Floridából igazolt a Nyíregyháza

Nyíregyháza – Utolsó magyarként Vida Zoltán lett a keret tagja. Egy légiós még érkezik.
 
 
 
 
 

Floridából igazolt a Nyíregyháza

Nyíregyháza – Utolsó magyarként Vida Zoltán lett a keret tagja. Egy légiós még érkezik.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Új játékossal bővül a Kék Cápák csapata Vida Zoltán személyében – írja a B-csoportra készülő Nyíregyháza Blue Sharks honlapja.

A Nyíregyházi Sportcentrum játékosa volt, majd az előző szezonban Nyíregyházán kezdte meg a felkészülést a Blue Sharksszal, azonban egy amerikai akadémiai lehetőség miatt Floridában folytatta tovább az évet.

A fiatal, 20 éves játékos számára ez lesz az első felnőtt bajnoki szezon, és külön örül, hogy megkeresték a Nyíregyháza Blue Sharkstól, hiszen nyíregyházi és lokálpatriótaként nagyon fontos neki, hogy az itteni csapattal érjen el sikereket.

– Nagyon örülünk annak, hogy Zoli visszatér hozzánk, hiszen a továbbiakban is célunk az, hogy a tehetséges, Nyíregyházán nevelkedett játékosok jussanak játéklehetőséghez a csapat színeiben – mondta el Sitku Ernő, a Nyíregyházi Kosárlabda Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A tehetséges kosaras az amerikai év alatt nagyon sok mérkőzést játszott, az ez idő alatt megszerzett tudását is szeretné minél jobban kamatoztatni a Cápáknál.

Július 24-étől már be is kapcsolódik a Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyháza Blue Sharks közös rendezésében megszervezésre kerülő Kosárlabda Képzőtáborba, ahol a legkisebb kosárlabdások fejleszthetik tovább tudásukat.

Július 31-től pedig elkezdődik a következő szezonra való nyolchetes felkészülés, emellett pedig a Nyíregyházi Egyetemen osztatlan tanári szakon – testnevelő-földrajz – folytatja tovább tanulmányait a kosaras.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!