Shepard: Minden a tervek szerint ment

Székesfehérvár - Justin Edwards állapota javul, reméli, hogy az elődöntőben már pályára léphet.
 
 
 
 
 

Shepard: Minden a tervek szerint ment

Székesfehérvár - Justin Edwards állapota javul, reméli, hogy az elődöntőben már pályára léphet.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A papírformának megfelelően, az Alba Fehérvár-Puebla Plus 3-0-s összesítéssel jutott tovább a KTE-Duna Aszfalt ellen. Pedig nem tűnt egyszerűnek a fehérváriak dolga, hiszen az első meccsen csupán hosszabbítás után sikerült felülkerekedniük, és a második találkozón is reális győzelmi esélye volt a Kecskemétnek. 2-0 után viszont hazai pályán már nem bízta a véletlenre a dolgokat az Alba, és nagy különbségű 98-69-es győzelme a továbbjutást jelentette számára.

- A KTE méltó ellenfél volt a negyeddöntőben. Nekik a helytálláshoz gratuláltam a lefújás után - az első két mérkőzésen maximális erőkifejtésre kényszerítettek bennünket -, a társaimnak pedig a továbbjutáshoz, amit a terveknek megfelelően, a lehető leggyorsabban sikerült megoldanunk - mondta Winston Shepard, az Alba amerikai bedobója az albakosar.hu-nak. - Jó csapattal találkoztunk, úgy jöttünk ki a keddi meccsre, hogy lezárjuk a párharcot, ami sikerült is. Nyugodtan készülhetünk az elődöntőre. Markovic Luka a sérülése után már játszhatott legutóbb, remélem, hogy a következő körben már másik bedobónk, Justin Edwards is ott lehet velünk a parketten. Nem meditálunk azon, kit szeretnénk ellenfélnek, bármelyik csapattal találkozunk, győzni szeretnénk ellene

A szezámcsont-törése miatt az utóbbi egy hónapban a bajnokikat tréningruhában, a kispadról szemlélő Edwards optimista, reményei szerint a következő körben már ott lehet a parketten.

- Szeretnék minél hamarabb visszatérni, de biztosat sem mondhatok, hogy erre mikor kerülhet sor - mondta Edwards. - Reménykedem, hogy az elődöntőben pályára léphetek, de hogy melyik meccsen, azt nem tudom. A kezelések hatására az állapotom javul, várom, hogy ismét a csapat hasznára legyek.

Címlapfotó: albakosar.hu

 
 

 

 
  • 1Barracuda192017május18.23:44ÚjVálasz

    Nagyon kellene egy jó Edwards, még ha csak percekre is, mert akár a Szolnok, akár a ZTE jön csak az utolsó meccsen mutatott játékkal van esélyünk a továbblépésre! Meg az is nagyon kellene, hogy ne jöjjön már több sérülés!

    HAJRÁ ALBA!!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!