Új szakaszába lépett az Eb-jegyértékesítés

Körkép - Most már bárki megvásárolhatja jegyét konkrétan arra a mérkőzésre, amelyet meg szeretne tekinteni.
 
 
 
 
 

Új szakaszába lépett az Eb-jegyértékesítés

Körkép - Most már bárki megvásárolhatja jegyét konkrétan arra a mérkőzésre, amelyet meg szeretne tekinteni.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Új szakaszába lépett az augusztus 31-én kezdődő férfi kosárlabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseinek jegyértékesítése. A http://www.eventim.hu/hu/jegyek/fiba-eurobasket2017-cluj-napoca-sala-polivalenta-456933/event.html linken bárki megvásárolhatja jegyét, immár konkrétan arra a mérkőzésre, melyet meg szeretne tekinteni. Természetesen továbbra is vásárolhatók bérletek is a kolozsvári tornára.

Mint ismert, a magyar férfi kosárlabda válogatott 18 esztendő után kvalifikálta magát a kontinenstornára, melyet idén augusztus 31. és szeptember 17. között rendeznek. A csoportmérkőzéseket négy országban, Finnországban, Romániában, Izraelben és Törökországban vívják a csapatok, a helyosztóknak és a döntőnek Isztambul adhat otthon.

Hazánk válogatottja a romániai, kolozsvári csoportban szerepel Spanyolország, Horvátország, Montenegró, Csehország és a házigazda Románia társaságában.

A magyar szurkolóknak a szervezők külön szektorokat biztosítanak a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és a román szövetség egyeztetéseinek köszönhetően. Fontos, hogy ezekbe a szektorokba csak a fentebb található linken lehet jegyet vásárolni!

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!