Elképesztő kérést teljesített a Warriors dobógépe

Klay Thompson egy kenyérpirítóra adott autogramot.
 
 
 
 
 

Elképesztő kérést teljesített a Warriors dobógépe

Klay Thompson egy kenyérpirítóra adott autogramot.

A profi sportolók életéhez hozzátartozik, hogy számolatlanul osztogatják az autogramokat, a Golden State sztárjának, Klay Thompsonnak viszont ennek ellenére is tudott újat mutatni egy szurkoló a témában - a drukker ugyanis arra kérte a vajkezű dobógépet, hogy legyen olyan kedves, és szignózza a kenyérpirítóját.

Thompsont érthetően meglepte a kérés, olyannyira, hogy a reakciójából mém lett Amerikában - pedig a kívánság végső soron érthető volt, elvégre a rajongó egy hamisítatlan Warriors-kenyérpirítót próbált meg aláíratni. Ahogy a lent lévő fotón is látszik, sikerrel.

A dolog ezzel együtt is kétségkívül szokatlan, de mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy esett már meg furcsább dolog is Golden State-játékossal aláírás-ügyben: a gárdával két éve bajnoki címet nyerő, jelenleg a Phoenix Suns együttesét erősítő Leandro Barbosát korábban arra kérték, hogy szignózzon egy kosárhálót...

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!