Sasa Zagorac Sopronban?

Sopron - Az eurobasket.com oldal szerint Váradi Kornél csapata megegyezett a szlovén válogatott erőcsatárral.
 
 
 
 
 

Sasa Zagorac Sopronban?

Sopron - Az eurobasket.com oldal szerint Váradi Kornél csapata megegyezett a szlovén válogatott erőcsatárral.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Tavaly júliusban már felröppent annak a híre, hogy a Sopron KC csapatánál képbe került a szlovén válogatott 206 centis erőcsatára, Sasa Zagorac (a korábban a Falcóban szereplő Zeljko Zagorac testvérét). A kék-fehérek akkori vezetőedzője, Sabáli Balázs a BB1.hu-nak azt mondta, valóban megnézték a játékost, de végül nem jutottak el vele a tárgyalóasztalig.

- Mi soha nem álltunk tárgyalásban vele, az ügynöki listán természetesen láttuk, de nem a mi árkategóriánk volt, ezért nem is álltunk le vele tárgyalni - mondta egy évvel ezelőtt a BB1.hu-nak Sabáli Balázs.

Nos, az eurobasket.com szaklap nemrég tényként közölte, hogy az SKC idén leigazolta a 33 éves játékost, aki legutóbb a bolgár Lukoil Academic csapatában szerepelt, a Balkán Ligában 8 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt. Két mérkőzés erejéig játszott a Bajnokok Ligájában is, kilenc találkozón pedig a FIBA Europe Cup sorozatban. Ezt követően az orosz Parma Basket Perm együtteséhez igazolt, ahol 11 ponttal, 6 lepattanóval és 2 gólpasszal fejezte be az idényt. Zagorac egyébként Öt évet húzott le korábban Spanyolországban, egyet Olaszországban, egyet pedig Iránban.

A soproni klub hivatalos honlapja egyelőre nem számolt be a hírről.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!