Sekulovic megint négybe vitte a Falcót

Kaposvár - A sárga-feketék meggyőző játékkal nyertek idegenben, esélyt sem adva a Kaposvárnak. A végén kozmetikáztak a hazaiak.
 
 
 
 
 

Sekulovic megint négybe vitte a Falcót

Kaposvár - A sárga-feketék meggyőző játékkal nyertek idegenben, esélyt sem adva a Kaposvárnak. A végén kozmetikáztak a hazaiak.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Nem volt túl nagy a tempó a találkozó elején, mindkét csapat rendre felállt védelemmel találta szemben magát támadásainál. Eleinte a hazaiak álltak előrébb pár ponttal, majd a játékrész hetedik percére Váradi ziccerével a meccs folyamán először a vasiak kezébe került a vezetés. Rengeteg volt a fault az első tíz percben, nagyjából a negyed felénél már bónuszban volt mindkét csapat. A játékrész hátralévő felében hol egyik, hol másik csapat vezetett. Fél perccel a vége előtt Fodor 2+1-e után úgy festett, egállal zárul a negyed, de Govens másképp gondolta ezt, s az utolsó másodpercekben egy ziccerrel 24-26-ra módosította az állást.

Álomszerűen kezdődött a második etap vendég szempontból. Zigeranovic és Govens szállította a pontokat, s mivel csak Cooke tudott ezekre felelni a túloldalon, jött is a hazai időkérés a 8-3-as Falco-rohanás után. A félidőben durván nyerte a Szombathely a lepattanócsatát: kétszer annyi labdát szedtek le, mint a hazaiak, ráadásul a támadópattanókat is szorgosan gyűjtögették, ezekből pedig esett is jó pár második szándékból szerzett pont. A kaposváriak azonban nem csak a játék ezen elemében nem nyújtottak jót a második negyedben, a periódus utolsó öt percében pontot sem tudtak szerezni. Szépen lassan meg is lógott a Falco, Zigeranovic büntetője után pedig már fel is harsant a "Tíz! Tíz! Tíz!" a vendég szektorból. A félidőt végül 45-33-ra nyerte a Szombathely.

A térfélcsere után néhány gyors kosárral zárkózni kezdett a Kaposvár, de a lendület hamar elfogyott. Ez első sorban Govensnek és Zigeranovicnak volt köszönhető, ugyanis amikor kezdett nagyobb lenni a gond, ponterős játékkal húzták ki csapatukat a bajból. A Zigenarovic-show később is folytatódott, a Falco épp az ő triplájával érte el a húsz pontos különbséget (41-61). A szombathelyiek kezdték teljesen bedarálni a hazaiakat. Több labdát is szereztek a negyed vége előtt, támadásban pedig jól járt a labda, és sokkal könnyebben szereztek kosarakat, mint ellenfelük.

Az utolsó negyed 51-67-es állásról kezdődött meg, Wisseh pedig parádézott az első percekben. Egymaga szerzett nyolc pontot, melyre csak Govens hármasa érkezett válaszul. Hiába voltak még így is messze a somogyiak a Falcótól, a negyedik percben azért időt kért Sekulovic. Feszült volt a hangulat a pályán, kétszer is összeszólalkoztak a játékosok, de szerencsére inkább a játékkal foglalkoztak a felek a folytatásban. Többször is közelebb ért eztán a KKK a Szombathelyhez, de amikor egy kisebb lélektani határt kellett volna átlépniük, mindig jött egy hiba a támadásban, valamint egy szombathelyi kosár. A végére így is tízen belülre értek a somogyiak, és az utolsó percben természetesen már a kaposvári faultok is megszaporodtak, de kései volt a hajrá, hiába esett be több kaposvári tripla is. A Falco végül 84-77-re nyert, s ezzel 3-1-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe, a Kaposvár pedig a hetedik helyen fejezte be a szezont.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Először is szeretnék gratulálni a győztes csapatnak. Nagyon kemény párharc volt. Szerettük volna megteremteni az esélyt rá, hogy Szombathelyen nyerjünk, ami eddig még nem sikerült senkinek. A mai mérkőzésen egyértelműen jobb volt a Falco, ha szakmai szempontból nézem, lepattanózásban dőlt el a mérkőzés, ami az egész párharc során problémát okozott nekünk. A Szombathely az egész évet tekintve megérdemelten jutott a legjobb négybe. Személy szerint nagyon csalódott vagyok, mert kétszer is nagy esélyt szalasztottunk el Szombathelyen. Ma viszont sajnos esélyünk sem volt. A közönségünknek köszönjük, hogy az utolsó pillanatig űztek, hajtottak bennünket, s a játékosaimra is büszke vagyok, hogy a végsőkig hajtottak és hittek a győzelemben. Köszönetet kell mondanom a játékosaimnak is, mert az egész évben nagyon keményen dolgoztak. Sajnos a középszakasz előtt már egy betegség- és egy sérüléshullám elválasztott bennünket a felsőháztól, és csalódottan sérülten a középház nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de azt gondolom, erre a párharcra büszkék lehetünk, és a közönségünk is büszke lehet ránk, valamint a jövőre is bizakodva tekinthetünk így.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Gratulálok a csapatomnak, ott vagyunk a legjobb négyben, és ez egy óriási eredmény. A Kaposvár nagyon erős ellenfél volt, mind a négy meccs nagyon nehéz volt. A párharc előtt megmondtam a srácoknak, hogy a Kaposvár Szombathelyre sem fehér zászlót lengetve fog eljönni, és itt ki is kaptunk egyszer. Jól felkészültünk a mai meccsre, és ennek meglett az eredménye. Döntő volt, hogy fölényesen nyertük a lepattanócsatát, összességében pedig egy kemény, férfias meccset nyertünk meg. Megyünk tovább az elődöntőbe, a Kaposvárnak pedig sok sikert kívánok a következő szezonra!

 
 

 

 
 • 65C.Zvezda2017május22.09:31ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Vörös Csillag! (Nomen est omen!!!!!!!) :)))
  Már megint jössz a hamiskás áldicsérettel ("És persze Gratula az MTE-nek is.
  ...

  Azt nem értem picinyem, hogy miért van az, hogy a bevétel miatt 250 - 300 jegyet adtok nekünk, de helyet csak 150-160 ember részére biztosít a klubbotok.
  Erre tudnál egy értelmes választ adni? Mi a csudáért van ez így?
  Böffögésed nem érdekel.

   
 • Idézet: egismte1
  Még el sem kezdődött, de már kezded? Inkább örülj, hogy legalább lesz vasi a döntőben!
  ...

  +1

   
 • Idézet: C.Zvezda
  Szuper!!
  Gratula a csapatomnak!

  És persze Gratula az MTE-nek is.
  Nagy csodák nem történtek, a legjobb négyben felsőházi csapatok lesznek.
  ...

  +1! :)
  Jó, hogy vannak ilyen szurkerek is!

   
 • Gratulálok a Falconak az elődöntőbe kerülésért! Úgy gondolom, Szombathely megérdemelte!!
  Megjósolni sem lehet, hogy mi lesz ennek a párharcnak a végkimenetele és melyik gárda játszik döntőt. A Falco és a Körmend is az elmúlt évek szenvedései után megérdemelné, hogy fényesebb érmet szerezzen.
  Győzzön a JOBB!!
  HAJRÁ KÖRMEND, HAJRÁ VAS!

   
 • 61MARILLION2017május21.13:09ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Gondoltam, hogy a "román bajnokkal" ki tudlak hozni a sodrodból. :)
  Figyi...nincs harag ám.....
  ...

  Ezek után szerintem minden oké közöttünk! Figyusz nem tudom te melyik korosztályhoz tartozol,de én is jártam át anno MTE meccsre mikor a Falco még alább volt! A Puteszt mint edzőt tiszteltem nagyon azért ami! A Falco volt nekem az első a sorban,aztán ha nem egy időben volt a két csapatnak hazai, irány előszór ide vagy oda,előtte vagy utána,attól függött melyik mikor játszott! És még én is voltam ott fenn a dühöngőtökben, akkoron amikor még a Harry Bell (ekkor még ritkábban) ,aztán a Klisura(aki nagy kedvencem volt) (ekkor csak nem mindig mentem) játszottak ott! A Visziékkel anno együtt kezdtük itt a B kőzép alapjainak lerakását,vagyis hát elkezdtünk valamit ami úgy ahogy a mai napig is működik itt! Csak hát már én is kiöregedtem onnan,jó 20-ad 30-ad magammal! Ezzel a kis monologgal most nem simulni akarok,csak lásd ez volt,de azt látom alapjaiban,nem az a lealázós stílusú lehetsz és értékeled a másikat is! Hajrá Vasi kosárlabda! Legyünk büszkék a legjobb 4-ben ott vagyunk! Ez Vas megye.

   
 • 60Godking2017május21.12:49ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Vörös Csillag! (Nomen est omen!!!!!!!) :)))
  Már megint jössz a hamiskás áldicsérettel ("És persze Gratula az MTE-nek is.
  ...

  Ezt te sem gondolod komolyan ugye? Adtok 2-300 jegyet egy 150 fős lelátóra.

   
 • 59wind2017május21.11:32ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Románokkal ne gyere nekem...
  ...

  Gondoltam, hogy a "román bajnokkal" ki tudlak hozni a sodrodból. :)
  Figyi...nincs harag ám.....:)) Csak azt próbáltam kiemelni, hogy számos hozzászólásodban szapulod azokat a szombathelyieket, akik a Körmendnek szurkolnak.
  Miért is??
  Sok-sok évvel ezelőtt sokan jártak Szombathelyről Körmendre meccsre, amikor még nem volt a Falco NB I-es. Képzeld el..... a Viszket testvérek is oda jártak. :)))))
  Aztán amikor a Falco felkerült az NB I-be és az eredmények is jöttek, akkor sok szombathelyi (aki korábban Körmendre járt) Falco szurkoló lett. Sokan meg maradtak az az első szerelmüknél az MTE-nél. Mindkét felet meg lehet érteni, és nem kell állandóan nekik esni.
  Csak a rend kedvéért....én echte körmendi vagyok. :))

   
 • 58MARILLION2017május20.16:51ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Nyugodj meg...nehogy elpattanjon egy ér a fejedben. :)
  Szurkolj akinek akarsz, (horribile dictu még akár a román bajnoknak is), csak ne mondd már meg másnak, hogy melyik csapatnak szurkoljon.
  ...

  Románokkal ne gyere nekem,MAGYAR VAGYOK! És honnan a túróból vetted hogy én akarom osztani az észt hogy ki és hova! Neked volt gáz a logó! Hát miattad meg az MTE miatt biztos nem fogok agygutát kapni! Amúgy meg sportszerűségből szeretnék gratulálni nektek is a továbbjutáshoz! Játszunk egy pár oda viaszát és dőljön el egymás között és bírók ide v oda nélkül a döntő egyik résztvevője! Én úgy köszönök el itt tőled hogy HAJRÁ VAS MEGYE!

   
 • 57wind2017május20.15:50ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  És látom lejjebb meg kiosztottad VÖRÖS CSILLAGOT is! Ti akartok uralkodni,mert ti vagytok az MTE,és akinek más véleménye van mint amit ti hallani olvasni szeretnétek akkor kivagytok borulva!
  ...

  Nyugodj meg...nehogy elpattanjon egy ér a fejedben. :)
  Szurkolj akinek akarsz, (horribile dictu még akár a román bajnoknak is), csak ne mondd már meg másnak, hogy melyik csapatnak szurkoljon. Csak ennyi volt a megjegyzésem... :))

   
 • 56MARILLION2017május20.14:14ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Neked valami túlpörgött a fejedben.....
  Osztod itt az észt, hogy néhány szombathelyi hogyan képes más csapatnak szurkolni, addig te a szombathelyiként a Fradit és a Rapid címerét hordozod.
  ...

  És látom lejjebb meg kiosztottad VÖRÖS CSILLAGOT is! Ti akartok uralkodni,mert ti vagytok az MTE,és akinek más véleménye van mint amit ti hallani olvasni szeretnétek akkor kivagytok borulva! Azért kicsit szerényebben PAJTI!

   
 • 55MARILLION2017május20.14:09ÚjVálasz
  Idézet: wind
  Neked valami túlpörgött a fejedben.....
  Osztod itt az észt, hogy néhány szombathelyi hogyan képes más csapatnak szurkolni, addig te a szombathelyiként a Fradit és a Rapid címerét hordozod.
  ...

  Az labdarúgás,ez meg kosárlabda! De ha már bassza az agyadat amit látsz akkor megnyugtatlak vannak még Szombathelyen nem haladás szurkolók akik nem Fradisták hanem pl. Újpestiek de a Falco összeköt minket,de más nem! És ha már itt tartunk és ebbe kötsz bele,én büszke vagyok a Szkenneres táborunkra,és a Bécsi tesókra is mert egységesek vagyunk! És ahol ott vagyunk ott stadion hangulat van! DE ITT RÉSZEMRŐL ENNYIT A FOCIBÓL!

   
 • 54wind2017május20.13:14ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Mert benyalnak Bebeséknek aztán szarnak a CSAK KÖTELEZŐ vendég jegy eladásra! Így könnyen veritek magatokat! Meg a sok bérenc Szombathelyivel aki odanyal itt meg vicsorog a hazai Szombathelyire!
  ...

  Neked valami túlpörgött a fejedben.....
  Osztod itt az észt, hogy néhány szombathelyi hogyan képes más csapatnak szurkolni, addig te a szombathelyiként a Fradit és a Rapid címerét hordozod. :)))
  Hiteltelen vagy pajti.....

   
 • 53szurkolo012017május20.12:09ÚjVálasz

  Frazier meccs végi pacsaija a falco táborral jol nézett ki!
  gratulálok a csapatnak! hajra falco!

  kar h sokan gyűlölködni járnak ide.
  természetesen jár a gratuláció kormendre is.

   
 • 52MARILLION2017május20.11:28ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Már most fostok, hogy le lesztek szurkolva ? :)))))

  szar az élet...de hogy ennyire ??? :)))

  természetesen ez csak a 2 fóbiás filkósnak szól....... :)

  Kunka, Donnarumma: Nektek GRATULA !
  ...

  Mert benyalnak Bebeséknek aztán szarnak a CSAK KÖTELEZŐ vendég jegy eladásra! Így könnyen veritek magatokat! Meg a sok bérenc Szombathelyivel aki odanyal itt meg vicsorog a hazai Szombathelyire!

   
 • 51MARILLION2017május20.11:24ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Cinege, cinege! Első vereségetek a Körmend ellen lesz.
  ...

  Ha a bírók is függetleníteni tudják magukat a tornatermetekben az ellenségeskedés légkörrel amiben ti sztárok vagytok,akkor van keresni valónk ott is! De ha nem akkor háromszor itthon darálnunk kell!

   
 • 50MARILLION2017május20.11:19ÚjVálasz
  Idézet: ketszo
  Na meg ugye nem kéne még 500 vendéget sem beereszteni, csak a kötelező 10 %, az 350 néző, oszt tschüss.
  ...

  +1, De át nyalás van a szomszédba,és ameddig világ a világ ez így lesz!

   
 • 49csocsa2017május20.09:29ÚjVálasz
  Idézet: enis
  Azért azt ajánlom mindenki szíves figyelmébe, hogy a Kaposvár első hazai meccsét a Falco ellen a házibírói (Kapitány, Szabó) vezették.
  ...

  Szabó miért házibíró?

   
 • 48wind2017május20.09:14ÚjVálasz

  Vörös Csillag! (Nomen est omen!!!!!!!) :)))
  Már megint jössz a hamiskás áldicsérettel ("És persze Gratula az MTE-nek is."), utána meg a hazug megállapítással, a ""Ami igaz az igaz, nem szeretnek vendégjegyeket biztosítani, de ezt megoldjuk.""

  Te szerencsétlen....eddig mindig megkaptátok Körmenden, azt a jegy mennyiséget, ami a szabályokban biztosítani kell !!!!!!!! Mi az amit ezen nem értesz???? Nem érted azt, hogy a szombathelyi aréna közel dupla akkora befogadóképességű, ergo....dupla annyi vendégjegyet kell biztosítani. Ha pedig a rendezők a plusz bevétel miatt még kiárusítanak több jegyet a vendégszurkolóknak, azt rajtuk kérd számon.

  Olvasd el lassan a lenti szabályzatot, hogy megértsd...

  http://img.hunbasket.webpont.com/art/orig/24304_MKOSZ_Biztonsagi_Szabalyzat_2011.pdf

   
 • 47C.Zvezda2017május20.08:29ÚjVálasz

  Szuper!!
  Gratula a csapatomnak!

  És persze Gratula az MTE-nek is.
  Nagy csodák nem történtek, a legjobb négyben felsőházi csapatok lesznek. Még várom, hogy mit hoz ki a Szolnok a ZTE ellen, de sztem a ZTE fog az Albával játszani.

  Falco - Körmend
  Pályaelőny itt, de ez egy kemény menet lesz mindkét csapatnak. Irigylem néhány szurkoló magabiztossságát, Ők vagy nem jártak meccsekre az elmúlt években, vagy nem tudják mivel jár a vasi csata. A Körmend egyénileg jobb képességű légiós kontingensből áll, de nálunk ott az egység, a hazai pálya, s a liga legjobb játékosa Govens. Nekik még ott a példaértékűen szurkoló embersereg. Ami igaz az igaz, nem szeretnek vendégjegyeket biztosítani, de ezt megoldjuk.
  Azt sajnálom csak, hogy nem vasi döntő lesz, pedig ez a két csapat megérdemelné. És persze a ZTE is megérdemelné, hiszen Egerszegen is rengetegen szeretik a csapatot, politikai beállítottságtól függetlenül is, bár ott azért van beállítottság. :)))
  Minden Falcos és MTE szurkolót önmérsékletre intenék, hisz nem is olyan nagyon rég kikaptunk az Arénában a Körmendtől, de törlesztettünk a csarnok megújító ünnepségen.

  És ne feledjük az Albát. Ők végig pályaleőnyben lesznek, s nem mellesleg Keller-Lóránt duó brutálisan jó!!


  Csapassuk akkor tovább!
  Hajrá Falco!

   
 • 46csibike922017május20.06:17ÚjVálasz

  Annyi pénz nincs vas megyében sem, mint amennyi Szolnokon van :)

   
 • 45csibike922017május20.06:15ÚjVálasz
  Idézet: hatton
  Ezzel csak 1 baj van! Govens a héten megegyezett a Falcoval :)
  ...

  Tényleg ám, a Zte - vel is megeggyezett, aztán igért neki 100 dollarral tobbet a Filkó......

   
 • 44hatton2017május20.01:16ÚjVálasz
  Idézet: csibike92
  Kezdödik Szombathelyen is, Govens tárgyalt a Szolnokkal, pár száz dollárért a Szolnok a befutó.....
  ...

  Ezzel csak 1 baj van! Govens a héten megegyezett a Falcoval :)

   
 • Idézet: csibike92
  Kezdödik Szombathelyen is, Govens tárgyalt a Szolnokkal, pár száz dollárért a Szolnok a befutó.....
  ...

  Maradj a bírózásnál, az jobban megy neked.

   
 • 42csibike922017május20.00:43ÚjVálasz

  Kezdödik Szombathelyen is, Govens tárgyalt a Szolnokkal, pár száz dollárért a Szolnok a befutó.....

   
 • 41mcrae652017május20.00:32ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Szurkoljatok le, csak jussunk tovább 3-0-val :DDDD
  Mindig ezzel jöttök :D Szopni jártok évek óta az arénába (krisztus előtt nyertetek itt utoljára), de az a vigasz, hogy leszurkoltatok :)
  ...

  Tisztelt szerk.!
  Én még finomkodtam is amikor csillagoztam a f*szkalap jelzőt, amely hsz-emet ti nyilván töröltétek, ti meg hagyjátok ezt az alpári szart itt? Gratulálok, kettős mérce...

   
 • 40reggiemiller2017május20.00:09ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Már most fostok, hogy le lesztek szurkolva ? :)))))

  szar az élet...de hogy ennyire ??? :)))

  természetesen ez csak a 2 fóbiás filkósnak szól....... :)

  Kunka, Donnarumma: Nektek GRATULA !
  ...

  Szurkoljatok le, csak jussunk tovább 3-0-val :DDDD
  Mindig ezzel jöttök :D Szopni jártok évek óta az arénába (krisztus előtt nyertetek itt utoljára), de az a vigasz, hogy leszurkoltatok :)

   
 • 39enis2017május19.23:35ÚjVálasz

  Azért azt ajánlom mindenki szíves figyelmébe, hogy a Kaposvár első hazai meccsét a Falco ellen a házibírói (Kapitány, Szabó) vezették.

   
 • 38Tobey2017május19.23:19ÚjVálasz
  Idézet: Lacataylor
  Most majd MINDEN (szombathelyi tapsy hapsy üvöltheti ,hogy mindenki körmendi)500 helyen,nekünk meg adnak 300-at 150 helyre a TORNATEREMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...

  Még mindig fáj, hogy szombathelyiek szurkolnak a Körmendnek? :)))
  elhiszem, hogy fáj...ez nektek SZÉGYEN....nem nekünk :)))

  IMÁDOM A SZOMBATHELYIEKET AKIK KÖRMEND-SZURKOLÓK :))))

  legyetek minél többen.....:)))))) ( hála sitennek: VANNAK ELEGEN) :))))

   
 • 37Tobey2017május19.23:16ÚjVálasz
  Idézet: ketszo
  Na meg ugye nem kéne még 500 vendéget sem beereszteni, csak a kötelező 10 %, az 350 néző, oszt tschüss.
  ...

  Már most fostok, hogy le lesztek szurkolva ? :)))))

  szar az élet...de hogy ennyire ??? :)))

  természetesen ez csak a 2 fóbiás filkósnak szól....... :)

  Kunka, Donnarumma: Nektek GRATULA ! :)

   
 • 36Tobey2017május19.23:14ÚjVálasz
  Idézet: ketszo
  SOHAnapján trágyatipró ! Még az istállóban is verést kaptok !
  ...

  :))))

  te fóbiás szerencsétlen! :)))

  Nagy megyeszékhely.....és a kisváros leszurkolja :)))

  HAHAHAHAHA... :D

   
 • 35Tobey2017május19.23:11ÚjVálasz

  Grat a Falconak! :)

   
 • 34ketszo2017május19.22:18ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Cinege, cinege! Első vereségetek a Körmend ellen lesz.
  ...

  SOHAnapján trágyatipró ! Még az istállóban is verést kaptok !

   
 • 33MTE19802017május19.22:14ÚjVálasz
  Idézet: Lacataylor
  Most majd MINDEN (szombathelyi tapsy hapsy üvöltheti ,hogy mindenki körmendi)500 helyen,nekünk meg adnak 300-at 150 helyre a TORNATEREMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...

  Cinege, cinege! Első vereségetek a Körmend ellen lesz.

   
 • 32ketszo2017május19.22:12ÚjVálasz
  Idézet: egismte1
  Még el sem kezdődött, de már kezded? Inkább örülj, hogy legalább lesz vasi a döntőben!
  ...

  Tudom, hogy fáj, de igaza van. Így van, így ? Akkor mi a gond ?

   
 • 31ketszo2017május19.22:10ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Bízzunk a csapatunkban,és az Aréna Savariában,akkor innen is tovább léphetünk!
  ...

  Na meg ugye nem kéne még 500 vendéget sem beereszteni, csak a kötelező 10 %, az 350 néző, oszt tschüss.

   
 • 30MARILLION2017május19.21:57ÚjVálasz
  Idézet: Bogyo21
  Grat a Falcónak,de főleg Szrecskónak!!!Véleményem szerint ő a legfontosabb láncszeme az idei remek csapatnak!Csak a Berény!!
  ...

  Köszönjük,sok sikert jó csapatot,Jászberénybe a köv. szezonra!

   
 • 29Bogyo212017május19.21:48ÚjVálasz

  Grat a Falcónak,de főleg Szrecskónak!!!Véleményem szerint ő a legfontosabb láncszeme az idei remek csapatnak!Csak a Berény!!

   
 • 28MARILLION2017május19.21:44ÚjVálasz
  Idézet: pekzso
  Igazad van ,nekünk is meg kell mutatni ez a mi Arénánk.
  Hajrá Falco!
  ...

  Most már végre meg kellene mutatni úgy mint 2007/2008 -ban,hogy mi van akkor ha nem csak az un. B közép szektora nyomja a szurkolást! Akkoriban még én is abba a szektorba tartoztam!

   
 • 27MARILLION2017május19.21:37ÚjVálasz
  Idézet: Delon
  Gratulálok a Falconak! Jobban akarták a győzelmet. Lepattanó: 50:26 a szombathelyiek javára. Nincs is miről beszélni. További sikereket! Hajrá Kaposvár!
  ...

  Sportszerűségből jeles vagy! A Köv. szezonra is izmos csapatot kívánok nektek.

   
 • 26Lacataylor2017május19.21:36ÚjVálasz

  ennyi+1

   
 • 25benett2017május19.21:36ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ha nem böfögsz más csapatok cikkeihez, nem is fog szólítgatni senki!

  ...

  Böfögni? Hm... ta a Körmend cikkeihez soha nem böfögtél? A kérdés költői....

   
 • 24pekzso2017május19.21:35ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Bízzunk a csapatunkban,és az Aréna Savariában,akkor innen is tovább léphetünk!
  ...

  Igazad van ,nekünk is meg kell mutatni ez a mi Arénánk.
  Hajrá Falco!

   
 • 23MARILLION2017május19.21:34ÚjVálasz
  Idézet: egismte1
  Még el sem kezdődött, de már kezded? Inkább örülj, hogy legalább lesz vasi a döntőben!
  ...

  Mondasz igazságot.De ti sem örülnétek ha miattunk lemaradnátok a döntőről,és fordítva! HAJRÁ SÁRGA FEKETE CINEGÉK!

   
 • 22MARILLION2017május19.21:31ÚjVálasz
  Idézet: Lacataylor
  Most majd MINDEN (szombathelyi tapsy hapsy üvöltheti ,hogy mindenki körmendi)500 helyen,nekünk meg adnak 300-at 150 helyre a TORNATEREMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...

  +1. Csatlakozom.

   
 • 21MARILLION2017május19.21:29ÚjVálasz
  Idézet: mindigittvagyunk
  Lesz az, az oldalt ülőkkel az 7-800 is...
  Egyébként grat Nektek!
  ...

  Nektek is! A 4-ben kettő Vasi.

   
 • 20noni19902017május19.21:13ÚjVálasz
  Idézet: benett
  Megint. Majd egyszer véget ér. Ne szólítgass engem többet.
  ...

  Ha nem böfögsz más csapatok cikkeihez, nem is fog szólítgatni senki!

   
 • 19donnarumma2017május19.21:11ÚjVálasz

  javaslom hogy mind a 2 fél az osszes energiajat a sajat csapata buzditasaba fektesse!Szukseg lesz ra,mert nuanszok fognak donteni!Jo szurkolast mindenkinek es gyozzon a jobb!
  ui. A Kaposvariak johetnek nyugodtan az Arenaba, csak ne most,vasarnap;-) szívesen látjuk oket!(is!)

   
 • 18reggiemiller2017május19.21:11ÚjVálasz

  Gratulálok csodálatos csapatomnak és Szrecsko mesternek!!! Köszönjük!! Nekünk ő garancia a sikerre.

  Két kérdés:
  1. Fodor! Melyik pénteken egyenlítetek? Mert azt nem mondtad… Megvárom…
  2. Így is lesz kaposvári invázió vasárnap Szombathelyre? :D

  A Kaposvár is beállt a sorba, lebecsülte a Falcót, mint oly sokan. Náluk is akkora volt a pofa, csak azért az nagy különbség, hogy náluk aztán tényleg nem értem, hogy mire…

  Hajrá Falco! Ugyanígy tovább a surranópályán.

   
 • 17Lacataylor2017május19.21:04ÚjVálasz

  vasi is lesz meg SZOMBATHELYI is

   
 • 16donnarumma2017május19.21:03ÚjVálasz

  Gratulalok a KKK nak mert vegig kuzdottek,egy pillanatig sem adtak fel..
  Ma megerdemelten nyertunk,vegre Pusti is felebredt,nagy szuksegunk lesz ra a kovetkezo parharcban...Gratulalok a sracoknak, a cel teljesitve most johetnek az extrak;-)

   
 • 15benett2017május19.21:01ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Ejjjj Benett!!!
  Megint csoda történt!!!!
  ...

  Megint. Majd egyszer véget ér. Ne szólítgass engem többet.

   
 • 14Delon2017május19.20:59ÚjVálasz

  Gratulálok a Falconak! Jobban akarták a győzelmet. Lepattanó: 50:26 a szombathelyiek javára. Nincs is miről beszélni. További sikereket! Hajrá Kaposvár!

   
 • 13egismte12017május19.20:58ÚjVálasz
  Idézet: Lacataylor
  Most majd MINDEN (szombathelyi tapsy hapsy üvöltheti ,hogy mindenki körmendi)500 helyen,nekünk meg adnak 300-at 150 helyre a TORNATEREMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ...

  Még el sem kezdődött, de már kezded? Inkább örülj, hogy legalább lesz vasi a döntőben!

   
 • 12noni19902017május19.20:54ÚjVálasz

  Ejjjj Benett!!!
  Megint csoda történt!!!!

   
 • 11Lacataylor2017május19.20:41ÚjVálasz

  Most majd MINDEN (szombathelyi tapsy hapsy üvöltheti ,hogy mindenki körmendi)500 helyen,nekünk meg adnak 300-at 150 helyre a TORNATEREMBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 • Szép volt bár a negyedik negyed egy rémálom volt a játék szempontjából. Az elődöntőben remelem tényleg hazai lesz a hazai és csak a csarnok végében kapnak helyeket a "vasi vendégek"....Hajrá Szombathely!!!

   
 • 9freebulletz2017május19.20:19ÚjVálasz

  Grat, szerintem mi döntőzünk veletek(Alba), bár addig lesz egy kutya nehéz MTE/ZTE/OLAJ derby is

   
 • 8mindigittvagyunk2017május19.20:17ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Bízzunk a csapatunkban,és az Aréna Savariában,akkor innen is tovább léphetünk!
  ...

  Lesz az, az oldalt ülőkkel az 7-800 is...
  Egyébként grat Nektek!

   
 • 7MARILLION2017május19.20:11ÚjVálasz

  Bízzunk a csapatunkban,és az Aréna Savariában,akkor innen is tovább léphetünk! Most már nincs mese oda kéne állni a hazai meccseken minden sárga fekete drukkernek az első pillanattól a csapat mellé,és megdöngetni a falakat! Nehogy már az 500 vendég csináljon hazait! Legalább itt ne! Hozzuk vissza 2007/2008 hangulatát! HAJRÁ FALCO,SÁRGA FEKETÉK!

   
 • 6erno552017május19.20:10ÚjVálasz

  Igen. A 3:2 a minőség. Ezért ne higgy az újságíróknak. Már az sem igaz ami megtörtént.

   
 • 5mte012017május19.20:10ÚjVálasz

  Grat a falconak!

   
 • 4tristan2017május19.20:06ÚjVálasz

  Kaposvár szurkolóként meg kell jegyeznem, hogy a mai napon 33-35 percig nem csináltunk semmit! A végére volt ritmusváltásunk és kicsit feljavult a játékunk! Sajnálom, hogy nem jutottunk tovább! Hajrá kaposvár!

   
 • 3erno552017május19.20:02ÚjVálasz

  Ez Vas megye! A döntő itt lesz. Nagyobb csapategységet látok a Falcoban.

   
 • 2kosarbajnok02017május19.20:02ÚjVálasz

  3-2 re jutottunk tovább 4 meccsből. Javítani kérem szépen. :)

   
 • 1istipisti2017május19.19:58ÚjVálasz

  Párharc előtt leírtam a 3:1-et.
  Grat. a győzelemhez, szép volt fiúk !

  Hajrá Falco !!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!