U16, fiúk: Vereség a beloruszoktól

Székesfehérvár - A harmadik negyedben dőlt el a találkozó.
 
 
 
 
 

U16, fiúk: Vereség a beloruszoktól

Székesfehérvár - A harmadik negyedben dőlt el a találkozó.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Jól kezdett a magyar csapat, a harmadik percben már 8-2-re vezetett. Ezután felzárkózott a belorusz csapat és a félidő hátralévő részében kiegyenlített játék folyt. A második félidőben védekezést váltottak a vendégek, melynek eredményeként gyorsan tíz pontos előnyt szereztek a harmadik negyed végére. A folytatásban hiába próbált felzárkózni csapatunk, ezen kísérleteinket a jó erőkből álló fehérorosz együttes rendre visszaverte, és megérdemelt győzelmet aratott.

Váradi Attila, a magyar válogatott szövetségi edzője: A mérkőzés folyamán nagyon sok, elsősorban védekezésbeli hibával játszottunk, amit ellenfelünk nagyon jól használt ki. Támadásban hiába csináltunk időnként szép dolgokat, összességében sok hibával szerveztük támadásinkat és akcióink passzívak, erőtlenek voltak. Készülünk a holnapi mérkőzésre, szeretnénk legalább az egyéni hibáinkból sokat kijavítani.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!