Báder Márton visszatér Szolnokra

Szolnok – Klubigazgatóként vagy csapatvezetőként segíti az Olaj munkáját, hamarosan új főtámogató is érkezik a bajnokhoz. Interjú Nyerges Zsolttal.
 
 
 
 
 

Báder Márton visszatér Szolnokra

Szolnok – Klubigazgatóként vagy csapatvezetőként segíti az Olaj munkáját, hamarosan új főtámogató is érkezik a bajnokhoz. Interjú Nyerges Zsolttal.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Báder Márton visszatér az olajbányász családba, és új főtámogató is érkezhet a szolnoki kosárlabdacsapathoz – erről beszélt dr. Nyerges Zsolt a lapunknak adott interjújában. A szolnoki sportvezetőt arról is kérdeztük, hogyan értékeli a hozzá kötődő klubok eredményeit, és mit vár a csoportelső vízilabdázóktól a Bajnokok Ligájában.

– Már a vízilabda BL-csoportköreinek befejezése előtt biztos a Szolnok helye az elődöntőben. Mennyire elégedett a csapat eddigi teljesítményével?

– Büszke vagyok erre az eredményre, ami hatalmas lehetőség is a csapatunknak. Két évvel ezelőtt már ott voltunk a Final Six-ben, és tavaly is jól szerepeltünk, de az idei csoportgyőzelemmel rögtön bejutottunk a legjobb négy közé. Ez azt jelenti, hogy egyetlen meccset kell megnyernünk ahhoz, hogy a döntőbe kerüljünk. Mostanában gyakran álmodom arról, hogy megnyerjük a BL-t: ezt az álmomat a múlt héten megosztottam a csapattal is, az öltözőben. És megígérték, hogy ezt megcsináljuk.

– A kosarasok teljesítménye már jobban hullámzik. A bajnoki címek bizonyos értelemben elkényeztették a szurkolókat, és az Olaj most „csak” a harmadik helyen áll a magyar bajnokságban.

– Induljunk kicsit messzebbről. A jövő év, vagyis a 2017-18-as lesz a 20. bajnoki idény, amikor elnökként vagy tulajdonosként vezetem a klubot. Gráczer Gyurival (a Falco ügyvezetője, a szerk.) beszélgettünk a múltkor, és megállapította, hogy valószínűleg én vagyok őt követően a második olyan jelenleg is aktív vezető, aki ennyire régóta benne van a kosárlabdában. Ezen eddig soha nem gondolkodtam. Gyurinak egyébként is nagy tisztelője vagyok, ő egy legenda, aki 36 éve meghatározó alakja a vasi és a magyar kosársportnak. Egy végtelenül korrekt sportvezető.

Én csak azt tudom, hogy kis túlzással a fél életem ebben a sportágban töltöttem. Természetes, hogy 20 évig nem lehet mindig egyforma erős a játékosállományunk. Ennyi idő alatt nyilván előfordul, hogy hullámzik a játékunk, de én ezt a két évtizedet egészében tekintem. Az eddigi 19 év során 6 bajnoki címet nyertünk és hatszor voltunk kupagyőztesek. A bajnokságban tizenkétszer, a Magyar Kupában pedig tizenegyszer voltunk a legjobb 4 között. Ezek a számok önmagukért beszélnek, ilyen eredményt senki sem tud felmutatni a jelenlegi kosárlabdában. A 20. szezonunknak pedig egy nagyon erős csapattal szeretnénk nekivágni, eredményesen szerepleni a hazai és a nemzetközi mérkőzéseken. A jövő év legfontosabb feladata ezek mellett, hogy a közönség és a csapat újra egymásra találjon, rajtunk ez nem fog múlni.

– Mégis hallani arról, hogy távolodna a kosárlabdától, és ez akár a kosárlabda klub tulajdonosi viszonyaira is kihatna. Van alapja ezeknek a pletykáknak?

– Szó sincs távolodásról, sőt! – mondja nevetve. – A kapcsolatunk kiváló az önkormányzattal. Sem a tulajdonosi körben, sem a klub élén nem lesz változás. Azon dolgozunk, hogy jövőre is éremesélyes csapat álljon össze Szolnokon, ami nemzetközi szinten is ütőképes. Ehhez minden feltételt megteremtünk, és az is nagy segítséget jelent majd, hogy új főtámogatóként egy nemzetközi vállalatcsoport is beáll a klub mögé. A részletekről most még korai beszélni, de a megállapodás küszöbén állunk. Azt pedig már most elmondhatom, hogy a szakmai stábot bővítjük. Tóth Zoli továbbra is elhivatottan, biztos kézzel vezeti a klubot, régi játékosunk, a négyszeres magyar bajnok és 98-szoros magyar válogatott Báder Marci pedig visszatér Szolnokra. Ő klubigazgatóként vagy csapatvezetőként segíti majd Zoli munkáját, és feladata elsősorban a csapat menedzselése lesz.

– Néhány héttel ezelőtt kisebb vihart kavart, amikor közleményben kérte számon az egyik Magyar Kupa mérkőzés bírói teljesítményét. Rendeződött a vita?

- Az alapvető probléma az volt, hogy amíg a csapatok, játékosok mindig is nyíltan számon kérhetők, szankcionálhatók voltak, addig a játékvezetők egyfajta ködös fátyolba burkolóztak, holott már régen fel kellett volna ismerni a vezetőiknek, hogy a titkolózásból csak problémák származnak. Kicsit későn ébredtek, és a világ elhaladt mellettünk, lásd például az angol labdarúgást, ahol nyíltan felvállalják az esetleges hibás döntéseket is.

A bírók ugyanolyan emberek, mint mi, lehetnek jó és rossz napjaik. És ha a hibákról nyíltan és egyértelműen beszélünk, a szurkolók és a csapatok is megnyugodhatnak, hogy a bírók pártatlanságához nem férhet kétség. Azt gondolom, ez az egész kosárlabda-társadalom számára fontos, mert így elkerülhetőek a félreértések. Úgy látom, az elmúlt héten a szövetség is felnőtt a feladathoz, és meghozta azokat a döntéseket, amelyek a jövőben ezt a nyílt szemléletet fogják tükrözni. Ez pedig nyugalmat fog teremteni a pályán és a pályán kívül is. Sajnálom, hogy engem is elkapott a hév, én is erősebben szólaltam meg akkor. Ezúton elnézést kérek Földházi Tamás úrtól, aki – nem a személye, hanem a feladata miatt – ennek a vitának a kereszttüzébe került. Ő szintén ennek a „nem nyílt” helyzetnek lett az áldozata, reméljük, hogy ilyesmi a jövőben már nem fordul elő.

 
 

 

 
 • 77into@2017április14.14:58ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Mondjuk már nagyon időszerű lenne egy netes "OLAJ TÉVÉ", ahol az összes hazai meccseket 1-2, vagy 3 nappal később meglehetne tekinteni...
  ...

  +1

   
 • 76jobarat9442017április14.11:23ÚjVálasz

  Mondjuk már nagyon időszerű lenne egy netes "OLAJ TÉVÉ", ahol az összes hazai meccseket 1-2, vagy 3 nappal később meglehetne tekinteni...
  Akár még az emelt díjas sms-el történő meccs visszanézést is elfogadhatónak tartanék...
  CSAK LEGYEN!!!!!!
  Ebben van némi lemaradásunk...
  Egy a klubhoz kötődő ajándék boltot is már "ezer" éve meg kellett volna csinálni!
  Ahol a klubhoz kötődő "relikviákat"/ajándéktárgyakat/mezeket/tréningruhákat megvásárolhatnának a szurkolók!

  Szóval rengeteg pénz hever a lábuk előtt, csak valamiért nem hajlandóak lehajolni érte!

   
 • 75jobarat9442017április14.11:07ÚjVálasz

  Hát én ennek örülök ha pénzügyileg tudjuk tartani a jelenlegi szintet!
  Az hogy Tóth Zoltán úr továbbra is vezetőségben található, annak nagyon nem örülök!
  Az egy nagyon rossz irány!
  Rengeteg rossz légiós választásért tartozik felelősséggel!
  Valószínűleg a barátságuk miatt Nyerges dr. sokat elnéz neki!
  Anno "Rambót", meg "Skyvoryt" is TZ miatt küldték el csapattól!
  Az a csoda hogy "Obiba" nem kötött bele!

  Egy biztos, kell egy ember, aki a légiós kiválasztásba sokkal eredményesebb lesz, mint az eddigi "szakik"!
  Ha ez Báder Marci lesz, akkor legyen a Báder Marci!

  Személy szerint én annyit kérek, hogy 5 légiósból 3 legyen telitalálat!
  CSAK ENNYIT KÉREK!!!!!

  Csak az Olajka!

   
 • 74legyezo2017április12.13:38ÚjVálasz
  Idézet: reggiemiller
  És mi van, ha fordítva történt? Ekkora hibát nem követnének el... Az nem baj, hogy ott csak délben jelent meg az, ami itt már 10:37-kor megvolt?
  ...

  Maximum az internetes oldalukon jelent meg délben, a nyomtatottban már kora reggel.

   
 • 73reggiemiller2017április12.06:08ÚjVálasz
  Idézet: bilbao
  bb1 forrást meg jelölhetnéd, mert így úgy tűnik mintha ti írtátok volna a cikket.
  Forrás: Új Néplap - Varga Csaba
  ...

  És mi van, ha fordítva történt? Ekkora hibát nem követnének el... Az nem baj, hogy ott csak délben jelent meg az, ami itt már 10:37-kor megvolt?

   
 • 72bilbao2017április11.23:24ÚjVálasz

  bb1 forrást meg jelölhetnéd, mert így úgy tűnik mintha ti írtátok volna a cikket.
  Forrás: Új Néplap - Varga Csaba

   
 • 71bilbao2017április11.23:18ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Tényleg most már csak az idiótàktól kèrdezem: vajon Keller több vagy kevesebb pènzért igazolt vissza az albàba?

  Nincs több kérdés.
  ...

  Kellert nem kínálta meg az Olaj szerződéssel. Legalábbis időben nem.

   
 • 70into@2017április11.22:37ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Írtam egy szóval is, hogy bármelyik montenegrói mostanában észbontó? Attól még, hogy gyengébb szezont futnak idén nem lesznek év közben olcsóbbak. Maximum jövőre nem fognak értük verekedni.
  ...

  De az látszik a fórumozásodon, hogy túl sok mindent csak papírból "ismersz". Tényleg nem sértegetni akarlak , és személyeskedni sem. Nem tudom, hogy Popovics volt-e valaha válogatott, de az Adria Ligában nem egyszer láttam élőben is játszani. Semmi nem maradt meg bennem róla. Egy teljesen szürke kisegér. A fogalom minden tartalmával. Máig nem értem, hogy miért hozták ide. :( Boriszov sem volt meghatározó a válogatottjukban, de ezt majd a jól értesültek megerősítik vagy megcáfolják. Tóth Ádám is válogatott, de mindenki ismeri, hogy fejben nem erős. Mondjuk Keller sem volt az, amikor az Olajhoz megérkezett. Somogyi is válogatott, de senki sem gondolja komolyan őt.
  Ha pedig kosaraztál, akkor tudod, hogy a kosárlabdában hatalmas szerepe van az edzőnek is a csapat teljesítményében. Nemcsak a felkészítésben, hanem hogyan meccsel, taktikázik, mikor kér időt. Nagyot dobhat, ill. húzhatja le a csapat teljesítményét. Lásd mit művel(t) Csizmics Pakson! Vajon mit csinálna Szolnokon?

  Ennyi volt mára! Köszönöm a figyelmet. :)

   
 • 69heraklith19902017április11.21:54ÚjVálasz
  Idézet: into@
  "3 montenegrói, 1 horvát és 4 magyar válogatott, köztük egyértelműen a legjobb magyar játékos és a legjobb...
  ...

  Írtam egy szóval is, hogy bármelyik montenegrói mostanában észbontó? Attól még, hogy gyengébb szezont futnak idén nem lesznek év közben olcsóbbak. Maximum jövőre nem fognak értük verekedni.
  Az edzők minősége sem kapcsolódik ahhoz, amit én írtam.
  Azt sem írtam egy szóval sem, hogy jó ez a Szolnok, de ebből nem következik az is, hogy a játékosok olcsók lennének.

  15 éves koromig játszottam utánpótlásban utána már csak a középiskolában és 6 éves korom óta járok - kisebb nagyobb megszakításokkal- meccsre. Persze ez nem jelenti azt, hogy igazán képben is vagyok a játékkal kapcsolatban, de láttam azért "néhány" meccset.

  Bádert egyébként én csípem, vele biztos jól jártok, ha egyáltalán tényleg lesz effektív szerep a csapatban.
  További jó szórakozást!

   
 • 68into@2017április11.21:26ÚjVálasz

  A cikkről is legyen szó.

  Érdekes az időzítés. Annak örülök, hogy végre kezdenek a közönséggel is foglalkozni. Bár talán jobb lenne, ha néha meghallgatásra találnának is. Lásd Ivko ügyét. Mennyi keserűséget megspórolhatott volna mindenki Szolnokon, ha oda sem engedik vagy csak amíg az Adria Ligában játszottunk. Talán mindenki levonja a következtetéseket...

  Marcinak nagyon örülök. Talán vele mélyebb szakmai döntések fognak születni..a nemzetközi cégre pedig nagyon kíváncsi vagyok.

  Báder Marciii! Láláláláláláláláááá!!!! Báder Marci!!!

   
 • 67into@2017április11.21:20ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Tényleg most már csak az idiótàktól kèrdezem: vajon Keller több vagy kevesebb pènzért igazolt vissza az albàba?

  Nincs több kérdés.
  ...

  Tudod jól, hogy mindenki tudja a választ. Természetesen több pénzért, és nem 1000 forinttal és meccsenként 1 csomag gumicukorral. ;)

   
 • 66into@2017április11.21:17ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  3 montenegrói, 1 horvát és 4 magyar válogatott, köztük egyértelműen a legjobb magyar játékos és a legjobb, legmagasasabban jegyzett légiós. Nincs itt miről beszélni, ne vicceljünk.
  ...

  "3 montenegrói, 1 horvát és 4 magyar válogatott, köztük egyértelműen a legjobb magyar játékos és a legjobb, legmagasasabban jegyzett légiós."

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!!! Ezen jót röhögtem. Bocs. A Zete szerencséje, hogy csak itt adod a hülyeségedet és nem a csapatnál! :DDD Már megbocsáss! Hol van az a három észbontó montenegrói válogatott??? Ja a nyugdíjas Boriszovra, vagy a pár hónapja már elküldött f@s Popovicsra gondolsz???? Ezen az alapon Greg Somogyi is egy észbontó válogatott játékos!!! Waze!!! Gondolkodj már! Vagy néha nézz már meg egy kosármeccset is két pattanás kinyomása között. Popovicsnál bármelyik fiatalunk jobb lenne!!! És rohadtul nem túlzok, hanem tényleg így gondolom! Személy szerint már ha feláll melegíteni rosszul vagyok, hogy minél később jöjjön be a pályára!
  És el sem kezdtük boncolgatni az edzők minőségét. Minden tiszteletem Zorán iránt, de például messze jobb edző nála Potocnik. De nálatok Bence is nagyon feltudja tüzelni az egységes csapatát.

  Ezek nem sírás-rívás, hanem tények! Ilyen a világon nincs, hogy egy elküldött játékost visszavegyenek! Inkább no comment...

  CSAK AZ OLAJ!!!

   
 • 65rougenoir0012017április11.20:51ÚjVálasz

  Tényleg most már csak az idiótàktól kèrdezem: vajon Keller több vagy kevesebb pènzért igazolt vissza az albàba?

  Nincs több kérdés.

   
 • 64heraklith19902017április11.20:41ÚjVálasz

  3 montenegrói, 1 horvát és 4 magyar válogatott, köztük egyértelműen a legjobb magyar játékos és a legjobb, legmagasasabban jegyzett légiós. Nincs itt miről beszélni, ne vicceljünk. Csak azt nem értem, hogy ezt miért szégyellik itt néhányan.

   
 • 63rougenoir0012017április11.19:00ÚjVálasz

  Azt mindenki tudta, hogy amikor Keller átjött az albàból az Olajba, azt a nagyobb lóvéèrt tette.

  Most amikor visszament az albàba, akkor pedig nyilván a kevesebbet választotta....persze, mondhatjátok azt, hogy hiányzott neki a mamája...

  Lórànt szintúgy a nagy pénzért igazolt az albàba.
  Vagy neki is a Keller mamàja hiányzott? :):):)

  Hogy mennyi idióta írogat ide....az èsz megàll....:)

   
 • 62lalyoska2017április11.18:58ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Messze az olajé a legnagyobb büdzsé, ez már lerágott csont. Feleslegesen erölködsz!
  ...

  +1
  én is ezt gondolom. Gondoljunk csak bele: nem hinném azt, hogy pl. az ALBA légiósai kerülnek annyiba, mint a Szolnok esetében a Mo.-ról (vagy külföldről neves klubból) igazolt korábbi klubjaikban parádésan teljesítő légiósok, akiknek egy részét ráadásul idény közben még le is kellett cserélni. vagy még: nem ismerem a szerződéseket, de nem hinném azt, hogy úgy el lehet küldözgetni játékosokat, hogy az nem kerül semmibe az egyesületnek.
  Ezek a játékosok feltehetően igen sokba kerülnek (kerültek), hiszen az klubcsere időpontjában (általában) igen magasan volt az értékük. Természetesen ez nem bizonyítható, de azért sejthető.

   
 • 61rasid2017április11.18:52ÚjVálasz

  Ha tényleg mienk a legnagyobb büdzsé, annak én csak örülök. Ti pedig icsak rígykedjetek. Pavlicsevicset és Andricsot megtartanám a légiósok közül. Örülök, hogy Zsolti marad. Nagyon sokat köszönhetünk neki. Egy normális milliárdos, soha nem szállt el az agya. Végtelenül korrekt és barátságos ember. Báder Marcival is sokat nyerünk. Egy igazi hozzáértő. Remélem a légiósok leigazolását rá fogják bízni. Hajrá Olaj!

   
 • 60heraklith19902017április11.17:56ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Amíg a fôszponzorotok el nem rabolja....:)

  Sólyom urat fegyveres rablásèrt ítéltèk el, hozzà képest ML első áldozó....:)

  Az Olaj költségvetése a Körmenddel együtt a második legnagyobb...
  ...

  Messze az olajé a legnagyobb büdzsé, ez már lerágott csont. Feleslegesen erölködsz!

   
 • 59magyarbasket2017április11.17:23ÚjVálasz

  Az év vicce gyuriba

   
 • 58magyarbasket2017április11.17:21ÚjVálasz

  Gyuri bá a korrekt ember és meghatározó alak

   
 • 57purple2017április11.17:05ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  T.Z.reméljük nemsokàra nyugdîjba vonul!Kellene egy fiatalosabb menedzsment,Marcival az élen!
  ...

  És május elsején ő is osztogatja a fideszes szórólapokat Rezákkal együtt.

   
 • 56purple2017április11.17:04ÚjVálasz
  Idézet: lufi
  Érdekesek itt az Olaj szurkerek. Maga a cikk a fehérváriakat szerintem nem érdekli. Báder Marcival nem jártak rosszul,érti a játékot. Eddig is jól ment az Olajnak,ezután is jól megy.
  ...

  Ha nem érdekel, miért csacsogsz bele?

   
 • 55lufi2017április11.16:53ÚjVálasz

  Érdekesek itt az Olaj szurkerek. Maga a cikk a fehérváriakat szerintem nem érdekli. Báder Marcival nem jártak rosszul,érti a játékot. Eddig is jól ment az Olajnak,ezután is jól megy. Nekünk szerintem ennyi,és nem több.

   
 • 54purple2017április11.16:37ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Aha,lehet hogy M.L.-nek (kínai)hitelközvetítő cége is van?Csak összeàll a kép....Még a végén igaza lesz napszemcsis fórumozó tàrsunknak.:-)
  ...

  Ne emlékeztesd, ő sem tudja mi van neki. Ha ránézek, mindig Robespiere egyik mondása jut eszembe:

  "A sötétség fénykora. A hatalom édesebb a b.......snál"

   
 • 53ferrro2017április11.16:34ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Kedvenc polgármesterünk 2014-ben már a citrommal kampányolt. Igaz, eddig még csak lócitrom lett belőle, de oda se neki, 2006-ban a második közúti Tisza-híd volt a fő opciója a kampányban.
  ...

  T.Z.reméljük nemsokàra nyugdîjba vonul!Kellene egy fiatalosabb menedzsment,Marcival az élen!

   
 • 52purple2017április11.16:30ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Csak azt bátorkodtam a magam módján kifejezni, hogy nem szeretem tényként kezelni a halottam valamit valakitől, akinek a valakijének a valakije köthető valakihez típusú félinformációkat.
  ...

  Kedvenc polgármesterünk 2014-ben már a citrommal kampányolt. Igaz, eddig még csak lócitrom lett belőle, de oda se neki, 2006-ban a második közúti Tisza-híd volt a fő opciója a kampányban. Vissza lehet keresni! Merjünk nagyot álmodni!

  A komment másik részében igazad van, nyugtával dicsérjük a napot. Nagyon örülök Marcinak, remélem jövőre igazi szakmai munka folyik minden téren a csapatnál! Valahogy most olyan érzése van az embernek, ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit, összeáll valami massza, amint nevezzünk Szolnoki Olajbányásznak, és majd kisül belőle valami. Sajna nálunk még nincs meg az az üzleti szemlélet, mint nyugaton. Előbb kellenek az eredmények, befektetések, aztán majd profitálunk belőle. Itt sokan a sportból akarnak meggazdagodni, anélkül, hogy valamit letettek volna. Na mindegy, hagyjuk.
  Hajrá Olaj!

   
 • 51ferrro2017április11.16:29ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Zokiékkal szemben.

  Most a Körmend ellen sárga karszalag volt, vagy te ezt nem tudod, nem jársz Olaj meccsre? Albàs vagy?...:)
  ...

  Nekem nem kell karszalag....:-)

   
 • 50rougenoir0012017április11.16:23ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Meglàtjuk, a vak is azt mondta...Hol ülsz egyébként ?
  ...

  Zokiékkal szemben.

  Most a Körmend ellen sárga karszalag volt, vagy te ezt nem tudod, nem jársz Olaj meccsre? Albàs vagy?...:)

   
 • 49rougenoir0012017április11.16:17ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Hehe, ha tényleg a felcsúti szerelő lesz a főtámogató, majd nyilván teljes erkölcsi alappal oszthatod a fehérvári szponzormaffiát.
  ...

  Amíg a fôszponzorotok el nem rabolja....:)

  Sólyom urat fegyveres rablásèrt ítéltèk el, hozzà képest ML első áldozó....:)

  Az Olaj költségvetése a Körmenddel együtt a második legnagyobb...az első az alba, ezért lenne kib@szott nagy égés, ha mégse húznátok be ezt a bajnoksàgot...:)

  Hajrà Olaj!!!

   
 • 48purple2017április11.16:11ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Az sem kizárt, svájci motorvonat húzza majd a pénzes vagont. /Zuhany Híradó/
  ...

  Emeletes!

   
 • 47bilbao2017április11.16:11ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Az sem kizárt, svájci motorvonat húzza majd a pénzes vagont. /Zuhany Híradó/
  ...

  Húzta már vagy fél évig

   
 • 46purple2017április11.16:11ÚjVálasz
  Idézet: rostas70
  Hehe, ha tényleg a felcsúti szerelő lesz a főtámogató, majd nyilván teljes erkölcsi alappal oszthatod a fehérvári szponzormaffiát.
  ...

  Somos megszólalt!
  Mi még azt sem tudjuk, megnyílik -e egy bőségszaru, de az már képben van, ki az új névadó szponzorotok. Mondjuk a tendenciát folytatjátok, méltó utódja Minárovicsnak. Aztán majd ez is a ködbe vész, mint az Albacomp. Nem baj, van ott a környéken elég zavarosban halászó csókos!

   
 • 45ferrro2017április11.16:06ÚjVálasz
  Idézet: atibacsi
  Az sem kizárt, svájci motorvonat húzza majd a pénzes vagont. /Zuhany Híradó/
  ...

  :-)

   
 • 44rostas702017április11.16:00ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Mikor OV itt volt, Zsolttal megegyeztek, hogy tovàbbra is szükség van Szolnokon bajnok esélyes kosárcsapatra.
  ...

  Hehe, ha tényleg a felcsúti szerelő lesz a főtámogató, majd nyilván teljes erkölcsi alappal oszthatod a fehérvári szponzormaffiát. Micsoda minőségi különbség, elvégre itt mégiscsak adófizetői pénzt fognak a kosárba dobni. ))))

  (Ja, amúgy az Alba költségvetése most se nagyobb a Szolnokénál, legközelebb tájékozódj a butaságaid előtt.)

   
 • 43atibacsi2017április11.15:54ÚjVálasz

  Az sem kizárt, svájci motorvonat húzza majd a pénzes vagont. /Zuhany Híradó/

   
 • 42ferrro2017április11.15:51ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Oké.

  Mészáros Lőrinczet, illetve az ő érdekeltségèt mondom már régóta, ez úgyis hamarosan kiderül.
  ...

  Meglàtjuk, a vak is azt mondta...Hol ülsz egyébként ?

   
 • 41rougenoir0012017április11.15:48ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Te àllîtod be magad,jól értesült Olajszurkolónak,de a tények nem azt mutatjàk.Internethuszàr vagy,semmi màs, az Olajhoz semmi közöd,akkor sem volt, amikor loto vagy valami hasonló néven írogattàl.
  ...

  Az Olajról pedig mindent tudok, bérletem van, bármit kérdezhetsz.

  De szerintem te meg albàs vagy..

   
 • 40rougenoir0012017április11.15:46ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Te àllîtod be magad,jól értesült Olajszurkolónak,de a tények nem azt mutatjàk.Internethuszàr vagy,semmi màs, az Olajhoz semmi közöd,akkor sem volt, amikor loto vagy valami hasonló néven írogattàl.
  ...

  Oké.

  Mészáros Lőrinczet, illetve az ő érdekeltségèt mondom már régóta, ez úgyis hamarosan kiderül.

   
 • 39ferrro2017április11.15:37ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Neked komoly èrtelmezèsi gondjaid vannak, a kognitív kèpessègeidről nem beszélve...

  De mit várjunk egy albàstól....
  ...

  Te àllîtod be magad,jól értesült Olajszurkolónak,de a tények nem azt mutatjàk.Internethuszàr vagy,semmi màs, az Olajhoz semmi közöd,akkor sem volt, amikor loto vagy valami hasonló néven írogattàl.

   
 • 3872huk2017április11.15:35ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Ha megszólítottál, válaszolok, bár nem tartom magam "nagyokosnak". Az, hogy a Doki lelép, hogy Ökrös lép a helyébe, egy olyan infó volt, ami hidd el, belső körökből jött.
  ...

  Csak azt bátorkodtam a magam módján kifejezni, hogy nem szeretem tényként kezelni a halottam valamit valakitől, akinek a valakijének a valakije köthető valakihez típusú félinformációkat. Valszeg ez(eket) az oldal(aka)t olvassák a játékosok is, nem tartom szerencsésnek a zavarkeltést a fejekben sem nálunk, sem máshol nem örülnek szerintem az ilyesmiknek. Mindegy is, aki érti érti, aki nem, nem, nekem erről az a véleményem, hogy kár találgatni, hírmorzsákat elszórni, amikor kell, úgyis megtudjuk mi lesz és mi nem. Persze ettől még én is ugyanúgy kíváncsi vagyok, hogy ki is lesz az a titokzatos szponzor.
  Egyébként hány éve is tervezik már a citromsav gyárat? Ha olyan sokáig fog épülni, mint amióta tervezik, még nagyon soká lesz belőle pénz. Ahogy olvasom, érdekes felállás, hogy kínai a befektető, de magyar bankok dobják össze a beruházási ktg nagy részét. Ez azért egy kérdőjel minimum számomra. A szomszédban is zajlik egy nagy kiemelt projekt, igaz az teljes egészében magyar, kíváncsi lennék, ott gondolkodnak-e sporttámogatáson, és ha igen, ki vagy melyik egyesület lesz a kedvezményezettje.

   
 • 37rougenoir0012017április11.15:23ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Sajnos magyar pénzből tàmogatja a horvàt futballt,nem pedig horvàt pénzből a magyar kosàrlabdàt.Megint mellé lőttél...
  ...

  Neked komoly èrtelmezèsi gondjaid vannak, a kognitív kèpessègeidről nem beszélve...

  De mit várjunk egy albàstól....

   
 • 36ferrro2017április11.15:21ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Ja. Sőt, külföldi sport vállalkozása is van.
  Nemrég vette meg az eszèki futball klubot.

  De mi a f@szt beszèlgetek egy alba szurkolóval?...

  Hajrà Olaj!!! Vesszen az alba!
  ...

  Sajnos magyar pénzből tàmogatja a horvàt futballt,nem pedig horvàt pénzből a magyar kosàrlabdàt.Megint mellé lőttél...

   
 • 35rougenoir0012017április11.15:09ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  M.L.- nek külföldi cége is van? Nocsak....Ebből màr nem jössz ki jól.A véleményem még mindig az ,hogy úgy vagy te Olaj szurkoló ,mint én alba.
  ...

  Ja. Sőt, külföldi sport vállalkozása is van.
  Nemrég vette meg az eszèki futball klubot.

  De mi a f@szt beszèlgetek egy alba szurkolóval?...

  Hajrà Olaj!!! Vesszen az alba!

   
 • 34ferrro2017április11.14:58ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Az nem az idén lesz! A 62 milliárdból a kínai csak ),4-et dob be, az állam 4,2-őt, a többi kínai hitel. Igaz, három éve még csak 24 milliárd volt a költségvetés. Magyarország! Én így utállak!
  ...

  Aha,lehet hogy M.L.-nek (kínai)hitelközvetítő cége is van?Csak összeàll a kép....Még a végén igaza lesz napszemcsis fórumozó tàrsunknak.:-)

   
 • 33purple2017április11.14:46ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Az nem az idén lesz! A 62 milliárdból a kínai csak ),4-et dob be, az állam 4,2-őt, a többi kínai hitel. Igaz, három éve még csak 24 milliárd volt a költségvetés. Magyarország! Én így utállak!
  ...

  Bocsi, a kínai 9,4-et.

   
 • 32purple2017április11.14:45ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Ha egyszer felépül,ott lesz pénz dögivel.:-)
  ...

  Az nem az idén lesz! A 62 milliárdból a kínai csak ),4-et dob be, az állam 4,2-őt, a többi kínai hitel. Igaz, három éve még csak 24 milliárd volt a költségvetés. Magyarország! Én így utállak!

   
 • 31ferrro2017április11.14:41ÚjVálasz
  Idézet: purple
  Ha megszólítottál, válaszolok, bár nem tartom magam "nagyokosnak". Az, hogy a Doki lelép, hogy Ökrös lép a helyébe, egy olyan infó volt, ami hidd el, belső körökből jött.
  ...

  Ha egyszer felépül,ott lesz pénz dögivel.:-)

   
 • 30ferrro2017április11.14:37ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Új főszponzor lesz.

  Ökrös Imi pedig már most is benne van a vezetőségben.

  ...

  M.L.- nek külföldi cége is van? Nocsak....Ebből màr nem jössz ki jól.A véleményem még mindig az ,hogy úgy vagy te Olaj szurkoló ,mint én alba.

   
 • 29purple2017április11.14:32ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Azért szeretnék gratulálni annak a néhány, magát szolnoki szurkolónak tartó nagyokosnak, aki az elmúlt hetekben már a kosárlabda végét vizionálták itt Szolnokon.
  ...

  Ha megszólítottál, válaszolok, bár nem tartom magam "nagyokosnak". Az, hogy a Doki lelép, hogy Ökrös lép a helyébe, egy olyan infó volt, ami hidd el, belső körökből jött. Most sem derült ki száz százalékig, ki áll majd a zenekar elé, kinél lesz a karmesteri pálca, csak annyi, minden marad a régiben. Olvasatomban, a személyek nem változnak. A szerepekre nem tért ki, nyilván, a KÖZGÉP kifarolt a csapat mögül, mint főszponzor, innentől lehet ragozni. Dörzsölt róka, jogász, nyilván úgy mond tutit, hogy a kiskapu észrevétlenül nyitva marad. Semmi gond ezzel, mindenki így csinálja.
  Annak örülnék, ha Marcinak nem csak beosztása, hanem joga is lenne, és beleszólhatna a csapat összeállításába. Végre egy ember, aki konyít is valamit a játékhoz.
  Abban pedig csak reménykedem, hogy nem a kínai citromsav gyár lesz a főszponzor!:-))))))))))))))

   
 • 28shag2017április11.14:10ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Ki mondta hogy nem lesz lovetta, shagfej?
  ...

  Te sírsz emiatt hetek óta, te udvari bohóc :) Hogy mennyire ki fog emelkedni az Alba a mezőnyből jövőre pénzügyi szempontból, most már rögtön próbálod finomítani az elmúlt hetek sületlenségeit. :) Nagyon szépen árnyalsz, hogy most már csak azonos szinten lesztek az Albával. Ebből látszik, hogy eddig több pénzből gazdálkodtatok... Na mindegy Tudor :)

   
 • 27heindrich2017április11.14:09ÚjVálasz

  Kár volt az ivkós időszakért. Ez viszont jó döntés. Előre .... CSAK AZ OLAJ! Csütörtökön irány fehérvár.

   
 • 26rougenoir0012017április11.13:59ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  "Sem a tulajdonosi körben, sem a klub élén nem lesz változás."

  Ha elkerülte volna a figyelmed...
  ...

  Új főszponzor lesz.

  Ökrös Imi pedig már most is benne van a vezetőségben.

   
 • 2572huk2017április11.13:54ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir001
  Mikor OV itt volt, Zsolttal megegyeztek, hogy tovàbbra is szükség van Szolnokon bajnok esélyes kosárcsapatra.
  ...

  "Sem a tulajdonosi körben, sem a klub élén nem lesz változás."

  Ha elkerülte volna a figyelmed...

   
 • 24rougenoir0012017április11.13:53ÚjVálasz
  Idézet: shag
  jajj szegény rougenoir most mi lesz a kifogás, meg a mese, hogy jövőre már nem lesz lovetta Szolnokon? :((( valami új mesét kell kitalálni
  ...

  Ki mondta hogy nem lesz lovetta, shagfej?

   
 • 2372huk2017április11.13:50ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Halkan mondom ,tudom...

  ...

  Hallom.:)

   
 • 22rougenoir0012017április11.13:50ÚjVálasz

  Mikor OV itt volt, Zsolttal megegyeztek, hogy tovàbbra is szükség van Szolnokon bajnok esélyes kosárcsapatra.

  Mivel Zsolt a vizilabdára koncentrál, ezért az első variáció az volt, hogy amennyi pènzt ad az önkormányzat, Zsolt is annyi pénzt tesz mellé.
  Ismerve a szolnoki önkormányzat pénzügyi lehetőségeit (tehetetlensègét......:(:(......), ez egy hamvàba holt variáció volt.

  A màsik, a vègleges variáció pedig az, hogy Zsolt, mint tulajdonos (főszponzor) eggyel hátrébb lèp, ès a helyét, mint főtámogató, Ökrös Imi és köre veszi át.
  Ez a gyakorlatban ML.-t jelenti.

  És hogy mennyi pènz lesz?
  Annyi nem lesz, mint az aranyèvekben, de egy bajnok esélyes, az albàval azonos költségvetésű csapatunk lesz.

  Ennyi a sztori.

  Hajrà Olaj!!! Vesszen az alba!

   
 • 2172huk2017április11.13:50ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Olaj Priluki KK!
  ...

  Csodálatos lenne.

   
 • 2072huk2017április11.13:48ÚjVálasz
  Idézet: szkosz
  strabag?
  ...

  Eddig is a támogatók között volt.

   
 • 19szkosz2017április11.13:40ÚjVálasz

  strabag?

   
 • 18ferrro2017április11.13:31ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Mivel az magyar, és nem nemzetközi, nem valószínű.
  ...

  Halkan mondom ,tudom...

   
 • 17rimo2017április11.13:05ÚjVálasz
  Idézet: 72huk
  Mivel az magyar, és nem nemzetközi, nem valószínű.
  ...

  Olaj Priluki KK!

   
 • 1672huk2017április11.12:44ÚjVálasz
  Idézet: moldovan465326
  Hát a helyzet az,hogy volt egy szurkolói ankét,nyíltan feltették Tóth Zoinak a kérdést a jövőz illetően.
  ...

  Voja tett annyit ezért a csapatért, hogy nem kell mindenáron idekötni. Ha menni akar külföldre, vagy máshová, el kell engedni, neki is kellenek az új impulzusok. Bárhogy is dönt, soha nem fogom bántani érte, inkább szurkolok neki, mikor nem ellenünk játszik.

   
 • 1572huk2017április11.12:41ÚjVálasz
  Idézet: ferrro
  Remélem,nem Szolnoki Olaj Erzsébetutalvàny KK leszünk!
  ...

  Mivel az magyar, és nem nemzetközi, nem valószínű.

   
 • 1472huk2017április11.12:38ÚjVálasz

  Azért szeretnék gratulálni annak a néhány, magát szolnoki szurkolónak tartó nagyokosnak, aki az elmúlt hetekben már a kosárlabda végét vizionálták itt Szolnokon. Kíváncsian várom, hogy most is olyan vehemenciával állnak-e ki, és legalább annyit mondanak, bocs, hülyeségeket beszéltem/írtam. Korábban is nyilatkozta Nyerges, ha jól rémlik akkor, mikor bejelentette kivonulását a Közgépből, hogy kedvenc sportjaira fókuszál innentől. A klub és a szurkolótábor közti kapcsolat szempontjából Báder Marci kiváló választás. És igen, így kell ezt csinálni, kihasználni a kapcsolati tőkét, új szponzorokat szerezni, nem a sültgalamb becsapódását várni. Biztatónak látszik a jövő.
  Hajrá Olaj!!!

   
 • 13moldovan4653262017április11.12:35ÚjVálasz
  Idézet: Mark
  Tehát akkor további örömhír a kosár rajongóknak...
  ...

  Volt idő,amikor anno a ZTE is kilóra vett mindenkit,akkor amikor a Goldsun volt a főszponzor,volt amikor a Kaposvár,a taszári NATO bázis kegyeit élvezte (Klíma-Vill),korábban a fehérvári holdudvar,hát most ez van.Azért várjunk még a jövőt illetően!

   
 • 12ferrro2017április11.12:32ÚjVálasz

  Remélem,nem Szolnoki Olaj Erzsébetutalvàny KK leszünk!

   
 • 11moldovan4653262017április11.12:31ÚjVálasz

  Ami Dokit illeti: mindenki tudja mennyire szoros volt a kapcsolata Simicskával.Simicska kiesett a pixiskosárból (sajnos ezt leginkább az M4-es félbehagyott állapota bánja leginkább) és hát ilyenkor mire is gondol az ember? A fő támogató a KÖZGÉP volt,onnan Nyerges távozott,ráadásul itt van a vízilabda csapat is,akik szintén nem fillérekért játszanak,ha én lennlk a helyében nekem ez sok lenne.Azért örülök,ha marad és nagyon örülök Báder Marcinak is,gondolom ő is tud annyit tenni a csapatért,mint Halm Fehérváron.

   
 • 10Mark2017április11.12:30ÚjVálasz

  Tehát akkor további örömhír a kosár rajongóknak:Az Alba és a Szolnok kilóra vesz mindenkit(még a bajnoki döntőt is)Mögöttük a Körmend és egy láthatatlan szakadék után a többi csapat tét nélküli verseny futása!

   
 • 9moldovan4653262017április11.12:26ÚjVálasz
  Idézet: raptor
  Először is gratulálok, ez biztosan nagyon jó hír a számotokra, de ne haragudj már meg ha megemlítem, hogy az elmúlt időszakban sok szolnoki szurker írta itt le a távozását...
  ...

  Hát a helyzet az,hogy volt egy szurkolói ankét,nyíltan feltették Tóth Zoinak a kérdést a jövőz illetően.Ő nem mondott olyat,hogy nem lesz pénz,vagy valami hasonlót,annyit mondott,majd eldől hogy milyen szintű kosárlabda lesz Szolnokon és még nem kerestek meg játékosokat aki az Olajhoz jönne,ill.aki maradna.Egyedül Tóth Ádámnak van szerződése jövőre is.Nagyon jó hogy Nyerges doki megnyugtatta a kedélyeket,remélhetőleg jó csapatunk lesz jövőre is.Ha esetleg Voja nem tudna külföldre szerződni (bár miért ne tudna?)talán még ő is maradna,de ez csak az én véleményem.Jól látszott az elmúlt meccseken,hogy nélküle nem mennénk semmire.Nagyon nehéz őt pótolni,bár az az igazság voltunk bajnokok akkor is amikor ő még Pakson játszott,de ehhez más csapat kell.Úgyhogy: HAJRÁ OLAJ!

   
 • 8ferrro2017április11.12:26ÚjVálasz

  Marci és Luksa régi ismerősök,remélem ràbeszéli a maradàsra!Hajrà Olaj!Jeeee!

   
 • 7sanyitata2017április11.12:11ÚjVálasz

  Végigolvasva a cikket, az ötlött fel bennem, hogy Maci, vagy Zoli lesz-e meghatározóbb a játékosok kiválasztásában (természetesen az edző mellett, illetve vele egyetértésben)?
  Úgy tűnik nem lesz gond az elkövetkező szezonban a feltételeket illetően.
  Hajrá Olajka!

   
 • 6raptor2017április11.11:53ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Továbbra is lehet irigykedni!
  ...

  Először is gratulálok, ez biztosan nagyon jó hír a számotokra, de ne haragudj már meg ha megemlítem, hogy az elmúlt időszakban sok szolnoki szurker írta itt le a távozását, kezelte "köztudott tényként a nagyságrendekkel szerényebb anyagi lehetőségeket" a következő szezonra.
  Ezzel még semmi gond, a szurkoló már csak ilyen.

  Azzal viszont már igen, hogy ezt követően (szintén tőletek) nagyon sokan fejezték ki, hogy most már az "Alba a szövetség csapata" rájuk kell haragudni.
  Most akkor, hogy is van ez az irigykedős dolog? :)

  Meg nagy örömödben, hogy lehet, hogy ez jut először eszedbe?
  Úgy tűnik, ez a sokat emlegetett "Szolnok" fóbia, nemcsak bizonyos idegen szurkolóknál, hanem hazai vizeken is képes zavart okozni!

   
 • 5shag2017április11.11:52ÚjVálasz

  jajj szegény rougenoir most mi lesz a kifogás, meg a mese, hogy jövőre már nem lesz lovetta Szolnokon? :((( valami új mesét kell kitalálni

   
 • 4egyszolnoki2017április11.11:19ÚjVálasz
  Idézet: pilvaker
  Made my day!
  ...

  Továbbra is lehet irigykedni!

   
 • 3pilvaker2017április11.11:09ÚjVálasz

  Made my day!

   
 • 2egyszolnoki2017április11.11:05ÚjVálasz
  Idézet: barro
  Hosszú évek után, végre egy jó döntés! Báder Marciiiiiii!
  ...

  Végre akkor rendeződik a helyzet és innentől Marcival nincs más mint előre.Azt már hallottam,hogy új főtámogató érkezik .

   
 • 1barro2017április11.10:51ÚjVálasz

  Hosszú évek után, végre egy jó döntés! Báder Marciiiiiii!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!