"Mindegy, hogy ki lesz az ellenfél, csak öt meccsből érkezzen"

Székesfehérvár - Az Alba válogatott centere, Keller Ákos ott folytatná csapatával, ahol a KTE ellen abbahagyta.
 
 
 
 
 

"Mindegy, hogy ki lesz az ellenfél, csak öt meccsből érkezzen"

Székesfehérvár - Az Alba válogatott centere, Keller Ákos ott folytatná csapatával, ahol a KTE ellen abbahagyta.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Alba Fehérvár-Puebla Plus csapata a KTE-Duna Aszfalt elleni negyeddöntőt 3-0 arányban tudta le, ám a pároscsata egyáltalán nem volt tükörsima. Az első meccset hosszabbításban, a másodikat is hatalmas küzdelemben tudták le a kék-fehérek, mindössze a keddi, fehérvári derbi volt könnyed. A kupagyőztes válogatott centere, Keller Ákos az elődöntőben is hasonló hozzáállást és küzdőszellemet vár az együttestől, mint amit a play-off harmadik meccsén mutatott.

- Az első két, KTE elleni összecsapás a vártnál lényegesen szorosabban alakult, a reméltnél jóval nehezebben nyertünk. De ez már nem számít, a lényeg, hogy gyorsan letudtuk a rájátszás első körét. A harmadik mérkőzés egyszerűbben alakult, a korábbiakkal ellentétben már az elejétől jól védekeztünk, gyorsan elléptünk 15-20 ponttal, a Kecskemét önbizalmát vesztette, feladták. A harmadik találkozón kijött a két gárda közötti különbség. Nálunk mindenki jól játszott, hozzátett a sikerhez, fegyelmezetten kosárlabdáztunk. Ezt szeretnénk folytatni az elődöntőben is, hasonló elánnal kell harcolnunk, ugyanígy kell pörögnünk – mondta az albakosar.hu oldalnak Keller Ákos.

A center hozzátette, nem meditál azon, hogy a következő kanyarban kivel mérkőznek a fináléba kerülésért.

- Tulajdonképpen mindegy, kivel mérkőzünk. A lényeg, akárki is kerül az utunkba, fontos, hogy öt meccs után érkezzen, tehát fáradtan találkozzon velünk. Bízom abban, hogy sikerrel vesszük a következő akadályt is, lépésről lépésre haladunk előre.

 
 

 

 
 • 3Barracuda192017május20.02:16ÚjVálasz

  Ennyi hendikepet megérdemeltünk a sorstól, de így sem lesz könnyű dolgunk a továbbiakban! Aztán az is könnyen lehet, hogy a KTE volt a legkeményebb dió.

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 2drive2017május19.15:39ÚjVálasz
  Idézet: s-m-s
  Sajnálom Ákos, de a következő ellenfél 4 meccs után érkezik :)
  ...

  Azért ebben ne legyél annyira biztos!

   
 • 1s-m-s2017május19.14:05ÚjVálasz

  Sajnálom Ákos, de a következő ellenfél 4 meccs után érkezik :)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!