KTE-Duna Aszfalt - PVSK-PANNONPOWER

Kecskemét – Október óta először találkozik Ivosev-erősítette KTE-vel a Pécs.
 
 
 
 
 

KTE-Duna Aszfalt - PVSK-PANNONPOWER

Kecskemét – Október óta először találkozik Ivosev-erősítette KTE-vel a Pécs.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Kedd este a PVSK együttesét fogadja a Kecskemét a középház hatodik körében. A Pécs a Kaposvárt, a KTE a Sopront verte legutóbb, de amíg a vendégek a hatodik hely megtartásáért, addig a hazaiak a nyolcba kerülésért küzdenek.

Forray Gábor, a KTE vezetőedzője: Egy olyan Pécset fogadunk, amelynek feltett szándéka, hogy megszerezze a hatodik helyet, és erre meg is van minden esélye, és nyilván hozzánk is győzelmi szándékkal utazik. A PVSK egy remek, összeszokott csapat, és erre a szezonra tudott igazolni két olyan pluszt, ami eddig hiányzott neki. Egy jó képességű magyart Supola, illetve egy jó centert Sejfic személyében, szóval egy komplett csapatuk van most már. Az idei kiírásban háromszor vereséget szenvedtünk tőlük, de most abban a helyzetben vagyunk, hogy mindenképp nyerni szeretnénk, és azt gondolom, hogy erre van is esélyünk. Egy harcos mérkőzést várok, és szerintem a pillanatnyi forma fog dönteni, hogy ki lesz higgadtabb, és kinek fognak jobban ülni a dobásai. Ilyenkor már mindenkinek vannak apróbb bajai, de mindenki hadra fogható lesz.

Csirke Ferenc, a PVSK vezetőedzője: Négy mérkőzés van hátra, négyszer van meccslabdánk – egy győzelem kell még a play-offhoz, amit már kedden szeretnénk összehozni. Azonban tudjuk, hogy a középház legstabilabb csapatához érkezünk, amely egész szépen összeállt a középszakaszra. Mindenképp nehéz mérkőzés lesz, tévés találkozó, biztosan sokan megnézik. Megpróbálunk felkészülni – sok időnk nekünk sem volt, úgy ahogy a Kecskemétnek sem. Furcsa lesz az Ivosev-erősítette Kecskeméttel játszanunk, utoljára ellenünk az októberi meccsen játszott, ez is speciális lesz, egy másikfajta KTE-re készülünk, mint a tavaszi alapszakasz- és középszakasz-találkozón. Nehéz dolgunk lesz, azonban megpróbáljuk kihasználni a védekezésbeli és támadásbeli gyengéiket. Vasárnap pihenőt kaptak a fiúk, úgy éreztem, fontos, hogy a sorozatos terhelés alatt egy napot mindenképp a családjukkal legyenek – jelen állás szerint mindenkire számíthatok.

A Kecskemétnek talán egy fokkal fontosabb most a siker

A mérkőzés esélyeit a Körmend korábbi játékosa, a kétszeres bajnok, kétszeres kupagyőztes és tízszeres válogatott Trummer Rudolf elemezte:

- A Pécs helyzete jelenleg azért megnyugtatóbb, a Kecskemét pedig a nyolcadik helyért küzd nagyot a Szegeddel. Mindkét csapat edzőjét sokra becsülöm, a gárdák remek formának örvendenek. Megint egy nehéz mérkőzést kaptam, de ha választanom kell, akkor a hazai pálya miatt a Kecskemétre tenném a voksom. Úgy érzem, hogy talán a KTE-nek egy fokkal fontosabb most a győzelem, mint a pécsieknek. Pontszegény mérkőzésre számítok, mivel a hazaiak a jó védekezésükre és harcos játékukra szoktak alapozni. Kiélezett mérkőzésen a Kecskemét fog nyerni. Nehezen tudtam dönteni a két csapat közül, de Zalán unokaöcsém ötlete alapján mondom a hazai sikert.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!