MK: A Körmend nyerte a vasi csatát

Győr - Fikarcnyi esélye sem volt a Falcónak.
 
 
 
 
 

MK: A Körmend nyerte a vasi csatát

Győr - Fikarcnyi esélye sem volt a Falcónak.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A körmendi szurkolók ma molinóval emlékeztek meg nemrég elhunyt társukról, Geröly Imréről.

Elképesztő hangulatban indult a vasi rangadó a Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntőjében. Mindkét csapat sokat hibázott az elején, közel két percet kellett várni az első pontra, Csorvási szerezte büntetőből. 8-0-val indított az MTE, négy perc után Szekulovics időt kért. Eltelt a negyed fele, mire Zsigeranovics megszerezte a Falco első kosarát. A hetedik percben Smith távolijával már tízzel mentek a piros-feketék (4-14). Nagyon rosszul dobtak a szombathelyiek, jóformán csak büntetőből találtak be. A pontszegény első negyed után 8-17 volt az állás.

Pustahvar ziccerére Smith felelt távolról, majd a tizenharmadik percben, 12-22-nél Potocnik kért időt. Feljött ugyan egy pillanatra hat pontra a Falco, de aztán ismét állandósult a közte tíz. Sőt, Petty egymás után vágott be két triplát, így 19-36-nál már újra Szekulovicsnak kellett volna rendet tennie. Nem sikerült, továbbra is kritikán aluli százalékkal dobtak a „hazaiak”, így 24-38-as eredménnyel zárult a félidő.

Váradi ziccere után Govens szerezte meg a Falco első tripláját, tízen belülre hozva ezzel csapatukat. Nem tartott sokáig a szombathelyi öröm, Allen vezérletével visszatornászta tizenhatra a különbséget a Körmend. 33-49-nél, a negyed derekán ismét időt kért Szekulovics. Már majdnem hússzal vezettek Pettyék, amikor Govens ismét rákapcsolt, és életben tartotta övéit (45-57).

Pustahvar középtávolija és Zsigeranovics közelije után nagyon kellett Gibbs és Ferencz triplája a vendégeknek. A Falco innentől feladta, a Körmend kénye-kedve szerint játszhatott, a 35. percben Csorvási kosara után már húsz pont volt közte (52-72). Ez a végéig meg is maradt. Az öröm pillanataiban már a fiataloknak is lehetőséget adott Potocnik edző, bár vékonyabb volt a vendégek kerete, ma semmi esélyt nem hagytak megyei riválisuknak.

Szrecsko Szekulovics, a Falco vezetőedzője az M4 Sportnak: Gratulálok a Körmendnek. Nagyon gyengén játszottunk, a dobószázalékunk is pocsék volt. Semmi nem jött össze ma, így nem volt esélyünk. A bajnoki mérkőzés más lesz, de sokat kell javulnunk védekezésben és támadásban is.

Gasper Potocnik, a Körmend vezetőedzője az M4 Sportnak: Nagyon jó mérkőzést játszottunk, minden fiú nagyot küzdött a pályán. Boldogok vagyunk most, de holnap egy új nap kezdődik. Fontos lesz, hogy hogyan sikerül kipihenni magunkat és regenerálódnunk. Remélem, hogy újra egy jó meccset fogunk tudni játszani.

 
 

 

 
 • 79pocok2017február18.21:51ÚjVálasz
  Idézet: Realista007
  Még szerencse, hogy dolgozik az a bizonyos hegyhátsáli szél és szépen elfújja a csapattól a szemetjét, a jó kosárlabdázókat meg valahogy idetereli!

  Hajrá MTE!
  ...

  Még szerencse, hogy az olyan okosokat mint te nem fújta el :D
  Most hogy mondod, elég szépen szétfújta a kupagyőztes "szemetet", hozzáteszem edzőstül !
  Olyannyira,hogy még egy rohadt bronzot se tudott a sok jóképességű összekaparni egy Szeged ellen :D
  Azért javaslom, figyeld csak a hegyhátsáli széljárást !
  Szép volt Alba!!!!!!

   
 • 78arthas2017február17.18:04ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  oké, bocs, hogy élünk...... :))))

  amúgy kérdezd meg, hogy ez mind ki a tökömet érdekli? :))) nézd a youtube-ot, könnyes
  szemmel nosztalgiázz....
  ...

  Spanod mondta hogy mekkora szurkolói kultúrátok van és hogy a többiek a nyomába sem érhetnek ... :D Én meg csak megszerettem volna mutatni hogy közötök sincs hozzá :) Szerintem azt írok le amit akarok az meg a te bajod hogy nem érdekel speciel engem se érdekel pár ember véleménye . Mentetek +1 kört azta ... :D Inkább keresgéljétek az újabb és újabb légiósaitokat :D

   
 • 77Tobey2017február17.17:21ÚjVálasz
  Idézet: arthas
  Youtube a barátod nézd csak meg :) Amúgy ha tyúkjaitokkal meg kecskéitekkel se voltatok annyian soha mint mint az említett meccseken ;D Sose fogjátok megtudni milyen az ...
  ...

  oké, bocs, hogy élünk...... :))))

  amúgy kérdezd meg, hogy ez mind ki a tökömet érdekli? :))) nézd a youtube-ot, könnyes
  szemmel nosztalgiázz....

  mi meg foglalkozunk a tyúk, disznó meg egyéb - állattartással :))
  nekünk ez jutott.

  ...ja meg egy plusz kör a kupában :))) ha nem gond, akkor még örülünk is :)

  suép napot, és legyen jobb kedved! :)

   
 • 76Tobey2017február17.17:19ÚjVálasz
  Idézet: MARILLION
  Nem történt semmi különös és meglepi,Falcóéknál csak a szokásos,azaz nem Szombathelyen dobták fel a labdát!
  ...

  Respect Neked :) Te tényleg mindig korrekt vagy :)
  ne vedd a szívedre a sárgalábút....

  Üdv Körmendről :)

   
 • 75Tobey2017február17.17:17ÚjVálasz
  Idézet: csak
  Migránsokal öriztessétek a falut!
  ...

  akkor hozz migránst, mert nincs itt egy darab se :D

   
 • 74istipisti2017február17.16:36ÚjVálasz

  Mit mondjak? Szokásos "idegenbeli " forma: gyalázatos volt ez a produkció..
  És itt Szrecsko-tól elkezdve mindenki mondhat, amit akar.

  Inkább darts-ot néztem!!!

  Természetesen GRAT.Körmendre: remélem, behúzzák a mait is !!

   
 • 73arthas2017február17.15:57ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Nagyon örülök neki! :) De tényleg! :D
  További jó rivalizálást és parázs meccseket Vasudvard és Mordor között! Kanizsán meg bizonyára titokban felépítettek a egy 15 ezres csarnokot... :D :D :D
  ...

  -h -mint bocsi hosszú napom volt

   
 • 72arthas2017február17.15:54ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Nagyon örülök neki! :) De tényleg! :D
  További jó rivalizálást és parázs meccseket Vasudvard és Mordor között! Kanizsán meg bizonyára titokban felépítettek a egy 15 ezres csarnokot... :D :D :D
  ...

  Youtube a barátod nézd csak meg :) Amúgy ha tyúkjaitokkal meg kecskéitekkel se voltatok annyian soha mint mint az említett meccseken ;D Sose fogjátok megtudni milyen az ... De nyugodtan mondhattam volna a Zte-Halit is :)

   
 • 71deinosuchus2017február17.15:24ÚjVálasz
  Idézet: shaq
  Tavaly épp ők cumiztattak meg titeket te bohóc
  ...

  Mi meg titeket a bajnoki döntőben........................

   
 • 70belzebubus2017február17.14:59ÚjVálasz
  Idézet: arthas
  A körmend-zte kk piskóta a régi Kanizsa-egerszeg meccsekhez képest.. Nem bántásból mondom de ott 2x annyian voltak mint egész körmend lakossága :)
  ...

  Nagyon örülök neki! :) De tényleg! :D
  További jó rivalizálást és parázs meccseket Vasudvard és Mordor között! Kanizsán meg bizonyára titokban felépítettek a egy 15 ezres csarnokot... :D :D :D

   
 • 69arthas2017február17.14:35ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Mennyi galamblelkű zetés tévedt ide... :D Ne már!!! Személy szerint én meg lennék sértődve, ha nem szidnátok minket. Hosszú évek óta megy ez már oda-vissza. Sőt!
  ...

  A körmend-zte kk piskóta a régi Kanizsa-egerszeg meccsekhez képest.. Nem bántásból mondom de ott 2x annyian voltak mint egész körmend lakossága :)

   
 • 68belzebubus2017február17.14:31ÚjVálasz
  Idézet: faradtkelet
  ezt nem veszik észre ők...
  ...

  Mennyi galamblelkű zetés tévedt ide... :D Ne már!!! Személy szerint én meg lennék sértődve, ha nem szidnátok minket. Hosszú évek óta megy ez már oda-vissza. Sőt! Az elmúlt néhány évben alább is hagyott kissé ez a lendület. Régen sokkal durvább volt. Ha valakinek meg sérti a fülét és a mimóza lelkét, ne menjen ki meccsre.

   
 • 67gultem12017február17.13:56ÚjVálasz
  Idézet: Falco1980
  Igazad van,tulajdonkeppen csak arra akartam kilyukadni,hogy ha csuszott a labda,akkor cduszott itt is ott is.Ez nem lehet hivatkozasi alap egy kritikan aluli jatekra.
  ...

  Az álmoskönyvek azt súgják, üres puttonnyal menjetek, majd Körmendről tele zsákkal mentek haza. Ne legyen lelkiismeret furdalásotok, szívesen adják az útravalót!

   
 • 66MARILLION2017február17.13:53ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Okos gyerek lehetsz!
  ...

  Nem történt semmi különös és meglepi,Falcóéknál csak a szokásos,azaz nem Szombathelyen dobták fel a labdát! Figyusz én mint FALCO szurkoló, veled,mindig normális mederben szoktam kommentálni,ezt továbbra is megteszem! Először is Gratuláció a Körmendnek,ez a minimum. Amellett viszont nem tudok elmenni,hogy ha már annyira komoly a lelátói támogatottsága a csapatodnak,(MERT AZ)akkor miért többet inkább a Falco gyalázásával foglalkoztak a kemények? Ez a Sárga lábú cinege buziság meg olyan óvodás megnyilvánulás,hogy már nevetségesen szánalmas! Lesz még 1 menet bő 1 hét múlva,ott reálisan gondolkodva, megint gálázhattok,és addig valószínű bővül a keret is odaát! Őrülhetünk,hogy Győrben ennyivel megúsztuk! Elment kirándulni a Falco Győrbe,aztán magára hagyta a szurkolóit! Ja és majd megmutatjuk Körmenden, mondja a Szercsko,és Váradi stb... hogy nyugi,nyugi! Az hogy egy ketten fakezűek még elmegy,de,hogy az egész csapat?Na és ez pont már a rivális ellen! Ezt éppúgy nehéz lenyelni egy sárga-fekete érzelműnek mint egy Zöldnek a Lila ellen vagy Madridistának Barcás ellen,de sorolhatnám....Sok sikert a kupában nektek!

   
 • 65faradtkelet2017február17.13:41ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)
  ...

  ezt nem veszik észre ők...

   
 • 64Falco19802017február17.12:57ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Nem a Knézy magyarázta, hanem Ákos nyilatkozta félidőben. Gondolom, ő csak jobban tudta...
  ...

  Igazad van,tulajdonkeppen csak arra akartam kilyukadni,hogy ha csuszott a labda,akkor cduszott itt is ott is.Ez nem lehet hivatkozasi alap egy kritikan aluli jatekra.Ki lehet kapni,de ilyen "jatekkal"...Kormenden igy mennyit kapunk?

   
 • 63kovacsz2017február17.12:44ÚjVálasz

  Tisztelt Körmendiek!

  Gratulálok, hogy a vasárnapi rangadó után szinte csere nélkül vertétek a Falcot.
  Le a kalappal, tetszett a játék.
  Lehet, hogy fura amit mondok, de ZTE szurkolóként a kupagyőzelmetekért szorítok ezután, nagyon szimpatikus nekem ez a Körmend. Ja és a drukkolásért is emelem kalapom, hangulatot vittetek Győrbe.
  Remélem innentől mi is összekapjuk magunkat, mert gödörben a ZTE.

   
 • 62MTE19802017február17.12:25ÚjVálasz
  Idézet: csak
  Migránsokal öriztessétek a falut!
  ...

  Okos gyerek lehetsz!

   
 • 61kern2017február17.11:53ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ki a 3 válogatott??
  ...

  Tóth N., Kovács P., Váradi B.

   
 • 60kern2017február17.11:50ÚjVálasz
  Idézet: csak
  Migránsokal öriztessétek a falut!
  ...

  Csak neked lehet ennyi eszed, senki másnak.

   
 • 59csak2017február17.10:53ÚjVálasz

  Migránsokal öriztessétek a falut!

   
 • 58jobarat9442017február17.10:11ÚjVálasz

  Szép volt Körmend!

  Hát nem gondoltam volna hogy 6 emberrel végig vezetve így "lenyomjátok" a Falcót!

  Hát "érdekes" meccs lesz a Körmend-Alba elődöntő!

   
 • 57C.Zvezda2017február17.09:21ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)
  ...

  Nem tudod a választ?
  Ti vagytok az egyik olyan gárda, akik a közös ellenségünk.
  És ugye ott vannak még a soproniak.. ja meg a zászlóhajó.

   
 • 56C.Zvezda2017február17.09:19ÚjVálasz

  Gratula az MTE-nek!
  Nulla csapatjátékunkkal hogy akarunk nyerni?
  Ilyen erős keretünk (papíron) már rég nem volt. Ehhez képest ez meg lóf@sz!!

  Innentől kezdve az MTE-nek szurkolok.
  Hozzátok el megint a kupát!

  Hajrá Vas!!

   
 • 55Barracuda192017február17.08:43ÚjVálasz

  Gratulálok a Körmendnek!

  Remélem, sikerül ma visszavágnunk a bajnoki vereségért!

  HAJRÁ ALBA!!!

   
 • 54csaszolnok2017február17.08:37ÚjVálasz

  Hát a csodálatos NagyFalco elrontotta az "SZ-es" sormintát (SZeged, SZolnok, SZékesfehérvár, SZombathely).
  De legalább ez már nem SZalay sara!

   
 • 53zete52017február17.08:35ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Jaj szegény gyerek hogy oda ne legyél. Mikor ti a ki nem ugrál büdös vasit éneklitek akkor mi van. Menjél pihenjél mert még a végén a nyolc is necces lesz.
  ...

  Szerintem nem véletlenül került szmájli a komment végére, az igazi szurkolóknak semmi baja nincs ezekkel a rigmusokkal. Megtisztelő, hogy gondoltatok ránk! :) Ezek szerint számítunk, mégha most hullámvölgyben is vagyunk (remélem nem tart a bajnokság végéig).
  A Körmend előtt le a kalappal! Kikerekedhet egy jó kis meccs az Alba ellen.

   
 • 52belzebubus2017február17.08:26ÚjVálasz
  Idézet: belzebubus
  Mi meg a falkón nevettünk nagyokat. :D
  ...

  ...mert a gyerekeink szórakoztak a "nagyfalkóval"... :D

   
 • 51oleg2017február17.08:08ÚjVálasz
  Idézet: rongenoir
  Jogos a megállapításod, a Falco 8 játékossal(3 válogatottal) képtelen volt egy 6 játékosból álló (1 közben lesérült) csapatot térde kényszeríteni!
  ...

  Ki a 3 válogatott??

   
 • 50kmd20002017február17.08:01ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)
  ...

  Az elődöntőben megengedjük hogy szidjátok a Körmendet meg Vas megyét:)......ja várj....ti azt már a kanapétokból fogjátok nézni.....

   
 • 49belzebubus2017február17.07:53ÚjVálasz
  Idézet: mert_csak
  Mondjuk a meccs végi ria-ria hungária rigmuson jót nevettem! Előtte miért nem nyomtátok?
  ...

  Mi meg a falkón nevettünk nagyokat. :D

   
 • 48belzebubus2017február17.07:52ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)
  ...

  Amikor az ork hordátok a soproniakkal kórusban szidja a vasiakat, az szerinted Kazinczy-díjra érdemes? :D Menjél már a mimóza lelkeddel a tenger fenekére levegőt venni... :P

   
 • 47mert_csak2017február17.07:48ÚjVálasz

  Mondjuk a meccs végi ria-ria hungária rigmuson jót nevettem! Előtte miért nem nyomtátok?

   
 • 46belzebubus2017február17.07:44ÚjVálasz
  Idézet: Falco1980
  Azt sem tudtatok hol a labda.Ez a hulye Knezy meg meg magyarazta,hogy csuszik,a labda,mert ezek uj labdak.Nincsenek bejaratva....:)))))A Kormend gondodolom masik labdaval nyomta....
  ...

  Nem a Knézy magyarázta, hanem Ákos nyilatkozta félidőben. Gondolom, ő csak jobban tudta...

   
 • 45MTE19802017február17.07:33ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)
  ...

  Jaj szegény gyerek hogy oda ne legyél. Mikor ti a ki nem ugrál büdös vasit éneklitek akkor mi van. Menjél pihenjél mert még a végén a nyolc is necces lesz.

   
 • 44KDMTE2017február17.01:57ÚjVálasz

  Szép volt Fiúk!

  MTE!

  http://www.kephost.com/images/2017/02/17/magyar_kupa.jpg

   
 • 43ZTE152017február17.01:01ÚjVálasz

  Persze nekünk vannak a legundorítóbb szurkolóink,aztán mind a falco,mind pedig a körmend tábor kórusban b.zi egerszegezett.Ennyit erről.Pedig nem is egymással játszottunk :)

   
 • 42Falco19802017február17.00:25ÚjVálasz

  Azt sem tudtatok hol a labda.Ez a hulye Knezy meg meg magyarazta,hogy csuszik,a labda,mert ezek uj labdak.Nincsenek bejaratva....:)))))A Kormend gondodolom masik labdaval nyomta....Kozunk nem volt a mai meccshez.Ennyi.Zongorazni lehetett a kulonbseget.Hagyjuk is....

   
 • 41Falco19802017február17.00:18ÚjVálasz

  Ez egy nagy 0 volt!Ezek szerint megiscsak kirandulni mentetek Gyorbe....Bar nem errol volt szo....Kormenden mi lesz 1 het mulva???-50????

   
 • 40profbasket2017február16.23:36ÚjVálasz
  Idézet: profbasket
  XD
  Idegenbe ezek még a b csoportot sem ütik meg :'D Azt páran kupagyőzelmet + bajnoki címet álmodnak
  szerencsétlenek
  tévébe szeretnek égni :D
  ...

  http://falcokc.nyugat.hu/tartalom/cikk/132534_falco_kmd

  Szalagcím: 'kupánvágta a körmend a falcót'
  nem lehetne itten is ez? :D
  Annyira találó xD

   
 • 39profbasket2017február16.23:26ÚjVálasz
  Idézet: wind
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/201701/178falco.jpg

  ...

  XD
  Idegenbe ezek még a b csoportot sem ütik meg :'D Azt páran kupagyőzelmet + bajnoki címet álmodnak
  szerencsétlenek
  tévébe szeretnek égni :D

   
 • 38wind2017február16.23:19ÚjVálasz

  http://www.kepfeltoltes.eu/images/201701/178falco.jpg

   
 • 37wind2017február16.23:18ÚjVálasz

   
 • 36Tobey2017február16.23:13ÚjVálasz

  SZÉP VOLT KÖRMEND !!!!!! :)))

  szívem szerint megkérdezném, hogy hol van a FALUSIMTE barátom....de gondolom, még mindig nem bírta feldolgozni, hogy a falusiak nyertek: van sír még valahol, vagy már álomba sírta magát.
  Szegényem. Isten bizony egyszer megsajnálom! :)))

  mégegyszer is: SZÉP volt Fiúk, innen már minden perc AJÁNDÉK !!!!!! :)

   
 • 35hefti19632017február16.23:11ÚjVálasz

  Hatalmas gratula a CSAPATNAK a ma esti produkcióért,ezt nem hittem volna az előzmények miatt.
  Gibbs sérülése után azt hittem,hogy vége,de eszembe jutott a tavalyi csoda,ráadásul vissza is tudott állni,de holnap az fájni fog.
  Az Alba az kemény lesz,de ezért sem kell soha leírni minket.

  MTE!!!!

   
 • 34arthas2017február16.23:03ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Brutál jó az a gyerek, ha jól tudom 19 éves?
  ...

  17 :D

   
 • 33kunka2017február16.22:58ÚjVálasz

  Grat az MTE-nek!
  Teljesen várható volt.

   
 • 32bball242017február16.22:49ÚjVálasz
  Idézet: hajrakormendhajravas
  SZÉP VOLT SRÁCOK!!! HATALMAS KÜZDÉS, JÓ TAKTIKA, FEGYELMEZETT JÁTÉK!!!
  De azt hozzá kell tenni, h a Falco ritka rossz napot fogott ki.
  ...

  Ez nem az Arena Savaria:/

   
 • 31Realista0072017február16.22:37ÚjVálasz

  Még szerencse, hogy dolgozik az a bizonyos hegyhátsáli szél és szépen elfújja a csapattól a szemetjét, a jó kosárlabdázókat meg valahogy idetereli!

  Hajrá MTE!

   
 • 30gultem12017február16.22:34ÚjVálasz
  Idézet: bball24
  Február 28.an tölti a 18-at!
  ...

  Ok.

   
 • 29bball242017február16.22:32ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Brutál jó az a gyerek, ha jól tudom 19 éves?
  ...

  Február 28.an tölti a 18-at!

   
 • 28kendeffy2017február16.22:29ÚjVálasz

  Állé! Állé! A helyszínen lenni fantasztikus volt! Le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt! E meccs után ezzel a rotációval, nincs sok esélyünk. De mi ott leszünk!

  MTE!

  Ui: Csak ne sérüljön meg senki. Ma amikor Gibbs kiállt azt hittem, hogy ő is megsérült.

   
 • 27gultem12017február16.22:29ÚjVálasz
  Idézet: arthas
  Luka Doncic ;D
  ...

  Brutál jó az a gyerek, ha jól tudom 19 éves?

   
 • 26rougenoir2017február16.22:28ÚjVálasz
  Idézet: shaq
  De ez a gyoker az osszes poszt ala beir az Alba ellen. Elhiszem h szerelmes a csapatunkba de eléggé deviáns viselkedés ez. :)
  ...

  Szàllj le rólam kiscsâvó, nem szóltam hozzàd...és ne szemèlyeskedj.

  Én soha nem szemèlyeskedem, senkit nem nevezek se bohócnak, se gyökèrnek.

  A baromnak se mondom azt, hogy barom, îgy neked sem....

  Hajrà Olaj!!!!!!

   
 • 25belzebubus2017február16.22:27ÚjVálasz

  Csak hozta a falkó a kötelezőt... :D

  MTE!!!!

   
 • 24rongenoir2017február16.22:27ÚjVálasz
  Idézet: MTE1980
  Szép volt fiúk! Nagyot játszott a csapat. Falco meg egy igazi lúzer csapat.
  ...

  Jogos a megállapításod, a Falco 8 játékossal(3 válogatottal) képtelen volt egy 6 játékosból álló (1 közben lesérült) csapatot térde kényszeríteni! Bármennyire is sajnálom, de Szrecsko, már a múlt, a jövő, csak nélküle képzelhető el, vagy egypár pszichológus alkalmazása, idegen pályára, nagyon szükséges. Négy játékos ért el 0 vagy -1, 2 VAL mutatót! SIRALMAS!!!!
  Természetesen gratula a győztesnek!

   
 • 23kiskormendi2017február16.22:26ÚjVálasz

  Gratula! MTE! :)

   
 • 22arthas2017február16.22:26ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  Nana! A végén a fakó is odatette magát!
  ...

  Luka Doncic ;D

   
 • 21gultem12017február16.22:24ÚjVálasz
  Idézet: shaq
  De ez a gyoker az osszes poszt ala beir az Alba ellen. Elhiszem h szerelmes a csapatunkba de eléggé deviáns viselkedés ez. :)
  ...

  Finoman fogalmazva, nekem sem szívem csücske az Alba.

   
 • Idézet: MTE1980
  Szurkolók előtt le a kalappal jól nyomtàk. Hát igen falun még tudják mi az a szurkolás. Tanulhatnak tőlünk a többiek. Innentől már minden meccs ajándék. Köszönjük fiúk! Nagyon szép volt!
  ...

  +1
  Hajrá Körmend!

   
 • 19mindigittvagyunk2017február16.22:22ÚjVálasz

  LE A KALAPPAL A CSAPAT ELŐTT!
  BRAVÓ!

   
 • SZÉP VOLT SRÁCOK!!! HATALMAS KÜZDÉS, JÓ TAKTIKA, FEGYELMEZETT JÁTÉK!!!
  De azt hozzá kell tenni, h a Falco ritka rossz napot fogott ki. Nem értem, mi van velük idegenben vagy semleges pályán, ez már rejtély, a jó csapat idegenben is jó csapat, nem csak hazai környezetben. Ma a Körmend volt jobb, egy hét múlva új epizód kezdődik.
  Hajrá Körmend, Hajrá Vas!

   
 • 17gultem12017február16.22:21ÚjVálasz
  Idézet: kmd2000
  6 emberrel... EZ KÖRMEND!
  ...

  Nana! A végén a fakó is odatette magát!

   
 • 16shaq2017február16.22:21ÚjVálasz
  Idézet: gultem1
  És akkor is gratuláltunk nekik a győzelemhez, bár savanyú volt a szőlő.
  ...

  De ez a gyoker az osszes poszt ala beir az Alba ellen. Elhiszem h szerelmes a csapatunkba de eléggé deviáns viselkedés ez. :)

   
 • 15kmd20002017február16.22:20ÚjVálasz

  6 emberrel... EZ KÖRMEND!

   
 • 14MTE19802017február16.22:19ÚjVálasz

  Szurkolók előtt le a kalappal jól nyomtàk. Hát igen falun még tudják mi az a szurkolás. Tanulhatnak tőlünk a többiek. Innentől már minden meccs ajándék. Köszönjük fiúk! Nagyon szép volt!

   
 • 13rasid2017február16.22:19ÚjVálasz

  Falco 0 csapatjáték.

   
 • 12gultem12017február16.22:18ÚjVálasz
  Idézet: shaq
  Tavaly épp ők cumiztattak meg titeket te bohóc
  ...

  És akkor is gratuláltunk nekik a győzelemhez, bár savanyú volt a szőlő.

   
 • 11Kuvasz2017február16.22:17ÚjVálasz

  Mi van naffalkó, ilyenkor hol a nagy arc? :D

   
 • 10bati22017február16.22:17ÚjVálasz

  Semmi különös nem történt csak a jobbik csapat nyert. A körmendi csapat rácáfolt a zete és most a filkó szurkolóinak jóslataira! Ez egy jó csapat amit nemzetközi meccseken is bizonyított már. Persze vannak irigyek bőven, aki örül a győzelmüknem azzal teljesen tudok azonosulni, aki meg nem azoknak jó kesergést kívánok!

   
 • 9heindrich2017február16.22:16ÚjVálasz

  Gratula :) 20.30-tól nektek szurkoltam! Hajrá OLAJ!!!

   
 • 8shaq2017február16.22:16ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir
  Hajrà Körmend, vesszen az alba!!!!
  ...

  Tavaly épp ők cumiztattak meg titeket te bohóc

   
 • 7egismte12017február16.22:15ÚjVálasz

  Bravó fiúk! Hála az égnek, nem jött be a tippem, hogy elengedjük a kupát! Holnap még nehezebb lesz, de ilyen szívvel, ilyen küzdéssel nem lehetetlen!

   
 • 6arthas2017február16.22:14ÚjVálasz

  Nah legalább nem csak mi égtünk le ma ... :)

   
 • 5gultem12017február16.22:14ÚjVálasz

  Szép volt MTE!
  Lealáztátok a kupa specialistát! Bravó!

   
 • 4rougenoir2017február16.22:13ÚjVálasz

  Hajrà Körmend, vesszen az alba!!!!

   
 • 3MTE19802017február16.22:12ÚjVálasz
  Idézet: mte01
  Szép volt fiúk!
  MTE!

  ...

  Szép volt fiúk! Nagyot játszott a csapat. Falco meg egy igazi lúzer csapat.

   
 • 2tortajanos2017február16.22:12ÚjVálasz

  idő/pont

   
 • 1mte012017február16.22:09ÚjVálasz

  Szép volt fiúk!
  MTE!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!