U16-os Eb: Döntőt játszanak a lányok

Bourges - Hihetetlen, az elődöntőben is lesimáztuk ellenfelünket. Ezúttal Lettország volt a szenvedő alany.
 
 
 
 
 

U16-os Eb: Döntőt játszanak a lányok

Bourges - Hihetetlen, az elődöntőben is lesimáztuk ellenfelünket. Ezúttal Lettország volt a szenvedő alany.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ötből öt – így várta a lettek elleni elődöntőt a magyar U16-os lány kosárlabda-válogatott a Bourges-ban rendezett, A-divíziós Európa-bajnokságon. Ha már eddig nem hibázott Mészárosné Kovács Andrea együttese, ezután már nem is tehette, bár ezt nyilván pontosan tudták Angyalék is.

Jól kezdtünk, már az első negyed után tíz pont volt a különbség a két csapat között (16-6). A folytatásban ugyan egyszer „fényt kaptak” a lettek, de aztán Mányoky vezérletével visszavertük a felzárkózási kísérleteiket, és a félidőben már újra 33-21 volt az állás.

Nem változott a játék képe a fordulás után sem. A lettek próbálkoztak ugyan, de nem engedtük őket igazán közel. A záró játékrésznek 50-37-ről vágtak neki a csapatok. A végére már nem maradt kérdés, rutinból lehozták a lányok, akik ezzel bejutottak a holnapi döntőbe, ahol az olaszokat simán (74-57) legyőző, házigazda franciák várnak majd rájuk.

 
 

 

 
 • 3pursuit2017augusztus12.11:26ÚjVálasz

  Hatalmas Gratuláció a Lányoknak ès az Edzői Stábnak is !!!! Ha hisznek bennt "meglehet" ès most TESSÈK !! OTT VANNAK A DÖNTŐBEN !!! SZUPER!!!
  KELLENEK AZ UTÁNPOTLÁS SIKEREK ÈS MINDEN ELISMERÈSEM A TIÈTEK EZ A TI SIKERETEK LÁNYOK !! DE NEM CSAK A TIÈTEK HANEM A MAGYAROKÈ IS !! REMÈLEM MÈG OKOZTOK MEGLEPETÈST NEKÜNK KOSÁRLABDAKEDVELŐ EMBEREKNEK!! CSAK ÎGY TOVÁBB !!

   
 • 2kendeffy2017augusztus12.09:42ÚjVálasz

  Ritkán játszik bármilyen magyar kosárcsapat döntőt! A legnagyobb tisztelet!

   
 • 1nation2017augusztus12.06:18ÚjVálasz

  Gratulálok! Ez hatalmas dolog!
  Sok sikert a döntőben!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!