  Amikor ezt megnézted és értelmezted, tegyél fel magadnak három kérdést.
  1. Ki Hanga Ádám ügynöke/menedzsere?
  2. Ez mennyire családi vonás?
  3. Ki a gyökér?

   
 • 36berecz332017szeptember12.13:08ÚjVálasz

  ’Ficsúr’ - Román eredetű szó, melynek semmi köze a magyar 'úr' szóhoz. Jelentése az erdélyi népnyelvben legény, a köznyelvben piperkőc.
  Szinonimái: divatfi, bájgúnár, aranyifjú, dendi, szépfiú, jampec.

  ’Gyökér’ – A növény talajba nyúló levéltelen, lombszerűen szerteágazó alja; feladata a növény rögzítése, valamint a víz- és ásványi anyag felvétel. Szlengben az alapvető emberi és viselkedési normákat nem ismerő, vagy azokat semmibe vevő egyének megnevezése.
  Szinonimái: ostoba, korlátolt, tuskó, faragatlan, tapló, bunkó.

  Konklúzió: bátran légy Ficsúr, de sose legyél Gyökér! ;) (Fehérvár Kangaroos)

   
 • 35rimo2017szeptember12.11:58ÚjVálasz
  Idézet: berecz33
  Nekem úgy rémlik, ez a cikk Ivkovicsról szól,legyen tehát szó róla!
  Az ő esetében fokozottan igaz,h. szét kell választani a szakmát az emberi jellemvonásoktól.
  ...

  Tóth Ádámról többször leírták itt a fórumon is, hogy lett egy sérülése, amiről nem lehetett tudni, hogy mi lesz belőle. Gondolom nem akarták bevállalni, hogy nem jön rendbe, mert a rajt után már nem tudtak volna cserélni.
  Csorvási esetében pedig súly és kondícionális problémákról hallani. Még az MTE vendégkönyvben is.
  Ivko egy megosztó személyiség. Én nem szetetem, mert nem szeretem az állandó kavarást. Most viszont a feladatát teljesítette, amit elismerek. Abban pedig, hogy milyen a viszonya LP-vel, nem egyedül Ő a hibás, hanem LP is.

   
 • 34rouge2017szeptember12.10:52ÚjVálasz
  Idézet: kapitany05
  "Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  ..............."
  ...

  Igazad van!

   
 • 33laikuss2017szeptember12.10:40ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  "Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  ...............
  ...

  Igazad van!!!

   
 • 32kapitany052017szeptember12.10:30ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Mindig ez van.

  Ha valaki velem szórakozik,
  a vègèn csak felidegesíti magát.
  Ne idegeskedj, felesleges, nem èrek èn annyit...
  ...

  "Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  ..............."

   
 • 31berecz332017szeptember12.09:48ÚjVálasz

  Sajnálom, az előzőhöz akartam, de így sem rossz :)

   
 • 30berecz332017szeptember12.09:47ÚjVálasz

  Nekem úgy rémlik, ez a cikk Ivkovicsról szól,legyen tehát szó róla!
  Az ő esetében fokozottan igaz,h. szét kell választani a szakmát az emberi jellemvonásoktól.
  A válogatottal végzett munkája elismerést érdemel,a kitűzött célt teljesítették.(Más kérdés,h. klubcsapatnál éppen az elmúlt szezonban jókorát bukott, így azért megkérdőjeleződik,h.valójában mennyire tud motiválni.) Azt hiszem,bizonyos típusú és bizonyos helyzetben levő emberekkel tud bánni, na meg azokkal, akikhez érdeke fűződik,h.jó kapcsolatban legyenek.
  Nem először látom azt,h. le tud tenni az asztalra olyan eredményt,ami megsüvegelendő,pont emiatt vagyok olyan szinten dühös rá egyéb jellemvonásai miatt,h. ritmikusan,órákig tudnám verni a fejét egy baseball ütővel,hátha helyrebillen benne valami! (Ok, ezt én sem gondolom komolyan, sajnos nem vezet eredményre az ilyen jellegű műtéti beavatkozás:) )
  És most bemásolom azt, amit egy másik cikkhez már leírtam,és amivel lerombol mindig, mindent,a mit előző nap épített.
  " A kapitány ismét bebizonyította, milyen ember is valójában. Most mindent megtehet, hogy úgy mondjam, megvan a kétharmada, ilyenkor lehull a kultúrmáz.
  Folyamatosan összefogást hirdet, közben minden nyilatkozata az őt nem kedvelő szurkolókról, a kritizáló fórumozókról és Lóránt Péterről szól. Partnere ebben az EB-re utaztatott újságírók hada, akik tökéletes szolgalelkűségről tesznek tanúbizonyságot, amikor a Lóránt fejében lévő gondolatokról írnak Lóránt megkérdezése nélkül. Élen jár a seggnyalásban Knézy, aki tökéletesen magáévá tette a kapitányi gondolatokat és egy meccsen akár tízszer is elmondja, hogy átmenjen az üzenet.
  Ivkovics csak háborúban tud alkotni, a békére és az általa hirdetett összefogásra alkalmatlan. Az összefogás szerinte annyi, hogy mindenki kussol és azt csinálja, amit ő mond.
  Az elvei hamisak, hiszen ő maga sem tartja be őket. Esküszik a kijutó csapatra, akik megdolgoztak a sikerekért, ezért nem hív be másokat, de ez csak azokra vonatkozik, akiket nem kedvel. A sérült Tóth Ádám azóta az Olaj mindegyik felkészülési meccsén játszott. Fennen hirdeti a magyar játékosok játszatását és sokallja a külföldi játékosok számát a bajnokságban. Erre a nyarat végigdolgozó Csorvásit pár héttel az EB előtt lecseréli a haver Karahodzsicsra, ami látjuk, mennyire indokolt szakmailag. És persze mindig az ő klubcsapatában van a legtöbb légiós.
  Összefogásról beszél, de folyamatosan indulatokat szít és ellenségeket kreál, ott is, ahol nincs. Honnan ismerős nekem ez a retorika? Finkelstein nem halt meg, Ivkóban tovább él az öröksége."

   
 • 29rouge2017szeptember12.09:42ÚjVálasz
  Idézet: kapitany05
  nem hiszem hogy az enyémet kellene törölni, de ha így gondolják, akkor hajrá...
  az elsőre nem reagálok már, mert a bohócból kezdesz átmenni majomba! és már nem szórakoztató vagy hanem idegesítő!
  ...

  Mindig ez van.

  Ha valaki velem szórakozik,
  a vègèn csak felidegesíti magát.
  Ne idegeskedj, felesleges, nem èrek èn annyit...

  A regisztràciódat pedig nem hiszem, hogy törlik, alapjàban vève normàlis sràc vagy, a nemi identitàsod pedig a mai vilàgban a te magànügyed...
  Ha esetleg mégis törlik a regisztrációdat, akkor javaslom, hogy Quimbyvel kéz a kèzben, kettesben regisztràld magad újra.
  Az új nicknevetek lehetne:
  quimbykapitany69....:)

  A csapatnak ès Sztojànnak pedig mégegyszer GRATULÁLOK, mert amit elértek, az történelmi siker.

  Akár tetszik neked, akár nem....

  Hajrà Magyarok!!!! Hajrà Magyar Kosárlabda!!!

   
 • 28raptor2017szeptember12.09:35ÚjVálasz

  "Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  ..............."

  Hát ha már itt van ez az idézet, akkor azt hiszem világos kiknek nem sikerült megérteni :) :)

  Miért olyan nehéz azt elfogadni, ha másnak más véleménye van????
  Pár embernek itt nagyon ideje lenne kezdeni ezzel valamit!!

   
 • 27kapitany052017szeptember12.09:20ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  A homokos tèmát folyamatosan te hozod fel, ami két dolgot jelent:

  1. Valószínűleg látens b..zi vagy.
  A kapitány nicknév is ezt valószínűsíti.

  2.
  ...

  nem hiszem hogy az enyémet kellene törölni, de ha így gondolják, akkor hajrá...
  az elsőre nem reagálok már, mert a bohócból kezdesz átmenni majomba! és már nem szórakoztató vagy hanem idegesítő!
  ez az utolsó, hogy reagálok neked, úgyhogy ne törd magad a válasszal. oszd az észt a fotelből tovább. izgatottan várjuk. azt már levágtuk, hogy soha életedben nem dobtál kosárra!

   
 • 26donnarumma2017szeptember12.08:54ÚjVálasz

  A srácok kihoztak magukbol mindent, emelt fovel johetnek haza.Oriasi gratulacio nekik....Az mas kerdes hogy 1-2 személycserevel, ez mennyivel lehetett volna jobb vagy rosszabb.Az eredmenyek Ivkot igazoljak..de pl. Kara.. mutatott jateka NEM..Ez vedhetetlen,hogy miert O lett a beugro centerunk...
  Gratulalok az egesz csapatnak, szep volt fiuk!(Zolika a kiraly:)

   
 • 25loth2017szeptember12.08:27ÚjVálasz

  A magas ember képzésünk (technika és ész) hűen tükröződött a mérkőzéseken. Keller itthon sztár ám látszik hogy ez mire elég. Karahodzicról nem is szólnék. Wittmanról és Tóth Norbertről is kiderült, talán jogosan kritizálták Ivkot a kommentelők. De a többi játékos előtt le a kalappal és Ivko előtt is mert a célt elérték és nézhető szurkolható meccsekkel. Óriási probléma nálunk, hogy ha találunk egy magas embert és nyerünk vele egy országos up bajnokságot, ő és az edzője is meg van róla győződve, hogy remek munkát végeztek. Ez lenne az akadémiai képzés? Keller azon kìvül hogy zsákol mit tudott még megmutatni a centermunkából? És miszter K. a faultjai kìvül?
  De gratulálok a komplett csapatnak!

   
 • 24rouge2017szeptember12.07:52ÚjVálasz
  Idézet: kapitany05
  Na neked vajon mi bajod van már? vagy te vagy rougenoir01 csaja? :) gyanús hogy mind a ketten homokos témával jöttök...
  azt se tudom, hogy ki az a quimby és nem is érdekel.
  ...

  A homokos tèmát folyamatosan te hozod fel, ami két dolgot jelent:

  1. Valószínűleg látens b..zi vagy.
  A kapitány nicknév is ezt valószínűsíti.

  2. Ha ezt tovább folytatod, a BB1 törli a regisztràciódat.

   
 • 23kapitany052017szeptember12.07:38ÚjVálasz
  Idézet: hunbasketfan1977
  Fogd kézen quimby haverodat és menjetek el egy bukaresti melegbárba.....
  ...

  Na neked vajon mi bajod van már? vagy te vagy rougenoir01 csaja? :) gyanús hogy mind a ketten homokos témával jöttök...
  azt se tudom, hogy ki az a quimby és nem is érdekel.
  de én itt befejeztem ezt a fórumozást. szánalmas ez a szint!

   
 • 22rouge2017szeptember12.07:15ÚjVálasz
  Idézet: csakugy
  Egyszer tedd hozzá, hogy "szerintem".:)

  Igazad van amúgy. Tényleg hasznosak voltak. A legjobbat hozták ki amit csak lehetett. Ennél nem lehetett több. Ennyi. Örüljünk ennek a kis vereségnek.
  ...

  Ez nem az én vèlemènyem,
  hanem Sztojànè.
  Ezèrt nincs ott a "szerintem".

  Èn csak lefordítottam a "hülyèknek".

  Azt hittem, hogy aki lejött a fáról, az így már èrti...

   
 • 21csakugy2017szeptember12.01:40ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...
  ...

  Egyszer tedd hozzá, hogy "szerintem".:)

  Igazad van amúgy. Tényleg hasznosak voltak. A legjobbat hozták ki amit csak lehetett. Ennél nem lehetett több. Ennyi. Örüljünk ennek a kis vereségnek. Mondod te. Tényleg ez volt a legjobb...

  Egyben biztos vagyok. Nem a haladó gondolkodásúak köze tartozol. Ha rajtad múlna még mindig nem jöttünk volna le a fáról.

   
 • 20csakugy2017szeptember12.01:19ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...
  ...

  Tudod elhomályosítja a paraszt, lekezelő, "én vagyok a tökéletes", "én vagyok a mindenttudó megmondó" stílusod a "mondanivalódat".

  Fogadd el, hogy másnak más a véleménye! Neked elég az, ami van és elég a kevés. Más még többet akar kihozni a helyzetből. Fogadd már el, hogy gondolkozásbeli különbséget nem lehet rendetenni azzal, hogy egyre jobban megmutatod milyen szánalmas is vagy valójában.

   
 • 19bp0012017szeptember11.22:26ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz...
  ...

  Szar lehet neked. Még a sikerekben is csak a szart látod. Mégis rákattintasz az oldalra és írsz, kitartóan nyomod a mantrád. Pedig sok örömöd nem lehet az írásban.

  Milyen ámokfutást tudtál volna rendezni ha nem jut tovább a válogatott... Így viszont marad a bagatellizálás, az érdemek kisebbítése. Nem baj, tudod egyszer fent máskor lent. Most neked lent. De egyszer úgyis jön egy nem várt zakó a válogatottnak és akkor lehet sziporkázni.

  Azért hajrá magyarok!

   
 • 18SKC9992017szeptember11.22:24ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz...
  ...

  Huhaaaa milyen hulyesegeket tudsz írni...tipikusan semminek nem tudsz orulni, de ez már a te bajod..

   
 • 17hunbasketfan19772017szeptember11.22:04ÚjVálasz
  Idézet: kapitany05
  elég szomorú ha így van! de téged, mint fő Bohócot izgatottan hallgatunk! :D
  ...

  Fogd kézen quimby haverodat és menjetek el egy bukaresti melegbárba.....

   
 • 16TheTransporter2017szeptember11.22:04ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  A seggnyaló te vagy!! Hatalmas nagy! Hogy mered szádra venni ezeket a nagyszerű embereket? Gondolok itt azokra akik elérték ezt a sikert + azokra az emberekre akik örülnek ennek az eredménynek.
  ...

  Remélem Ivko sokáig marad a válogatott élén. A sikerek mellett azért is lesz jó mert a kretének tovább szenvednek.☺És ez tetszik! Nem kicsit.

   
 • 15hunbasketfan19772017szeptember11.22:01ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz...
  ...

  Szurkoltál is a magyar csapat ellen rendesen gondolom............................
  Főleg a románoknak kb. azok közé való vagy...
  Tőled egy gondolatolvasó is csak félárat kérne!

   
 • 14TheTransporter2017szeptember11.21:59ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz...
  ...

  A seggnyaló te vagy!! Hatalmas nagy! Hogy mered szádra venni ezeket a nagyszerű embereket? Gondolok itt azokra akik elérték ezt a sikert + azokra az emberekre akik örülnek ennek az eredménynek. A legutolsó senki vagy az emberiség palettáján. Nyugodtan nyomd tovább a szuper kis csapatoddal a nagy semmit. Innen már nem nagyon van lentebb.

  Nem nehéz rájönni honnan fúj a szél..Vagyis ki mozgatja ezt a csodálatos kontingenst. Remélem egyszer lesz kedve és ideje viszonozni az illetékesnek ezeket a nem túl baráti gesztusokat.Ideje lenn már..

  Még mindig: Ria! Ria! Hungária!

   
 • 13hunbasketfan19772017szeptember11.21:58ÚjVálasz
  Idézet: laikuss
  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

  ...

  +1

   
 • 12TheTransporter2017szeptember11.21:20ÚjVálasz
  Idézet: laikuss
  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

  ...

  Ez nagyon ott van!!

  +111

   
 • 11rouge2017szeptember11.21:07ÚjVálasz
  Idézet: laikuss
  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

  ...

  +1

  Jogos....:)

   
 • 10Soma2017szeptember11.20:20ÚjVálasz

  Szerintem helyén kell kezelni a magyar csapat eredményét. Amit el lehetett érni, azt elérte a csapat. Semmi extrát nem nyújtott, de a papírformát hozta. Nem kell azt gondolni, hogy a szerbek csak ennyivel jobbak nálunk. Ennyi kellett nekik, nem érdemes ragozni. Nagy játékot a nemzeti csapatnál sem lehetett felfedezni. A meccsek jelentős részét irányító nélkül oldottuk meg. Van mit javítani azt hiszem. Persze most azért ünneplésre is van ok. Szép volt fiúk!

   
 • 9laikuss2017szeptember11.20:09ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz...
  ...

  Igazad van!!!!

  (Mester és tanítványa beszélgetnek.
  - Mester, mi a boldog élet titka?
  - Soha ne vitatkozz idiótákkal!
  - Mester, szerintem nem ez.
  - Igazad van, fiam! )

   
 • 8quimby2017szeptember11.19:42ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...
  ...

  Lefordítva a seggnyalóknak: kijutottunk az eb-re a halott máltai villanyszerelők és a döglött fókák ellen 6-0-al ahol két meccset kellett megnyerni a tovább jutáshoz, két olyan csapat ellen akik még náluk is gyengébbek és ahol bőven belefért, hogy 3-4-5 havert is kivittünk, hisz nem állt másból a játékunk mint abból, hogy Hanga, Vojá és Perl megoldja a támadásainkat...ahova néha Allen és Keller besegített. Majd feladtuk a szerbek elleni meccset.

  GRATULÁLOK! :) ;) Ez a magyar kosárlabda jövője!!!!!! (szerinted)

  Ha még nem húztad le magad akkor itt az ideje. A kutya nem kíváncsi már a süket elfogult ugatásodra.

   
 • 7quimby2017szeptember11.19:36ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...
  ...

  Így van!!! Igazad van!!! Mindenki tudja, mindenki boldog! :D

   
 • 6rimo2017szeptember11.16:46ÚjVálasz

  Én nem sorolom magam az Ivko fanok közé.
  Azt viszont viccesnek tartom, hogy ott mindig a játékosok nyernek és mindig Ivko kap ki.
  Egyértelmű, hogy marad kapitány, mert kivitte a csapatot az EB-re és ott tovább is jutott.

   
 • 5nemdeandre2017szeptember11.16:43ÚjVálasz
  Idézet: kapitany05
  elég szomorú ha így van! de téged, mint fő Bohócot izgatottan hallgatunk! :D
  ...

  Hát nem èrted?egy 2napot pihent Ruják többet èr mint egy 4napot pihent Hanga :D megvezetnek a bohócok mindenkit..

   
 • 4kapitany052017szeptember11.16:25ÚjVálasz
  Idézet: rouge
  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...
  ...

  elég szomorú ha így van! de téged, mint fő Bohócot izgatottan hallgatunk! :D

   
 • 3szombathely192017szeptember11.16:16ÚjVálasz

  Inkabb nyilatkoztad volna azt, hogy sajat feszkedbe nem akartal szarni.

   
 • 2ficsi2017szeptember11.15:53ÚjVálasz

  Igaz!Szerintem így is a második legjobb vesztesek vagyunk a 8 ponttal

   
 • 1rouge2017szeptember11.15:37ÚjVálasz

  Lefordítom a hülyéknek: egy kipihent Rujàk és Fepu a végjátékban hasznosabb mint egy kifacsart Voja és Hanga...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!