Elhunyt Szaniszló Sándor

Gyász – A magyar kosárlabda sport meghatározó alakja életének 69. évében, méltósággal viselt hosszú betegséget követően hagyott itt bennünket.
 
 
 
 
 

Elhunyt Szaniszló Sándor

Gyász – A magyar kosárlabda sport meghatározó alakja életének 69. évében, méltósággal viselt hosszú betegséget követően hagyott itt bennünket.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Életének 69. évében, méltósággal viselt hosszú betegséget követően elhunyt Szaniszló Sándor, a magyar kosárlabda sport, a miskolci és a miskolci egyetemi sportélet meghatározó alakja.

Szaniszló Sándor életét a sportnak szentelte, precizitása, munka és emberszeretete, sport iránti elkötelezettsége mindenki számára példaértékű volt. Évtizedekig számos fontos tisztséget töltött be a sportban, többek között a Miskolci Egyetem Testnevelési Tanszék és Sportlétesítmények igazgatója, a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club ügyvezetője, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség főtitkára és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviseletének elnöke, továbbá a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének mérkőzés ellenőre volt. A felsorolt szervezetek tevékenységét életének utolsó szakaszában is szívügyének tekintette, betegsége előrehaladtával is lelkiismeretesen és fáradhatatlanul dolgozott a sportban, a sportért.

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club saját halottjának tekinti.

 
 

 

 
  • 1basketboy2017április20.17:05ÚjVálasz

    Nyugodjon békében! Őszinte részvétem a gyászoló családnak!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!