A szerb kapitány gratulált a magyar csapatnak

Isztambul - Djordjevics szerint szép Eb-t zártunk, Kuzmics nem volt túl bőbeszédű.
 
 
 
 
 

A szerb kapitány gratulált a magyar csapatnak

Isztambul - Djordjevics szerint szép Eb-t zártunk, Kuzmics nem volt túl bőbeszédű.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Szerbia 86-78-ra legyőzte Magyarországot, és ezzel bejutott a negyeddöntőbe az Európa-bajnokságon. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Ognjen Kuzmics és Alekszandar Djordjevics szövetségi kapitány nyilatkoztak a győztes oldalról.

Amilyen élénk volt a pályán a 213 centis center, Kuzmics, annyira nem volt kedve beszélni a lefújás után.

- Nagyon fontos meccs volt számunkra, amit úgy zártunk, ahogy szerettünk volna. Ennyi. Mostantól készen kell állnunk az olaszok elleni negyeddöntőre - mondta szűkszavúan Kuzmics, aki 20 perc alatt 17 pontot dobott és 10 lepattanót szerzett.

Alekszandar Djordjevics szövetségi kapitány következett.

- Bárcsak én is annyit mondhatnék, hogy oké, letudtuk a meccset, és megyünk tovább… Nagyon büszke vagyok a csapatomra, azért, amit ma csináltak a srácok, illetve ahogy felkészültünk erre a meccsre, és ahogy eljutottunk idáig. Nagyon tisztelem a magyar csapatot, nagyszerű munkát végeztek ezen az Eb-n, ezúton is gratulálok Sztojannak, a stábjának, és természetesen a játékosaiknak. Szerintem ez a torna abszolút jól sikerült nekik. Nagyon jól felkészültünk a két legjobb támadójukból, Hangából és Vojvodából, akik nagyszerű munkát végeztek eddig, úgy gondolom, ez volt a kulcs. Jól kezdtünk, de aztán a nagy előny birtokában elkényelmesedtünk. A játékosaim nem a maximumon égtek, hiányzott némelyikükből az erőfeszítés a pályán. Nem vagyok elégedett, ahogy a cserejátékosaink beszálltak, és reagáltak a játékra. Erről függetlenül végig uraltuk a meccset, nem csúszott ki a kezünkből az irányítás, és elértük a célunkat: nyertünk, és bejutottunk a negyeddöntőbe egy erős csapat ellen. Most ki kell pihennünk magunkat, és aztán az olaszokra fókuszálnunk.

 
 

 

 
  • 1bp0012017szeptember10.19:34ÚjVálasz

    Bizony ez kívülről is látszott, hogy nem égtek nagy hőfokon a szerbek. Szerencsénkre. Azért izgulniuk sem kellett, legfeljebb a végeredmény nem olyan amire számítottak volna egy Szerb-Magyar meccs kapcsán.
    Amikor nagyon kell úgyis oda fogják tenni magukat.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!