Tizenhárommal verte a Paks az Eszéket

Paks - Hinds parádézott.
 
 
 
 
 

Tizenhárommal verte a Paks az Eszéket

Paks - Hinds parádézott.

Jabarie Hinds triplájával indult a mérkőzés, amihez a következő három és fél percben hozzátett még öt pontot, így az első negyed felénél gyakorlatilag egálra állt a komplett eszéki csapat ellen. A döntetlen aztán a negyed végére is megmaradt, igaz ehhez kellett hat pont a társaktól is.

A második negyednek, aztán, ha lehet, még nagyobb harci kedvvel szaladt neki a Paks, amely sorra szerezte a labdákat, az Eszék szinte dobásig nem tudott eljutni. Az agresszív védőmunkának meg is lett az eredménye, szép lassan elkezdtek meglépni a magyarok, amiben Medve sikeres hármasai is sokat segítettek. A negyed derekára tucatnyi pontra hízott a különbség, ám a nagyszünetre mindössze hét maradt meg belőle.

A tíz percig tartó nagyszünet után ismét egymásnak estek a felek, újfent a jobbik arcukat mutatták a piros-kékek védő oldalon, a horvátok számára pedig helyenként a labda felhozatala is akadályt jelentett. Cizmic mester megpróbálta időkéréssel rendezni a problémát, és bár csak részsikert aratott, így is sikerült tízre visszatornáznia csapatának az előnyt.

Hullámzóan kezdődött a záró felvonás, hol az egyik, hol a másik fél futott egy jobb periódust, de ezzel együtt is őrizte a Paks a tíz pont körüli különbséget. Pedig nem volt egyszerű dolga, mert Williams egy esés miatt már a harmadik negyed közepe óta nem tudott pályára lépni, Ogunyemi és Garamvölgyi pedig 4-4 faulttal próbálták megtartani ellenfeleiket - írja az ase.hu.

 
 

 

 
 • 3drva2017szeptember11.19:34ÚjVálasz

  Szépen sikerült átvenni a szöveget a paksi honlapról...csak a lényeg veszett el.

   
 • 2111112017szeptember11.13:39ÚjVálasz

  A két magas embere a paksnak nagyon gyenge...

   
 • 1dobogep2017szeptember11.08:34ÚjVálasz

  "...újfent a jobbik arcát mutatták a piros-kékek védő oldalon, a horvátok számára pedig helyenként a labda felhozatala is akadályt jelentett. Cizmic mester megpróbálta időkéréssel rendezni a problémát..."
  Remélem sikerült a Mesternek megoldani a horvátok labdafelhozási problémáit...!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!