Miskolcon egyenlített a Veszprém

B-csoport – A veszprémi harmadik meccs dönt a második finalistáról.
 
 
 
 
 

Miskolcon egyenlített a Veszprém

B-csoport – A veszprémi harmadik meccs dönt a második finalistáról.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az Oroszlányt másodjára is legyőző DEAC után szombaton a MEAFC is biztosíthatta volna helyét a B-csoportos döntőben, amennyiben az idegenbeli bravúr után hazai pályán is legyőzi az abszolút alapszakasz-győztes Veszprémet.

Ehhez azonban egyáltalán nem asszisztáltak a vendégek, akik a szoros első negyed után állva hagyták riválisukat. A második tíz percben tizenöt pontot vertek a miskolciakra, akik utána már hiába kapaszkodtak, jelentősen közelebb nem kerültek riválisukhoz. Sőt, az utolsó játékrészben a huszonhét pontot – közte hat triplát – jegyző Körtélyesi vezette veszprémiek már húsz egységgel is megléptek, s végül 74-61-es győzelmükkel egyenlítették ki a párharcot.

A döntés így a pénteki, veszprémi harmadik meccsre marad.

MEAFC – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 61-74 (15-16, 10-25, 17-13, 19-20)

MEAFC: PRICE 13, Szögi 12/3, Takács D. 10/6, Lippai 6, Endrész 4, Szojka 4, Drahos 4, Kopasz 3, Máté B. 3/3, Galló 2, Orosz -.

Veszprém: KÖRTÉLYESI 27/18, PAVLOVIC 19, Kámán 8/3, Kálló 7/3, Helmeczi 6, Jilling 2, Simon L. 2, Hegedűs 2, Sipos 1, Szűcs -, Májer -, Szeifert -.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

*A forduló többi eredményéről hétfői összefoglalónkban számolunk be.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!