Eilingsfeld: Álomszerűen kezdtünk, de…

Győr – Az utolsó tíz percben jobban összeállt a szolnoki védekezés, ezért tudtak nyerni a Szedeák elleni kupaelődöntőben.
 
 
 
 
 

Eilingsfeld: Álomszerűen kezdtünk, de…

Győr – Az utolsó tíz percben jobban összeállt a szolnoki védekezés, ezért tudtak nyerni a Szedeák elleni kupaelődöntőben.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Huszonnégy ponttal is vezetett már a Naturtex-SZTE-Szedeák ellen a Szolnoki Olaj, innen lett izgalmas a magyar kupa első elődöntője, amelyet végül 71-58-ra nyert meg az esélyesebb együttes. Nem csoda, ha a találkozó legjobbjának megválasztott Eilingsfeld János is megjegyezte ezt a sajtótájékoztatón.

– Álomszerűen kezdtünk, közel harminc ponttal vezettünk, de leblokkoltunk a harmadik negyedben. Gratulálok a Szegednek, mert nem adták fel a meccset, a helyén volt az eszük és a szívük is. Az utolsó tíz percben jobban összeállt a védekezésünk, ezért tudtunk nyerni – fogalmazott a 12 pontot dobó játékos.

A szegediek feltámadásában vélhetően közrejátszott, hogy a könyöklés miatt a harmadik negyed elején kiállított Tóth Ádám megmozdulása megzavarta az Olaj játékosait. Ebben a játékrészben teljesített a legjobban Andrija Csirics, aki 36 esztendősen 36 percet játszott a Szedeákban, ezalatt tizenhét pontig jutott. Ez a csapatában a legtöbb volt, de az egész meccsen is csak a húszpontos Vojvoda előzte meg.

– Tudtuk, hogy a Szolnok jobb csapat, ezért nyomás nélkül játszhattunk. Hullámhegyeink és hullámvölgyeink is voltak, de ahhoz képest, hogy ennyi sérültünk volt, egész jó meccset játszottunk – nyilatkozta Csirics.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!