Forray Gábor marad Kecskeméten

Kecskemét - Jövőre is a legutóbbi tíz meccséből nyolcat megnyerő tréner irányítja a lila-fehéreket.
 
 
 
 
 

Forray Gábor marad Kecskeméten

Kecskemét - Jövőre is a legutóbbi tíz meccséből nyolcat megnyerő tréner irányítja a lila-fehéreket.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

Remek formában van a KTE-Duna Aszfalt csapata, utolsó tíz meccséből nyolcat megnyert Forray Gábor együttese. A klubnál bejelentették, hogy a tréner szerződését meghosszabbítják, így jövőre is ő irányítja a csapatot. A KTE honlapján megjelent interjúban Forray Gábor a Szeged elleni mérkőzés előtt erről is nyilatkozott.

- Mi azért tudunk eredményesen szerepelni, mert mindig csak egy-egy meccsre koncentrálunk. Most éppen a Szegedet szeretnénk legyőzni, ami nem lesz könnyű. Ami pedig a jövőt illeti, számomra nagy elismerés, hogy a klub meghosszabbította a szerződésemet, és hatalmas bizalom. Pedig a szezon elején volt olyan időszak, amikor 2-15-ös mutatóval álltam, mint vezetőedző, ha a jászberényi időszakomat is ide számítom, mégsem éreztem egyetlen percig sem a vezetőinktől semmiféle nyomást. Inkább segítséget kaptam mindenben, hogy megtaláljuk a helyes utat. Remélem, ezen is maradunk - fogalmazott a vezetőedző.

Fazekas Mihály, a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosi tanácsának vezetője elmondta, meglátásuk szerint Forray képes fejlődni és nehéz helyzetekben is jó megoldást választani, ezért szavaztak neki további bizalmat.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!