Egy kivételével mindenhol hazai győzelem a B-csoportban

B-csoport – Megkezdődött a rájátszás a másodosztályban.
 
 
 
 
 

Egy kivételével mindenhol hazai győzelem a B-csoportban

B-csoport – Megkezdődött a rájátszás a másodosztályban.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Mind a felső-, mind a közép-, mind az alsó-házban kezdetét vette a rájátszás a B-csoportban.

A legjobb nyolc a negyeddöntő első fordulójában feszült egymásnak. A Veszprém kiütéssel kezdett a Vásárhely ellen, és a DEAC is tízen felüli különbséggel tudta le az MTK elleni párharc felvonását, csak úgy, mint az OSE a Nyíregyháza ellen. A legszorosabb meccset a Győr miskolci találkozója hozta, de a házigazda MEAFC sem adta a pályaelőnyt.

A középmezőny is hazai dominanciát hozott, egy kivétellel: a Pécs tartalékcsapata Tiszaújvárosban került előnybe. A TF a Nagykőrös, a Bonyhád a Békés, a Honvéd pedig a Pápa ellen tett komoly lépést a biztos bennmaradás felé.

Az alsóház vendég csapatait is megviselte – az adott esetben – szokottnál hosszabb utazás, csak hazai sikerek születtek. Az idegenbeli bravúrhoz a Budafok volt a legközelebb, de a MAFC fiataljai egyetlen ponttal végül jobbnak bizonyultak. Az Óbuda a Baja ellen jutott száz fölé, az Eger csak majdnem érte el a százas határt, de így is simán verte az Alba II.-t, a Salgótarján pedig a SMAFC-ot győzte le.

NB I/B, rájátszás

Az 1–8. helyért

Magabiztosan kezdett az abszolút első

Noha a keleti negyedik aktívái a találkozó előtt azt nyilatkozták, hogy Veszprémben nem feltartott kézzel lépnek pályára, a hazaiak a védekezés mondhatni magasiskolájával és látványos támadásokkal adták tudtukra, miszerint a Vetési Gimnázium termében nem osztanának nekik lapot (6-0). A pompás felütés eredményeként a – hosszú utazástól talán elfáradt – vásárhelyiek helyzetbe is alig kerültek, ráadásul kapkodásaik közepette ziccereket hagytak ki, amit könyörtelenül kihasználtak a távolról is pontosan célzott és ragyogó megoldásokkal szolgált Körtélyesi Gergelyék (13-0). Az eltérés láttán nem volt csoda, hogy Utasi-edző időt kért, majd a háromperces gólcsendjüket lezárt tanítványai feljebb tolták a védelmüket, ami nem ízlett úgy az addig más dimenzióban pattogtatott hazaiaknak (13-5). Kálló Nándorék a faulthatáron, vagy időnként azon túl védekeztek, mégis mind feljebb jöttek a felbátorodott, meglepetést szimatoló Csongrád-megyeiek (19-11). Mikor már csak négy pont volt a felek közötti differencia (19-15), a bakonyiak észbe kaptak – újra élvezték a játékot –, mondván, nem óhajtanak abba a folyóba lépni, mint amibe hétvégén, a győriek ellen (24-15) – számolt be a VeszprémKosár.hu.

A folytatásban is érződött, hogy az alapszakasz-első nagyobb potenciállal rendelkezik, jóllehet a második negyed első perceiben nem született kosár. A csapatok közelről és kintről is rontottak, majd Helmeczi András fújt riadót – nőtt is az előny, de ha szigorúak akarunk lenni, a hazaiak produkciójából abban a periódusban hiányzott a találékonyság (30-17). Miután nem volt meg a kellő lendület, elszántsággal próbálták meg leszakítani magukról a – labdát türelmesen járató – ellenfelet (32-23). Csakhogy fizikai és taktikai értelemben nem volt könnyű ellenállni a veszprémieknek, akiket Mérész-mester jó érzékkel forgatott: a kulcsemberek közül valaki mindig pihent a kispadon (36-25). A nagyszünet előtti időszakban volt legjobban kivehető, hogy az alapszakasz-diadal miatt nincs különösebb nyomás az egyetemistákon, akik inkább építkeznek az első kör sikeréből (44-30). Nagyot küzdve, szép lassan elhúztak – éltek a hazai környezet előnyével, s ha kedvük tartotta, extra dobásokkal szórakoztatták a nagyérdeműt (50-32).

Fordulást követően a végül negyvenkettes értékindexszel zárt – többek között tíz lepattanót gyűjtött és öt gólpasszt is kiosztott – Nebojsa Pavlovic kosarainak köszönhetően húsz pont fölé kúszott a különbség, az ellent mind több hiba akadályozta abban, hogy a királynék városában bravúrt érjenek el (55-32). Az egységes, illetve erőtől duzzadt HOYA-mezesek azt csináltak, amit elterveztek: a tíz–nullás rohamuk azt jelentette, hogy az összecsapás legfontosabb kérdése hovatovább eldőlt (60-32). Megfelelő energiával dolgoztak, a mezőnyből kifejezetten jó hatásfokkal dobtak, a közönség is jól érezte magát a csarnokban (66-37). Ám a kombinatívabb hazaiaknak is tetszhetett a műsor, ugyanis az állva hagyott Vas Péterék csak néha tudták megnehezíteni a dolgukat (70-37). A derbit teljes kontroll alatt tartott Kámán Tamásék nem hagytak teret a másik műhelynek, így a lepattanó-csatában is osztálykülönbség mutatkozott a gárdák között (…a lefújásig: ötvenkilenc-huszonhét; a Pavlovic, Körtélyesi és Hegedűs Attila trió több lepattanót jegyzett, mint a Kosársuli SE). Az akadályok sikerrel vételében szerepet játszott, hogy a vendéglátók hátsó alakzata tökéletesen működött, a szétzilált ellenfélnek gyakran az átadásokkal is meggyűlt a baja – a mezőnybeli dobóformájuk pedig egyik negyedben sem érte el a negyven százalékot (77-43).

Eladott és abból adódóan szerzett labdákkal indult a záró felvonás, a figyelemhiány okán néhányszor vicces jelenetek játszódtak le a parketten, de ezen inkább mosolyogtak a nézők, akik a viszonylag nehezebb szituációkban is próbáltak – tapssal és biztatással – segíteni a helyi kedvenceknek (81-55). A tíz gólpasszig jutott Simon háromperces gólcsend után szerzett kosarat a tempóból visszavett veszprémieknek, majd kipontozódott, ám a társait ez nem zavarta meg abban, hogy a lassan csordogáló hajrában közelítsenek az áhított száz ponthoz (92-55). A végén Hegedűs is elkapta a fonalat, a kerek ponthatárt ugyanakkor Pavlovic törte át. Az egyetemisták egy lépéssel közelebb kerültek a másodosztály négy legjobb egyletéhez – miközben biztosak lehetünk abban, hogy az április tizenötödikén (szombat, 18 óra) tartandó második, idegenbeli fellépés szorosabb lesz.

Mérész Csaba, a Veszprém vezetőedzője: Kevés időnk volt kipihenni az alapszakasz fáradalmait, mégis szépen mutatkoztunk be a playoff nyitó körében. Jó ritmusban és kellő agresszivitással kezdtük a csatát, a srácok szinte mindent betartottak a megbeszéltekből. Fegyelmezetten és kiegyensúlyozott teljesítménnyel érvényesítettük az akaratunkat. A folytatást illetően továbbra sem számolgatunk, s kizárólag magunkkal foglalkozunk.

Utasi Gábor, a Vásárhely vezetőedzője a klub honlapján: Nem véletlenül nyerte meg a Veszprém a Nyugati-csoportot, ezt most a saját bőrünkön tapasztalhattuk. Az első pillanattól kihasználták a magassági fölényüket a palánk alatt. A lepattanózásban is nagyon kikaptunk. Most egy hetünk van, hogy összekapjuk magunkat, és kiharcoljuk a harmadik meccset.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – Vásárhelyi Kosársuli 102-66 (26-17, 22-15, 33-19, 21-15)

[/p]

Veszprém: PAVLOVIC N. 28/3, KÖRTÉLYESI 20/12, SIMON L. 11, Kámán T. 11, Hegedűs 10, Kálló 9/3, Jilling 6, Helmeczi 4, Szűcs 3/3, Májer -.

Vásárhelyi: SZABÓ P. 22/3, Vas P. 16/12, Kelemen B. 7/3, Molnár B. 7, Pavlovic V. 4, Varga Z. 4, Kis Molnár 3/3, Béres 3, Rostás G. -, Rostás I. -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Veszprémnek


A Debrecen is behúzta az elsőt

Hatalmas iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat igyekezett a festékbe bejuttatni a labdát, és a magas embereire fektetni a hangsúlyt. Ez a DEAC-nak sikerült jobban, két és fél perc után a vendégek vezetőedzője, Szarvas Gábor ki is kérte első egyperces szünetét (10-4). Nem igazán sikerült stabilizálni a játékot a fővárosiaknak, az ellenállhatatlanul játszó Farkas Attilával nem tudtak mit kezdeni, az erőcsatár bődületes zsákolásával elúszni látszott a meccs (22-7), így az MTK kikérte második időkérését is. Az újabb fejmosás már hatásosnak bizonyult, és Horváth Kristóf vezérletével valamelyest közelebb lopóztak a negyed végéig – tudósított a DEBKA honlapja.

A folytatásban mindkét gárda szigorított védekezésén, a debreceni kötődésű Mohay Péter kosarával pedig újra tízen belülre kerültek a kék-fehérek. Ezt követően Szabó Miklós vette hátára csapatát, s hol a gyűrű közeléből, hol a hárompontoson kívülről volt eredményes. A nagyszünethez közeledve folyamatosan nőtt a különbség, a hajdúságiak agresszív védekezése szemmel láthatólag nem ízlett az MTK-nak, és végül tekintélyt parancsoló, 19 pontos differenciával mehettek pihenőre a felek.

A fordulás után Farkas Attila újabb zsákolásával már húsz fölé nőtt a DEAC fórja, a játék képe alapján nagyon úgy tűnt, hogy ebből akár kiütéses győzelem is lehet. A kispadról nagyszerűen beszálló Varga Ádám triplájával a harmadik negyed végén gyakorlatilag el is dőlt találkozó (68-37), csak éppen a fővárosiak nem gondolták így. A kissé leengedő hazaiak már zsebükben érezték a győzelmet, ám a szimpatikusan kosárlabdázó MTK szép lassan csökkentette a különbséget, a debreceni szakmai stáb időt is kért. A tetemes előny az egykoron Debrecenben pattogtató Szabó Tibor kosarával 11 egységnyire olvadt, de az utolsó három percben már nem engedte közelebb riválisát a DEAC.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: Az első három negyedben nyújtottakkal elégedett vagyok, ekkor kontrolláltuk a mérkőzést, és úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük előzetesen. Sajnos az utolsó negyedben kapkodóvá vált a játékunk, és ezt az MTK megbüntette, és visszajött a mérkőzésbe, ezért dicséret illeti őket. Szerettük volna jobb szájízzel zárni a találkozót, de a lényeg a győzelem. Budapestre is nyerni megyünk, le akarjuk lezárni a párharcot.

Szarvas Gábor, az MTK vezetőedzője a klub honlapján: Megérdemelten nyerte meg az első mérkőzést a hazai csapat, annak ellenére, hogy taktikailag nem kaptunk semmi újdonságot tőlük. A nagy hátrányból sikerült felépülnünk, ami optimizmusra ad okot. A második mérkőzésen számíthatok Bihari Mátéra, csapatunk szívére. Hazai pályán mindent megteszünk, hogy kiegyenlítsük a párharcot.

DEAC Kamilla Gyógyfürdő – MTK Törökbálint 78-62 (29-18, 18-10, 21-14, 10-20)

DEAC: FARKAS 19/3, SZABÓ M. 15/9, Jones 14/3, Velkey 10/3, Molnár A. 7/3, Varga Á. 7/3, Erdei 4, Lajsz 2, Kósa -, Opre -, Pék D. -, Kovács I. -.

MTK: Horváth K. 15/9, JAKAB P. 12/3, Mohay 10, Boinitzer 8, Szabó T. 8, Máriás 5/3, Baross 4.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Debrecennek


Az OSE sem adta a hazai előnyt

Két jó formában lévő együttes feszült egymásnak a rájátszás első mérkőzésén Oroszlányban. A Nyíregyháza utóbbi 11 fellépéséből csupán a DEAC ellen kapitulált, míg az OSE a Hepp-kupa óta csak egy tét nélküli mérkőzésen veszített az MTK otthonában. Ennek fényében is egy rendkívül kiegyensúlyozott párharc vette kezdetét péntek este több mint 900 néző előtt – tudósított az OSE honlapja.

A vendégek kezdték jobban a találkozót, nehezen alkalmazkodtak a hazaiak a kemény védekezésükhöz, alig jutottak tiszta dobóhelyzethez, míg a rivális eredményes tudott lenni. Korai előnyüket a negyed végéig meg is tartották, hét volt oda. A második játékrészben már egy agresszívabb, gyorsabb játékot láthatott a hazai közönség kedvenceitől, jelentősen feljavult a támadás, de a nyírségiek is derekasan küzdöttek, kettőt megtartva félidőig a kezdeti fórból.

Fordulás után aztán fordulatszámot is váltottak a hazaiak, jobban jöttek ki a nagy adok-kapokból, igazi férfias, magas színvonalú mérkőzésnek lehettek tanúi a kilátogatók. A vendéglátók szűkítették a palánk alatti területeket, kivették a „cápák” kinti dobásait, és bár volt egy-két eladott labdájuk, amiből leindították őket, más akcióból nem tudtak eredményesek lenni. Fordult a kocka, elkezdett dominálni a hazai csapat.

A záró felvonásban fáradni látszott az ellenfél, indításból egyre több könnyű kosarat szereztek a hazaiak, a triplavonalon túlról is kiszakadt a zsák, minden pályára lépő hozzá tudott szólni a mérkőzéshez valamilyen formában. A vendégek kulcsemberei is fault-problémákkal küzdöttek az érzelmektől sem mentes derbin, amerikai játékosuk kirohanását sportszerűtlen hibával díjazták a játékvezetők. Tizennyolc pontos előnyt épített a Vavra-csapat hat perccel a lefújás előtt, de mielőtt eldőlhetett volna a meccs, gyors egymásutánban két triplát is elsüllyesztettek a vendégek, amivel ismét nyílttá tették a találkozót. Innen viszont már nem engedte ki a kezéből a győzelmet az OSE, rendezte a sorokat, és magabiztosan büntetőzte le a mérkőzést a gyors taktikai faultokat használó vendégek ellen, egy gólzáporos utolsó negyedben.

Vavra András, az OSE vezetőedzője: Magas színvonalú, igazi playoff-meccset játszottunk a jó erőkből álló Nyíregyháza ellen. Puhán kezdtünk, de sikerült bekeményedni. Sok ütközéssel járó, férfias mérkőzés volt, amit a hosszabb padunk és a nagyobb rutin miatt tudtunk eldönteni. Egy ilyen párharcban az első mérkőzés mindig kulcsfontosságú, örülök, hogy a kezdeti megingás után végül magabiztosan hoztuk. Pénteken már nem rajtunk lesz a nyomás, igyekszünk azt meglovagolni, hogy minél több időnk legyen a folytatásra készülni.

OSE Lions – Nyíregyháza Blue Sharks 97-86 (13-20, 28-20, 19-13, 37-33)

OSE: RACKLEY 35/12, WEHNER 16/6, Kiss K. 15/9, Kovács G. 11/3, Madár A. 7/3, Burai 5, Horváth M. 2, Varga D. 2, Olasz 2, Zsíros 2.

Nyíregyháza: CZURA 21/6, BUS 19/3, Fazekas 11/6, Varga M. 11, Gant 11, Nagy K. 7/6, Oláh 6/3, Sitku M. -, Gáspár B. -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 az Oroszlánynak


A MEAFC izzadt meg a legjobban, a Győr ellen

Ruják kosara nyitotta meg a Generali Arénában megrendezett miskolci negyeddöntőt, majd Lippai találata után egy szemfüles Drahos-passzból Máté volt eredményes. Hiába zsákolt nagyot az amerikai Price, a győriek mezőnysora lendületbe jött. Hegedűs utolsó másodpercben szerzett extra triplája után Ruják és Puszta is bedobta kintről, így megugrottak a vendégek (10-16). A továbbiakban sem igazán találta a ritmus a MEAFC, így a nyugati bronzérmes Győr majd tíz ponttal zárta a szakasz (12-21) – tudósított a MEAFC honlapja.

Orosz előbb Drahosnak forgatott ki okosan egy triplát, majd maga szerzett két jó büntetőt. Nárai és Lippai kosárváltása után kezdett éledezni a házigazda. A fiatal miskolci centerek Drahos passzaiból könnyű kosarakat szereztek, ám a különbség csak a negyed végi Szögi-triplával csökkent minimálisra (31-34).

Egy hazai eladott labdát vendég kosár követett, majd Drahos hát mögötti passzából a remekül helyezkedő Lippai volt újra eredményes. Drahos a következő támadásban Szögi átadását váltotta három pontra, ám a vendégek tudatos betörés-kiosztáson alapuló játéka – Puszta révén – ismét távoli gólt eredményezett. Drahos újra jól észlelte Lippait, majd Szögi passzából újabb hármast dobott, így az állás ismét döntetlen volt (41-41). A harmadik negyed triplaháborúja tovább folytatódott, Gombás, Puszta, Takács majd újra Gombás kosarai tovább fokozták a nézőtéri izgalmakat (48-52).

Szögi energikus és eredményes megmozdulásaival meghozta a lelkes miskolci szurkolók hangját. Betörése után két gólpasszt is kiosztott, amit Lippai közelről, Takács pedig távolról hálált meg. Utóbbival a 35. percben újra magához vette a vezetést a MEAFC (55-53). Szojka és Máté is remekül szedte a lepattanókat, az ezekből vezetett ritmusos támadásokat újabb benti (Lippai) és kinti (Máté) kosár követte (60-53). Csupán hét emberét forgatva is derekasan küzdött a Győr, ám ekkor már igen szorosan fogta a mérkőzés gyeplőjét a házigazda. Drahos Szojkának adott gólpassza, majd Szögi egy jó büntetője végérvényesen bebiztosította a kevés dobott pont ellenére is változatos, és helyenként látványos mérkőzés miskolci győzelmét (63-58).

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: Igazi playoff-mérkőzés volt, mindkét oldalon rengeteg hibával. Három negyeden keresztül kapaszkodtunk, majd az utolsó játékrészben meg tudtuk fordítani az eredményt. Sok nézőnk volt, akik remek hangulatot teremtve győzelembe hajszolták a csapatot. A hibáinkat megpróbáljuk a visszavágóig kijavítani, hogy győztesként jöhessünk haza Győrből.

MEAFC – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 63-58 (12-21, 19-13, 17-18, 15-6)

MEAFC: Lippai 16, DRAHOS 14/9, SZÖGI 12/3, Takács D. 6/6, Máté B. 5/3, Price 4, Szojka 2, Orosz 2, Galló 2, Szepesi -, Endrész -, Kopasz -.

Győr: PUSZTA 18/9, Ruják B. 13/3, Hegedűs 9/6, Nárai 9, Gombás 6/6, Nagy T. 3, Baruta -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Miskolcnak


A 9–16. helyért

Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub – PVSK-Kronosz Kiadó 59-64 (16-19, 15-12, 15-11, 13-22)

Tiszaújváros:HILL 19, Szabó N. 14/6, Papp 10/6, Benőcs 7/3, Pongrácz 4/3, Pöstényi 2, Kovács Z. 2, Magyar 1, Kilyén -.

PVSK: KRNJAJSKI 19/6, Dragasevic 14/6, Berkics 13/9, Popgyákunik 9/3, Demeter 4, Sértő 4/3, Riskó 1, Bíró L. -, Kövecs -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Pécsnek


Bonyhádi KSE – Calle Pubfood Békés 104-82 (24-19, 31-21, 24-26, 25-16)

Bonyhád: TÖMÖSVÁRY 24/3, SÖMENEK 23/9, Gulyás 15/3, Baki 12, DUMICS 12/6, Ugrinic 7/3, Pechár Cs. 5/3, Fetzer 4, Gébert A. 2.

Békés: Krsztics 21/9, KOMA 21, Nagy B. 15/3, Zsíros 9/9, Molnár Á. 5/3, Kovács B. 4, Gruda 4, Nagy Cs. 3/3, Balog -, Bánszki -, Demkó -, Csorba -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Bonyhádnak


Budapesti Honvéd SE – Motax-Pápai KC 76-56 (21-18, 17-8, 22-13, 16-17)

Honvéd: STEFÁN D. 21, Tóth B. 13/6, Kiss Á. 9, Máté M. 8, Kerpel-Fronius G. 7, Kováts 6, Valerio 4, Pintér 4, Pálházi 2, Szalay 2, Vincze -, Fülöp B. -.

Pápa: Horváth G. 12/6, Horváth A. 12/12, Kálmán L. 11/3, Szanati M. 7, Keresztes 5, Fülöp A. 3/3, Hadnagy 2, Perger 2, Szanati G. 2, Vajda -, Schveighoffer -, Keller V. -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a Honvédnak


Tehetséges Fiatalok-Budapest – Nagykőrösi Sólymok KE 71-62 (14-24, 16-18, 22-13, 19-7)

TF: Beák 25/6, SZOBI 20/3, BUZÁS 13/3, Franczva 11/3, Filipovics 2, Somogyfoki Sz. -, Tóth Z. -, Kerkai -.

Nagykőrös: Tóth V. 14/6, Mácsai 13/3, Candido 12, Molnár M. 11/3, Jurászik G. 4, Kónya 3/3, Kovács S. 3/3, Jurászik L. 2, Kovács M. -, Dézsi -.

A két győzelemig tartó párharc állása: 1-0 a TF-nek


A 17–24. helyért

EKE Eger KOK – Alba Fehérvár II. 94-54 (25-11, 24-9, 24-15, 21-19)

Eger: VARGA I. 21, Tóth Z. 17/15, Csabák 15/15, Szabó G. 8/6, Csákvári 7/3, Illés B. 7, Ungi 6, Jakab Zs. 6/6, BEÁK 4, Veres 2, Megyes 1, Fülöp G. -.

Alba: NSHIMBA 20, Bakos 10/6, Seyi 9, Papp 7, Nyulász 3, Csernavölgyi 3/3, Hingyi 2, Heinrich -, Konta -, Darázs -.


Salgótarjáni KSE – SMAFC-NYME 81-74 (21-20, 19-23, 22-21, 19-10)

Salgótarján: HARRIS 24/12, JAKAB P. 19/9, BLASKOVITS L. 17, Csapai 9, Béres 6, Dániel P. 5/3, Debreceni 1, Mucibabic -.

SMAFC: NAGY G. 26/3, Forrai 16/12, WERNER 12, Berneczei 11, Füzi 6/6, Rátvay B. 3.


Óbudai Kaszások – Bajai Bácska FKE 109-86 (40-16, 25-20, 22-20, 22-30)

Óbuda: LAKOSA Á. 36/15, KORONA 22/12, Nagy Sz. 12/6, Van Der Meer 9/3, Vámos 8/3, Molnár L. 5, Sebők 5, Keresztesi 4, Zrinyi 4, Kollár 4, Reiter -, Mihályi -.

Baja: MÁNDITY 25, BRAUN 18/6, Vukicevic 15, Nagy D. 7/3, Pálkerti 6, Délity 6/6, Piukovics B. 5/3, Szabó Á. 4, Forgács -.


MAFC II. – Budafok 93-92 (24-24, 22-27, 21-21, 26-20)

MAFC: MOLNÁR MA. 26/3, KUCSORA 22, PÁPAI 19, Siklós 11/3, Vígh 8, Nagy L. 7, Kovács B. -, Király -, Molnár Má. -.

Budafok: FEHÉR 26/12, DREVENKA 25/15, Lados 14, Mészáros B. 9/9, Fekete 7, Mészáros Cs. 4, Tiba 4, Verbényi 3, Senkár -, Szőke -.

Az alsóház állása
HCsapatMGyVDpKpRelatív pont
17.  EKE Eger KOK 23 9 14 1614 1689 0,696
18.  Salgótarjáni KSE 23 8 15 1674 1779 0,674
19.  Óbudai Kaszások 23 7 16 1854 1974 0,652
20.  Budafok 23 6 17 1719 1937 0,630
21.  Bajai Bácska FKE 23 6 17 1641 1919 0,630
22.  MAFC II. 23 5 18 1697 2082 0,609
23.  SMAFC-NYME 23 3 20 1606 1858 0,565
24.  Alba Fehérvár II. 23 1 22 1455 2160 0,522
 
 

 

 
 • 4lions2017április14.19:31ÚjVálasz
  Idézet: RANS
  Nyerhető meccset bukott a Nyíregyháza! Sajnos rövid a padunk nagyon, bár ül ott egy két tehetséges fiatal, akik talán többet tudnának hozzárakni a csapathoz!
  ...

  Ne legyél olyanban biztos, ami még nem múlt el.:)

  Jó meccsek voltak! Gratulálok!
  Hajrá Ose!

   
 • 3Kiss2017április11.11:16ÚjVálasz

  Tiszaújvárosban 3 gyenge képességű, felkészületlen, indiszponált (és szerintem csaló) játékvezető nyerette meg a meccset a Péccsel. Aki hozzáfér a meccs videójához (MKOSZ, ellenőr) láthatja...ha akarja....

   
 • 2Hattori-OSE2017április11.05:23ÚjVálasz

  @RANS, ez is egy lehetséges forgatókönyv. Meg az is, hogy pénteken Nyíregyházán lezárjuk a párharcot. :)
  Ahogy Te is írtad, mélyebb a rotációnk. Szerintem ez döntő lehet. Ha a kiegészítő játékosaink jól tudnak beszállni a meccsbe, akkor nálatok is nyerni tudunk.

   
 • 1RANS2017április10.21:44ÚjVálasz

  Nyerhető meccset bukott a Nyíregyháza! Sajnos rövid a padunk nagyon, bár ül ott egy két tehetséges fiatal, akik talán többet tudnának hozzárakni a csapathoz! Sajnos, ha a kezdő ötösünk megbomlik, akkor nagy a baj.A meccset többször megnéztem és ez alapján azt látom, hogy erőltetni kellene a betöréseket, mert eszméletlen lassúak az OSE palánk alatti emberei!Ennek ellenére itthon biztosan megverjük az Oroszlányt és jövőhét pénteken idegenben megnyerjük a párharcot!
  Hajrá Nyíregyháza!!!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!