Szombathelyen nem nyerhetnek a vendégek

Szombathely - Újra legyőzte a Szolnokot a Falco.
 
 
 
 
 

Szombathelyen nem nyerhetnek a vendégek

Szombathely - Újra legyőzte a Szolnokot a Falco.

Pavlicevic vezérletével a Szolnok kezdett jobban (5-10), a Falco sok dobást elhibázott, Zsigeranovics például egymás után négy büntetőt is kihagyott. 7-0-s rohammal mégis fordítottak Váradiék. Aztán megint kapkodtak a hazaiak, gyorsindításokból visszavette az előnyt a bajnok, az első negyed vége 16-18 lett.

Két perc alatt 6-0-val kezdtek a piros-feketék, Sekulovic időt kért. Állandósulni látszott a két csapat közti nyolcpontos különbség, mígnem a második negyed derekán Simon és Tóth beállítása után vérszemet kapott a Falco, 29-31-nél már Kmézic mester rendelte magához övéit. A 17. percben Váradi közelijével lett ismét egál (33-33). Tizenkét másodperccel a félidő vége előtt Govens büntetőivel újra a vasiak vezettek, de a slusszpoén Andricé volt, 37-37-tel mentek pihenőre a csapatok. Nem volt magas a színvonal, mindkét csapat sokat hibázott, ennek is volt köszönhető a kevés pont.

Tóth Norbert dupláját Medford triplája követte, majd Borisov is betalált kintről és közelről is, így lényegében nem változott semmi. Továbbra sem bővelkedtünk pontokban, viszont a hangulatra nem lehetett panasz. Medford villant párat, megint megpróbálta lerázni magáról ellenfelét a Falco, 49-44-nél időt kért az Olaj. A vendégek mindkét centere, Tóth és Andric is négy faultnál járt. 55-48-ról indult a záró felvonás.

Wittmann triplával hozta közelebb csapatát, a Falco azonban őrizte előnyét. A 35. percben feljött egy pontra a címvédő, miközben előbb Tóth, majd egy perccel később Andric is kiszállt; a másik oldalon a négy hibás Govens volt veszélyben. Sekulovic 66-63-nál kért időt. Csapata nem engedte kiénekelni a sajtot a szájából, a végén már csak az volt a kérdés, jobb lesz-e egymás elleniben a Falco: nem lett. Szombathelyen azonban továbbra sem tud nyerni egyik vendégcsapat sem.

A vereség nagyon dühítette a szolnokiakat, Pavlicevic például a lefújás után felkapott egy széket, és úgy földhöz vágta dühében, hogy az kettétört.

Srecko Sekulovic, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Nagyon nehéz meccset vártunk, és az is volt. Nem volt szép meccs, a ZTE elleni találkozónk után éreztem egy kicsit, hogy fáradt a csapat, rögtön három nappal utána érkezett az aktuális bajnokcsapat, talán ezért is lett ennyire nehéz. Nem voltunk elég frissek, kevés energiánk volt az első félidőben. A szünet után visszajött a ritmusunk, sajnálom, hogy nem tudtunk nyolcnál többel nyerni, de természetesen így is nagyon boldog vagyok. Ha valaki a meccs előtt azt mondja, hogy eggyel nyerünk, azt is aláírtam volna. Mindenki a maximumot nyújtotta, lehet, hogy nem voltunk elég jók, de mindenki nagyon akart. Hosszú ez a bajnokság, lassan a végéhez érünk, egyre fontosabb lesz a regeneráció. Nagyon fontos, és büszke vagyok rá, hogy továbbra is veretlenek vagyunk Szombathelyen. Köszönjük a szurkolók segítségét, biztos, hogy még többen lettek volna, ha nincs ez a havazás, rossz idő. Megyünk tovább, most ér aztán igazán sokat a ZTE legyőzése.

Zoran Kmezic, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: Jól mentünk be a meccsbe, felkészültek voltunk. Az első félidőt elég jól lejátszottuk, a második félidőben viszont olyan hibákat követtünk el, amikkel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Rögtön az elején volt 3-4 olyan támadásunk, amiket másképpen kellett volna megoldanunk, ha sokkal jobban fejezzük be a támadásokat, akkor másként alakult volna ez a meccs. A harmadik negyedben mindössze 11 pontot dobtunk, ez nagyon kevés. Volt 3-4 perc, amikor nem is tudtunk betalálni. Ez megpecsételte a sorsunkat. Kintről ismét egy kicsit gyengébben céloztunk, ez is döntő volt, mert az összes többi játékelemben nagyjából hasonló volt mindkét csapat. Ha tudunk javítani ezeken, nagy sanszunk van idegenben is nyerni. Ez elég régen sikerült, a középszakaszban eddig egyszer sem. Gratulálok a Falcónak, és további sok sikert kívánok nekik.

 
 

 

 
 • 95MARILLION2017április20.23:09ÚjVálasz
  Idézet: Rubi
  Na mi van kis csávó ,most megkérlek,hogy eszedbe ne jusson az ALBÁNAK szurkolni, mert mióta a Körmended sztárolod a Szolnok mellett azóta egyre gyengébbek, most kaptak ki a Zetétől...
  ...

  +1
  Hajrá FALCO !

   
 • 94MARILLION2017április20.21:25ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Mèg egy dolog: a legtöbb állami pènz a fociban van, azon belül is a Vidiben és a Fradikàdban...

  Nèzz utána.
  ...

  +1

   
 • 93Rubi2017április20.20:57ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Itt a versed, amit hiányolsz, kisk.cs.g:

  "Körmenden legutóbb kikapott az alba,
  Báne vörös fejjel rohant be az ólba,
  Vazelinnel kente be a kenguru v@l@gát...
  ...

  Na mi van kis csávó ,most megkérlek,hogy eszedbe ne jusson az ALBÁNAK szurkolni, mert mióta a Körmended sztárolod a Szolnok mellett azóta egyre gyengébbek, most kaptak ki a Zetétől, ti meg a Falcótól. Lehet,hogy kéne valami szutyok sirató verset írnod nekik.

  Hajrá ALBA!!!!!!!!!!!!!!!

   
 • 92multicolor2017április20.12:37ÚjVálasz

  Govens szerintem 21 pontot dobott.

   
 • 91heraklith19902017április20.10:25ÚjVálasz
  Idézet: banane
  Igazából full szánalmas ahogy itt vergődtök.
  ...

  Így van, jár a keksz ;-)

   
 • 90C.Zvezda2017április20.10:23ÚjVálasz
  Idézet: banane
  Igazából full szánalmas ahogy itt vergődtök.
  ...

  Totál igazad van.
  Ezt csinálják. Többször célozgattam, hogy azért nem annyira rossz a helyzetük, de csak vergődnek továbbra is.

   
 • 89banane2017április20.10:10ÚjVálasz

  Igazából full szánalmas ahogy itt vergődtök. Van egy teljesen átlagos és ráadásul felsőházás csapatotok amiről a bajnokság nagy része csak álmodhat, aztán mivel nem vertek meg mindenkit így szar az egész. Meg feladjátok a középház felénél, ez a mentalitás pff...

   
 • 88purple2017április20.08:44ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Fogalma nincs ennek, hogy mit irogat. Pár hónapja azzal jelent meg itt a semmiből 2 győztes meccs után, hogy bajnok lesz a Szolnok, "egy csapat van", meg edzőmeccsek, stb.
  ...

  Nagy arca van? Hozzád képest, aki azt hiszi, a bölcsek kövét csókolgatta ( pedig az az ő feneke volt), aki mindíg magas lóról szórja itt az észt, következetesen csak az Olajt ostorozva? Akiről igazolvány képet is csak légifelvételről lehet készíteni? Van arca, szó se róla, de hozzád képest......... Előbb állj tükör elé!

   
 • 87purple2017április20.08:35ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Báder, Lórànt, Voja, Keller."

  És hosszan lehetne folytatni a sort Horváth Ákostól Simon Balázson és Németh Istin át Ivosev Tamásig.

  Na most akkor nézz szét a mostani mezőnyben.
  ...

  Te beszélsz lerablásról? Mikor kilóra megvettétek a fél Honvédot, mikor a "nagy" Albacomp a hazai bajnokságból élt, vagy akkor visszaraboltátok Kellert, Simont, vagy Lórántot, Markovicsot tőlünk? Oh te kis mimóza!

   
 • 86purple2017április20.08:32ÚjVálasz

  Lassan már én is úgy vagyok ezzel az idei szezonnal, mint itt néhányan. Rossz nézni ezt az idétlen, elképzelés nélküli ad hoc játékot. Legyen már vége! Erre az idényre ezt a csapatot kaptuk, ezzel kell beérnünk, legyünk ötödikek, essünk ki egyből és kész. Mindenki jobban járna, játékos, szurkoló egyaránt, nem játszanánk egymás idegeivel. Semmi gondom az egésszel, három év bajnokság, utána semmi rotációval elvagyok, ettől a csapattól ez is valami. Kupa második hely, 1 ponton múlt, kibírható, igaz, mi nem gyártottunk papírkupákat kínunkban. A bajnokság viszont totális csőd, nem is emlékszem, mikor volt a rájátszás előtt 12 ruhánk. Ez van, köszönet mindenkinek, hogy itt volt, ennyire futotta, remélem, nem távoznak rossz szájízzel Szolnokról, mi pedig bízzunk a jövőben!
  Ja, és grat a Falkónak a győzelemért, igaz, nem volt nehéz dolguk.
  Továbbra is Hajrá Olaj!

   
 • 85rougenoir0012017április20.06:55ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Kurva sportszerű vagy,igazi Szolnoki olajkás! Jövőre megint jól megtámogatnak benneteket,lesz miből! A MOL majd megfeji a népet értetek,összeszedi tőlünk a rátok valót!
  ...

  Mèg egy dolog: a legtöbb állami pènz a fociban van, azon belül is a Vidiben és a Fradikàdban...

  Nèzz utána.

   
 • 84rougenoir0012017április20.06:34ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Kurva sportszerű vagy,igazi Szolnoki olajkás! Jövőre megint jól megtámogatnak benneteket,lesz miből! A MOL majd megfeji a népet értetek,összeszedi tőlünk a rátok valót!
  ...

  De egyèbkènt most komolyan, szerinted történt a sportban rendszervàltàs?

  Az élcsapatok tovàbbra is àllami finanszirozàsban rèszesülnek, legyen az önkormànyzati, tao-s pènz, vagy bàrmelyik nagyobb szponzor...
  Ez utóbbiaknak àllami szinten megvan mondva, hogy mennyit kell a csapatsportokra költeni, a kisebb szponzorok (puebla plusz, vagy a vulcano energia) pedig azèrt jelentkeznek, hogy a tàmogatàsèrt cserèbe jó pontokat szerezzenek az önkormányzatnál vagy az àllambàcsinâl, ami majd kèsőbb zsíros megrendelèsekben jövedelmezik...
  egy kis visszaosztàssal persze....

  Jó példa erre a Tarsoly Csaba és a Questor...

  Az összes szponzorációs pènz a "mi pènzünk".

  Ennyi a sztori.

   
 • 83rougenoir0012017április20.06:19ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Kurva sportszerű vagy,igazi Szolnoki olajkás! Jövőre megint jól megtámogatnak benneteket,lesz miből! A MOL majd megfeji a népet értetek,összeszedi tőlünk a rátok valót!
  ...

  Majd tankolsz az OMV-nèl, Ausztriàban.
  :)

  Úgyis ott mosogatsz....

   
 • 82MARILLION2017április19.23:24ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Én kérek elnézést a játékosok nevében hogy ez a hulladék fostalicska Falco ilyen könnyen el tudott minket verni. Pár évvel ezelőtt egy "ilyen" csapatot Trotyiék lefingották volna és kész!
  ...

  Kurva sportszerű vagy,igazi Szolnoki olajkás! Jövőre megint jól megtámogatnak benneteket,lesz miből! A MOL majd megfeji a népet értetek,összeszedi tőlünk a rátok valót!

   
 • 81banane2017április19.23:16ÚjVálasz
  Idézet: DallasBird
  Sajnos az "eredeti" zene valamiért már nem nagyon szól a videó alatt nálam ,de a többi.... :) https://www.youtube.com/watch?v=XeyHDTMei_4
  ...

  Jól beetette a Feigl Imit párszor, nem semmi. : DD Szép dolog a nosztalgia.

   
 • 80MARILLION2017április19.23:14ÚjVálasz
  Idézet: hajrakormendhajravas
  Nagy gratuláció Szombathelyre!
  Most lett igazán értékes a Falco ZTE ellen aratott sikere.
  Szép hazai sorozat. Sok sikert a továbbiakban is!
  HAJRÁ KÖRMEND, HAJRÁ VAS!!
  ...

  Köszönjük a gratulációt a nagy falco utálatotok ellenére is! Ugye néha még jó is hogy nem csak 1 csapat van Vas megyében hej,hej! HAJRÁ FALCO! HAJRÁ VAS MEGYE!

   
 • 79into@2017április19.23:12ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Báder, Lórànt, Voja, Keller."

  És hosszan lehetne folytatni a sort Horváth Ákostól Simon Balázson és Németh Istin át Ivosev Tamásig.

  Na most akkor nézz szét a mostani mezőnyben.
  ...

  "Einlingsfelden"

  Akkora gyökér vagy, hogy még a nevét sem tudod leírni. Egyetlen kommentet idéz somika, ahol EILINGSFELD JANIra bárki fanyalogna. Ő az, aki minden meccsen kiteszi a lelkét a pályára. Ma nem jöttek a dobásai. Na bumm! Van ilyen! De közel sincs annyiért Szolnokon, mint mondjuk nálatok Keller. Lórántot már ne is említsük! :)

  Mondd már meg somika, hogy mit is játszott a nagyalba a hat emberrel felálló Körmend ellen? Vagy az, hogy egy hajszálon múlt egy újabb balhés alba meccs. A kimutogatós légiósaitok azért nem hazudtolták meg magukat Körmenden sem! Nem láttunk ott a kommentelők között, legalábbis nem ezen a nicknéven. ;)

   
 • 78DallasBird2017április19.23:12ÚjVálasz

  Sajnos az "eredeti" zene valamiért már nem nagyon szól a videó alatt nálam ,de a többi.... :) https://www.youtube.com/watch?v=XeyHDTMei_4

   
 • 77DallasBird2017április19.23:12ÚjVálasz

  Sajnos az "eredeti" zene valamiért már nem nagyon szól a videó alatt nálam ,de a többi.... :) https://www.youtube.com/watch?v=XeyHDTMei_4

   
 • 76into@2017április19.23:00ÚjVálasz
  Idézet: sanyi5
  Balkáni buckák!!
  ...

  - sanyi5! Mi az a kupagyőzelem?
  - Nem tudom, mert filko szurkoló vagyok.

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   
 • 75into@2017április19.22:57ÚjVálasz
  Idézet: into@
  "Popovics tényleg érdekes kérdés"

  Egyszer már elküldték, de "visszahívták".
  ...

  istipistinek ment a 64.-re

   
 • 74into@2017április19.22:56ÚjVálasz

  "Popovics tényleg érdekes kérdés"

  Egyszer már elküldték, de "visszahívták". Én még nem találkoztam olyannal bármilyen sportágról is legyen szó, hogy valakit elküldenek, majd pár hónap múlva "visszahívják". No comment. :(

  "Andrics,,Voja és Pavlicsevics posztján az első háromban van"

  Erre mondják, hogy egy fecske nem csinál tavaszt. Magasember poszton az alba "válasza": Lóránt, Keller és Far

  "Meg itt játszik a magyar válogatott egy harmada--ez is egy másik kérdés."

  Jani és Tóth Ádám ugyanazt a játékerőt képviseli, mint Lóránt és Keller? Minden tiszteletem Wittmann felé, de már nagyon ő sem bír a fiatalokkal. :( Szóval ők hárman és Voja lenne a válogatott harmada??? Szám szerint igen, de játékerőben nem! Igaz lett volna az állítás, mikor Lóri és Keller is az Olajban pattogtatott, de most már nem nálunk vannak. Igazából nem lenne rossz ez az Olaj sem, de Popovics akkora betli, hogy nem bírjuk el Boriszov és Barnies gyengélkedései mellett. Voja is emberből van és nem nyerhet meg minden meccset nekünk. Ráadásul igazából irányító nélkül vagyunk, mert egyetlen igazi egyesünk Wittmann is már nagyon erősen leszálló ágban van. Ez csapatjáték. Ennyi.

  Egy mondatban: ez az Olaj nem az az Olaj már! Talán igaza lesz szurkertársamnak, de lehet nem, hogy jövőre máshogyan néz majd ki az Olaj.

   
 • 73freebulletz2017április19.22:51ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Itt a versed, amit hiányolsz, kisk.cs.g:

  "Körmenden legutóbb kikapott az alba,
  Báne vörös fejjel rohant be az ólba,
  Vazelinnel kente be a kenguru v@l@gát...
  ...

  Hát erre csak Rósa Dini örökbecsűjével tudnék válaszolni, de úriember vagyok és nem írom be :D

  de nevezz be a Nemzeti Versünnep Fesztiválra, nagy sikered lenne :D

   
 • 72rougenoir0012017április19.22:38ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  "Báder, Lórànt, Voja, Keller."

  És hosszan lehetne folytatni a sort Horváth Ákostól Simon Balázson és Németh Istin át Ivosev Tamásig.

  Na most akkor nézz szét a mostani mezőnyben.
  ...

  Figyu, van még pár meccs, verd ki az Olajkára rendesen, mert jövőre már nem fogod...

  :)

   
 • 71faradtolaj2017április19.22:35ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Ha ezt èn tudnàm, akkor èn lennék Bàder Marci helyèn...

  Báder, Lórànt, Voja, Keller.
  Az utóbbi èvek legjobb magyar jàtèkosai Szolnokon.
  ...

  "Báder, Lórànt, Voja, Keller."

  És hosszan lehetne folytatni a sort Horváth Ákostól Simon Balázson és Németh Istin át Ivosev Tamásig.

  Na most akkor nézz szét a mostani mezőnyben. Lassan nincs nagyon mit lerabolni. Pláne úgy, hogy Einlingsfelden, Tóth Ádámon meg fanyalogtok.

   
 • 70rougenoir0012017április19.22:33ÚjVálasz
  Idézet: faradtolaj
  Na... mi történt?

  :)))

  "Innentől nincsen ellenfelünk."
  "Aki le akar győzni minket, úgy kell játszania, mint a Besiktasnak."
  "Nem veszítünk több meccset."
  "EDZŐMECCS."
  "EDZŐMECCS.
  ...

  Huuu de buta vagy.....
  Irónia, hm?
  Önirónia, hm, mond neked valamit?

   
 • 69faradtolaj2017április19.22:29ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  "....Legyen már vége ennek a szezonnak!HAJRÁ OLAJ!..."

  Ez egy átmeneti èv, lezárult egy nagy korszak, egy olyan hat èv, amikor mindent (majdnem mindent) behúztunk.
  ...

  Na... mi történt?

  :)))

  "Innentől nincsen ellenfelünk."
  "Aki le akar győzni minket, úgy kell játszania, mint a Besiktasnak."
  "Nem veszítünk több meccset."
  "EDZŐMECCS."
  "EDZŐMECCS."
  "EDZŐMECCS."

  Aztán a posvány rideg valósága: 12 zakó csak a bajnokságban, kupafiaskó, elkeseredett küszködés a 4. helyért. :)

   
 • 68sanyi52017április19.22:02ÚjVálasz
  Idézet: banane
  Na végre, itt vannak az igazi Olajosok! : DDD
  ...

  Balkáni buckák!!

   
 • 67rougenoir0012017április19.21:56ÚjVálasz
  Idézet: freebulletz
  Ez egy szép nap a mai. Írnék verset a bb1 bohócának, de jólesik hogy megint segget csinált a szájából.
  Grat a Falcónak, de sajnos Fehérváron ki kell kapjanak :) szimpi csapat lett mostanság.
  ...

  Itt a versed, amit hiányolsz, kisk.cs.g:

  "Körmenden legutóbb kikapott az alba,
  Báne vörös fejjel rohant be az ólba,
  Vazelinnel kente be a kenguru v@l@gát,
  S a szegény àllattal vigasztalta magát...."

  :)

  Hajrà Olaj, vesszen az alba!

   
 • 66mte012017április19.21:54ÚjVálasz
  Idézet: hatton
  Nem volt ilyen !
  ...

  Oké.Nem volt ott meccsen (miért is lettem volna ott?!) és közvetítésen keresztül nem lehet mindent tisztán érteni.
  De mint korábban is írtam elnézést én tévedtem!

   
 • 65rougenoir0012017április19.21:54ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  Azt nem értem továbbra sem, hogy melyik magyarokat fogjátok leigazolni?
  ...

  Ha ezt èn tudnàm, akkor èn lennék Bàder Marci helyèn...

  Báder, Lórànt, Voja, Keller.
  Az utóbbi èvek legjobb magyar jàtèkosai Szolnokon.
  Egy rèszèt külföldről hoztuk haza, egy részét itthonról igazoltuk.
  Most is ez lesz, külföldről is hozhatunk haza játékost, meg itthonról is bárkit igazolhatunk.
  (Az albából persze nem. Bár....Kellernek csak a pénz számít...)

  Egyébként pedig az èlsport sajnos, vagy nem sajnos, a pénzről szól.
  Idén a legnagyobb költségvetése az albànak van, aztán jön az Olaj ès a Körmend, nem sokkal lemaradva a Falco- nem véletlenül ők vannak az első nègy helyen...

  Egyébként pedig amikor O.V. itt volt Szolnokon, és Zsolttal tárgyalt, akkor O.V. kijelentette, hogy Szolnoknak szüksége van egy erős Olajra.
  Minden megyében, nagyvárosban kell egy jó csapat (valamelyik látvány sportban), amiért a pórnép lelkesedni tud.
  Ès kevésbé foglalkozik a politikával...

  Tulajdonképpen O.V. intézte el azt, hogy a MOL belèp főszponzornak.

  Ennyi a sztori.

   
 • 64istipisti2017április19.21:47ÚjVálasz
  Idézet: into@
  "Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !"

  Ezt nem mondhatod komolyan! 5 légiósunkból 3 használható. Popovics ma is hozta magát: CSÍK!
  ...

  A Ti "padotokat" jó pár csapat kezdőként is elfogadná, itt a felső osztályban .Popovics tényleg érdekes kérdés, de Andrics,,Voja és Pavlicsevics posztján az első háromban van.Meg itt játszik a magyar válogatott egy harmada--ez is egy másik kérdés...
  Barnies-ben én több potenciált látnék, bár lehet, hogy tévedek..

  Boriszov tényleg lassú, de igen jó keze van !!

   
 • 63freebulletz2017április19.21:45ÚjVálasz

  Ez egy szép nap a mai. Írnék verset a bb1 bohócának, de jólesik hogy megint segget csinált a szájából.
  Grat a Falcónak, de sajnos Fehérváron ki kell kapjanak :) szimpi csapat lett mostanság.

   
 • 62donnarumma2017április19.21:40ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Figyelj már,mikor segítettek be nekünk a sporik?Mindkét centerünket kipontozták.Amikor Zsigeranovics bírkózott Andriccsak akkor is a horvátra fújtak faultot.
  ...

  3.om negyedben is 3 percen belul megvolt az 5faultunk,nektek meg a negyedek utolso perceiben fujtak be,szinte csak azt amit be is akartatok utni...kb. hazai palyat kaptatok

   
 • 61moldovan4653262017április19.21:39ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Net-en láttad a meccset vagy csak a stat-ot nézted? Nem hinném, hogy az 5 vendég szurker egyike lettél volna.Iván-ra ráfújtak két faultot, ami nem az volt, Wittmann-nak kettőt elnéztek...
  ...

  Net-en láttam a meccset ez igaz.Viszont az is igaz,hogy mindkét magas emberünk kipontozódott.Andric 5-ös poszton játszik,de csak kényszerből,nem egy izomkolosszus,Zsigeranovics 15-20 kilóval több,izomban.Kikaptunk,de nem ezért...korábban már írtam.Ja és nincs"ha"a sportban.Sokszor nüanszok döntenek,"ha"nem ez,akkor talán az.

   
 • 60rougenoir0012017április19.21:35ÚjVálasz
  Idézet: magic
  Azért ne vágj majd eret, ha véletlenül nem így lenne! Hiányoznál innen a fórumról! :D
  ...

  Már mint úgy érted, hogy ne vàgjak eret, ha idén (is) nyerünk?...

  :)

   
 • 59into@2017április19.21:27ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Nos, ez a "fostalicska" csapat ma megmutatta Nektek, hogyan kell küzdeni! Nálatok egy extra sem volt, 2-3 jó talán.Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !
  ...

  "Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !"

  Ezt nem mondhatod komolyan! 5 légiósunkból 3 használható. Popovics ma is hozta magát: CSÍK! Boriszov pedig rengeteg labdából csinál átlagos pontszámot, a védekezésben pedig iszonyat lassú. Ez a csapat lenne a legerősebb kerettel rendelkező??? Most soroljam a fehérvári csapat keretét??!! Vagy a Körmendet? 5 jó légióssal, élete legjobb szezonját futó Milánnal és Fepuval. Ha Popovics helyett csak egy tök átlagos légiósunk lenne, akkor feltudnánk venni a versenyt az első kettővel. De ez csak ha. Nagyon remélem, hogy aki visszahozta Popovicsot elismeri majd, hogy mekkora kapitálisan ordas nagyot hibázott, amely valószínűleg a kupa mellett a bajnokságba is kerül(t).

  Grat Szhelyre! CSAK AZ OLAJKA!!!

   
 • 58magic2017április19.21:27ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Nem vagyok optimista, realista vagyok.
  Az idei év kuka, jövőre viszont nyerünk.
  ...

  Azért ne vágj majd eret, ha véletlenül nem így lenne! Hiányoznál innen a fórumról! :D

   
 • 57heraklith19902017április19.21:20ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  Azt nem értem továbbra sem, hogy melyik magyarokat fogjátok leigazolni?
  ...

  Fogalma nincs ennek, hogy mit irogat. Pár hónapja azzal jelent meg itt a semmiből 2 győztes meccs után, hogy bajnok lesz a Szolnok, "egy csapat van", meg edzőmeccsek, stb. Jósolgatta szegény a 20 pontos győzelmeket, aztán jöttek sorba a zakók. Akkora arca volt, hogy olyat még nem látott a bb1.
  Most már jövőre jön csak a csoda, de ezt megbeszélte Nyergessel, meg a "csajával" ( a jobb kezével) :-)
  Csodálkozom, hogy most itt van, eddig mindig akkor "utazott el" amikor kikapott az Olaj ;-)
  Magyar játékos nem kell, minek az... majd jön a Westbrook, meg vagy 10 légiós :-)

   
 • 56bbence2017április19.21:12ÚjVálasz
  Idézet: donnarumma
  szegeny Kovacs P. megint használhatatlan volt a pályán...Zsiga 6 kihagyott bunti..Barham-Pusta szinte 0...szoval van itt még rengeteg potenciál...de a kuzdes elott le a kalappal
  ...

  Pustahvar nem sokszor villog, de hasznos tagja a csapatnak. Kovács Petit pedig nagyon nem értem. Egy jó nagy adag önbizalomra lenne szüksége.
  Medfordról se volt jó véleményem, de az utóbbi időben összekapta magát, szerencsére.

   
 • 55istipisti2017április19.21:10ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Figyelj már,mikor segítettek be nekünk a sporik?Mindkét centerünket kipontozták.Amikor Zsigeranovics bírkózott Andriccsak akkor is a horvátra fújtak faultot.
  ...

  Net-en láttad a meccset vagy csak a stat-ot nézted? Nem hinném, hogy az 5 vendég szurker egyike lettél volna.Iván-ra ráfújtak két faultot, ami nem az volt, Wittmann-nak kettőt elnéztek,soroljam még ????

  Azért nem is foglalkoztam vele jobban, mert nyertünk.Ha ma olyan fújást kapunk itthon, mint ami ellenünk utoljára Szolnokon volt, 20 feletti zakóval megy haza az Olaj ....

   
 • 54rougenoir0012017április19.21:05ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Te vagy a fény az éjszakában!Ha mindenki csügged is Szolnokon,te akkor is optimista vagy.Kellenek az ilyen emberek.Ne hagyd abba!
  ...

  Nem vagyok optimista, realista vagyok.
  Az idei év kuka, jövőre viszont nyerünk.

   
 • 53szurkolo__2017április19.21:05ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Hazahozzuk Hangát...:)

  Na ez csak vicc volt, bár...

  A szakmai stàbot Báder irànyitja, a pènzt pedig a MOL adja. Ha mindkettô hozza amit kell, akkor miért kellene 2-3 èv???
  ...

  Azt nem értem továbbra sem, hogy melyik magyarokat fogjátok leigazolni? Hol rejtőznek azok a tehetséges magyar játékosok, akiket leigazolva (és mellette kiválóan igazolni légiósokat) egyből bajnokesélyes csapata lesz a Szolnoknak, ha Voja és Eilingsfeld (a többi nem olyan kaliber) elmegy?

   
 • 52heraklith19902017április19.21:04ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Remélem vasárnap a te csapatod is a helyére kerül,de ha még az MTE-től is kikaptok,akkor kíváncsi leszek e reakciódra.Most sem tudtad megállni,hogy ne írjál be egy Olaj meccs apropóján.
  ...

  Nekünk itt már minden győzelem ajándék, az 5. hely is bravúr. Én elégedetlen már nem leszek.

   
 • 51banane2017április19.21:04ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Figyelj már,mikor segítettek be nekünk a sporik?Mindkét centerünket kipontozták.Amikor Zsigeranovics bírkózott Andriccsak akkor is a horvátra fújtak faultot.
  ...

  Én is hiányoltam még pár tekót, meg sportszerűtlent. Járt volna nektek ez nem vitás.

   
 • Idézet: istipisti
  Nos, ez a "fostalicska" csapat ma megmutatta Nektek, hogyan kell küzdeni! Nálatok egy extra sem volt, 2-3 jó talán.Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !
  ...

  +1

   
 • 49moldovan4653262017április19.21:03ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Hazahozzuk Hangát...:)

  Na ez csak vicc volt, bár...

  A szakmai stàbot Báder irànyitja, a pènzt pedig a MOL adja. Ha mindkettô hozza amit kell, akkor miért kellene 2-3 èv???
  ...

  Te vagy a fény az éjszakában!Ha mindenki csügged is Szolnokon,te akkor is optimista vagy.Kellenek az ilyen emberek.Ne hagyd abba!

   
 • 48moldovan4653262017április19.21:01ÚjVálasz
  Idézet: istipisti
  Nos, ez a "fostalicska" csapat ma megmutatta Nektek, hogyan kell küzdeni! Nálatok egy extra sem volt, 2-3 jó talán.Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !
  ...

  Figyelj már,mikor segítettek be nekünk a sporik?Mindkét centerünket kipontozták.Amikor Zsigeranovics bírkózott Andriccsak akkor is a horvátra fújtak faultot.A végén még véletlenül sem úgy fújtak hogy nekünk jó legyel.Nem erre akarom fogni hogy kikaptunk,mert azt megérdemeltük,de hogy nem segítettek minket,az biztos.

   
 • 47rougenoir0012017április19.21:01ÚjVálasz
  Idézet: szurkolo__
  A pénz azért nem minden. Amennyire én látom a jelenlegi magyar magotok szélnek lesz eresztve, de akkor mégis ki jön a helyére?
  ...

  Hazahozzuk Hangát...:)

  Na ez csak vicc volt, bár...

  A szakmai stàbot Báder irànyitja, a pènzt pedig a MOL adja. Ha mindkettô hozza amit kell, akkor miért kellene 2-3 èv???

  De egyébként én is kíváncsian várom a fejleményeket, mindenesetre Ny.Zs. mondta, hogy az eddigi legerősebb csapat fog összeállni Szolnokon.

  De hát ahogy a vak is mondta....

   
 • 46moldovan4653262017április19.20:58ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Helyére került a kisgyerek a csapatával együtt. :-D
  ...

  Remélem vasárnap a te csapatod is a helyére kerül,de ha még az MTE-től is kikaptok,akkor kíváncsi leszek e reakciódra.Most sem tudtad megállni,hogy ne írjál be egy Olaj meccs apropóján.

   
 • 45istipisti2017április19.20:57ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Én kérek elnézést a játékosok nevében hogy ez a hulladék fostalicska Falco ilyen könnyen el tudott minket verni. Pár évvel ezelőtt egy "ilyen" csapatot Trotyiék lefingották volna és kész!
  ...

  Nos, ez a "fostalicska" csapat ma megmutatta Nektek, hogyan kell küzdeni! Nálatok egy extra sem volt, 2-3 jó talán.Pedig egyéni képességek alapján ez a csapat még mindig a legerősebb itthon !
  Régi csapatta ne gyere itt, nem viszonyítási alap..A "volna" dolgok nem játszanak, mert én is tudnék ilyeneket ide citálni!

  Pavlicsevics már előtte balhézott az edzővel: a szék már csak "levezetés" volt nála.
  Pedig a meccs némely periódusában még a sporik is "besegítettek " az Olajnak.De ma ez is kevés volt, csak az összevetésben maradt jobb az Olaj !

  Kiváló egyéni teljesítmények voltak ma nálunk, de mint itt többen írták: kétarcú volt a csapat, mert hiba is volt bőven.De a hajtás, küzdés megvolt és szvsz ez a közönségnek is tetszett !!

  GRAT. a győzelemhez, még minden lehet itt !!

   
 • 44szurkolo__2017április19.20:55ÚjVálasz

  A meccsről. A Szolnok nagyon gyenge játékot mutat jelenleg, mintha egyáltalán nem is érdekelné őket ez az év. A légiósaik messze a legrosszabbak a felsőházban. Ha Vojának éppen van kedve, akkor villent, így benne lehet 1-2 győzelem még, de ez így nagyon gyenge.

  A Falco pedig nagyon alulhasznál mindenkit Govens-t leszámítva. Érdekes, hogy a Körmendre volt rásütve, hogy streetballt játszanak, de a mai meccset elnézve ez sokkal inkább igaz a Falcora, Govens-nél van a labda folyamatosan, aztán vagy van belőle valami, vagy nincs. Ezt a meccset ilyen Szolnok ellen 20 ponttal kellett volna nyerniük. A keretük elég erős, de a csapatjáték harmatgyenge. Így maximum 1 kör lesz bennük a rájátszásban.

   
 • 43szurkolo__2017április19.20:51ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  "....Legyen már vége ennek a szezonnak!HAJRÁ OLAJ!..."

  Ez egy átmeneti èv, lezárult egy nagy korszak, egy olyan hat èv, amikor mindent (majdnem mindent) behúztunk.
  ...

  A pénz azért nem minden. Amennyire én látom a jelenlegi magyar magotok szélnek lesz eresztve, de akkor mégis ki jön a helyére? Nincs olyan sok magyar, hogy csakúgy egyik évről a másikra be lehessen vásárolni, ha van pénz. :)

  Másik része pedig a légióskiválasztás, ami mint az utóbbi pár évben láttuk nem éppen a Szolnok erőssége. Persze meg lehet megint venni a legjobb légiósokat Magyarországon, de az nem biztos, hogy elég lesz.

  Ettől még persze lehet igazad, de ha tényleg kipucolják a keretet, akkor is szerintem 2-3 év mire újra odaértek az elejére.

   
 • 42hatton2017április19.20:47ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Grat a falconak.
  Jól hallottam hogy a 3. negyed vége fele "sz*r zte sz*r zte" rigmust?
  (Ha nem így volt elnézést)
  ...

  Nem volt ilyen !

   
 • 41rougenoir0012017április19.20:47ÚjVálasz
  Idézet: banane
  Tudathasadása van szegénynek. Sajnos vérig sértettem amikor egy órácskára átvettem a stílusát.
  ...

  Neked soha sem lesz tudathasadàsod, örülj neki.

  Nincs ami hasadjon....

  Hajrâ MOL-Szolnok!!! Vesszen az alba!

   
 • 40RubinU212017április19.20:45ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Helyére került a kisgyerek a csapatával együtt. :-D
  ...

  Én bírom a srácot, nem a mai meccs apropójából írtam.

   
 • 39donnarumma2017április19.20:43ÚjVálasz

  szegeny Kovacs P. megint használhatatlan volt a pályán...Zsiga 6 kihagyott bunti..Barham-Pusta szinte 0...szoval van itt még rengeteg potenciál...de a kuzdes elott le a kalappal

   
 • 38heraklith19902017április19.20:42ÚjVálasz
  Idézet: RubinU21
  Te mikor váltottál trollból komolyba? :) Mostanában mintha kevésbé oltanád a népet
  ...

  Helyére került a kisgyerek a csapatával együtt. :-D

   
 • 37Corvinus2017április19.20:40ÚjVálasz

  Ez az olaj , kicsit vissza esett... Adria liga erősített... Hétről hétre. De!!! Még lehet nyerni, és talán máshogy alakul jövőre...

   
 • 36mte012017április19.20:40ÚjVálasz
  Idézet: Csak a Falco
  Én nem hallotam hogy ezt énekeltük volna.
  Ott áltam a B-középbe énis

  ...

  Akkor nálam vannak gondog :D biztos már a holnapi meccs... na mind1 köszi :D

   
 • 35banane2017április19.20:39ÚjVálasz
  Idézet: RubinU21
  Te mikor váltottál trollból komolyba? :) Mostanában mintha kevésbé oltanád a népet
  ...

  Tudathasadása van szegénynek. Sajnos vérig sértettem amikor egy órácskára átvettem a stílusát.

   
 • 34moldovan4653262017április19.20:39ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Én kérek elnézést a játékosok nevében hogy ez a hulladék fostalicska Falco ilyen könnyen el tudott minket verni. Pár évvel ezelőtt egy "ilyen" csapatot Trotyiék lefingották volna és kész!
  ...

  Az ám...Barro.Emlékszel,úgy 2008 körül helyre tette Szekulovicsot.42 pontot dobott a Falco ellen,de előtte azt mondta a szerb mágus,hogy ő egy jelentéktelen játékos.Most...de jó lenne,ha itt lenne!

   
 • 33banane2017április19.20:31ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Én kérek elnézést a játékosok nevében hogy ez a hulladék fostalicska Falco ilyen könnyen el tudott minket verni. Pár évvel ezelőtt egy "ilyen" csapatot Trotyiék lefingották volna és kész!
  ...

  Na végre, itt vannak az igazi Olajosok! : DDD

   
 • 32ZTE AGA GÁZ2017április19.20:30ÚjVálasz

  Osztottam szoroztam kivontam összeadtam!Alba,Körmend,Falco,Olaj,ZTE

   
 • 31barro2017április19.20:28ÚjVálasz

  Én kérek elnézést a játékosok nevében hogy ez a hulladék fostalicska Falco ilyen könnyen el tudott minket verni. Pár évvel ezelőtt egy "ilyen" csapatot Trotyiék lefingották volna és kész! Ide süllyedtünk! Lentebb már nincs!

   
 • 30Corvinus2017április19.20:26ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Ha nagyon optimista akarnèk lenni, akkor azt mondanàm, hogy összesítésben jobbak vagyunk a Falconál, hiszen itthon nyolccal nyertünk....
  ...

  Szolnok,őszintén itt lehet pici esély, ha azidegenbeliket hoznánk.. De a fránya pályaelőny... Lehet dönt

   
 • 29baskett2017április19.20:24ÚjVálasz

  Kínszenvedés még nézni is az Olaj játékát.Nincs csapategység mindenki azt csinál amit akar.Szerintem Ivko levette ezt hamar és elébe ment a dolgoknak ne ő égjen.Nem csak Jani a többi is alul teljesít már hónapok óta még Jani volt aki a legtovább küzdött.Beleszarik itt mindenki valószínű tudják már,hogy jövőre senki se kel ide.

   
 • 28rougenoir0012017április19.20:24ÚjVálasz
  Idézet: ubmc
  Popovic!!! Takarodj mar innen el!!!
  ...

  Aztán úgyis megint visszajön....

   
 • 27ubmc2017április19.20:23ÚjVálasz

  Popovic!!! Takarodj mar innen el!!!

   
 • 26rougenoir0012017április19.20:19ÚjVálasz

  Ha nagyon optimista akarnèk lenni, akkor azt mondanàm, hogy összesítésben jobbak vagyunk a Falconál, hiszen itthon nyolccal nyertünk....

  De nem akarok optimista lenni, ezt az èvet vigye el valaki más, ha lehet, akkor a Körmend.
  Mi nem érdemeljük meg, nem is igazán szeretném az utóbbi hat èv fényében. Popovics, Boriszov, Barnies, Wittman, Tóth....hagyjuk már.

  A Ligetben azért mindenkit lenyomunk, vasárnap a zetècskèt küldjük haza. Amúgy meg a labda gömbölyű....

  De aztán jövőre valami egèszen màs dimenzió jön. :)
  Hajrà MOL-Szolnok!!!

   
 • 25lufi2017április19.20:19ÚjVálasz

  Közepes meccs volt,nem tudott egyik csapat sem igazán jól játszani. Az Olajnál tök üres hármasok,pár ziccer kimaradt,ezen múlt,így megérdemelte a Falcó.

   
 • 24atibacsi2017április19.20:18ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  A kárörvendőknek van minek örülni,talán a következő szezon más lesz.Nagyon bízok Báder Marci hozzáértéséhez.
  ...

  Igen, hiányoznak a szolnoki és szurkolói- kötődésű játékosok. Úgy érzem, fejben már a csapat nagy része máshol jár, a Szolnokon kívül eső jövőn gondolkodik.

   
 • 23moldovan4653262017április19.20:12ÚjVálasz

  A kárörvendőknek van minek örülni,talán a következő szezon más lesz.Nagyon bízok Báder Marci hozzáértéséhez.Most nem az a baj hogy nem leszünk bajnokok,hanem annyira kilátástalanul játszunk,hogy szenvedés nézni.Itt az eredménye annak hogy a csapatnál nincs saját nevelésű játékos,aki megszakad a pályán ha kell.Régen ilyen volt Cziczás,a két Mérész és bármennyire link volt Takács Attila a pályán kitette a szivét,lelkét.Most jött meg a hozzá nem értő emberek ténykedésének az eredménye.Ki kellene tisztítani a csapat körül a dolgokat és elkezdeni újból dolgozni-ahogy kell.HAJRÁ OLAJ!

   
 • 22donnarumma2017április19.20:12ÚjVálasz

  sztem az eredmeny a Szolnokra nezve hizelgo..kozepes jatekkal,de nagy akarattal nyertunk..talan kezdunk belejonni

   
 • 21Corvinus2017április19.20:11ÚjVálasz

  Szolnokon találtak olajat tudtad?

   
 • 20rougenoir0012017április19.20:09ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Teljesen igazad van Toto most mindenben egyetértek veled!
  ...

  Örülök Toto, hogy egyetértesz magaddal.

   
 • 19atibacsi2017április19.20:08ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Sajnos ez a csapat ennyit tud. Ez már akkor biztos volt amikor a sok selejt légióst idehozták. Popovics,Barnies,Boriszov a bajnokságban szereplő leggyengébb külföldiek.
  ...

  Sajnos én is így látom, csodák pedig nincsenek. Ha nincs gyors lábunk, nem találjuk a gyűrűt, egyveretűen játszunk, akkor nem tudjuk a sokkal jobb légiósokkal felvértezett ellenfeleket legyűrni. Sajnos a Zoki csoda is úgy látom, eddig tartott. A Jani visszaesése a leglátványosabb és legelszomorítóbb számomra, mert nekem ő volt a legpozitívabb játékos.

   
 • 18egyszolnoki2017április19.20:07ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  "....Legyen már vége ennek a szezonnak!HAJRÁ OLAJ!..."

  Ez egy átmeneti èv, lezárult egy nagy korszak, egy olyan hat èv, amikor mindent (majdnem mindent) behúztunk.
  ...

  Teljesen igazad van Toto most mindenben egyetértek veled!

   
 • 17Flavius2017április19.20:04ÚjVálasz

  Grat a Falconak! Győzelemhez ennél több akarat kell! Hajrá Olaj!!!

   
 • 16rougenoir0012017április19.20:04ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Sajnos az van,hogy nincs több ebben a mostani csapatban.Egyszerüen nincs benne a bravúr,nincs olyan játékos aki át tudná lendíteni a holtponton,idegenben.
  ...

  "....Legyen már vége ennek a szezonnak!HAJRÁ OLAJ!..."

  Ez egy átmeneti èv, lezárult egy nagy korszak, egy olyan hat èv, amikor mindent (majdnem mindent) behúztunk.
  Azt a kilenc aranyat már senki sem veszi el tőlünk. :) Ezt próbálja bárki utànunk csinàlni!

  Jövőre új szponzor, új játékosok, megint az Olaj èvei jönnek, ezt a bajnokságot pedig nyerje meg a Körmend, megérdemlik. Amúgy is piros/feketèk...

  Hajrá MOL-Szolnok!!!!

   
 • 15egyszolnoki2017április19.20:01ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Ez a Falco ma jobb volt, gratuláció nekik. Nem jött Voja extrája, és ilyenkor ez van. Két oldaldobásból is pontot kaptunk, belealudtunk a szituációkba.
  ...

  Sajnos ez a csapat ennyit tud. Ez már akkor biztos volt amikor a sok selejt légióst idehozták. Popovics,Barnies,Boriszov a bajnokságban szereplő leggyengébb külföldiek. Ez a szezon már kuka lehet ,hogy még a legjobb négy sem lesz meg.

   
 • 14atibacsi2017április19.19:59ÚjVálasz
  Idézet: drva
  Tóth Ádi?
  11 perc játék-kipontozódott...
  ...

  Ha jobb napja van, csinál egy jó dolgot és 5 baromságot. Kiforratlan játékos, gyenge gondolkodással.

   
 • 13atibacsi2017április19.19:57ÚjVálasz
  Idézet: mazsola
  Gratulálok a Falconak.Ma jobbak voltak! A légiósok közötti különbség döntő volt! Mi lélektelenül saját magunkat vertük meg. Idén ebből még 4 közé jutás sem lesz. Sajnos ez a csapat ennyit tud.
  ...

  Igaz!

   
 • 12bbence2017április19.19:57ÚjVálasz

  Nem volt zte ellen rigmus.
  Grat a csapatnak! A másik oldalról Andrics-nál elszakadt a cérna, jól földhöz vágott egy széket a nézőtérről. Ezt büntetni kellene. Szegény Barham pedig nem értem miért marad még itt. Nem jó se neki, se nekünk.

   
 • 11drva2017április19.19:56ÚjVálasz

  Tóth Ádi?
  11 perc játék-kipontozódott...

   
 • Nagy gratuláció Szombathelyre!
  Most lett igazán értékes a Falco ZTE ellen aratott sikere.
  Szép hazai sorozat. Sok sikert a továbbiakban is!
  HAJRÁ KÖRMEND, HAJRÁ VAS!!

   
 • 9heindrich2017április19.19:56ÚjVálasz

  Szarok voltunk. Hajrá Olaj!!!

   
 • 8mazsola2017április19.19:56ÚjVálasz

  Gratulálok a Falconak.Ma jobbak voltak! A légiósok közötti különbség döntő volt! Mi lélektelenül saját magunkat vertük meg. Idén ebből még 4 közé jutás sem lesz. Sajnos ez a csapat ennyit tud. HAJRÁ OLAJ!

   
 • 7hadari-hadaro2017április19.19:55ÚjVálasz

  Akkor holnap a ZTE nyomja le a Körmendet, hogy a Szolnok méltó helyre kerüljön, ahonnan nincs vissza út!
  Szép volt Falco!
  HAJRÁ ZTE !!!

   
 • 6Csak a Falco2017április19.19:54ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Grat a falconak.
  Jól hallottam hogy a 3. negyed vége fele "sz*r zte sz*r zte" rigmust?
  (Ha nem így volt elnézést)
  ...

  Én nem hallotam hogy ezt énekeltük volna.
  Ott áltam a B-középbe énis

   
 • 5atibacsi2017április19.19:53ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Sajnos az van,hogy nincs több ebben a mostani csapatban.Egyszerüen nincs benne a bravúr,nincs olyan játékos aki át tudná lendíteni a holtponton,idegenben.
  ...

  Igaz!

   
 • 4moldovan4653262017április19.19:49ÚjVálasz

  Sajnos az van,hogy nincs több ebben a mostani csapatban.Egyszerüen nincs benne a bravúr,nincs olyan játékos aki át tudná lendíteni a holtponton,idegenben.Eddig nem hoztunk egy meccset sem,gyanítom Körmenden sem győzünk.Az már csak hab a tortán,hogy mindkét magas emberünket kipontozták a végén nem volt centerünk.Legyen már vége ennek a szezonnak!HAJRÁ OLAJ!

   
 • 3atibacsi2017április19.19:49ÚjVálasz

  Ez a Falco ma jobb volt, gratuláció nekik. Nem jött Voja extrája, és ilyenkor ez van. Két oldaldobásból is pontot kaptunk, belealudtunk a szituációkba. A Falco 2 x gyorsabb volt lábbal, sajnos így nincs sok esélyünk a továbbiakban sem. Janit támadásban nem tudjuk használni, erodálódni látom. Ő a gyűrű alatt hasznos, ahol most játszik súlytalan. Váradi jól szívta Dávid vérét. Nem látom csapatunkban a dobogós helyet. Zoki mostanában rosszul meccsel. Hajrá Olaj!

   
 • 2freebulletz2017április19.19:46ÚjVálasz

  Muhahaha, TYÚ TYÚ TYÚ, OLAJSZIVATTYÚ! :DDDD

   
 • 1mte012017április19.19:45ÚjVálasz

  Grat a falconak.
  Jól hallottam hogy a 3. negyed vége fele "sz*r zte sz*r zte" rigmust?
  (Ha nem így volt elnézést)

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!