Másodszor is megverte idegenben a Bulls a Bostont

A Toronto és a Clippers viszont visszavágott az első meccses vereségért.
 
 
 
 
 

Másodszor is megverte idegenben a Bulls a Bostont

A Toronto és a Clippers viszont visszavágott az első meccses vereségért.

A playoff negyedik játéknapján három olyan párharc második mérkőzését rendezték meg, amelyek első összecsapását az idegenben játszó csapat nyerte - magához ragadva ezzel a pályaelőnyt. Bár a Torontónak és a Clippersenek sikerült javítania, a keleti első Boston újból kikapott, így még mélyebb gödörbe kerültek Thomasék.

Boston Celtics - Chicago Bulls 97-111

(a párharc állása: 0-2)

A kiegyenlített csapatjátékot játszó Bulls mind a négy negyedet megnyerve, magabiztosan nyert a bostoni TD Gardenben, 2-0-s vezetésre téve ezzel szert a párharcban. A Bikáknál minden kezdőjátékos 10 pont fölé jutott, Rondo egy pattanó híján tripla-duplával zárt, Butler és Wade pedig egyaránt 22 pontot szórt - a túloldalon egyedül a húszpontos Thomas emelhető ki.

Boston vs. Chicago

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 106-100

(a párharc állása: 1-1)

Két perccel a vége előtt 100-100-nál egyenlően álltak a csapatok, de a vendég Bucks utolsó öt dobását kihagyta, a Raptors pedig két szupersztárja vezetésével megnyerte a mérkőzést. Az első meccsen betliző Lowry 22, DeRozan 23 pontig jutott, a túloldalon Antetokuonmpo a találkozó legeredményesebbjeként 24 ponttal zárt.

Los Angeles Clippers - Utah Jazz 99-91

(a párharc állása: 1-1)

Bár nagyon leszakítani egyszer sem tudta a Jazzt, a Clippers végig vezetve, összességében magabiztosan nyerte a párharc második mérkőzését. Griffin 24, Paul 21 pontig, míg DeAndre Jordan 18 pontos és 15 lepattanós tripla-dupláig jutott. A Jazzből nagyon hiányzott a sérült Gobert, hiányában egyedül Hayward (20 pont) tudott komolyabb kellemetlenséget okozni a Clippersnek.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!