Budimir nem tudja még, hogy játszhat-e

Pécs - A PVSK horvát bedobója szerint nagyon nehéz megállítani a Körmend amerikai légiósait.
 
 
 
 
 

Budimir nem tudja még, hogy játszhat-e

Pécs - A PVSK horvát bedobója szerint nagyon nehéz megállítani a Körmend amerikai légiósait.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Egyik legjobbja, Veljko Budimir nélkül volt kénytelen felállni legutóbb Körmenden a PVSK-PANNONPOWER. A pécsieknek nem jött össze a második bravúr, de pénteken muszáj nyerniük, ha azt szeretnék, hogy az ötödik mérkőzés döntsön a párharcban. A horvát bedobónak egy nyaki idegbecsípődése van, egyelőre nem tudja, hogy pályára léphet-e legközelebb.

- Sajnos továbbra sem tudom megmondani, hogy játszhatok-e pénteken, jelenleg egy MRI-vizsgálatra várok, ami meg fogja mondani, hogy valójában mi is a baj - mondta Veljko Budimir a BB1.hu-nak. - A keddi mérkőzésünkről nem szeretnék látatlanban nyilatkozni, mert nem voltam ott Körmenden, és nem láttam a meccset. Itthonról természetesen nagyon szorítottam a srácoknak, nem sok hiányzott. Nehéz a körmendiek ellen felkészülni, hiszen öt nagyon jó amerikai játékosuk van. Közülük egyénileg bárki, bármikor képes húsz pontot dobni, a csapat pedig rendszeresen 90 pont körül dob. Ezért nem elég, ha csak egy, vagy kettő játékosát véded le. Jól kell működnie csapat szinten a védekezésnek, ez lehet a kulcs.

 
 

 

 
 • 7tango402017május18.13:18ÚjVálasz

  Majdnem minden megyeszékhelyen van MR központ, az azonnali vizsgálat ára 20-25 e Ft és 3 órán belül leírják a képi anyagon talált paramétereket. Gondolom ennyit megérne áldozni a játékosért.

   
 • 6kendeffy2017május18.12:43ÚjVálasz

  Mindegy, Csak győzzön a jobb!

  Azaz mi.

  MTE!

   
 • 5mte012017május18.12:29ÚjVálasz

  Jobbulást neki,de még pihenjen 1-2 hetet :)

   
 • 4PécsiVesztes2017május18.12:21ÚjVálasz

  Én azért nagyon bízom benne, hogy összedrótozzák! Mindenesetre az ilyen nagy téttel bíró mérkőzések előtt rendbe szoktak jönni a kulcsjátékosok, remélem most is így lesz!

  Kell Halász is, Veljko is, különben......

   
 • 3plataoplomo2017május18.12:19ÚjVálasz

  három hónap a várólista :) jó nyilván profinak nem, biztos gyulladásban van még

   
 • 2balldontlie2017május18.11:50ÚjVálasz
  Idézet: 2bad
  Azt meg tudja mondani vki, hogy miért nem viszek el egyből MR-re Budimirt??
  Mire megvizsgálják vége lesz a párharcnak!
  ...

  Lehet nem ment le pl a duzzanat, vagy van akármi más olyan tényező, mely befolyásolja a vizsgálat pontosságát. Persze nem értek hozzá, de ezt tudom elképzelni. Jó játékos, jobbulást neki. Még ha ellenünk is kell játszania most :)

   
 • 12bad2017május18.11:20ÚjVálasz

  Azt meg tudja mondani vki, hogy miért nem viszek el egyből MR-re Budimirt??
  Mire megvizsgálják vége lesz a párharcnak!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!