Két élvonalbeli csapat is hívta, de marad a B-csoportban

B-csoport - Az Oroszlányból távozó Horváth Márton megtalálta új együttesét.
 
 
 
 
 

Két élvonalbeli csapat is hívta, de marad a B-csoportban

B-csoport - Az Oroszlányból távozó Horváth Márton megtalálta új együttesét.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Honlapunkon is olvashatták júniusban, hogy a B-csoportos Oroszlányi SE Lions több játékosától, köztük Horváth Mártontól is megvált. A Bb1.hu megkeresésére a center elárulta, szóban már megegyezett új csapatával.

- Miután jelezték Oroszlányban, hogy a következő idénytől már nem számítanak rám, sokat gondolkodtam azon, hogy hova tovább - kezdte a Bb1-nek a 28 éves kosaras. - Végül úgy döntöttem, hogy a fővárosban maradok, mivel újrakezdem az iskolát, a Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Építőmérnöki szakán fogok tanulni és ez most fontos számomra. Kaposvárról is megkerestek, nagyon vonzó lett volna hazajönni, de az iskola miatt elvetettem ezt a lehetőséget. Ezután megkeresett a Budafok, amellyel végül sikerült is mindenben megállapodnunk - egyelőre csak szóban, az aláírás még hátra van. A Kaposváron kívül egy másik A-csoportos együttes, a MAFC is érdeklődött irántam, ám túl későn, ekkor már szóban elígérkeztem Budafokra és mivel mindig tartom a szavam, nemet mondtam a műegyetemistáknak. Budafokon nagyon jó csapatot akarnak építeni a következő szezonra, valamint mindig is azt láttam a játékosaikon, hogy szeretnek ott lenni és élvezik a kosárlabdát. Mindig is vonzó volt a budafoki együttes, és úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam - zárta Horváth a honlapunknak adott interjúját.

 
 

 

 
 • 3kapszy2017július11.10:16ÚjVálasz

  Ja, van visszaút...

  2016.07.27. http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/29532_horvath_van_visszaut_a_b_csoportbol

  "Igaziból egyetlen érv szólt az alacsonyabb liga ellen: sokan mondták, hogy onnan nincs visszaút az élvonalba. Ez egy kicsit hátráltatta a döntésemet, de végiggondolva arra jutottam, hogy szerintem igenis van, sokat játszva és kiemelkedő teljesítményt nyújtva ebből a szempontból is jobban járok, mintha egy első osztályú csapat padját koptatnám – fejtette ki Horváth."

   
 • 2mr.brain2017július10.21:05ÚjVálasz

  Jo dontes minel lejebb adni, de sztem mar a civil eletre keszul.

   
 • 1drva2017július10.19:50ÚjVálasz

  "Mindig is vonzó volt a budafoki együttes, és úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam"
  Karrier-clikk.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!