A második félidőben fordított és fontos győzelmet aratott a ZTE

Sopron - Kecskemét után hazai pályán is vereséget szenvedett a Sopron.
 
 
 
 
 

A második félidőben fordított és fontos győzelmet aratott a ZTE

Sopron - Kecskemét után hazai pályán is vereséget szenvedett a Sopron.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az első osztály huszonnegyedik körében a kedden Kecskeméten vereséget szenvedő Sopron KC fogadta a Zalakerámia ZTE KK-t, amely csütörtökön hazai pályán ugyan hozta a kötelezőt a MAFC ellen, de két nappal kevesebbet készülhetett a mai találkozóra.

Beragadt a kezdésnél a Sopron, Drungilas büntetői és Norfleet közelije után 4-0-val nyitott a ZTE, majd négy perc elteltével 3-13 állt az eredményjelzőn. Itt azonban fordult a játék képe, Dufault és Mills triplája is sült, az utolsó percre pedig 17-13-as állásnál érkeztek a csapatok, azaz 14-0-s Sopron-rohamnak örülhetett a hazai közönség. Az utolsó szó Mohácsié volt az első negyedben, a távolija után 17-16-tal zárult az etap.

Dufault kétpontosa után ismét egy Mohácsi-tripla érkezett a második tíz perc elején, ezzel egyenlített a ZTE, majd a negyedik perc közepén Drungilas közelijével átvette a vezetést (23-25). Ezt követően ismét a Sopron akarata érvényesült, Myles két büntetője majd Mills hat pontja után 35-29-re fordítottak Alekszics fiai, akik a nagyszünetre négypontos előnnyel vonulhattak.

Ez a négy pont a harmadik szakasz közepéig tízre nőtt (50-40), az első öt percben Ubilla sikeres közelijére és triplájára Johnson kétszer, Mills pedig egyszer válaszolt szintén hármassal. Alig négy perc alatt azonban visszahozta egálra a meccset (52-52) a ZTE, Benke öt, Mohácsi pedig hat ponttal vette ki a részét a 12-2-es rohamból.

A záró negyed 54-54-es állásnál vette kezdetét, majd hosszú idő után először ismét a zalaiaknál volt az előny, Mohácsi hármasát követően (58-60) pedig meg is tartották azt a meccs végéig. A differencia folyamatosan nőtt a vendégek javára, három és fél perccel a vége előtt már hétre, a 39. minutumra pedig kilencre hízott. Végül Myles triplája állította be a 74-77-es végeredményt.

 
 

 

 
 • 60LevKK2017március21.11:09ÚjVálasz

  Ez a Sopron veletlenul se keruljon be a playoffra!

  grat zete

   
 • 59zetomee2017március20.23:01ÚjVálasz
  Idézet: angel69
  Igazad van ! Elnéztem! Hirtelen csak az eredményeket néztem meg és itt a BB1-en ha rámész a bajnokságra és a 16. fordulóra te is láthatod, hogy fordítva írták be az eredményt.
  ...

  A felháborodás sajnos teljesen jogos, csak a vérmérséklet nem mindegy. De mindenki más.
  Szerintem a legszomorúbb az, hogy azt kell nézni, hogy beférünk a 10-be vagy sem. Ilyen sokszor lélektelennek tűnő(hogy szépen fogalmazzak) játékkal meg sem érdemelnénk.
  A középszakasz ingyenes lehetne, bár minket bérleteseket ez nem boldogítana.

   
 • 58angel692017március20.22:49ÚjVálasz
  Idézet: zetomee
  Ha jól gondolom az ASE nem tud minket megelőzni mivel ha mindkét meccset nyeri, akkor ugyanolyan mutatóval állunk. Itthon Sopronban és idegenben is vertük őket így az egymás elleniben jobbak vagyunk.
  ...

  Igazad van ! Elnéztem! Hirtelen csak az eredményeket néztem meg és itt a BB1-en ha rámész a bajnokságra és a 16. fordulóra te is láthatod, hogy fordítva írták be az eredményt. Ott úgy van hogy a Paks nyert 78-72-re, pedig fordítva, mi nyertünk. Ez kevert meg hirtelen. Ettől függetlenül az a véleményem továbbra is hogy ami itt folyik az idei szezonban az szégyen és teljesen jogosan vannak sokan felháborodva.

   
 • 57SKC9992017március20.22:17ÚjVálasz

  Nem vagyok elégedett én sem, csak akiket 2 éve dicsértem megallas nelkul azt nem küldöm el az anyjába..Pakssal kapcsolatban még szamolgass kicsit bár nem ez a lényeg.
  Nem azt mondom hogy a kritika nem fér bele de a stílus sajnos néha nagyon alacsonyan van.
  De tudod, én csak itthonról okosodok, csarnok kornyeken is max a meki miatt jarok.. Ha te mondod :)

   
 • 56zetomee2017március20.22:16ÚjVálasz
  Idézet: angel69
  Miről beszélsz jóember? Te nem látod ezt a lélektelen játékot? Vagy lehet nem is jársz meccsre, mert különben ekkora ökörségeket nem hordanál itt össze.
  ...

  Ha jól gondolom az ASE nem tud minket megelőzni mivel ha mindkét meccset nyeri, akkor ugyanolyan mutatóval állunk. Itthon Sopronban és idegenben is vertük őket így az egymás elleniben jobbak vagyunk.
  Lehet szidni egymást, de azért aki tud számoljon is utána a lehetséges eredményekkel tabellán, mielőtt hülyeségek jönnek.
  Vitán felül áll, hogy az elmúlt években jóllaktunk az eredményekkel. Azt ne felejtsük, hogy azokat az eredményeket is nagyrészt ez a társaság hozta össze. De ebből egy ilyen kiélezett bajnokságban nem lehet megélni.
  Nem is tudom, hogy érdemes-e rendet rakni a klub háza táján a fejekben, vagy hagyjuk az egész idényt.

   
 • 55plok2017március20.22:08ÚjVálasz
  Idézet: angel69
  Miről beszélsz jóember? Te nem látod ezt a lélektelen játékot? Vagy lehet nem is jársz meccsre, mert különben ekkora ökörségeket nem hordanál itt össze.
  ...

  A Paks már nem tud a legjobb 10-be menni.

   
 • 54angel692017március20.21:50ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Érdemes ránézni az SKC facebook post-jahoz kapcsolódó hozzaszolasokra..elképesztő hogy 1-2 jokepessegu milyen stílust enged meg magának..
  ...

  Miről beszélsz jóember? Te nem látod ezt a lélektelen játékot? Vagy lehet nem is jársz meccsre, mert különben ekkora ökörségeket nem hordanál itt össze. Neked nem tűnik fel, hogy ha kikapunk a Mafctól ami bőven benne van a pakliban ilyen játékkal, akkor a kiesés ellen fogunk játszani, mert a Paks a hátralévő két meccsét biztos hogy behúzza és megelőz bennünk! Nem fogunk a 10-be se jutni! Csodálkozol hogy sokaknak ez nem tetszik? Szerintem akinek ez tetszik azzal vannak itt a gondok, és az a soproni kosárlabda ellensége, nem pedig az aki kritizálni meri az ilyen teljesítményt! Szerintem neked valami érdekeltséged van ott, hogy ezek után is benyalsz nekik.

   
 • 53SKC9992017március20.20:12ÚjVálasz

  Érdemes ránézni az SKC facebook post-jahoz kapcsolódó hozzaszolasokra..elképesztő hogy 1-2 jokepessegu milyen stílust enged meg magának..csak remelni tudom hogy Rujaktol Toth Geriig mindenkinek egyértelmű hogy nem ez a többség!
  Na mindjart nekem is csuklani fog a családom mint mindenkinek akinek eltér a véleménye 1-2 nagyokosetol..

   
 • 52heraklith19902017március20.17:07ÚjVálasz
  Idézet: toews22
  Azért az a "de" nincs mindig ott. És nem feltétlenül a csapattal volt eddig sem gondom, sokkal inkább azzal, ahogy a kosárlabdát most Egerszegen kezelik egyesek.
  ...

  Az előző témánál is kérdeztem csak nem válaszoltál. Völgyit például jobb edzőnek tartod, mint Bencze Tomit?
  Csak mert Völgyinek sikerült egymás után a bronz és az arany, de te Benczére azt írtad, hogy kevésnek tartod a 4-re.
  Kíváncsi vagyok, hogy ezt mire alapozod!

   
 • 51zete52017március20.16:19ÚjVálasz

  Fantasztikus győzelem, csak így tovább! Szeretem általában a lehetőségekhez mérni a teljesítményt és abban szerintem jók vagyunk, ahogy a Kaposvár, a Pécs és a Szeged is. Az ide bajnokság pedig még a tavalyinál is jobb, kiegyenlítettebb. Attól pedig, hogy egy csapat a végén 4-8., még lehet szerethető. Középszerűnek pedig csak akkor bátorkodnék minősítani valamit, ha ismerném az összes körülményt. Mivel nem ismerem, ezért él bennem a bizalom, hogy a csapat és a háttér megtesz mindent a sikeres szereplésért. Hajrá ZTE!

   
 • 50toews222017március20.15:28ÚjVálasz

  Azért az a "de" nincs mindig ott. És nem feltétlenül a csapattal volt eddig sem gondom, sokkal inkább azzal, ahogy a kosárlabdát most Egerszegen kezelik egyesek. És azt is hidd el, pont azért tűnök sokszor negatívnak, mert utálom, ha valakik, valahol megelégszenek a középszerrel. De igazad van, most örüljünk a tegnapi győzelemnek, és való igaz, azt a Sopront kellett legyőzni, akik éppen akkor a parketten voltak. Amúgy legyen igazad, nyerjünk Pakson is (a Jászberényt már "beírtuk"...), bár én félek kicsit Cizmic mestertől, mert ért hozzá...

   
 • 49nincsmese2017március20.15:15ÚjVálasz
  Idézet: toews22
  Hogy ne csak mindig a negatívumokat emlegessem, ez most szép munka volt!
  ...

  Azért a végére most is sikerült egy kis negatívumot említened!
  Ez hihetetlen egyébként, megverünk egy Sopront otthon (akkor is, ha most nem élcsapatnak számítanak, jobb lehetőségeik vannak) és még ilyenkor is van, aki megpróbálja lehúzni a csapatot. Mi az, hogy gyenge napot fogtak ki? Nem lehet, hogy azért, mert jól védekeztünk, és mi nehezítettük meg a dolgukat? Azt a csapatot kell legyőzni, ami a parketten van, mindegy, hogy éppen milyen szériájuk van, vagy milyen formában vannak. Jézusom, tudj már örülni "de"-k nélkül is...
  Más: Ha így játszunk, Pakson is tudunk nyerni, bár előbb még a Jászberényt is meg kell verni. Hajrá fiúk, sikerülni fog! HAJRÁ ZTE!

   
 • 48toews222017március20.14:57ÚjVálasz

  Hogy ne csak mindig a negatívumokat emlegessem, ez most szép munka volt! A győzelemnél is jobban örülök viszont annak, hogy végre láttam érzelmeket az arcokon, néhány mosolyt, és hogy talán egymásért is játszottak. Üzenem Stárics úrnak újfent, hogy ezt a csapatot egyben kell tartani. Ha nincs rá pénz, akkor addig kell "kalapolni", amíg nem lesz meg a kívánt összeg. Az edzői dolgokat most nem keverem ide, annyit azért elmondok, hogy ez a Sopron tegnap igen csak gyenge napot fogott ki, és akkor finoman fogalmaztam... Mindegy, nyertünk, és most ez a lényeg! Hajrá, ZTE!

   
 • 47ZTErulez2017március19.23:07ÚjVálasz

  Gratulálok! Szép munka volt!

   
 • 46royalka2017március19.22:53ÚjVálasz

  Hatalmas GRAT a csapatnak, Mohácsinak külön is! Nagyon jó hangulat volt, érdemes volt elmenni, meglehet a fels?ház!!! Hajrá ZTE!

   
 • 45omszesz2017március19.22:02ÚjVálasz

  Küzdelem,akarat,egymás bíztatása... Ezek nélkül nem lehet nyerni.Csapattársaknak egymást kéne segíteni túl lendíteni a holdponton...A Sopronban ezek a dolgok nincsenek.Ez a szezon elment:(
  Hajrá Sopron!!Skc!!
  Szebb jöv?t!

   
 • 44slcfan2017március19.21:47ÚjVálasz
  Idézet: kara
  Én azért arra is kíváncsi lennék, hogy edz?t?l felfelé a pénzen kívül motiválja-e valami a csapatvezet? urakat.
  Valami ott sincs rendben a szakértelemmel, ha évek óta képtelenek összehozni egy üt?
  ...

  Kupa 2. Kupa 3. Legjobb 4 .Szerintem azért ez nem rossz

   
 • 43heraklith19902017március19.21:41ÚjVálasz

  Szép nap ez a mai! Köszönjük fiúk! Csúsztatok-másztatok, ahogy kértem ;-)
  Moha 44%-al dobja idén a triplákat! Csak így tovább! Kérünk minden meccsen 5-6-ot!
  Jár a gratuláció a MAFC-nak és az olajkának is!

   
 • 42amb222017március19.21:36ÚjVálasz

  Na ennyi elég volt ebb?l a szezonból...Majd jöv?re...

   
 • 41kara2017március19.21:19ÚjVálasz

  Én azért arra is kíváncsi lennék, hogy edz?t?l felfelé a pénzen kívül motiválja-e valami a csapatvezet? urakat.
  Valami ott sincs rendben a szakértelemmel, ha évek óta képtelenek összehozni egy üt?képes csapatot!
  Vagy a cél egyszer?en a biztos megélhetés, azt pedig egy középcsapattal is el lehet érni?!

   
 • 40rolex2017március19.21:15ÚjVálasz

  Gratula a ZTE-nek ,mert akarták ezt a meccset !! Soproniként elkeserít? ,hogy az Egerszegi szúrkolók a saját csarnokunkban nagyobb hangzavart kreáltak ,mint mi !!!! Ezen is el kell gondolkozni ,hogy ezt a csapatot NEKÜNK SOPRONIAKNAK kellene motiválnunk és nem a saját játékosainkat leüvölteni ,ha nem jó a játék .A vezet?ségnek is ezt észre kellene venni ,hogy vissza hozzák az emberekbe a szurkolási vágyat ! Aleksicnak baromi jó érzéke van ahoz ,hogy amikor megy a szekér és jó a játék ,akkor tuti ,hogy cserél és azonnal szétesik a csapat. A fiatalokról + tudomást sem vesz ami NEVETSÉGES!

   
 • 39sordog2017március19.21:11ÚjVálasz

  Kezd?djön a takarítás!!!Rujàk remélhet?leg ma játszotta utolso meccsét soproni mezben.Egy profi,válogatott játékostól megengedhetetlen egy ilyen szintü viselkedés.Egy néz? azt kiabal amit akar...Nyilván ha menne a szekér meg legalabb küzdés látszana pár játékoson nem lenne ilyenre példa...Tóth ugy játszik mint egy másodosztályu játékos,meg kis súlyfelesleg is észrevehet?!!!!Kell a nagytakarítás vezet?ségt?l kezdve..Game Over Alekszic!!!!!

   
 • 38jdaniel2017március19.21:08ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Na látod pont az olyan "szurkolók" miatt megy el o is mint te..persze vannak hibái, de mégis ki jön majd helyette???
  Aki azért jön ki hogy szidja a játékosokat, legalább menjen a vendegszektorba..
  ...

  Te szeretnéd hogy maradjon??? Max a Mafcba befér majd...!

   
 • 37koi1442017március19.21:08ÚjVálasz
  Idézet: sprn
  Felteszek egy kérdést! Szerinted Dénest és Takácsot miért nem szidja senki? Azért-mert bár egyik sem szupersztár- , de megszakadnak a pályán!!!
  ...

  Ez is teljesen így van! Nagyon remélem, ha egyszer Gabi visszavonul, utánpótlás edz? lesz, és továbbadja a védekezésbeli tudását a fiataloknak. Norbit személy szerint imádom, ahogy ? megy és küzd, az példaérték?.

   
 • 36bodinho102017március19.21:07ÚjVálasz
  Idézet: kara
  A szurkolónak joga van a pénzéért jó játékot látni és ha ez az egész idény alatt nem jön össze, joga van véleményt nyilvánítani.
  ...

  +1

   
 • 35kara2017március19.21:05ÚjVálasz

  A szurkolónak joga van a pénzéért jó játékot látni és ha ez az egész idény alatt nem jön össze, joga van véleményt nyilvánítani.
  Még egyszer mondom: ha valaki csak szereti a kosárlabdát akkor lehet sajnálni Rujákot meg Tóthot, de aki ért is hozzá az csak fogja a fejét meccsr?l meccsre.
  Soproniként az idegesít a végtelenségig, hogy az ilyen tehetségtelenek veszik el a helyet a jobb képesség? fiataloktól, mint pl. Lakosa, ráadásul ezek egy rakat pénzt kapnak ezért a teljesítményért!
  Én szurkolok egy igazi csapatért, de nem a bekkel? senkiháziakért!

   
 • 34sprn2017március19.21:04ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Na látod pont az olyan "szurkolók" miatt megy el o is mint te..persze vannak hibái, de mégis ki jön majd helyette???
  Aki azért jön ki hogy szidja a játékosokat, legalább menjen a vendegszektorba..
  ...

  Felteszek egy kérdést! Szerinted Dénest és Takácsot miért nem szidja senki? Azért-mert bár egyik sem szupersztár- , de megszakadnak a pályán!!! Senkit nem érdekel ha nulla ponttal hoznak le egy meccset, mert rajtuk látni, hogy akarnak! Ha mi "károgó néz?k" értsük meg azt, hogy azért ilyen rossz a Ruji és a Geri mert szidjuk ?ket, akkor ti "normális néz?k" is értsétek meg azt, hogy miért lehet ez!

   
 • 33gintas2017március19.21:03ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Na látod pont az olyan "szurkolók" miatt megy el o is mint te..persze vannak hibái, de mégis ki jön majd helyette???
  Aki azért jön ki hogy szidja a játékosokat, legalább menjen a vendegszektorba..
  ...

  Aki 25 perc alatt - 5 VAL-t képes csinálni, azt nem nehéz pótolni. Gery 0 VAL értéke is beszédes.

   
 • 32koi1442017március19.21:01ÚjVálasz
  Idézet: bodinho10
  nagy sebbel-lobbal várakoztunk a szezon elején.közbe kiderült ,hogy kibaszott lofasz egy CSAPATlett az idei.Hoztunk egy Julien Mills-t ,akir?
  ...

  Hibátlan hozzászólás bodinho10 !!

   
 • 31bodinho102017március19.20:58ÚjVálasz

  nagy sebbel-lobbal várakoztunk a szezon elején.közbe kiderült ,hogy kibaszott lofasz egy CSAPATlett az idei.Hoztunk egy Julien Mills-t ,akir?l mint kiderült leszálló ágban van (egy két meccset kivéve).Center poszton Marko Spica,akir?l kiderült hogy gyakorlatilag Hendlein-b?l élt,nélküle gyakorlatilag mint egy rakás szerencsétlenség.Ruják teljesen értékelhetetlen.Legalabb a küzdést lehetne látni rajtad....Szerintem jobb lenne Andris ha minnél elöbb keresnél magadnak csapatot,mert te mondtad:"jöv?re úgyis elmegyek".Ez igazából mutatja a magyar kosárlabdánkat,hogy te a válogatott közelébe lehetsz.Alekszics érkezésével pedig talán bebizonyosodott,hogy nem csak egyedül is Sabáli mesterben volt a hiba.A néz?k részér?l pedig egyetértek a kifakadásban,ahogy szokták mondani:a l*fasznak is van vége.
  ui a sok múltból él?nek(ami dicséretes és örülünk hogy megélhettük):ha egyszer betévedsz a kocsmába,ne azt kérdezd meg hogy tegnap milyen sör volt,hanem hogy ma milyen sör van.
  Grat Zalaegerszegre!
  Szebb jöv? szezont!

   
 • 30SKC9992017március19.20:56ÚjVálasz
  Idézet: kara
  Aki csak egy kicsit is ért a kosárlabdához és nem csak szereti, annak látnia kell, hogy Rujákkal nem az a baj, hogy nem akar, hanem az, hogy minimális játékintelligenciája sincs!
  ...

  Na látod pont az olyan "szurkolók" miatt megy el o is mint te..persze vannak hibái, de mégis ki jön majd helyette???
  Aki azért jön ki hogy szidja a játékosokat, legalább menjen a vendegszektorba..

   
 • 29basketball2017március19.20:52ÚjVálasz

  Ez a meccs az egész év rövid összefoglalása lehetne.
  Nagyon sokszor vesztettünk így!
  A szurkolás kriptahangulat (itt gratula a ZTE szurkolóknak)
  Egész meccs alatt nem vesszük észre, hogy az ellenünk betör? center kiadja hárompontos dobásra a labdát? Kapunk 11 hármasat bel?le! Edz????
  Lesz a vezetésnek elég munkája. Minden szinten!!!
  Remélem a Ruji hallotta a tapsot is amikor visszajött, mert ez így nem kellett volna, hogy megtörténjen. Egyik fél részér?l sem. Mentünk 10-el a zalaiak mégis éltették a csapatukat!!! Be is húzták!

   
 • 28kara2017március19.20:52ÚjVálasz

  Aki csak egy kicsit is ért a kosárlabdához és nem csak szereti, annak látnia kell, hogy Rujákkal nem az a baj, hogy nem akar, hanem az, hogy minimális játékintelligenciája sincs! Évek óta kárára van a csapatnak. Tudom, hogy párszor összejött neki és sok pontot dobott, de alapvet? hibái vannak. Olyan marhaságokat csinál zsinórban, amiért a serdül? csapatokban is leültetik az embert...
  A mai meccs a harmadik negyedben akkor ment el, amikor ? és Tóth Geri percekig fent lehetett a pályán minden eredmény és hatás nélkül!
  A néz?vel történt összeszólalkozásakor egyébként azt kiabálta Ruják, hogy jöv?re úgyis el fog menni!
  Hát remélem nem lesz ezzel egyedül...

   
 • 27sprn2017március19.20:51ÚjVálasz
  Idézet: slcfan
  Speciel arra gondolok ,amikor a 8 közé kerülés is luxus volt
  ...

  Ezzel a játékos állománnyal akkor sem itt kellene állnunk! Az akkori playoffba kerülések felül értékelt dolgok voltak, aminek mindenki örült, mert er?n felüli volt! Ugye nem gondolod, hogy ez idén is így van, s ezzel a kerettel a 10 hely a reális?

   
 • 26jdaniel2017március19.20:49ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Puteszt sikerült elkergetni, utana a Sabi lett a célpont..sikerült elkergetni..most a Rujak következett sajnos..elképeszt?
  ...

  Engedjétek már el a Putesz témát! Még itt volt javában amikor uilyen fos volt a játék és az akarat!

   
 • 25sprn2017március19.20:48ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Puteszt sikerült elkergetni, utana a Sabi lett a célpont..sikerült elkergetni..most a Rujak következett sajnos..elképeszt?
  ...

  Küzdenek? Láttad a zalaegerszegi játékosokat? Na az küzdelem volt, élet-halál meccs a fels?házba jutásért! Melyik soproni játékoson láttál ilyet? Nem válogatott játékosok kellenek ide, hanem olyanok akik felszántják a pályát! Sopronban a szurkolás egyenes arányban van a csapat teljesítményével, a szurkoló azért megy ki, hogy kikapcsoljon és lássa azt, hogy aki felveszi a soproni mezt az tegyen meg mindent a csapatért! Senkit nem zavarna szerintem ha ugyanilyen mérleggel állnánk de lenne akarat, t?z, harcosság! Szerintem ez nincsen, látszik egy két játékos hozzáállásán! Az pedig nonszensz, hogy egy ketten besért?dnek azért mert néhány ember nem rejti véka alá a véleményét! Persze a kosarasok könny? helyzetben vannak, mert ezzel a kevés teljesítménnyel is eladhatók bármelyik magyar csapatba, olyan gyenge a piac, viszont a soproni lakos, soproni marad!
  Skc

   
 • 24gintas2017március19.20:48ÚjVálasz
  Idézet: slcfan
  Speciel arra gondolok ,amikor a 8 közé kerülés is luxus volt
  ...

  Most 5 legiossal és 2 válogatott játékossal se vagyunk el?rébb.

   
 • 23bippa2017március19.20:48ÚjVálasz
  Idézet: slcfan
  Speciel arra gondolok ,amikor a 8 közé kerülés is luxus volt
  ...

  Mások voltak az anyagi viszonyok,azt se felejtsük el.

   
 • 22slcfan2017március19.20:44ÚjVálasz
  Idézet: gintas
  Pont nem felejtik el, azért van mindenki elken?dve.
  ...

  Speciel arra gondolok ,amikor a 8 közé kerülés is luxus volt

   
 • 21bakimvp2017március19.20:42ÚjVálasz

  MOHÁCSI MÁTÉ!
  A kaposvári után a második idegenbeli "must-win" gy?zelem, playoff-szer? hangulatban és küzdéssel. Óriási gratuláció az egész csapatnak.

   
 • 20gintas2017március19.20:41ÚjVálasz
  Idézet: slcfan
  Egypáran elfelejtik mi volt itt pár éve!
  ...

  Pont nem felejtik el, azért van mindenki elken?dve.

   
 • 19gintas2017március19.20:38ÚjVálasz

  Gondolom a bekiabálók épp nem tudtak repül?s reklámot eszközölni az elegedettlenségüknek. Inkább kiabáltak.

   
 • 18koi1442017március19.20:35ÚjVálasz

  A néz? valóban azért van, hogy a padlón is buzdítsa a játékosokat, de ha a játékos beleszarik, akkor miért a néz? a hibás ?

   
 • 17caposwar2017március19.20:34ÚjVálasz
  Idézet: SKC999
  Puteszt sikerült elkergetni, utana a Sabi lett a célpont..sikerült elkergetni..most a Rujak következett sajnos..elképeszt?
  ...

  Az az elkeserít? hogy ilyen játékosállományhoz nem tudnak egy jó edz?t igazolni,pedig pénz lenne rá.

   
 • 16slcfan2017március19.20:33ÚjVálasz

  Egypáran elfelejtik mi volt itt pár éve!

   
 • 15SKC9992017március19.20:27ÚjVálasz

  Puteszt sikerült elkergetni, utana a Sabi lett a célpont..sikerült elkergetni..most a Rujak következett sajnos..elképeszt? azon gondolkoztam hogy ez a közönség nem érdemel jobbat mint egy kiesés ellen küzd? csapat.
  Rujinak nem ment, tényleg nem, de évek óta itt van, küzd, és akkor most tényleg el kell kezdeni szidni?
  Nagytakarítás..jól hangzik tényleg de akkor mégis ki fog idejonni mint válogatott szint? magyar játékos..nyilván senki! Lesz 5 legiosunk meg fiatal magyarok és megyunk majd Bereny/Vasas/Mafc szintjére..
  Elkeserít? ami nálunk van..

   
 • 14ingyom2017március19.20:21ÚjVálasz

  Akarat kuka!!!!Ruják,Tóth zero!!!Edz? kuka!!!!

   
 • 13hajrasopron_002017március19.20:21ÚjVálasz

  Gratulálok a ZTE-nek, mindent beleadtak a végén!
  Viszont soproni szurkolóként azt kell mondanom, elkeserít? a kilátogatók (és szándékosan nem szurkolókat írok) viselkedése. Akkor van hang, amikor a közös ellenfelet kell szidni, ezen kívül viszont csak akkor, amikor a saját játékosaikat szidják. Vajon hányan játszottak közülük olyan szinten kosárlabdát, hogy megengedhetik ezt maguknak? Érdekelne, hogy miért érzik úgy, hogy nekik ezt lehet. Egyetlen másik csarnokban nincs olyan, hogy a saját játékosodnak bekiabálsz - pedig biztos más csapatoknál is van olyan, hogy rossz napja van egy-egy játékosnak. Ilyen emberekre nincs szükség a csarnokban - ha nem akarja segíteni a csapatát, legalább ne ártson neki!

   
 • 12gintas2017március19.20:21ÚjVálasz

  Van 2 válogatott játékosunk, akik összesen 2 pontig jutottak. Lehet szarul játszani, de lélektelenül soha! Nem csoda, hogy megtalálták Rujákot, aki rosszul reagált a kritikára. Ilyenkor nem csapkodni kell, hanem összeszorított foggal küzdeni. Takinak is voltak gyenge meccsei, de ?t sose bántották, mert látszott rajta az akarás.

   
 • 11darius2017március19.20:20ÚjVálasz

  Apa mi az a gy?zelem?

  Nem tudom fiam, SKC szurkoló vagyok...

   
 • 10Torcida19902017március19.20:04ÚjVálasz

  Vègre! Gratulálok,!

   
 • 9haZTEfelveszed2017március19.20:01ÚjVálasz

  Mohaaaaaaaaaaaaa!!! :)

   
 • 8kimaran2017március19.19:57ÚjVálasz

  Ez Egerszeg!

   
 • 7pilotakex2017március19.19:56ÚjVálasz

  Capitano! Milyen fontos triplák voltak azok! Megint honnan jöttünk vissza. Megvolt a hit, az akarat, a hajtás, akkor is, amikor nem jöttek össze a dolgok. Megnyugtató, hogy döcög?sen is tudunk sikereket hozni.
  Szép volt fiúk!

   
 • 6faradtkelet2017március19.19:55ÚjVálasz

  Szép volt! Sporik normálisabban fújtak, mint ezel?tt, nekik is tisztelet...

   
 • 5DannyG2017március19.19:55ÚjVálasz

  Én nem tudom mit m?vel Moha a régi-új posztján, csak ne hagyja abba :D
  Hatalmas gratuláció a csapatnak!!!

   
 • 4jura692017március19.19:54ÚjVálasz

  Yeeeeeeeeessssssssss!Grat csapatnak!!!!

   
 • 3arthas2017március19.19:53ÚjVálasz

  Szép volt fiúk! Bár hozzá tenném hogy sokszor nem voltam megelégedve a játékunkkal de a lényeg hogy behúztuk.Sok sikert kívánok az Skc-nak a továbbiakban :)

   
 • 2sprn2017március19.19:52ÚjVálasz

  Véget érhetne a szezon mert ez csak szenvedés! Gratulálok a Zetének, küzdöttek,hajtottak...! Mi sajnos nem ismerjük ezt a két fogalmat (sem) ! Várom a jöv?évi nagytakarítást!
  Skc!

   
 • 1zetekosarak2017március19.19:52ÚjVálasz

  Moha!!! tyuhéjj!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!