MEFOB: Szikrázó csata, TF-sikerrel

Körkép - Kialakult a legjobb négy mezőnye.
 
 
 
 
 

MEFOB: Szikrázó csata, TF-sikerrel

Körkép - Kialakult a legjobb négy mezőnye.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kétpontos előnnyel várta a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság negyeddöntőjének visszavágóját a TFSE a Közgáz ellen, s remek, 8-1-es rajttal állva hagyta ellenfelét. A folytatásban a távolról szenzációsan dobó Közgáz fordított, s vezetett már 9 ponttal is. A roppant feszült légkörű, szikrázó párharcokkal tarkított találkozó végét a TF csapata bírta jobban, a vendégek addigi remek dobóteljesítménye visszaesett, s végül hatalmas csatában hazai siker született

Férfi negyeddöntő, 2. mérkőzés

TFSE - Közgáz 82-76 (21-23, 17-17, 16-16, 28-20)

Alkotás u. 80 néző. V.: Gyurka, Lázár.

TFSE: Tóth D., Horváth K. 16/6, BOINITZER 12, MOHAY 10, MÁCSAI 21/9. Cs.: Jókai 2, Sinkovits, SZOLLÁR 7/3, Debreceni D. 6, Kerkai, PETRUCSIK 8/3.

Közgáz: SZALAY 15/3, VÖRÖS 14/12, LAKOSA 23/9, NAGY SZ. 16/9, Debreceni G. 1. Cs.: Vágvölgyi 5/3, Tóth Sz., Sebők, Bános, Harsányi 2, Bea, Papp.

Továbbjutott: TFSE kettős győzelemmel

Ezzel teljes lett a férfi négyes döntő mezőnye, a résztvevők: Debreceni Egyetem, EKE Eger, Miskolci Egyetem, TFSE.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!