Elverte a ZTE a tartalékos Körmendet

Zalaegerszeg - A végére elfáradtak a vasiak.
 
 
 
 
 

Elverte a ZTE a tartalékos Körmendet

Zalaegerszeg - A végére elfáradtak a vasiak.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A férfi kosárlabda-bajnokság felsőházában csütörtökön ismét egy kemény vasi csapat elleni csata várt a Zalakerámia-ZTE KK-ra. A Falco után ezúttal az ősi rivális Körmend gárdáját fogadta a Bencze Tamás által irányított ZTE. Túl sok felkészülési idő nem maradt a vasárnap esti meccs után, ráadásul tegnap este még egy több ezer fős koncert is volt a csarnokban, ám a kék-fehérek arra készültek, hogy ezúttal legyőzik az MTE-t.

Annál is inkább szerették volna ezt, mivel a vezetőség erre a találkozóra szervezte meg a 25 évvel ezelőtti bajnokcsapat köszöntését. A ZTE-Heraklith 1992. május 10-én az akkor Körmend-Hunor néven szereplő vasiak ellen a bajnoki döntőben 3-0-ra nyerte az aranycsatát. Bár a kerek évforduló csak három hét múlva jön el, ám egy ZTE-Körmend bajnoki mérkőzésnél megfelelőbb alkalom nem is lehetett volna a köszöntésre. A bajnokcsapat tagjai közül néhányan azóta is Zalaegerszegen élnek, s a csapat körül is dolgoznak; ám akadt köztük, aki azóta nem járt Zalában. A bajnokcsapat litván légiósa, Mindaugas Lukosius és edzője, Farkas Sándor negyed évszázad után foghatott ismét kezet, hiszen a népszerű "Mindas" is eljött Egerszegre, és hatalmas taps fogadta. A játékosok, Bodrogi Csaba, Farkas László, Kovács Attila, Földesi Attila, Bencze Tamás, Gáll Tamás, Kis Attila, Lukosius Mindaugas, Lekarauskas Mindaugas, Szűcs Ervin, Borosnyai Szabolcs, Balogh Zoltán, Török Róbert és Varga István a szünetben érkeztek egykori sikereik helyszínére, a küzdőtérre. A legmeghatóbb az volt, amikor a három éve elhunyt Polster Péter helyett nagyobbik fia, a jelenleg is a ZTE-ben kosarazó Attila vett részt a megemlékezésen.

Szabó zsákolásával és Ubilla triplájával 11-6-ra lépett meg a ZTE KK az extra hangulatú mérkőzés elején, ahol mindkét szurkolótábor kitett magárt a zsúfolásig megtelt sportcsarnokban. Lüktető, élvezetes volt a játék, Ubilla és Szabó hármasa után nyolc ponttal lógott meg a kék-fehér gárda, az ellenfélben pedig Smith és Kromah tartotta a lelket. A ponterős, ex-fehérvári légiós tíz pontot termelt. A negyed végén Kis Raul sarok-triplája ugrasztotta talpra a hazai közönséget. 26-22-vel vonultak pihenőre a játékosok.

Kis nagyon belejött: hatalmas blokkal indított. Norfleet előbb eladott egy labdát, majd javított: távolijával öttel vezetett újra csapata. Érkezett azonban Smith és hasonló dobással válaszolt, majd estében is bevágott egy trojkát. Egyre jobban éledt a Körmend, Németh Ákos is betalált, Kromah hármasa pedig időkérésre késztette Bencze Tamást. Csorvási megkapta harmadik faultját is, Drungilas pedig egyre jobban élt a palánkok alatt. Számos alkalommal szedett lepattanót, amit több alkalommal sikeresen fel is tudott tenni. Norfleet nagy tapsot kapott kisebb sérülése után, ám összeszorított foggal vissza is tért a pályára. A negyed végén ismét a remekül játszó Kromah villant, estében talált be kintről, s ezzel három pontra hozta fel csapatát.

48-45-ről folytatódott a meccs a bajnokok éltetését követően, az utódok pedig nem szerettek volna lemadarni elődeiktől. Remekül kapta el a fonalat a ZTE: előbb Szabó keze sült el kintről kétszer, majd Norfleet is beköszönt a 6,75-ösön túlról. Tombolt a lelátó népe, szólt a „tíz, tíz!”; a Körmendnek azonban egy felzárkózása még akadt: hat pontra jöttek fel Ferenczék. Innen azonban már nem volt visszaút: Kis Raul triplája jelezte, hogy nagyon elszánt a ZTE, a hazaiak sikerrel védekeztek, és megfogták a zónázó Körmendet. A ZTE jól használta ki, hogy a Körmendben sem Petty, sem Dickerson, sem Allen nem játszhatott, és remek kinti dobásaival 15 pontos előnyre tudott szert tenni. Gibbs triplája és zsákolása, valamint Kromah pontjai kicsit felhozták az MTE-t, így 11 ponttal vezetett 30 perc játék után a ZTE.

Ismét jól kezdett a hazai csapat, a különbség már 16 pontos is volt, így az utolsó negyedben már csak a különbség mértéke volt kérdéses. Szabó hármasa, majd Kis újabb trojkája után a „húsz,húsz!” után a századik pont megünneplése is megadatott a zalai szurkolóknak. A végén mindkét csapat pályára küldte valamennyi fiatalját is, így az utolsó zalai pontokat Czinger Zoltán szerezte büntetőkből. A ZTE teljesen megérdemelten, csapatjátékkal végül 21 ponttal nyerte az örökrangadót. Több kiemelkedő teljesítmény is akadt: Ubilla 12 asszisztot osztott ki, Drungilas leszedett 14 lepattanót, Szabó és Kis pedig négyszer is beköszönt kintről. A 125-75-ös VAL-különbség jól mutatja a zalai fölényt.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nagyon örülök a győzelemnek. Az első félidő még elég feszült volt, aztán a nagyszünetet után olyan ritmusban tudtunk játszani, ami a hat-hét emberrel játszó ellenfélnek sok volt. Ekkor jól is dobtunk kintről, és az ekkor megszerzett 10-15 pontos előnyünk már döntőnek bizonyult. Mindig tudtunk újítani, ám a meccset védekezésünkkel nyertük meg: a zónánkkal tudtuk megfogni az addig jól dobó Körmendet. Jó ritmusúak voltak a támadásaink, és az addig hősiesen küzdő ellenféltől akkor sikerült elhúzni. Sportszerű volt mindkét tábor, köszönöm nekik ezt a hangulatot. Igazi ünnep volt ma, dicséret illeti a közönséget: szurkolóink remek atmoszférát teremtettek, a 25 éves évforduló kapcsán nagyon jó szájízzel távozhatott mindenki. Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez!

Gasper Potocnik, az Egis Körmend vezetőedzője: Gratulálok a Zalaegerszegnek, megérdemelten győztek, jó meccset játszottak. Saját játékukat tudták a második félidőben játszani, amikor fokozták a tempót, már nem tudtunk mit kezdeni velük. Ez ma túl sok volt nekünk, ennyi sérülttel és problémával csak egy félideig tudtunk igazán ellenfelek lenni. Mindent megtettek így is a srácok, de a hazai csapat ma sokkal jobb volt. Most pihennünk kell, hogy a Szolnokkal fel tudjuk majd venni a versenyt. Köszönjük szurkolóink támogatását, hogy ezúttal is ilyen sokan elkísértek minket.

 
 

 

 
 • 224MTE19802017április22.22:31ÚjVálasz
  Idézet: csezarro4
  Így már sokkal jobb. És még minket sötéteztek le :D

  Szegény Nyíregyháza mielőtt kiesett 2-szer maradt benn zöldasztalnál.
  ...

  Ne izgulj már bezártak őket. Legközelebb majd küldök tojást meg sonkát nehogy éhen halj a galambdúcban panel proli.

   
 • 223csezarro42017április22.20:38ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Akkor NB1B NYUGATI CSOPORT. NYUGATI CSOPORT, NYUGATI CSOPORT. Így már jó kedves zalai kommentelők. Na ebben biztos jobbak vagytok nálunk, mármint a zöld asztalnál elért eredményel.
  ...

  Így már sokkal jobb. És még minket sötéteztek le :D

  Szegény Nyíregyháza mielőtt kiesett 2-szer maradt benn zöldasztalnál. Amúgy meg ismételgetheted ezerszer is, egy Körmend szurkolótól nem veszek semmit komolyan :D :D :D

  Tyúkokat bezártad, disznókat megetetted-e már?

   
 • 222belzebubus2017április22.14:55ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Mindig ez a HA....
  ...

  "HA felveszed..." :D HA! Hahaha! :P

   
 • 221Tomika7782017április22.14:37ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Akkor NB1B NYUGATI CSOPORT. NYUGATI CSOPORT, NYUGATI CSOPORT. Így már jó kedves zalai kommentelők. Na ebben biztos jobbak vagytok nálunk, mármint a zöld asztalnál elért eredményel.
  ...

  Mindig ez a HA....

   
 • 220MTE19802017április22.12:39ÚjVálasz
  Idézet: csezarro4
  Csak emlekeztetöül, az NB1 B-be estünk volna ki. ;) Szoval ha arra akartok reflektalni, akkor lecci legközelebb NB1 B nyugati csoportozzatok! :D
  ...

  Akkor NB1B NYUGATI CSOPORT. NYUGATI CSOPORT, NYUGATI CSOPORT. Így már jó kedves zalai kommentelők. Na ebben biztos jobbak vagytok nálunk, mármint a zöld asztalnál elért eredményel. Ha akkor kiestek úgy jártok mint a Nyíregyháza.

   
 • 219csezarro42017április22.11:50ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Lesett egy rántott húsos szendvics, és marakodtak rajta, mint a románok. :D

  Amúgy meg...
  ...

  Csak emlekeztetöül, az NB1 B-be estünk volna ki. ;) Szoval ha arra akartok reflektalni, akkor lecci legközelebb NB1 B nyugati csoportozzatok! :D

   
 • 218belzebubus2017április22.10:36ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Persze, hogy előkerült és képzeld el ők még az értelmesebbek. Ők azok, akiket előreküldenek az írástudatlan senkik.
  Tényleg zegi csürhe, min kaptatok össze, min vitatkoztatok, bunyózgattatok?
  ...

  Lesett egy rántott húsos szendvics, és marakodtak rajta, mint a románok. :D

  Amúgy meg... a sok nb2-zés ellen nyafogó mordori orknak csak egy kis emlékeztető: pár éve zöld asztalnál dőlt el, hogy a kosárcsapatotok benn maradhatott az első osztályban. Ha kiestek akkor, a mai napig nem jöttetek volna vissza. Bár én ezt őszintén sajnálnám... szegényebb lenne a bajnokság egy Körmend-Zete (és fordítva) rangadó nélkül...

   
 • 217abdul2017április22.08:29ÚjVálasz

  Lehet itt írogatni egymásnak de egy biztos a ZTE körmed nélkül unalmas sótlan lenne a bajnokság!

   
 • 216Tomika7782017április22.00:27ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Meg azért ebben a szezonban már háromszor pofán letettek vágva.
  ...

  Kipukkant a lufi!

   
 • 215hellmo2017április21.20:23ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Na mi van, csak előjött a Szolnok fóbiád, kiscsávó?
  Verd ki gyorsan, az Olajkára jövőre már úgy se verheted...:)
  Te, mit csináltál az elmúlt hat èvben, amikor mindent megnyertünk?
  Cölibátus?
  ...

  Tudunk beszélni négyszemközt ? :)

   
 • 214MTE19802017április21.19:53ÚjVálasz
  Idézet: hozso
  azért a mi csapatunk nem ám olyan mint a székesfehérvári hogy 6 emberrel le lehet győzni!!!amúgy a vasiak játéka nagyon egyszerű volt:odaálltak a hármas vonal mögé és várták a labdát.hajrá ZTE!
  ...

  Meg azért ebben a szezonban már háromszor pofán letettek vágva.

   
 • 213MTE19802017április21.19:52ÚjVálasz
  Idézet: hozso
  azért a mi csapatunk nem ám olyan mint a székesfehérvári hogy 6 emberrel le lehet győzni!!!amúgy a vasiak játéka nagyon egyszerű volt:odaálltak a hármas vonal mögé és várták a labdát.hajrá ZTE!
  ...

  Miért a fehérvári milyen? Egyenlőre az első. Ti hanyadikak vagytok? Az Alba és a Körmend hátát nézitek.

   
 • 212hozso2017április21.17:56ÚjVálasz

  azért a mi csapatunk nem ám olyan mint a székesfehérvári hogy 6 emberrel le lehet győzni!!!amúgy a vasiak játéka nagyon egyszerű volt:odaálltak a hármas vonal mögé és várták a labdát.hajrá ZTE!

   
 • 211MARILLION2017április21.16:29ÚjVálasz
  Idézet: MTE69
  Semmi gond nincs. A Szolnok most elpi...a a ZTE-t, csak hogy tudja hol a helye, az Alba a Falcot, hogy ott is csönd legyen.
  ...

  Ez csak ilyen egyszerű? Azért komolyabb téttel én nem fogadnék erre a sormintára! Főleg ami a FALCO-MTE meccset illeti Szombathelyen! HAJRÁ FALCO!

   
 • 210banane2017április21.13:57ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Jövőre állítólag lesz LegaljaHáz a bajnokságban,zte,kmd,falco rèszvètelèvel.a csarnokban/tornaterem gipszet árulnak,ès riariahungária pólót.ja azt nem.a szünetben játèkosok-rendőrök ketrecharc lesz.
  ...

  Gondolom az egészet zártkörűen az Olaj szurkolóknak rendezik, akik végig huhoghatják majd az eseményt.

   
 • 209csakazteale32017április21.13:37ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  http://www.lokal.hu/2017-04-amerikai-kosaras-feher-rabszolgak-gyava-szarok/
  ...

  neked fizetnek azért, hogy a zte ellen uszíts, vagy csak saját magadat szórakoztatod ezzel?

   
 • 208csakazteale32017április21.13:36ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Körmendiként a meccselemzéseddel teljesen egyetértek.
  ...

  +1
  hülyék mindenhol vannak, nem szabad pár ember miatt elítélni a mindenki mást

   
 • 207ZTE152017április21.13:36ÚjVálasz
  Idézet: nemdeandre
  Jövőre állítólag lesz LegaljaHáz a bajnokságban,zte,kmd,falco rèszvètelèvel.a csarnokban/tornaterem gipszet árulnak,ès riariahungária pólót.ja azt nem.a szünetben játèkosok-rendőrök ketrecharc lesz.
  ...

  A színház ligában pedig indulhatna az albacomp és a szolnok...
  De nem akarunk mi közösködni senki mással mi vagyunk a legalja,senki nincs annyira undorító mint mi :)
  Szóval sértő ez az egybevetés.. :)

   
 • 206reggiemiller2017április21.13:33ÚjVálasz

  http://www.lokal.hu/2017-04-amerikai-kosaras-feher-rabszolgak-gyava-szarok/

   
 • 205nemdeandre2017április21.13:14ÚjVálasz

  Jövőre állítólag lesz LegaljaHáz a bajnokságban,zte,kmd,falco rèszvètelèvel.a csarnokban/tornaterem gipszet árulnak,ès riariahungária pólót.ja azt nem.a szünetben játèkosok-rendőrök ketrecharc lesz.a túlèlők bejutnak az alsóházba

   
 • 204zte322017április21.13:14ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Körmendiként a meccselemzéseddel teljesen egyetértek.
  ...

  Te a normális körmendiek közé tartozol, nem is fogok veled kötekedni. Meg amúgy is beismerem, hogy mi sem vagyunk szentek, ahogy persze ti sem :) Köztünk is vannak heves vérmérsékletű emberek, meg köztetek is... Csak azt nem szeretem mikor egy szurkolótáborra ki van hegyezve minden, mintha csak a ZTE tábor kiabálna ocsmányságokat. Pedig mindenki tud :D Egy szónak is 100 a vége lesz még ZTE-Körmend és nem gyerekdalokat fog énekelni egyik tábor sem :) :)))

   
 • 203kimaran2017április21.13:12ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ha Körmend migràncstanya akkor egerszeg meg cigánytanya. Az Egerszegi plázába bemegy az ember úgy érzi magát mintha Indiában lenne. Magyar szót elvétve hall azt is csak káromkodás. Ennyit erről.
  ...

  Mondjuk Körmenden ez nincs így, hiszen ott elég nehéz bemenni a plázába.. :'D

   
 • 202mte012017április21.12:36ÚjVálasz

  201 hozzászólás.Ez szerintem rekord.

   
 • 201Tobey2017április21.12:13ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  R.I.P.
  ...

  .... talán pár liter azért összejön :)

   
 • 200donnarumma2017április21.12:10ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  az vagyok bizony.....de most más szívfájdalmam is akad: sajnos a baracknak ártott a hideg, és a pálinkaalapanyagunk erősen veszélybe került :((((((
  pedig a barackpálesz a best :((
  ...

  R.I.P.

   
 • 199Tobey2017április21.12:06ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Tobey tènyleg paraszt, èn meg àllat vagyok az óljâban.......de ez tök jó......az ólban is van wi-fi, az osztrákoktól lopja.......
  ...

  az vagyok bizony.....de most más szívfájdalmam is akad: sajnos a baracknak ártott a hideg, és a pálinkaalapanyagunk erősen veszélybe került :((((((
  pedig a barackpálesz a best :((

   
 • 198Tobey2017április21.12:02ÚjVálasz
  Idézet: zte32
  Tegnap egy igazi rangadó volt, mint mindig. Mindenki irigyelheti, akinek ilyen meccsekben személyesen még soha nem volt része. Tegnap nekünk jött ki jobban lépés, mi akartuk jobban ezt a győzelmet.
  ...

  Körmendiként a meccselemzéseddel teljesen egyetértek. (sajnos)
  Amit a szurkolókról írtál, ott már csak részben:
  Ez történt Egerszegen, ellenben én évek óta nem láttam a készenlétiseket szurkolókkal szemben fellépni Körmenden......az a meccs pedig pont a ZTE ellen volt. Nem véletlenül volt az sem...

  Maradjunk annyiban, hogy mind2 tábornak megvan az OLYAN magja....emiatt egy komplett TÁBORT elítélni marhaság. Én Körmenden se ítéltem el senkit, mert a zte-táborba is kb 5 olyan ember volt, akiket torkánál fogva löktek vissza a bizt.őrök,mert konkrétan a pályára akartak futni, meg a tőlük 2 méterre álló körmendi játékosnak ordítottak.... Erre ennyit lehet mondani: NA ÉS?
  Ettől még egy komplett tábort, a mögöttük álló mittomén 150 főt nem kell elítélni.....
  Valaki így - valaki meg úgy éli meg a meccset.
  Én pl full-idegesen, de olyan szinten, hogy mindegy nyerünk vagy vesztünk, utána még órákig pörgök, jár az agyam, visszanézem, satöbbi...

  Na meg feljövök ide, és elolvasom a kommenteket. :))))))

   
 • 197rougenoir0012017április21.12:02ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Ha a szurkolótáborunk söpredék, akkor én vagyok az egyik legnagyobb söpredék, sőt...egymagam csürhe meg falusi ganajtologató tájparaszt vagyok :) még lehetne ragozni, de minek?
  ...

  Tobey tènyleg paraszt, èn meg àllat vagyok az óljâban.......de ez tök jó......az ólban is van wi-fi, az osztrákoktól lopja.......amíg nèzem a meccset ő megetet, időnként kiganèlyoz alólam, nagyon rendes gazda....:)

  Együtt drukkolunk a piros-feketèknek, és szidjuk a kèkeket...:)

  A legjobb èlet az egyszerű êlet....

   
 • 196Tobey2017április21.11:53ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  Sebaj Tobey-ás!:-) a jo kedved el ne hagyjon
  ...

  az sose fog!!! :))))

   
 • 195Tobey2017április21.11:52ÚjVálasz
  Idézet: KosarZeg
  Látom a körmendiek kihasználták hogy Egerszegen van Wifi és tele tudják sírni az oldalt. Ezert már megérte eljönni :D Hajrá Zte
  ...

  ki kell, hogy javítsalak: mi Ausztriából lopjuk a netet :) 13 km, simán lopható :)

   
 • 194donnarumma2017április21.11:50ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Ha a szurkolótáborunk söpredék, akkor én vagyok az egyik legnagyobb söpredék, sőt...egymagam csürhe meg falusi ganajtologató tájparaszt vagyok :) még lehetne ragozni, de minek?
  ...

  Sebaj Tobey-ás!:-) a jo kedved el ne hagyjon

   
 • 193Tobey2017április21.11:49ÚjVálasz
  Idézet: csezarro4
  Öregem, te vagy kb. az egyetlen ellen a kommentelők közül, aki kinn is volt a meccsen.

  Attol függetlenül, hogy melyik tabor mit skandált, sokan csak irigykedhetnek, hogy milyen hangulat volt.
  ...

  Bizony ottvoltam, és teljesen megérdemelten nyertetek, ehhez kétség se fér.

  De nem bántam meg egy percig se, hogy ottvoltam, vereség ellenére sem: mindkét táborba volt olyan rigmus ami nem a megszokott b*zizás, hanem "új" ....de ez van......legalább hangulat volt a meccsen :)

  én azt nem értettem, akik ott a Tarr-Kft (talán jól írom) reklámtáblája felett álltak, kb 20 fő, ők skandáltak többször valamit, egy zászlóval......na azt nem értettem, de a körülöttem állók sem :)

   
 • 192Tobey2017április21.11:46ÚjVálasz
  Idézet: csibike92
  Ez a Körmendi söpredék nevezi magát szurkolonak??
  ...

  Ha a szurkolótáborunk söpredék, akkor én vagyok az egyik legnagyobb söpredék, sőt...egymagam csürhe meg falusi ganajtologató tájparaszt vagyok :) még lehetne ragozni, de minek?

  Itt senki se Thurn-Taxis, meg Hohenlohe, meg Wittelsbach-házi kékvérű asszem :)

  de mintamellett paraszt vagyok, még Körmend-szurkoló vagyok, és büszke vagyok rá :)

  (a komment ellenére durva, de a családomnak címere is volt....de nem tartottuk magunkat soha többre, főleg, hogy a 40-es évek végén oda kerültünk, ahol a parasztság volt... )

   
 • 191donnarumma2017április21.11:16ÚjVálasz

  Ez nem a piros-feketék forduloja volt:-) a hetvege meg nem a kékeké....ez a sorminta meg is maradhatna végig:-)

   
 • 190mcrae652017április21.11:00ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  mi van te kis nethuszár
  Kapanyél,kapanyél,kapanyél...
  Ezt ismered,ugye?
  migráncstanya :-D
  ...

  Eredeti vagy, ne hagyd abba.

   
 • 189ZTErulez2017április21.10:58ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Én egy kicsit most ezt másképp látom.
  Sztem a ZTE és a Falco most erőre kapott. A KMND és az Alba gödörben. Az Alba nincs veszélyben talán, mert tetemes még mindig az előny.
  ...

  Az eddigi eredmények azt bizonyítják, hogy a felsőházban bárki elverhet bárhol bárkit. Nem merek jóslatokba bocsátkozni, még tipp szinten sem.

   
 • 188Bagosz2017április21.10:44ÚjVálasz
  Idézet: mcrae65
  Nem csodálkozom hogy a sötét agyad nem vette a lapot. Jobban tetszene ha leírnám hogy paraszt?:)))
  ...

  mi van te kis nethuszár
  Kapanyél,kapanyél,kapanyél...
  Ezt ismered,ugye?
  migráncstanya :-D

   
 • 187zte322017április21.09:48ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Egy sál véget miért emelték volna ki. Légyszives világosíts fel
  ...

  A vasárnapi ZTE-Falco meccs beléptetésénél minden ZTE szurkolótól elvették az ilyen sálakat, amik a szombathelyre vonatkoztak... Ha olyan kiírást csinálsz, amire ilyenek vannak ráírva azt sem viheted be sehova. Az a hülyegyerek meg egész meccsen azt tartotta... Egyszer vagy kétszer talán még "menő" is lett volna... Na de egész meccsen...

   
 • 186kimaran2017április21.09:47ÚjVálasz

  Nem az igazi, nem az igazi, fekák nélkül nem az igazi...

  "Viccet" félretéve egy fantasztikus hangulatú rangadón voltam tegnap este, szép számmal voltak a vendég drukkerek, bár a 4. negyedben meg voltak szeppenve... :D

  Számomra a "Pusztulj Litván pusztulj" és Csorvási édesanyjának emlegetése egy kalapba megy,szóval lehet minden meccs után a ZTE szurkolókat szidni, de akkor tükörbe is nézzünk.

  Bár ezek szerintem a ZTE-Körmend meccs részei, engem különösképpen nem zavar... Sőt ;)

  Szolnokon meg mindent bele! Hajrá Zete!

   
 • 185H.Laci2017április21.09:44ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Egy sál véget miért emelték volna ki. Légyszives világosíts fel
  ...

  A miértről érdeklődhetsz vasi cimboráitoknál, a Falcosoknál hogy megy ez náluk. Ne játszd már itt az értetlent állandó jelleggel.

   
 • 184MTE19802017április21.09:34ÚjVálasz
  Idézet: zte32
  Tegnap egy igazi rangadó volt, mint mindig. Mindenki irigyelheti, akinek ilyen meccsekben személyesen még soha nem volt része. Tegnap nekünk jött ki jobban lépés, mi akartuk jobban ezt a győzelmet.
  ...

  Egy sál véget miért emelték volna ki. Légyszives világosíts fel

   
 • 183zte322017április21.08:35ÚjVálasz

  Tegnap egy igazi rangadó volt, mint mindig. Mindenki irigyelheti, akinek ilyen meccsekben személyesen még soha nem volt része. Tegnap nekünk jött ki jobban lépés, mi akartuk jobban ezt a győzelmet. A múltkoriban is már benne volt, hogy van esélyünk megverni a Körmendet, a végére szépen kapaszkodtunk felfelé. Most beérett a munka, és nyertünk.
  Gratulálok a CSAPATUNKNAK, ez igazi csapatmunka volt! Köszönjük, hogy sokan eljöttek Körmendről, és főként azoknak akik sportszerűen próbáltak szurkolni.
  Az a baj, hogy itt mindig a ZTE szurkolótábora van terítéken, hogy csürhe, hogy verik egymást, négereznek, a játékosaik buliznak, verekednek. Szerintem legjobb lenne, ha mindenki söprögetne a saját háza táján, mert van mindenhol elég szemét. Nem vagyunk szentek, nem is leszünk. De azért had említsek meg pár dolgot...
  A meccs még el sem kezdődött, már a Körmend tábor egy része elkezdte a "pi...án rúgom le is köpöm" című számát a ztesek felé, aztán kórusban a b..zi egerszeget! Majd jött a "Börtön ablakába soha nem süt be a nap" című dalotok, majd a folyamatos "sittes" jelzőitek. A szar ZTE, meg a vasból jön a fény, meg az ilyen szépségeket már meg sem említem, megszoktuk. A ZTE tábor egymás veréséről meg csak annyit, hogy a folyamatosan kétes szítuációkat a Körmendnek ítélő Papp felé indult meg a tábor, és ezáltal borult ott pár ember, nem azért mert egymást ütötték volna. Szóval már megint csak a szenzációkeltésetek van, hogy 7 éves gyerekeket kergetünk meccs előtt, meg ilyenek. A csürhére visszatérve nem a ZTE táborból vittek el a végén bilincsben szurkolót, hanem a körmendiek közül, biztos azért mert ők olyan kis békés emberek, a sálas gyerekkel egyetemben! Te meg örülj neki, hogy a sáladdal végignézhetted a meccset, máshol már rég kiemeltek volna ezért!

   
 • 182C.Zvezda2017április21.08:31ÚjVálasz
  Idézet: MTE69
  Semmi gond nincs. A Szolnok most elpi...a a ZTE-t, csak hogy tudja hol a helye, az Alba a Falcot, hogy ott is csönd legyen.
  ...

  Én egy kicsit most ezt másképp látom.
  Sztem a ZTE és a Falco most erőre kapott. A KMND és az Alba gödörben. Az Alba nincs veszélyben talán, mert tetemes még mindig az előny. A Körmendnek a második helye viszont már erősen bizonytalan. Az Aréna Savariában ez nagyon kevés lesz, amit tegnap sikerült nyújtani. Tudom, hogy foghíjas volt a csapat, de ez nagyon kevés.
  Úgy gondolom, hogy a Szolnok is erőre fog még kapni, egy - két pofon kiosztanak Ők is.

   
 • 181hunbasket2017április21.08:22ÚjVálasz

  Megkésve bár, de akkor én is leírnám a személyes véleményemet erről az egész "bulizós-lökdösős" esetről.
  1.Kezdjük a legelején, amit más is említett, ártatlanság vélelme, szerintem ezt nem kell megmagyarázni senkinek sem különösebben.
  2.Higgyétek el, hogy mivel ilyen friss ez az eset a nyomozás is alsóhangon 2 hónap, és akkor még sehol sem vagyunk, vagyis az június vége emberek, mi az hogy el kell küldeni a játékosokat?????
  Pont azzal köpné szembe a vezetés a szirkolókat, ha egy Blikk!!! OMG újságcikk miatt kirúgná a nála szerződéssel rendelkező jétkosokat.
  3. A bírósági tárgyalás, ha egyáltalán lesz az nem is valószínű, hogy ebben az évben lezárul, plusz lehet fellebbezni is, adott esetben felülvizsgálatra is elmehetnek az "alanyok"
  4.Létezik olyan "megoldás is, hogy tevékeny megbánás", ami jelen esetben, ha fennállnak a törvényi feltételek, akkor azt eredményezhetik, hogy a bíróság korlátlanul enyhítheti a büntetést.
  5.Nyugodjatok meg ez el lesz intézve fű alatt, szerintem.

  A meccs annyira nem volt rossz, volt hangulat, látványos megoldások, a végére pedig elfáradt a Körmend, jelen esetben reális eredmény született

  U.i.: Remélem Kis A. R. tartósítja ezt a formáját :)

   
 • 180dr_smallball2017április21.08:09ÚjVálasz

  Azok a körmendiek szidják a zalaiakat és norfleet-et, akik közül a meccs lefújása után egy személyt a csarnokban előállítottak mert meglökte a rendőrt?? Akkor ki a sittes?

   
 • 179MTE19802017április21.08:05ÚjVálasz
  Idézet: MTE69
  Semmi gond nincs. A Szolnok most elpi...a a ZTE-t, csak hogy tudja hol a helye, az Alba a Falcot, hogy ott is csönd legyen.
  ...

  Úgy legyen! Hajrá Körmend!

   
 • 178MTE692017április21.07:49ÚjVálasz

  Semmi gond nincs. A Szolnok most elpi...a a ZTE-t, csak hogy tudja hol a helye, az Alba a Falcot, hogy ott is csönd legyen. Mi megverjük a Szolnokot és a második helyet az Arénában aratott győzelmünkkel bebiztositjuk! Aztán kezdődik minden elölről! :)

   
 • 177MTE692017április21.07:44ÚjVálasz
  Idézet: csibike92
  Ez a Körmendi söpredék nevezi magát szurkolonak??
  ...

  Kisfiam! Menj haza, fejd meg a kecskét. Aztán ugass ide! Veritek egymást, az edzőtök folyamatosan "baszkizik", a játékos rendőrt ver! Miről beszélsz Te! Mellette faluztok ide Körmendre... veled együtt a környező falvakban laktok, miről beszélsz Te szájhős!

   
 • 176tobi2017április21.06:20ÚjVálasz

  Nyudogjon le mindenki a pi.....ba! Nem most osztják az érmeket. Főleg nem a szájkaratéra.

   
 • 175MTE19802017április21.00:57ÚjVálasz
  Idézet: gazos_laptop
  Jól nyomja mind a két tábor!

  Ne hagyjátok abba!
  ...

  Köszönjük a magasröptű tippjeidet.

   
 • 174gazos_laptop2017április21.00:45ÚjVálasz

  Jól nyomja mind a két tábor!

  Ne hagyjátok abba!

  Ha javasolhatok témát, amit még kilehetne itt beszélni, hasonlítsátok össze a helyi kézilabda, röplabda, jégkorong, gyeplabda, sakk, vitorlázás, lövészet, tollaslabda, öttusa, úszás, sífutás csapatok utóbbi 30 év eredményességét a két körzetben!

  Jól szórakozunk! Köszönjük szépen mindenkinek a műsort!

   
 • 173MTE19802017április21.00:44ÚjVálasz
  Idézet: csibike92
  Ez a Körmendi söpredék nevezi magát szurkolonak??
  ...

  Mégsem mi vertük egymást. Akkor ki is a söpredék? Szerintem azok a drukkerek akik egymást verik. A zetés a zetést. Gratula!

   
 • 172csezarro42017április21.00:10ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  egy kérdés (lehet, hogy hülyeség, de kíváncsi vagyok): Zegen a focisták több pénzből gazdálkodnak mint a kosárcsapat?
  fogalmam nincs, hogy a focisták kb mennyit kaphatnak...
  ...

  Öregem, te vagy kb. az egyetlen ellen a kommentelők közül, aki kinn is volt a meccsen.

  Attol függetlenül, hogy melyik tabor mit skandált, sokan csak irigykedhetnek, hogy milyen hangulat volt. Es őszintén, a hazai oldalon állva, nem is nagyon lehetett érteni, hogy mit kiabáltatok ;)

  A sötét zalas salos csavonak tényleg kijár a dicséret. Meg annak a srácnak is, aki a zalai b-közép szektor mellett végig a körmendnek szurkolt. Epp előttem állt. Érdekes a taho zalaiak mégse kötöttek bele.

   
 • 171MARILLION2017április20.23:52ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Csak a KÖRMENDIEK közt van sok Szombathelyi és sok köztük a Hali szurkoló.
  ...

  Akik Szombathelyiként,de piros fekete színek mögött,jól odateszik magukat egy falco elleni derbyn,a falcot fikázni,gyalázni! Fasza gyerekek.... HAJRÁ FALCO, KOSÁRLABDÁBAN még a címerem/lógóm alatt is!

   
 • 170csibike922017április20.23:49ÚjVálasz

  Kikaptak, erre mentegetöznek, sirnak, rinyálnak,,,,,,,

   
 • 169csibike922017április20.23:47ÚjVálasz

  Ez a Körmendi söpredék nevezi magát szurkolonak??

   
 • 168MARILLION2017április20.23:45ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Az még olyan szép, mikor a körmendiek kiabálják az NB2 nyugati csoportot. Szeretném megkérdezni tőlük, hogy ők pontosan milyen osztályban is fociznak, ha már a kosárlabdához keverjük a focit is?
  ...

  Hát igen....az észrevételed aktuálisan jogos! Körmend fociban valahol a megye bajnokságban kapar,de ilyenkor jó nekik megbújni,Szombathellyel/Haladással takarózni mert az NB1,a Szombathelyi/FALCÓT MEG Körmenden ezer torokból gyalázni egy MTE-FALCO meccsen! Na ennyit a Vasi-vasi kosaras kapcsolatokról.....meg a Körmendi szurkolásról ....HAJRÁ FALCO!

   
 • 167csibike922017április20.23:44ÚjVálasz

  Nem szégyen kikapni a Zte-töl, bár becsodult a vasi falú söpredéke a zalaiakhoz, de hiába fizettek a Kapitánynak, kevés volt talán a lé,,,,

   
 • 166norbee102017április20.23:43ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  Nyugi ne sírj, negyedszerre sikerült megvernetek minket! GRATULÁLOK! Na most már ezért sem kell sírnod.
  ...

  Csöndben voltunk? - 20-nál is toltuk végig. Ez a csarnokfelújítás vicces téma. Azóta jött fel mióta kipucolták a tornatermeteket :) Következő években talán sor kerül rá nálunk is.

   
 • 165KosarZeg2017április20.23:32ÚjVálasz

  Látom a körmendiek kihasználták hogy Egerszegen van Wifi és tele tudják sírni az oldalt. Ezert már megérte eljönni :D Hajrá Zte

   
 • 164Tobey2017április20.23:25ÚjVálasz
  Idézet: mohacsimvp
  Egészen biztos, hogy több pénz megy a fociba.
  ...

  Köszi a választ......valahogy ezt gondoltam/sejtettem...

   
 • 163kmd20002017április20.23:24ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.
  ...

  Nyugi ne sírj, negyedszerre sikerült megvernetek minket! GRATULÁLOK! Na most már ezért sem kell sírnod. Jah meg mondjuk nem mi dobáltunk érméket a pályára, mikor nem úgy ment a meccs ahogy akartuk, te Körmend fusztrált.Körmenden ti is igen csöndbe voltatok meg ki nem ugrál szar körmendiztetek.Jah, meg a csarnokra is ráférne egy újítás nem?Lassan már elavúltabb mint az az "undorító ki Körmend-istálló".

   
 • 162mohacsimvp2017április20.23:24ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  egy kérdés (lehet, hogy hülyeség, de kíváncsi vagyok): Zegen a focisták több pénzből gazdálkodnak mint a kosárcsapat?
  fogalmam nincs, hogy a focisták kb mennyit kaphatnak...
  ...

  Egészen biztos, hogy több pénz megy a fociba.

   
 • 161mohacsimvp2017április20.23:20ÚjVálasz
  Idézet: Liverpool
  Segítek!
  Az NB2 Nyugati csoportnak semmi köze a focihoz.Annak szól, hogy talán 5 éve a JKSE ellen kiestetek az élvonalból.
  ...

  Az NB1A alatt kosárlabdában az NB1B található. De azért danolásszátok tovább nyugodtan a sok évvel ezelőtti, fociból (hoppá!) átvett slágert. :)

   
 • 160norbee102017április20.23:20ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  OK dobjuk ezt a témát.
  De sztem vagy hagyjátok abba a basztatását, vagy valami újjal álljatok elő, mert magatokat égetitek, Ő meg megszór Benneteket bosszúból 20-30 ponttal.

  Jó éjt!
  ...

  Nem ezért szórt meg minket (lásd az első egerszegi meccsen nem sok vizet zavart). Mi tudjuk mit tud, azt a teljesítményt bármelyik meccsen képes hozni, klasszis játékos. Elég szomorú, hogy így távozott tőlünk. Kinney is több pénzért ment el Szolnokra, lett szidva? Nem.

   
 • 159Tobey2017április20.23:19ÚjVálasz
  Idézet: mohacsimvp
  "Hogy lehet az hogy ha falun ahol kevesen laknak mégis jobb az utánpótlás mind a nagy Egerszegen?"

  Azért ez véleményes.
  ...

  egy kérdés (lehet, hogy hülyeség, de kíváncsi vagyok): Zegen a focisták több pénzből gazdálkodnak mint a kosárcsapat?
  fogalmam nincs, hogy a focisták kb mennyit kaphatnak...

   
 • 158mohacsimvp2017április20.23:15ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Lacika! Jó múltkor ha jól emlékszem volt egy kérdés feléd amit válasz nélkül hagytál. Hogy lehet hogy a falun 5-600 emberrel több néző van mind zegen.
  ...

  "Hogy lehet az hogy ha falun ahol kevesen laknak mégis jobb az utánpótlás mind a nagy Egerszegen?"

  Azért ez véleményes. Egerszegen is nagy a pangás sajnos, de a saját nevelések közül még így is egy zetés tette ma hozzá a legtöbbet.

   
 • 157Liverpool2017április20.23:09ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.
  ...

  Segítek!
  Az NB2 Nyugati csoportnak semmi köze a focihoz.Annak szól, hogy talán 5 éve a JKSE ellen kiestetek az élvonalból.Az, hogy később a zöld asztalnál bentmaradtatok más kérdés, de ez a csúfság a Körmendel még nem fordult elő.
  A sittesel mi a probléma?Talán nem kellett volna Norfleetnek ilyen helyzetbe keverednie.Ezért is a körmendiek a hibásak?

   
 • 156H.Laci2017április20.23:08ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Lacika! Jó múltkor ha jól emlékszem volt egy kérdés feléd amit válasz nélkül hagytál. Hogy lehet hogy a falun 5-600 emberrel több néző van mind zegen.
  ...

  Válaszoltam rá. Legközelebb figyelj jobban.

   
 • 155C.Zvezda2017április20.22:57ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Nem az a baj, hogy több pénzért ment el, ha nem az hogy hogyan tette ezt.. Hanyagoljuk a témát, ami megtörtént az megtörtént...sokszor le lett írva már.
  ...

  OK dobjuk ezt a témát.
  De sztem vagy hagyjátok abba a basztatását, vagy valami újjal álljatok elő, mert magatokat égetitek, Ő meg megszór Benneteket bosszúból 20-30 ponttal.

  Jó éjt! És Gratula még1x!

   
 • 154royalka2017április20.22:53ÚjVálasz

  Gratula az egész csapatnak! Nem gondoltam volna, hogy Kiss Raul képes ilyen teljesítményre is . Ma nagyon jól játszottunk, az akarattal sem volt gond. Persze ha a Körmend a teljes keretével áll ki, nem lett volna ilyen egyszerű. A tabellára nézve most látni igazán , milyen kár volt elb@szni a falco elleni meccset. Hajrá ZTE!

   
 • 153MTE19802017április20.22:46ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.
  ...

  Lacika! Jó múltkor ha jól emlékszem volt egy kérdés feléd amit válasz nélkül hagytál. Hogy lehet hogy a falun 5-600 emberrel több néző van mind zegen. Hogy lehet az hogy a falusi gumicsizmás parasztokon kívül nincs semmi és mégis jobban áll anyagilag a falusi kosárcsapat mind az Egerszegi? Hogy lehet az hogy ha falun ahol kevesen laknak mégis jobb az utánpótlás mind a nagy Egerszegen? Ha már válaszoltál akkor elnézést!

   
 • 152Tobey2017április20.22:39ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Pakson verőember, akarom mondani nyerőember... :) :)
  ...

  Köszi, akkor totál elkerülte a figyelmemet....

   
 • 151Tobey2017április20.22:38ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Azt hittem egy akkora városban mint Körmend mindenki mindenkit névről ismer. :)
  Amúgy nem alul volt, hanem a középső sorokban, biztos lesz róla sztárfotó.
  ...

  áhh dehogy :))) törzshelyemen is néha olyan figurák bukkannak fel, hogy csak nézek :))) ...és helyiek :)
  Nem kizárt, hogy ismerem :))) majd megnézem a képgalériákat :D

   
 • 150H.Laci2017április20.22:34ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  én is sok új reg-et látok, de azok nem körmendiek.....
  (vagyis azok minket szidnak) :))) ...így kétlem, hogy körmendiek lennének :D
  ...

  Azt hittem egy akkora városban mint Körmend mindenki mindenkit névről ismer. :)
  Amúgy nem alul volt, hanem a középső sorokban, biztos lesz róla sztárfotó. A körmendi meccsen is kiérdemelt egy külön képet.Amúgy biztos valami rendőr csókos lehet, mert ezt a mutatványt pl. Szombathelyen kicsit máshogy jutalmazzák a rendfenntartók úgy tudom.

   
 • 149mcrae652017április20.22:32ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  kapakoordinátor? na ezt a szót még a google se ismerte,valami török oldalra akart irányítani
  ...

  Nem csodálkozom hogy a sötét agyad nem vette a lapot. Jobban tetszene ha leírnám hogy paraszt?:)))

   
 • 148ZTE152017április20.22:32ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Elmulasztottam....
  ...

  Úgy legyen!! :)

   
 • 147sorrajongo2017április20.22:32ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Nem az a baj, hogy több pénzért ment el, ha nem az hogy hogyan tette ezt.. Hanyagoljuk a témát, ami megtörtént az megtörtént...sokszor le lett írva már.
  ...

  Egy normális városban szeretett volna élni, értelmes emberek között. Ha tényleg szerettétek, szerintem ezt el kellett volna tudni fogadni...

   
 • 146norbee102017április20.22:30ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Lehet, hogy máshol kell keresni.
  Tuti bennem van a hiba.
  Ő egy légiós, aki azért van itt, hogy pénzt keressen, és hogy fossa a pontokat. Ezt megtette becsülettel zegen is.
  ...

  Nem az a baj, hogy több pénzért ment el, ha nem az hogy hogyan tette ezt.. Hanyagoljuk a témát, ami megtörtént az megtörtént...sokszor le lett írva már.

   
 • 145Tobey2017április20.22:30ÚjVálasz
  Idézet: zte4ever
  Van egy jó hírem a körmendi szurkolóknak! Most találtam egy vicces hírt! De legalább fájdalomdíjnak jó lesz!
  ...

  ez nem vicces, ez GÁZ :))))))
  vagy megelőlegezték nekünk? nem kellett volna :)))
  Az az érzésem, hogy az Alba megtartja.....

   
 • 144freebulletz2017április20.22:29ÚjVálasz

  Kiba jól nyomjátok, kifogytam a popcornból. Most akkor Bencze Tomi nem idegbeteg, ideggyenge stb, mert ő is ott tombolt a pálya szélén, és beígértek neki egy tekót, vagy az csak Bánénak jár? :)

  Grat Zegre, egyenletes kosarat játszottak. A Körmend meg extra triplák nélkül 0. Most ne gyertek hogy tarcsisok vagytok, mert múlt héten meg ez volt a világszenzáció. Amúgy lejtett nekik egy lájtos hazai.

  A zegiek miért nyomtak román ultrákat a táborban?

   
 • 143sorrajongo2017április20.22:29ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Gumi itt van, és szünetbe pont mögöttem állt Zegen :))

  de viccen kívül,mert tényleg érdekel, és nemtudom: Will most hol van?? vagy játszik, és ennyire elkerülte a figyelmemet??
  ...

  Pakson verőember, akarom mondani nyerőember... :) :)

   
 • 142Tobey2017április20.22:28ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Na volt igazoltatás vagy elmulasztottál egx potyasört? :)))
  ...

  Elmulasztottam.... :)))))))
  de rengeteg rendőr volt :D :D :D (mint mindig) :)

  na meg ma nekem nem lett volna mire innom :) már félidőbe éreztem, hogy itt ma "megfázunk" :(((

  Majd a döntőben pótoljuk! :))

   
 • 141sorrajongo2017április20.22:27ÚjVálasz

  Norfleet már tuti énekli: rendőr bácsiiik ne bántsatok engeeeeeeeem....
  A videót állítólag azért nem hozzák nyilvánosságra, amin látszik, hogy nem Norfleet volt hibás, mert Falco sál volt a nyakában, végtére is Falco győzelmet ünnepelt...

   
 • 140Tobey2017április20.22:26ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.
  ...

  Jaj, most láttam az utolsó sorodat...
  Sajnos nem láttam, hogy kinél volt.....én eléggé felül álltam, az alsó sorokban állókat nem is láttam.
  Embererdő volt! :))))

   
 • 139ZTE152017április20.22:25ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Köszönöm a korrekt választ!

  hát igen, remélem hamarosan kiegészülünk.

  Nektek is további sok sikert....vasárnap követni fogom a meccseteket. ;-)
  ...

  Na volt igazoltatás vagy elmulasztottál egx potyasört? :)))

   
 • 138C.Zvezda2017április20.22:24ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Itt vagyunk 2017 április végén, és Szombathelyen még mindig nem tiszta, hogy miért szidjuk Govenst?
  Lehet a sötétséget máshol kéne keresni.
  ...

  Lehet, hogy máshol kell keresni.
  Tuti bennem van a hiba.
  Ő egy légiós, aki azért van itt, hogy pénzt keressen, és hogy fossa a pontokat. Ezt megtette becsülettel zegen is.
  Ti meg nem jártok angol órákra.

   
 • 137zte4ever2017április20.22:24ÚjVálasz

  Van egy jó hírem a körmendi szurkolóknak! Most találtam egy vicces hírt! De legalább fájdalomdíjnak jó lesz! :-)

  "A Zalaegerszeg hazai pályán meglepően simán, 21 ponttal legyőzte a listavezető körmendi csapatot a férfi kosárlabda NB I felsőházában, a középszakasz csütörtöki játéknapján."

  http://www.origo.hu/sport/csapat/20170420-ferfi-kosarlabda-nb-i-folenyesen-verte-a-zalaegerszeg-a-kormendet.html

  Figyeltek?? A LISTAVEZETŐT!!! koMÉDIA!! :-)

   
 • 136Tobey2017április20.22:24ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  :)))
  Willtől nem véletlenül köszöntünk el, szépen csendben.
  Kutya és Nőütő is szegénykém.
  De Gumi papát mintha Körmenden láttam volna nem is oly rég.
  Vagy csak a szemüvegem maradt otthon?
  ...

  Gumi itt van, és szünetbe pont mögöttem állt Zegen :))

  de viccen kívül,mert tényleg érdekel, és nemtudom: Will most hol van?? vagy játszik, és ennyire elkerülte a figyelmemet??

   
 • 135ovarusz2017április20.22:23ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Persze, hogy előkerült és képzeld el ők még az értelmesebbek. Ők azok, akiket előreküldenek az írástudatlan senkik.
  Tényleg zegi csürhe, min kaptatok össze, min vitatkoztatok, bunyózgattatok?
  ...

  Nálunk senki nem bántotta a másikat ... max. néhány embert előrevitt a lendület...
  Sittes haverotok hogy van ?

   
 • 134norbee102017április20.22:22ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Picim,
  Ott a pont Nálad, de a zegi nácikat mér nem mondod BUZI Szombathely sállal? :)))

  Egyszó mint száz, Nálunk nem megy a kurvaanyázás.
  ...

  Itt vagyunk 2017 április végén, és Szombathelyen még mindig nem tiszta, hogy miért szidjuk Govenst?
  Lehet a sötétséget máshol kéne keresni.

   
 • 133Tobey2017április20.22:22ÚjVálasz
  Idézet: H.Laci
  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.
  ...

  én is sok új reg-et látok, de azok nem körmendiek.....
  (vagyis azok minket szidnak) :))) ...így kétlem, hogy körmendiek lennének :D

   
 • 132C.Zvezda2017április20.22:21ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Szerintem nincs, Pakson láttam a Willel....
  ...

  :)))
  Willtől nem véletlenül köszöntünk el, szépen csendben.
  Kutya és Nőütő is szegénykém.
  De Gumi papát mintha Körmenden láttam volna nem is oly rég.
  Vagy csak a szemüvegem maradt otthon?

   
 • 131Kuvasz2017április20.22:20ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Ilyet akkor is csinálnak, ha átjönnek Szombathelyre.
  Kiröhögjük Őket, erre még jobban megy a karate. :)
  ...

  Nekem ez új volt, de nagyon szórakoztató volt, most értettem meg igazán mit jelent a sötét zala. :)

   
 • 130Tobey2017április20.22:20ÚjVálasz
  Idézet: kapaca
  Nagyon korrekt hozzászólás!
  Köszönjük, Nektek is gratula, jól küzdöttetek!

  További sok sikert a továbbiakban, persze ne ellenünk! :-)
  A sérültjeiteknek pedig mielőbbi felépülést!

  Hajrá ZTE!
  ...

  Köszönöm a korrekt választ!

  hát igen, remélem hamarosan kiegészülünk.

  Nektek is további sok sikert....vasárnap követni fogom a meccseteket. ;-)

   
 • 129H.Laci2017április20.22:19ÚjVálasz

  Na látom gombamód szaporodnak az új körmendi regek a ZTE szidására, helyes, gyerünk srácok, ne hagyjátok abba! Látszik az Egerszeg frusztráltságotok.Természetesen egy gratuláció nem jött, hogy ma a jobbik csapat győzött, megérdemeltük, jobbak voltatok, stb. Nem. A kifogások, a rinyálás megy szokás szerint. Múlt héten az Albát hány emberrel vertétek meg? Na akkor tényleg 6 emberrel játszottatok. Ma mennyivel?Miért ne nyerhettetek volna ma is?Csak tudjátok, ha Ferencz nem nyúl akkor szarba, akkor is szívtok egy nagyot mint az elöbb. Tavaly egy Gáspár, Pantelics, Fekete sérülés után megvertetek minket a középszakaszban, mégsem fogtuk arra a vereséget, most fordult a kocka. Egy olyan fiatal srác dobott ma négy triplát, aki kb. hét meccsel ezelött kezdett el állandó csere lenni, addig az ifiben tolta. Tudjuk, ez is pusztán a szerencsének, és a sérüléseiteknek köszönhető.
  A szurkolásról: a kutya nem foglalkozott veletek meccs elött, sőt még az első negyedben sem, de mikor már kb. a hatodik szidás jött felőletek, onnantól mi is nyomtuk. Baj? A "pusztulj litván", a "minden zetést p...n rúgok", a "sötét zala", a "buziegerszeg", a "sittes", a "Vasból jön a fény.." , az "nb2 nyugati csoport" (egy kosármeccsen lol), a végig mutogatás stb. az rendben van, igaz, ti nyavalyás barmok? Mit sírtok itt ha a másik oldal válaszol ezekre? Mit mutogattok mindig a másikra?Amint hátrányban voltatok csak a szidás ment részetekről. Ja! A "sittes"-ről jut eszembe! A meccs után visszanyalt a fagyi, igaz gyerekek? Slusszpoénnak kiváló volt, mi azon is nagyon jót szórakoztunk, mint ahogy az elötte lévő 40 percen is.
  Tobey!
  Ha ismered azt az egysejtűt, aki végig a "sötét zala" sálat mutogatta, kérlek tereld ere vagy valami, szeretnék vele beszélni.

   
 • 128ovarusz2017április20.22:19ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ja, most meg másodosztályban szoptok.
  ...

  Az oda való kiesés rekorderétől még messze vagyunk ...

   
 • 127sorrajongo2017április20.22:19ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  :)))
  Ez jó volt, akkor had nyomjam én is picit:
  Gumi még állományban van Nálatok???? :))
  ...

  Szerintem nincs, Pakson láttam a Willel....

   
 • 126C.Zvezda2017április20.22:18ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Norfleet a példaképük.
  Vagy Norfleet-nek példaképe a Zete tábor.
  Mindegy.
  Ütni kell az a lényeg.
  :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
  ...

  :)))
  Ez jó volt, akkor had nyomjam én is picit:
  Gumi még állományban van Nálatok???? :))

   
 • 125noni19902017április20.22:15ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Persze, hogy előkerült és képzeld el ők még az értelmesebbek. Ők azok, akiket előreküldenek az írástudatlan senkik.
  Tényleg zegi csürhe, min kaptatok össze, min vitatkoztatok, bunyózgattatok?
  ...

  Norfleet a példaképük.
  Vagy Norfleet-nek példaképe a Zete tábor.
  Mindegy.
  Ütni kell az a lényeg.
  :-DDDDDDDDDDDDDDDDD

   
 • 124sorrajongo2017április20.22:15ÚjVálasz
  Idézet: VoriAris
  Sírjatok, sírjatok!
  Hatan vagyunk,jajjjjjjj!
  Milyen nyomorult, rasszista egerszegiekkel fog kijönni holnap a Nyugat.hu....
  KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK AZ ISTEN!!!

  ...

  Nyugi Kornél! Reggel óta itt hisztizel, ahelyett rendet raknál, mert az MKOSZ nem fogja ezt sokáig tűrni, és, akkor ha kaptok egy zárt kaput, kit fogsz hergelni?

   
 • 123Bagosz2017április20.22:14ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ja, most meg másodosztályban szoptok.
  ...

  Hali mikor lesz bajnok? Sokat sz.ott ő is az NB2-ben.Ebben közösek vagyunk,de bajnokcsapat sose lesztek.

   
 • 122kapaca2017április20.22:14ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Először is gratulálok a Zte-nek! Teljesen megérdemelten nyertek.

  Sajnos az összes jóslatom bejött: ilyen vékony kerettel, Egerszegen győzni egyenesen lehetetlen.
  ...

  Nagyon korrekt hozzászólás!
  Köszönjük, Nektek is gratula, jól küzdöttetek!

  További sok sikert a továbbiakban, persze ne ellenünk! :-)
  A sérültjeiteknek pedig mielőbbi felépülést!

  Hajrá ZTE!
  Szép győzelem volt a mai, gratula az egész csapatnak!

   
 • 121Tobey2017április20.22:13ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Picim,
  Ott a pont Nálad, de a zegi nácikat mér nem mondod BUZI Szombathely sállal? :)))

  Egyszó mint száz, Nálunk nem megy a kurvaanyázás.
  ...

  Tóth Norbi kifejezetten jóban van a körmendi szurkolókkal a mai napig :)

   
 • 120C.Zvezda2017április20.22:13ÚjVálasz
  Idézet: Kuvasz
  A meccs fénypontja az volt mikor a zetések egymást ütötték. :)
  ...

  Ilyet akkor is csinálnak, ha átjönnek Szombathelyre.
  Kiröhögjük Őket, erre még jobban megy a karate. :)

   
 • 119Tobey2017április20.22:12ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Köszönöm a választ, egyébként tudtam. De akkor már légy szíves erről világosítsd fel a társaidat, is ha már tőletek jön a fény, ne tapogatózzanak olyan nagy sötétben, mert ez mindig öngól.
  ...

  Egy 12ezres kisvárosnak elég siker egy kosárcsapat :)
  Foci az marad ott ahol van (nem tudom, hogy tervezik-e a feljebblépést) , de tény, amikor 8ezres
  kisváros voltunk, a 70es években, akkor NB2-esek voltunk :)

  A fénynek ehhez nincs köze :))))

   
 • 118sorrajongo2017április20.22:11ÚjVálasz
  Idézet: egismte1
  Ez van, várható és ilyen felállásban vállalható vereség, grat a győzőknek! Nem kell többet beleképzelni senkinek sem, remélhetőleg nem sérült le újabb játékos, egy hét múlva talán többen leszünk.
  ...

  Persze, hogy előkerült és képzeld el ők még az értelmesebbek. Ők azok, akiket előreküldenek az írástudatlan senkik.
  Tényleg zegi csürhe, min kaptatok össze, min vitatkoztatok, bunyózgattatok?

   
 • 117C.Zvezda2017április20.22:11ÚjVálasz
  Idézet: faradtkelet
  jah, szerintem is a sötét Zalás sál az biztos egy vasas szurkolónál volt előző meccsen is :)
  ...

  Picim,
  Ott a pont Nálad, de a zegi nácikat mér nem mondod BUZI Szombathely sállal? :)))

  Egyszó mint száz, Nálunk nem megy a kurvaanyázás. Szabó kapja az ívet a közös múlt miatt, meg a mesteretek is (akinek a munkáját én ettől függetlenül elismerem). De az osztás nem ugyanaz, mint amit Tőletek hallunk.
  Nektek mi a közös múlt Govenssel? Egy szezon, ahol vitte a csapatot Panteliccsel karöltve?
  Mi Pantelicset Szombathelyen megtapsoltuk amikor Nálatok játszott, Ti meg Govenset hogy fogadjátok??

  Na ez a különbség a Falcosok és a ZTE-sek közt.
  Ja by the way, Tóth Norbira nem hallottam egy rossz szót sem Körmendről.


  Hiába a ZTE az a ZTE marad. Meg ne változatok kérlek, mi ilyennek szeretünk Benneteket. Ostobának.

  Küldök Nektek pár led lámpát.. Ne, nem kell megköszönni.
  Ne fáradj.

   
 • 116kapaca2017április20.22:10ÚjVálasz
  Idézet: mohacsimvp
  +1
  Raul remekelt, végre megint láttunk egy ZTE-nevelést villogni, régen volt ilyen. És pont a Körmend ellen, szuper volt.
  A Körmend még így is jól nyomta, kulcskérdés lesz Allen és Petty.
  ...

  +1

   
 • 115Tomika7782017április20.22:10ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Csak a KÖRMENDIEK közt van sok Szombathelyi és sok köztük a Hali szurkoló.
  ...

  Na és szerinted ez rájuk van írva? Ráadásul ezt mindenki kiabálja nem csak az a pár ember.

   
 • 114MTE19802017április20.22:08ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  De bajnokok már voltunk fociban is. :-D
  ...

  Ja, most meg másodosztályban szoptok.

   
 • 113Tomika7782017április20.22:08ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Megye 1 tavalyi és valószínűleg megint bajnokcsapata. Csak mert kérdezted. :)
  engem se érdekel annyira, csak válaszoltam :)))
  ...

  Köszönöm a választ, egyébként tudtam. De akkor már légy szíves erről világosítsd fel a társaidat, is ha már tőletek jön a fény, ne tapogatózzanak olyan nagy sötétben, mert ez mindig öngól.

   
 • 112noni19902017április20.22:08ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  Mert a denevérek híresen rosszul tájékozódnak a sötétben, igaz? :D:DDD
  Te logikai hátraszaltó. :DDDD
  ...

  Uhhhhh....ugye nem mondod, hogy meg kell magyarázni a poént :-DDDD
  Neeeee....

   
 • 111Kuvasz2017április20.22:08ÚjVálasz

  A meccs fénypontja az volt mikor a zetések egymást ütötték. :)

   
 • 110MTE19802017április20.22:07ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Az még olyan szép, mikor a körmendiek kiabálják az NB2 nyugati csoportot. Szeretném megkérdezni tőlük, hogy ők pontosan milyen osztályban is fociznak, ha már a kosárlabdához keverjük a focit is?
  ...

  Csak a KÖRMENDIEK közt van sok Szombathelyi és sok köztük a Hali szurkoló.

   
 • 109Tobey2017április20.22:06ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Az még olyan szép, mikor a körmendiek kiabálják az NB2 nyugati csoportot. Szeretném megkérdezni tőlük, hogy ők pontosan milyen osztályban is fociznak, ha már a kosárlabdához keverjük a focit is?
  ...

  Megye 1 tavalyi és valószínűleg megint bajnokcsapata. Csak mert kérdezted. :)
  engem se érdekel annyira, csak válaszoltam :)))

   
 • 108ZTE152017április20.22:06ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Jaj szegényen most megbántottuk azt az érzékeny kis lelked. Tényleg mikor lesz újra zte- hali meccs? Sajnos csak akkor ha a hali kiesik mert ti nem mostanában lesztek nb1-sek az biztos.
  ...

  Na és körmend nb-be???
  Ennyik vagytok...nb2-ztök aztán megye 10-be van a körmend...Hali csicskái vagytok és azom is maradtok...

   
 • 107norbee102017április20.22:05ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Jaj szegényen most megbántottuk azt az érzékeny kis lelked. Tényleg mikor lesz újra zte- hali meccs? Sajnos csak akkor ha a hali kiesik mert ti nem mostanában lesztek nb1-sek az biztos.
  ...

  Ki a faszt érdekel itt a hali szerinted? :D

   
 • 106Kuvasz2017április20.22:05ÚjVálasz

  Ajánlom a Wikipediát, talán segít.

   
 • 105VoriAris2017április20.22:04ÚjVálasz

  Sírjatok, sírjatok!
  Hatan vagyunk,jajjjjjjj!
  Milyen nyomorult, rasszista egerszegiekkel fog kijönni holnap a Nyugat.hu....
  KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK AZ ISTEN!!!

   
 • 104Bagosz2017április20.22:04ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Jaj szegényen most megbántottuk azt az érzékeny kis lelked. Tényleg mikor lesz újra zte- hali meccs? Sajnos csak akkor ha a hali kiesik mert ti nem mostanában lesztek nb1-sek az biztos.
  ...

  De bajnokok már voltunk fociban is. :-D

   
 • 103egismte12017április20.22:04ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Mindig ez a legszebb kosárélmény.Körmendet alázni itthon,végén ifikkel.
  Tíz-Tíz,Húsz-húsz.Százpont.
  Sokszor átéltem már,de megunhatatlan.
  ...

  Mi is átéltük többször, még Egerszegen is ! :-)

   
 • 102Tobey2017április20.22:04ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Tavaly is tény volt, de akkor senkit nem érdekelt, mint ahogy most sem. Nem kell e mögé bújni. Nálunk is van 2 sérült.
  ...

  Ugye nem akarod Kerpelt meg mondjuk Pettyt vagy Allent összehasonlítani? :D
  Nálatok Kerpel nem alapember (bár szokott azért hozzátenni a közösbe), de nálunk Ők ketten
  totál alapemberek.... Dickerson meg a centerrotációban hiányzik.

  persze, nem kell emögé bújni, ez igaz, de ez van. Ha nem tud cserélni egy csapat, az kifullad. Pont.

   
 • 101Tomika7782017április20.22:03ÚjVálasz

  Az még olyan szép, mikor a körmendiek kiabálják az NB2 nyugati csoportot. Szeretném megkérdezni tőlük, hogy ők pontosan milyen osztályban is fociznak, ha már a kosárlabdához keverjük a focit is? De most komolyan mert én tényleg nem találtam őket az NB-vel kezdődő osztályokban. Lehet, hogy még lejjebb...:)? Különben is kit érdekel a foci a kosármeccsen?

   
 • 100egismte12017április20.22:03ÚjVálasz

  Ez van, várható és ilyen felállásban vállalható vereség, grat a győzőknek! Nem kell többet beleképzelni senkinek sem, remélhetőleg nem sérült le újabb játékos, egy hét múlva talán többen leszünk. Érdekes módon előkerült pár zegi, akik már jó ideje sehol sem voltak.

   
 • 99MTE19802017április20.22:01ÚjVálasz
  Idézet: norbee10
  Én azt tartom szánalmasnak, hogy a második félidőben már csak a buzizás, nb2-őzés, sötétezés jött a vendégszektorból :)
  ...

  Jaj szegényen most megbántottuk azt az érzékeny kis lelked. Tényleg mikor lesz újra zte- hali meccs? Sajnos csak akkor ha a hali kiesik mert ti nem mostanában lesztek nb1-sek az biztos.

   
 • 98Tomika7782017április20.22:00ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Kipukkadó lufival még várj :)
  eléggé időben kaptuk ezt a pofont, és inkább most legyen mint "élesben" ... :)
  az, hogy tartalékosok voltunk, az meg tény....
  ...

  Tavaly is tény volt, de akkor senkit nem érdekelt, mint ahogy most sem. Nem kell e mögé bújni. Nálunk is van 2 sérült.

   
 • 97Bagosz2017április20.21:59ÚjVálasz
  Idézet: mcrae65
  Na fuss neki még egyszer kapakoordinátor...:)
  ...

  kapakoordinátor? na ezt a szót még a google se ismerte,valami török oldalra akart irányítani

   
 • 96noni19902017április20.21:57ÚjVálasz
  Idézet: faradtkelet
  az összes vasi el is tévedt ;) máshol osztogatták ma a 2 pontot :)
  ...

  Mit is ünnepeltek vasárnap Pesten a Zete légiósok?
  A FALCO győzelmet!
  Énekelj velünk, egerszegi énekelj velünk....
  Hétvégén meg menjetek focimeccsre....Pusztakotkodács vagy Kergetyúkfalva...ki lesz az ellenfél?

   
 • 95mcrae652017április20.21:57ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Nem legszebb élmény,hanem legszebb kosárélmény. Szövegértelmezés egyes,ülj le.
  ...

  Na fuss neki még egyszer kapakoordinátor...:)

   
 • 94heraklith19902017április20.21:56ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  Mert a denevérek híresen rosszul tájékozódnak a sötétben, igaz? :D:DDD
  Te logikai hátraszaltó. :DDDD
  ...

  :-D

   
 • 93Tobey2017április20.21:55ÚjVálasz
  Idézet: Tomika778
  Sír az összes körmendi, hogy így tartalékos, úgy tartalékos csapat, sok a sérült.
  ...

  Kipukkadó lufival még várj :)
  eléggé időben kaptuk ezt a pofont, és inkább most legyen mint "élesben" ... :)
  az, hogy tartalékosok voltunk, az meg tény....lehet róla nem beszélni, akkor is ez volt.
  Az h mi volt tavaly.....hát.....az tavaly volt :)

   
 • 92norbee102017április20.21:55ÚjVálasz

  Én azt tartom szánalmasnak, hogy a második félidőben már csak a buzizás, nb2-őzés, sötétezés jött a vendégszektorból :)

   
 • 91Bagosz2017április20.21:54ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Pontosítva gerincre. A vazsi, ez valami sötét zalai tájszólás?
  ...

  Nem,hanem vazsi :-D

   
 • 90faradtkelet2017április20.21:53ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Hát ezt nagyon köszönöm!
  Mi a bánetért kevertél minket ebbe bele?
  Nem igazán nyomatjuk mi a sötét Zalát (pedig mást nem érdemeltek), ha nem esett volna le nekünk az igazi ellenfelünk nem a ZTE...
  ...

  jah, szerintem is a sötét Zalás sál az biztos egy vasas szurkolónál volt előző meccsen is :)

   
 • 89MTE19802017április20.21:52ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  gerince? ez valami vazsi tájszólás?
  ...

  Pontosítva gerincre. A vazsi, ez valami sötét zalai tájszólás?

   
 • 88norbee102017április20.21:51ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  Ja mondjuk azzal a 4-5 kisfiúval szeretnék találkozni akik az első sorban ültek, bár nem szurkoltak csak végig nekem mutogattak a vendégszektorba.
  ...

  Én meg azzal a pár emberrel aki a karzatról mutogatott a végén + az az 1 aki be akart jönni a pályára :)

   
 • 87Bagosz2017április20.21:51ÚjVálasz

  Körmend nyugatabbra van,tehát a fény Egerszegről megy Körmend felé.Egy kis földrajz.

   
 • 86Tomika7782017április20.21:51ÚjVálasz

  Sír az összes körmendi, hogy így tartalékos, úgy tartalékos csapat, sok a sérült. Érdekes tavaly, amikor mi voltunk tele sérültekkel és ti mentetek tovább, akkor az dicsőség volt, hogy egy sérültekkel teli csapat ellen sikerült tovább menni. Tavaly rengetegszer elhangzott, hogy kipukkant a lufi. A Körmend lufijával most mi van? Akkor ez most, hogy is van?

   
 • 85C.Zvezda2017április20.21:50ÚjVálasz
  Idézet: Beniben
  Csak a szartipró szombathelyiek vannak lejjebb...
  Sok idegbeteg, primitív, felugráló, fenyegetőző majom...meg a divatok a karzaton!
  ...

  Hát ezt nagyon köszönöm!
  Mi a bánetért kevertél minket ebbe bele?
  Nem igazán nyomatjuk mi a sötét Zalát (pedig mást nem érdemeltek), ha nem esett volna le nekünk az igazi ellenfelünk nem a ZTE... Ez így van már évek óta, miattad sem változik ez meg.
  Meccsen nem voltam, de ahogy a közvetítésből átjött, a mai performance-otok valami döbbenetes. Ti csak kurva anyázni tudtok, vagy épp máskor annak adjátok ékes bizonyítékát, hogy angol óra helyett a kocsmában voltatok. FY Govens - ig jutotattok már többször is, ennyi van bennetek.

  Hajrá Falco!!

   
 • 84Beniben2017április20.21:49ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Egerszegen tudják azt, hogy Vasból jön a fény,
  Megyétekben eltéved az összes denevér :-DDDDDDDDDDDDD
  ...

  Hol volt ma áramszünet???? :)))))))))))
  Ennyi...

   
 • 83MTE19802017április20.21:49ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  Mert a denevérek híresen rosszul tájékozódnak a sötétben, igaz? :D:DDD
  Te logikai hátraszaltó. :DDDD
  ...

  Szerintem úgy értette hogy olyan sötét van Zalában hogy meg azok is eltevednek. De amúgy vannak zalai ismerőseim és kiválóan tájékozódnak sötétben.

   
 • 82faradtkelet2017április20.21:47ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Egerszegen tudják azt, hogy Vasból jön a fény,
  Megyétekben eltéved az összes denevér :-DDDDDDDDDDDDD
  ...

  az összes vasi el is tévedt ;) máshol osztogatták ma a 2 pontot :)

   
 • 81Bagosz2017április20.21:47ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Arra gondolsz ahol gerince lettél vágva?
  ...

  gerince? ez valami vazsi tájszólás?

   
 • 80pilotakex2017április20.21:47ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Először is gratulálok a Zte-nek! Teljesen megérdemelten nyertek.

  Sajnos az összes jóslatom bejött: ilyen vékony kerettel, Egerszegen győzni egyenesen lehetetlen.
  ...

  +1
  Korrekt. :)

   
 • 79kmd20002017április20.21:46ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Ne foglalkoz velük ma szünet volt Egerszegen az óvodában. Holnap ezért egész nap majd sarokban fognak állni.
  ...

  Nem azért, csak én sem vagyok még egyetemista........szóval ha 5-en odajönnek szerintem pont egyenlő lenne a küzdelem.:D

   
 • 78pilotakex2017április20.21:46ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Egerszegen tudják azt, hogy Vasból jön a fény,
  Megyétekben eltéved az összes denevér :-DDDDDDDDDDDDD
  ...

  Mert a denevérek híresen rosszul tájékozódnak a sötétben, igaz? :D:DDD
  Te logikai hátraszaltó. :DDDD

   
 • 77MTE19802017április20.21:46ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  Fekák nélkül......... a ZTE hol lett volna a "fekáik" 35 pontja nélkül ?:D
  ...

  Hol lett volna? Budapest Parádén rázta volna a köcsög Norfleet és társai.

   
 • 76sorrajongo2017április20.21:45ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Értjük hogy most nagyon dühös vagy, mert eldádáztunk benneteket, de nyugodj meg, holnap már sokkal könnyebb lesz.
  Amúgy jártál már ZTE - Körmend meccsen?
  ...

  Tök nyugodt vagyok. Megnéztem ugyanis a tabellát. :) :) :)

   
 • 75Tobey2017április20.21:44ÚjVálasz

  Először is gratulálok a Zte-nek! Teljesen megérdemelten nyertek.

  Sajnos az összes jóslatom bejött: ilyen vékony kerettel, Egerszegen győzni egyenesen lehetetlen.
  Plusz még: sima ziccerek, tiszta 3-asok maradtak ki. Első negyed + 3.negyed elején csak kapkodtunk össze-vissza, ezt a Zte okosan ki is használta.

  De! le a kalappal a fiúk előtt, hogy ilyen tartalékosan is, viszonylag sokáig tartottuk magunkat.

  - Petty nélkül
  -Allen nélkül
  -Dickerson nélkül

  Fel kell gyógyulni, mert igy nem lehet rotálni, ezt mki ki fogja használni!

  Azt nemtom, hogy a Bencze honnan vette, hogy többen leszünk a pályán, mint az Alba ellen. (Nyilatkozatát olvastam) De örülök neki, hogy nem lett igaza, egy meccs miatt nem szabad a sérülteket kockáztatni, így legalább teljesen leszünk a rájátszásra.

  Nagyon szép számmal voltunk Zegen, már-már hazai pályán éreztem magam :))
  De le a kalappal a hazaiak előtt is, méltóképpen köszöntötték a 92-es bajnokcsapatukat.

  Mégegyszer is gratula, de HAJRÁ KÖRMEND, menni kell tovább, teljes csapattal az ilyen
  meccseket is behúzzuk !!!! :)

  ...és még RIP POLSTER PETI ........ bár sokszor megszórt minket, attól még nekem mindig szimpatikus volt....

  Hajrá Körmend!

   
 • 74MTE19802017április20.21:44ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Bordásfal Körmenden megvan még? :-D
  ...

  Arra gondolsz ahol gerince lettél vágva?

   
 • 73noni19902017április20.21:44ÚjVálasz
  Idézet: Beniben
  Csak a szartipró szombathelyiek vannak lejjebb...
  Sok idegbeteg, primitív, felugráló, fenyegetőző majom...meg a divatok a karzaton!
  ...

  Egerszegen tudják azt, hogy Vasból jön a fény,
  Megyétekben eltéved az összes denevér :-DDDDDDDDDDDDD

   
 • 72kmd20002017április20.21:43ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Na miaz körmend, fekák nélkül nem az igazi? :)))
  Viccet félretéve,be kellett húznunk a meccset a valóban tartalékos körmend ellen.
  Szolnokon pedig fel a győzelemre a pályaelőnyért!
  ...

  Fekák nélkül......... a ZTE hol lett volna a "fekáik" 35 pontja nélkül ?:D

   
 • 71moldovan4653262017április20.21:43ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az egész az Albának kedvez.
  Szépen meglesz így nekik ezzel a semmi teljesítménnyel a PO-ra az első hely, miközben a másik 4 kifilézi egymást.
  ...

  Nincs még vége!

   
 • 70MTE19802017április20.21:42ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  Ja mondjuk azzal a 4-5 kisfiúval szeretnék találkozni akik az első sorban ültek, bár nem szurkoltak csak végig nekem mutogattak a vendégszektorba.
  ...

  Ne foglalkoz velük ma szünet volt Egerszegen az óvodában. Holnap ezért egész nap majd sarokban fognak állni.

   
 • 69heraklith19902017április20.21:42ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  Te hallottad magatokat? :) :) :) :) :) :)
  Ünneplitek azt, aki miután a Falco lecumiztatta a csapatodat felhúzott Pestre bulizni? Jah és ráadásul szerintetek még afrikai is...
  ...

  Értjük hogy most nagyon dühös vagy, mert eldádáztunk benneteket, de nyugodj meg, holnap már sokkal könnyebb lesz.
  Amúgy jártál már ZTE - Körmend meccsen? Nyilván nem, mert különben nem sírnád tele most a fórumot.

   
 • 68kendeffy2017április20.21:41ÚjVálasz
  Idézet: faradtkelet
  jajj, mert a Horti nem hiányzott? :DDD röhög a vakbelem
  ...

  Szerintem várjuk meg a bajnokság végét.

   
 • 67Bagosz2017április20.21:41ÚjVálasz
  Idézet: mcrae65
  Azt a Körmendet ahol egy ifi a 6. ember? Mocsok szar életed lehet ha neked ez a legszebb kosárélmény.
  ...

  Nem legszebb élmény,hanem legszebb kosárélmény. Szövegértelmezés egyes,ülj le.

   
 • 66Bagosz2017április20.21:40ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Felhívás!
  ...

  Bordásfal Körmenden megvan még? :-D

   
 • 65kmd20002017április20.21:39ÚjVálasz

  Ja mondjuk azzal a 4-5 kisfiúval szeretnék találkozni akik az első sorban ültek, bár nem szurkoltak csak végig nekem mutogattak a vendégszektorba.Úgy 14-15 évesek lehettek és 5-en nem érték el a 200kg össztömeget.

   
 • 64Bagosz2017április20.21:38ÚjVálasz
  Idézet: bball24
  Sokszor? Az érdekes
  ...

  két-három éve volt 40 pont is
  Hidd el,40 éves vagyok,sokszor :-D

   
 • 63papika2017április20.21:38ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Na mi van, csak előjött a Szolnok fóbiád, kiscsávó?
  Verd ki gyorsan, az Olajkára jövőre már úgy se verheted...:)
  Te, mit csináltál az elmúlt hat èvben, amikor mindent megnyertünk?
  Cölibátus?
  ...

  Ezt a "majd jövőre" dumát az UTE szurkolóktól nyúltad le? :))) Ők hajtogatják ezt tízen valahány éve... Most tényleg ezt akarod csinálni Te is ? :)

   
 • 62rougenoir0012017április20.21:38ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Sajnos itt kijön az amerikai légiósoknál, hogy ide Magyarországra ebbe a bajnokságba nem lehet épeszű négert igazolni.Nem a pénz miatt.
  Pénz azért van néhány csapatnál.
  ...

  "....Szolnokra meg jött egy 0 pontos csávó.Aztán ment is.Nem emlékszem a nevére, bocs..."

  Byrant. Vagy Bryant... nem is tudom...nem emlèkszem pontosan...

   
 • 61MTE19802017április20.21:37ÚjVálasz
  Idézet: VoriAris
  Falusi csoda eddig tartott...
  Megy a magyarázom a bizonyítványom, meg a szemét ZTE!
  Fogadjatok valami csodadoktort,mert ha nem...
  ...

  Azért ezt te sem gondoltad komolyan haver

   
 • 60faradtkelet2017április20.21:36ÚjVálasz
  Idézet: kendeffy
  Bakker nem Horti hiányzott, hanem Petty és Allen. Miről beszélsz?

  Ubilla és Drungilas nélkül ti sem lennétek akkora legények.

  Ma bejött a papírforma.
  ...

  jajj, mert a Horti nem hiányzott? :DDD röhög a vakbelem

   
 • 59sorrajongo2017április20.21:35ÚjVálasz
  Idézet: VoriAris
  Falusi csoda eddig tartott...
  Megy a magyarázom a bizonyítványom, meg a szemét ZTE!
  Fogadjatok valami csodadoktort,mert ha nem...
  ...

  Te hallottad magatokat? :) :) :) :) :) :)
  Ünneplitek azt, aki miután a Falco lecumiztatta a csapatodat felhúzott Pestre bulizni? Jah és ráadásul szerintetek még afrikai is...
  Ennyi hányadékot kosárpálya szélére még nem hordott a szél, mint most zegen...

   
 • 58ZTE152017április20.21:34ÚjVálasz

  Na miaz körmend, fekák nélkül nem az igazi? :)))
  Viccet félretéve,be kellett húznunk a meccset a valóban tartalékos körmend ellen.
  Szolnokon pedig fel a győzelemre a pályaelőnyért!
  A szurkolásra rátérve,nem értem miért pont a körmendiek vannak feháborodva???Mindkét oldalról szidás,toljátok a vasból jön a fényt -20nál ahelyett hogy a sajátjaitokkal foglalkoznátok...
  Nem tudom min vagytok ennyire felháborodva mindig is ilyen volt egy Zete-körmend...

   
 • 57mcrae652017április20.21:34ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Mindig ez a legszebb kosárélmény.Körmendet alázni itthon,végén ifikkel.
  Tíz-Tíz,Húsz-húsz.Százpont.
  Sokszor átéltem már,de megunhatatlan.
  ...

  Azt a Körmendet ahol egy ifi a 6. ember? Mocsok szar életed lehet ha neked ez a legszebb kosárélmény.

   
 • 56istipisti2017április20.21:33ÚjVálasz
  Idézet: Beniben
  Csak a szartipró szombathelyiek vannak lejjebb...
  Sok idegbeteg, primitív, felugráló, fenyegetőző majom...meg a divatok a karzaton!
  ...

  Honnan is írtál "Okoska",? Fáj a tabellán elfoglalt helyünk és hogy nálunk van néző ?
  Sokan cserélnének velünk, nem csak ezen a téren..

  Írásod minősít! Trollkodj csak !!!

   
 • 55egis2017április20.21:33ÚjVálasz

  A "vasi bunkó" + "cigányozás" + "buzizás" még elmegy (mi is mondjuk), de a "Csorvási a Qrva anyád" már kiverte a biztosítékot. Tévedés, hogy a sötét zalát a fény hiánya miatt mondják rájuk. A XX. század elején itt történtek a legbrutálisabb gyilkosságok,- ez a mai drukkerek viselkedéséből hűen kiütközött.
  Gratulálok a ZTE-nek.

   
 • 54MTE19802017április20.21:33ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Mindig ez a legszebb kosárélmény.Körmendet alázni itthon,végén ifikkel.
  Tíz-Tíz,Húsz-húsz.Százpont.
  Sokszor átéltem már,de megunhatatlan.
  ...

  Felhívás! Felhívjuk kedves Körmend szurkolók figyelmet hogy következő hazai mérkőzés előtt a bejáratnál urnákat helyezünk ki amivel pénzgyűjtést szervezünk Zalakerámia sport és rendezvény csarnok belső felújítására. A befolyt pénz összegből beszerzésre kerül 2 db palánk és felújítjuk az eredményjelző táblákat is hogy ne csak akkor lássuk a játékosok szerzett pontjait mikor pontott szereznek hanem folyamatosan tudja tájékoztatni a tisztelt nagyérdeműt. A megmaradt pénzösszegből peddig a legiósainknak szervezünk egy nagyszerű Budapest Parádét. Előre is köszönjük a nagyszerű támogatásukat. Tisztelettel: Egy Körmend szurkoló.

   
 • 53balazssali2017április20.21:32ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Grat a zalaegerszegi csapatnak a győzelemhez, igazán nagy tettet hajtottak végre egy ötemberes, fogatlan csapat ellen.
  A szurkolóik pedig sötét, primitív, bunkó parasztok. A mezőny legalja!
  ...

  Nem gondolom hogy Te sokkal műveltebb lehetsz ha ilyet írsz. Ahogy Te és más körmendi szurkol a csapatának úgy mi is. Sajnálom hogy egy fórumon ilyen dolgokhoz kell hozzászólni de azért szerintem kicsit erős így parasztozni úgy hogy kb 25 km van a két város között. 2 sérült játékossal jött a Körmend és ez nyilván számított de attól meg lett közte néhány pont és ezt fogadd el. És inkább orulj h legalább voltak fiatalok a pályán itt is és Körmenden is mert ez a magyar kosárlabda jövője.

   
 • 52mohacsimvp2017április20.21:31ÚjVálasz
  Idézet: antekirt
  Kis Raul, atyám!!!
  Vért ivott?
  20 VAL!
  80%-os mutatóval 4 hármas!
  ...

  A végén az már olyan kámántomis volt, nem is rezdült a háló. :)

   
 • 51VoriAris2017április20.21:30ÚjVálasz

  Falusi csoda eddig tartott...
  Megy a magyarázom a bizonyítványom, meg a szemét ZTE!
  Fogadjatok valami csodadoktort,mert ha nem,akkor majd az 5.helyért küzdhet "Magyarország legjobb szurkolótábora"!
  Na persze, csak ha nem derogál nekik...

   
 • 50noni19902017április20.21:30ÚjVálasz

  Sajnos itt kijön az amerikai légiósoknál, hogy ide Magyarországra ebbe a bajnokságba nem lehet épeszű négert igazolni.Nem a pénz miatt.
  Pénz azért van néhány csapatnál.De a magyar bajnokság nekik egy vakáció.
  Csak idén hány balhé volt már velük kapcsolatba?
  Falconál Turner lelépett Párizsba kirándulni.
  Körmendnél részegen mennek edzésre, plusz most Dickersonnal is gáz van.
  Albánál folyamatos balhék, kikállítások, fegyelmezetlenség.
  Zeténél ittasság, balhé Pesten vesztes meccs után.
  Szolnokra meg jött egy 0 pontos csávó.Aztán ment is.Nem emlékszem a nevére, bocs.
  Meg is vagyunk az összes felsőházi csapattal ha jól látom.
  Akarunk valamit nemzetközi szinten?

   
 • 49kendeffy2017április20.21:30ÚjVálasz
  Idézet: faradtkelet
  úgy tűnt, mintha a körmend nem csak csapatban sérült, hanem szurkolótáborban is.
  ...

  Bakker nem Horti hiányzott, hanem Petty és Allen. Miről beszélsz?

  Ubilla és Drungilas nélkül ti sem lennétek akkora legények.

  Ma bejött a papírforma.

   
 • 48mohacsimvp2017április20.21:29ÚjVálasz
  Idézet: zetekosarak
  Nincs mit mondani, jobbak voltunk, és többen. Gratula az ellenfélnek is. Raul élete meccsét játszotta, Wright meg nagyon szerethetően küzd.
  ...

  +1
  Raul remekelt, végre megint láttunk egy ZTE-nevelést villogni, régen volt ilyen. És pont a Körmend ellen, szuper volt.
  A Körmend még így is jól nyomta, kulcskérdés lesz Allen és Petty. Ez a bajnokság simán eldőlhet azon, hogy hol marad a legtöbb ép ember. Ebben most egyelőre a Szolnok áll a legjobban, ők még kilencen vannak. (Illetve a Falco is jó darabra, de ott egy picit gyengébb a minőség.)
  Óriási élmény volt, HAJRÁ ZTE!

   
 • 47faradtkelet2017április20.21:29ÚjVálasz

  + a körmendnek az első 2 negyedben minden és minden beesett, csak így tudták tartani a meccset

   
 • 46Beniben2017április20.21:28ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Grat a zalaegerszegi csapatnak a győzelemhez, igazán nagy tettet hajtottak végre egy ötemberes, fogatlan csapat ellen.
  A szurkolóik pedig sötét, primitív, bunkó parasztok. A mezőny legalja!
  ...

  Csak a szartipró szombathelyiek vannak lejjebb...
  Sok idegbeteg, primitív, felugráló, fenyegetőző majom...meg a divatok a karzaton!
  Szarénában soha nem lesz ilyen hangulat (ott csak a nézőszámot pumpolják fel)
  Egy szónak is száz a vége: vazs megye, vazs megye, országunknak ez a szégyene! Joccakát!

   
 • 45faradtkelet2017április20.21:27ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Grat a zalaegerszegi csapatnak a győzelemhez, igazán nagy tettet hajtottak végre egy ötemberes, fogatlan csapat ellen.
  A szurkolóik pedig sötét, primitív, bunkó parasztok. A mezőny legalja!
  ...

  úgy tűnt, mintha a körmend nem csak csapatban sérült, hanem szurkolótáborban is. Elfogult rühes banda, akik csak a ZTE-t fikázzák egész meccsen (tisztelet a kb 100 embernek ott jobb oldalt, akik meg sem szólaltak). Ezt a mai ZTE-t a NAAGY HO-HO-HO Hortival sem tudtátok volna megnyerni. Gratulálok a NORMÁLIS körmendi szurkolóknak, akik a végén minket nem pocskondiáztak ;)

   
 • 44heraklith19902017április20.21:27ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  Ennyit tudtunk ma kihozni a 6 emberes csapatból...ahogy az Alb ellen nekünk, úgy ma a ZTE-nek volt szerencséje, minden bement.
  ...

  ZTE -nek volt szerencséje? Ez aranyos 102 pont és +21 után ;-)

   
 • 43donnarumma2017április20.21:26ÚjVálasz
  Idézet: kendeffy
  Mit nem értesz? Magyarul van írva. De, hogy jobban értsd: várható, nem meglepő stb.
  ...

  koszi..akkor jol sejtettem,hogy rosszul hasznaltad;-)

   
 • 42antekirt2017április20.21:26ÚjVálasz

  Kis Raul, atyám!!!
  Vért ivott?
  20 VAL!
  80%-os mutatóval 4 hármas!

   
 • 41bball242017április20.21:26ÚjVálasz
  Idézet: Bagosz
  Mindig ez a legszebb kosárélmény.Körmendet alázni itthon,végén ifikkel.
  Tíz-Tíz,Húsz-húsz.Százpont.
  Sokszor átéltem már,de megunhatatlan.
  ...

  Sokszor? Az érdekes

   
 • 40kendeffy2017április20.21:23ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  mi a bánat az a "beárazott vereség"?:-)
  ...

  Mit nem értesz? Magyarul van írva. De, hogy jobban értsd: várható, nem meglepő stb.

   
 • 39kmd20002017április20.21:23ÚjVálasz

  Ennyit tudtunk ma kihozni a 6 emberes csapatból...ahogy az Alb ellen nekünk, úgy ma a ZTE-nek volt szerencséje, minden bement.Védekezés nagyon gyenge volt, jó játszott a ZTE, nem tudtuk felvenni a ritmust.Grat mindkét csapatnak.

  A szurkolásról annyit, hogy nem hallottam a hazaiakat a vendégszekrorba;)) ,de ilyen egy rangaó, ezen kár lovagolni.

   
 • 38istipisti2017április20.21:20ÚjVálasz

  Ma nem volt egy súlycsoportban a 2 csapat , ez szinte K.O volt a végén.Nagyon elfogyott az MTE: a kérdés, hogy 1 hét alatt tudnak-e regenerálódni....
  A játék minden elemében jobb volt a ZTE: sokszor elképzelés nélkül mentek a triplák!Szóval nagyon fel kell kötni azt a bizonyost Körmenden, de ez az a csapat, akiket soha nem szabad temetni.

  Zegre Grat. a győzelemhez !

   
 • 37Bagosz2017április20.21:19ÚjVálasz

  Mindig ez a legszebb kosárélmény.Körmendet alázni itthon,végén ifikkel.
  Tíz-Tíz,Húsz-húsz.Százpont.
  Sokszor átéltem már,de megunhatatlan.

   
 • 36donnarumma2017április20.21:19ÚjVálasz
  Idézet: kendeffy
  Papírforma és beárazott vereség. Ezzel a kerettel a vasárnapi meccs után törvényszerű volt. Ettől még simán meg lehet a 2.hely, és meg is lesz.
  ...

  mi a bánat az a "beárazott vereség"?:-)

   
 • 35szurkolo__2017április20.21:16ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Ne is, ugyanis nem tudjuk pontosan mi is volt a pesti éjszakában.
  Azt viszont igen, hogy Dickerson nincs itt.

  Ne érts félre nem szívügyem a ZTE, de nem csak náluk bűzlenek a dolgok.
  ...

  De nem értem miért kevered azt ide. Engem a téma amúgy sem érdekel. Ha verekedtek megbüntetik őket, ha nem, akkor nem.. Hozzá se szóltam a dologhoz, mindössze most annyit, hogy szerintem egy csapat számára vállalhatalan kell, hogy legyen, ha (és hangsúlyozom HA) a játékosa rendőrökkel kötekedik/verekszik. Élsportoló ilyet ne csináljon, a bulizás része meg már a klub toleranciájához mérhető, kinek belefér, kinek nem. A téma viszont nem igazán érdekel.

  Az viszont sokkal inkább, hogy egy játékos átveri a klubját és a szurkolóit, de azért arra még van képe, hogy felmenjen közéjük ünnepeltetni magát egy győztes mérkőzés után, amit a kispadról nézett végig.

   
 • 34sorrajongo2017április20.21:15ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Sírjatok még, sírjatok! Ma ez jutott nektek, a szurkolással meg a blikkes műbalhéval foglalkozni!!! :-D

  Amúgy tényleg csoda volt már az is, hogy ennyi emberrel az Albát elkaptátok.
  ...

  Mondjuk az szerencse, hogy ez a műbalhé nem az USA-ban történt, mert akkor ma ti is egy kicsit tartalékosabbak lettetek volna...
  Mondjuk ma lehet CSOK-mester bezárja a kisszobába őket, hogy nehogy nekiinduljanak, mert kitudja, hogy mit művelnének egy győzelem után, hogy ha egy nagy-nagy Falco cumi után így kirúgtak hámból.

   
 • 33yeti882017április20.21:14ÚjVálasz
  Idézet: sorrajongo
  A fejétől bűzlik a hal, amíg egy Stárics Kornél ügyvezető lehet Zegen, addig a félnáci haverjaitól mit vársz?
  Sötét, IQ barbárok.
  ...

  Teljesen náci..... :)

   
 • 32jura692017április20.21:14ÚjVálasz

  Grat a CSAPATNAK!Szép volt!Az érzékeny lelkü ekézőknek meg üzenem:ne menjenek v.ne nézzenek ZTE-KÖRMEND mérkőzést,aztán nincs ez az állandò kritika a szurkolásròl!

   
 • 31kendeffy2017április20.21:12ÚjVálasz

  Papírforma és beárazott vereség. Ezzel a kerettel a vasárnapi meccs után törvényszerű volt. Ettől még simán meg lehet a 2.hely, és meg is lesz. Most lesz 1 hét szünetünk a csapat felélesztésére, ha Petty és Allen vissza tér más csapat leszünk. Ez a mostani keret becsületesen hozta, amit lehetett. Jól fog jönni az 1 hét szünet.

  MTE!

   
 • 30rougenoir0012017április20.21:11ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az egész az Albának kedvez.
  Szépen meglesz így nekik ezzel a semmi teljesítménnyel a PO-ra az első hely, miközben a másik 4 kifilézi egymást.
  ...

  Na mi van, csak előjött a Szolnok fóbiád, kiscsávó?
  Verd ki gyorsan, az Olajkára jövőre már úgy se verheted...:)
  Te, mit csináltál az elmúlt hat èvben, amikor mindent megnyertünk?
  Cölibátus? :)

  Gratula a ZTE-nek, ez azért benne volt a levegőben...

  Hajrá MOL-Szolnok!!!

   
 • 29heraklith19902017április20.21:09ÚjVálasz

  Sírjatok még, sírjatok! Ma ez jutott nektek, a szurkolással meg a blikkes műbalhéval foglalkozni!!! :-D

  Amúgy tényleg csoda volt már az is, hogy ennyi emberrel az Albát elkaptátok.
  Ma a játék minden elemében felülmúltuk a Körmendet. Esélyük sem volt. Szép volt fiúk!
  A küzdésért gratulálok a Körmendnek is.

   
 • 28C.Zvezda2017április20.21:07ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  Azért a két dolgot összekeverni elég gyermeteg dolog. Nem kéne véleményem szerint. Verekedni, rendőrökkel balhézni (ha megütötte, ha nem) elég gáz. Nem kellene egymás mellé rakni a dolgokat.
  ...

  Ne is, ugyanis nem tudjuk pontosan mi is volt a pesti éjszakában.
  Azt viszont igen, hogy Dickerson nincs itt.

  Ne érts félre nem szívügyem a ZTE, de nem csak náluk bűzlenek a dolgok.
  Van egy csomó példa:
  Will, Krayem, Gumi stb.. stb..
  Az összeset jól pics@n kellett volna rúgni nyomban.

   
 • 27sorrajongo2017április20.21:07ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  Grat a zalaegerszegi csapatnak a győzelemhez, igazán nagy tettet hajtottak végre egy ötemberes, fogatlan csapat ellen.
  A szurkolóik pedig sötét, primitív, bunkó parasztok. A mezőny legalja!
  ...

  Majd a klubvezetés gratulál nekik, megköszönik a fantasztikus szurkolást. Primitív, büdös senkik. Szégyent hoznak erre a frankó sportágra, meg a normális zegi drukkerekre is.

   
 • 26noni19902017április20.21:05ÚjVálasz

  Fepu szeginyem...ha beesik a hármas király, ha nem akkor 000000000000000000000.

   
 • 25C.Zvezda2017április20.21:04ÚjVálasz
  Idézet: stedberg
  Semmi teljesítményen nyilván az 5 vereséggel letudott alapszakaszt érted az Albánál, vagy az nem számít a mostani helyezésben?
  ...

  A semmi teljesítmény azóta van, mióta a PVSK ledarálta az Albát.
  Arról senki nem tehet az ellenfél, hogy ennyi a sérült Meg kell oldani.
  Mindig az a csapat a legjobb, amelyik a pályán van!!
  Az Alba jelenleg megroggyanva, ezt nem kell tagadni.

   
 • 24szurkolo__2017április20.21:04ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Azt még had tegyem hozzá, hogy reggel ment még a ZTE légiósok "anyázása", este pedig odateszik magukat.
  Pont a körmendiek, meg az a csirkefejű szolnoki gyerek osztattak a legjobban.
  ...

  Azért a két dolgot összekeverni elég gyermeteg dolog. Nem kéne véleményem szerint. Verekedni, rendőrökkel balhézni (ha megütötte, ha nem) elég gáz. Nem kellene egymás mellé rakni a dolgokat.

   
 • 23rostas702017április20.21:03ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az egész az Albának kedvez.
  Szépen meglesz így nekik ezzel a semmi teljesítménnyel a PO-ra az első hely, miközben a másik 4 kifilézi egymást.
  ...

  Hja, tetszett volna alapszakaszt nyerni, sorry.

   
 • 22reggiemiller2017április20.21:00ÚjVálasz

  Grat a zalaegerszegi csapatnak a győzelemhez, igazán nagy tettet hajtottak végre egy ötemberes, fogatlan csapat ellen.
  A szurkolóik pedig sötét, primitív, bunkó parasztok. A mezőny legalja! Nem véletlen, hogy egy ország utálja őket.

   
 • 21stedberg2017április20.21:00ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az egész az Albának kedvez.
  Szépen meglesz így nekik ezzel a semmi teljesítménnyel a PO-ra az első hely, miközben a másik 4 kifilézi egymást.
  ...

  Semmi teljesítményen nyilván az 5 vereséggel letudott alapszakaszt érted az Albánál, vagy az nem számít a mostani helyezésben?
  Mellesleg akkor, ha a fehérvári sérültek (éppen háromnak ért véget a szezon mostanra, köztük két légiósnak) nem érdekesek a teljesítményről odabüfögött mondatod kapcsán, akkor a Körmend se panaszkodjon, hogy hat emberrel játszik, kit érdekel.

  A mai meccsről annyit, hogy nem volt esélye a Körmendnek, a Falcótol kapott zakó után odafigyelt a Zete és közepes játékkal is felőrölte a tartalékos ellenfelet. A hazai "szurkolás" ordenáré volt.

   
 • 20maxcooper2017április20.21:00ÚjVálasz

  A cikk címéhez csak gratulálni tudok!
  Fepu; Smith; Csorvási (a sorrend nem jelent semmit) amint tartalékosok :)).

   
 • 19scottie2017április20.21:00ÚjVálasz

  Még mindig csak 3:1 ;)

   
 • 18C.Zvezda2017április20.20:59ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  OK, legyen ennyi akkor elég.
  De nem sokkal ezelőtt még mekkora öröm volt a visszatérése.. most meg szemétté avanzsálódott.

  ...

  Azt még had tegyem hozzá, hogy reggel ment még a ZTE légiósok "anyázása", este pedig odateszik magukat.
  Pont a körmendiek, meg az a csirkefejű szolnoki gyerek osztattak a legjobban.
  Most meg mi van: Dickerson egy szemét, Norfleet meg nem is ütött meg senkit. Mekkorát változott a világ.

  Ps: a ZTE szurkolók tényleg aljasok (persze nem mindenki).

   
 • 17donnarumma2017április20.20:59ÚjVálasz

  papirforma ervenyesult...a vendeg szurkolok az utolso negyedet csendben vegigneztek...
  A kuzdes elott le a kalappal de ma nem volt a 2 csapat egy sulycsoportban..
  Fepu elol elfogyott a szar:-)

   
 • 16szurkolo__2017április20.20:58ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  OK, legyen ennyi akkor elég.
  De nem sokkal ezelőtt még mekkora öröm volt a visszatérése.. most meg szemétté avanzsálódott.

  ...

  Én annak örültem volna, ha le sem igazolják, akik istenként várták, azok meg sajnos nem igazán értenek a kosárlabdához. Ez van. Amíg játszott sem ért semmit.

   
 • 15lufi2017április20.20:58ÚjVálasz

  Ez most jó meccs volt,nagyon jól játszott a ZTE. A Körmend is jól küzdött,de nagyon kevesen voltak. Már az Alba ellen is kész csoda volt a győzelmük. A közönség kritikán aluli.

   
 • 14bball242017április20.20:57ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  Dickerson egy szemét alak. Ennyit kell csak tudni.
  ...

  Mit tudsz?

   
 • 13C.Zvezda2017április20.20:56ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  Dickerson egy szemét alak. Ennyit kell csak tudni.
  ...

  OK, legyen ennyi akkor elég.
  De nem sokkal ezelőtt még mekkora öröm volt a visszatérése.. most meg szemétté avanzsálódott.

   
 • 12zetekosarak2017április20.20:55ÚjVálasz

  Nincs mit mondani, jobbak voltunk, és többen. Gratula az ellenfélnek is. Raul élete meccsét játszotta, Wright meg nagyon szerethetően küzd. Szöszi és Sziszi jó formában tolták, Ubilla-Drungi összjátékra nagyon készültek a körmendiek, de csak az elején bírták szuflával. Norfleet hasznossága védekezésben is jól működött, egyszerűen jók voltatok fiúk! "ZETEALLÉ"

   
 • 11szurkolo__2017április20.20:54ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Grat ZTE!

  Utolsó mondat a közvetítésben:
  Dickersonról hivatalosan is hamarosan többet tudunk.
  Ez a madár meg mit csinált?? :)))
  ...

  Dickerson egy szemét alak. Ennyit kell csak tudni.

   
 • 10sorrajongo2017április20.20:53ÚjVálasz

  A fejétől bűzlik a hal, amíg egy Stárics Kornél ügyvezető lehet Zegen, addig a félnáci haverjaitól mit vársz?
  Sötét, IQ barbárok. Az "afrikaijuk" miután letorkoztatja őket a Falco otthon, elmegy bulizni Pestre, ezek meg éltetik. Istenem de buták vagytok....

   
 • 92017április20.20:53ÚjVálasz
  Idézet: noni1990
  Tegnap a körmendi fórumon írták, hogy mit keres a Falco meg az Olaj a felsőházba, mert milyen egy szar meccset játszottak már.
  Hát itt most csak egy csapat volt szar, de az nagyon.


  ...

  Mert a Falcoban es az Olajban hany jatekos hianyzott tegnap serules miatt?

   
 • 8C.Zvezda2017április20.20:53ÚjVálasz

  Az egész az Albának kedvez.
  Szépen meglesz így nekik ezzel a semmi teljesítménnyel a PO-ra az első hely, miközben a másik 4 kifilézi egymást.
  Na de van ebben vmi jó is: a Szolnok a megérdemelt helyén van. :)))

   
 • 7pilotakex2017április20.20:52ÚjVálasz

  Szép volt fiúk!
  Hoztuk amit kellett, várható volt, hogy a végére elfogy a Körmend. Raulnál talán most szakadt át igazán az a gát! Tényleg mindenki kivette a részét a győzelemből. Nyilván messzemenő következtetéseket nem ez a meccs alapján kell levonni.
  Le a kalappal a körmendiek előtt, hat emberrel is végig hajtottak, -20-nál is mentek előre. Plusz a szurkolók is szép számmal jöttek, rendesen fullon volt a vendég szektor.
  Ha felveszed...!

   
 • 6noni19902017április20.20:51ÚjVálasz

  Tegnap a körmendi fórumon írták, hogy mit keres a Falco meg az Olaj a felsőházba, mert milyen egy szar meccset játszottak már.
  Hát itt most csak egy csapat volt szar, de az nagyon.

   
 • 5szaller2017április20.20:50ÚjVálasz

  Csak azt nem értem, hogy lefújás után, amikor a csapatot kellene éltetni, miért a másikat szidjátok. Az, hogy a meccs közben van ilyen, hozzátartozik ehhez a meccshez. De ez már egyszerű bunkóság. Szimpatikus csapat a ZTE, de amit időnként művelnek a szurkolók, az már nem való kosárlabda mérkőzésre.

   
 • 4mte012017április20.20:50ÚjVálasz

  magánvélemény: Most nagy az ünneplés zegen mert 6 ember legyőztek grat! (3-1)
  meccsről: Várható vereség volt de jól tartottuk magunkat az utolsó negyedig.
  Szurkolásról:Egyik szurkolótábor se szent de amit az egerszeg csinál az egyszerűen szégyen!
  A meccs előtt egy 17 éves gyereket kergettek 7-en,majd saját magukat ütik bent a csarnokab stb....
  MTE!

   
 • 3bbll42017április20.20:49ÚjVálasz

  Hazarepült.

   
 • 2tortajanos2017április20.20:49ÚjVálasz

  idő/pont

   
 • 1C.Zvezda2017április20.20:48ÚjVálasz

  Grat ZTE!

  Utolsó mondat a közvetítésben:
  Dickersonról hivatalosan is hamarosan többet tudunk.
  Ez a madár meg mit csinált?? :)))

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!