Nyerges: Elég volt Földháziból

Győr – A Szolnok mélyen felháborodott a Kaposvár elleni Magyar Kupa mérkőzés miatt, szerintük Földházi játékvezető a szezon során már másodszor próbálta szándékosan téves ítéletével „elcsalni” a meccsüket.
 
 
 
 
 

Nyerges: Elég volt Földháziból

Győr – A Szolnok mélyen felháborodott a Kaposvár elleni Magyar Kupa mérkőzés miatt, szerintük Földházi játékvezető a szezon során már másodszor próbálta szándékosan téves ítéletével „elcsalni” a meccsüket.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Olaj KK tulajdonosi alapítványának alapítója az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz, melyet most változtatás nélkül közlünk:

„Elég volt Földháziból!”

A Szolnoki Olaj KK mélyen felháborodott a Szolnok-Kaposvár Magyar Kupa mérkőzésen tapasztalt bírói elfogultság miatt.

Nem ez az első alkalom, hogy Földházi Tamás tendenciózus ítéletekkel nyúl bele a „meccsbe”. A MAFC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen Vojvoda Dávidnak ítélt alaptalanul sportszerűtlen faultot, ami miatt a csapatkapitányunk nem léphetett pályára a Zalaegerszeg ellen.

Ekkor még azt gondoltuk, hogy véletlen, de ugyanez a „bíró” ma másodszor próbálta szándékosan téves ítéletével „elcsalni” a meccsünket. A Kaposvár elleni mérkőzésén Nikola Pavlicsevicset büntette – véleményünk szerint jogtalanul – két technikai hibával, így meghatározó játékosunk kénytelen lesz kihagyni a holnapi mérközésünket.

Elvárjuk, hogy Földházi Tamás álljon ki a nyilvánosság elé, ha valami problémája van a csapatunkkal, és mondja el, ha van valami frusztrációja, de ne részrehajló ítéletekkel próbálja befolyásolni a végeredményt!

Klubunk már hivatalosan is kérte a Magyar Kosárlabda Szövetségtől, hogy a Magyar Kupa és a bajnokság hátralévő részében Földházi Tamás ne vezessen Szolnok-mérkőzéseket.

A klubok, játékosok és szponzorok komoly munkát fektetnek abba, hogy minél magasabb legyen a magyar kosárlabda színvonala, és egy bírótól, így Földházi úrtól is elvárható, hogy ennek szellemében végezze a feladatát.

Szolnok, 2017.02.16

Kiadó: dr. Nyerges Zsolt, a Szolnoki Olaj KK tulajdonosi alapítványának alapítója

 
 

 

 
 • 124voldemort2017február19.09:34ÚjVálasz

  Idézet az MKOSZ JB nyílt leveléből, amely a honlapon is olvasható: "A kosárlabda olyan sportág, amely időnként erőteljes érzelmeket válthat ki a játék résztvevőiből, és magunk is tisztában vagyunk vele, hogy bizonyos döntések vita tárgyát képezhetik.Éppen ezért a 2016/17-es bajnoki évtől egységessé és kiszámíthatóvá kívánjuk tenni játékvezetőink szankcióit, ezáltal nagyobb átláthatóságot vinni a döntésekbe. A játék résztvevőinek tudniuk kell, hogy mely cselekedetek engedélyezettek, és melyek azok, amelyek túlmennek a fair-play szellemiségének és a játék szabályainak keretein." Satöbbi, satöbbi. Érdeklődnék, hogy hol van ilyenkor a JB két doyenje, akik ezt a gyönyörűséget is megfogalmazták és annyira "védik" a játékvezetőket? Hol marad a szankció? Vagy vannak egyenlőbbek az egyenlőeknél? Vagy talán Zsolti bácsi betömte a szájukat a bankóival?

   
 • 123k.robert2017február18.16:47ÚjVálasz

  Gondolom nagy gondban lehet Mr.Nyerges ha látja,hogy a pénze nem mindenható és a pénzéért nem mindenki úgy ugrál ahogy Ő akarja.
  Nem szoktam az Olajt mint csapatot ócsárolni és most sem teszem, mert a csapat nem tehet róla, hogy ilyen Doll szintű nyilatkozatok hagyják el vezetőik száját.
  Saját csapatomnak csak gratulálni tudok a majdnem sikeres játékukért, amit a végjátéknál sajnos Ádám dötése az Olaj javára billentette a mérleg nyelvét.

   
 • 122triplafekete2017február17.19:23ÚjVálasz

  Dettó mint Doll!

   
 • 121kisertet2017február17.17:52ÚjVálasz
  Idézet: termib1969
  Amikor a sógoroknál síelek, az ilyen éhbéres szolgák hordják nekem a Hüttékben a sört, mint te, óránként 2-3 euro-ért feketén. Se ellátás, se lakás, csak a putriban lakás, szó szerint a fészerben.
  ...

  Ez a csoda írás után ne oktass senkit helyesírásra!

   
 • 120erintett2017február17.17:38ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Te vagy egy mókus...
  ...

  Komoly ellenérv...

   
 • 119erintett2017február17.17:38ÚjVálasz
  Idézet: vagasiferi
  Ilyen az, amikor politikusnak gondolja magát valaki. Összehord hetet-havat!
  ...

  Egyetértünk: én is ugyanezt gondolom Nyergesről, csak nem mertem leírni...köszönöm Vágási Terike...:)

   
 • 118termib19692017február17.17:24ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  És a komédia folytatódik. Hát ez csodálatos. :D A dottóre nyilatkozik ámbár tavaly nem ezt tette amikor szeretett csapata, csápotá ellen megfújta a kis haverja a meccset a Körmend ellen.
  ...

  Amikor a sógoroknál síelek, az ilyen éhbéres szolgák hordják nekem a Hüttékben a sört, mint te, óránként 2-3 euro-ért feketén. Se ellátás, se lakás, csak a putriban lakás, szó szerint a fészerben. Láttam ilyet nem egyszer, ennyire leadjátok a szintet ott a vadnyugaton. Itthon meg vergődtök, amíg a szezon-pénzetek kitart, aztán irány újra a rabszolgaság. Ilyen ez...igazi szarrágó élet.

   
 • 117termib19692017február17.17:18ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  És a komédia folytatódik. Hát ez csodálatos. :D A dottóre nyilatkozik ámbár tavaly nem ezt tette amikor szeretett csapata, csápotá ellen megfújta a kis haverja a meccset a Körmend ellen.
  ...

  Hát neked is csak egy bajod van: nem szakadt a fejed abba anno, ahonnan kiszedtek ...a több rendben van. A Negro Classic éjszaka világít a szádban, oly sötét vagy.

   
 • 116termib19692017február17.17:15ÚjVálasz
  Idézet: tango40
  Kedves bp001
  Tisztelem hozzászólásaidat mert van benne tárgyilagosság is.
  ...

  A "mert" és "mint" elé vesszőt tesz egy helyesen író 9 éves gyerek, megszólítás végére pedig egy felkiáltójelet!

   
 • 115termib19692017február17.17:05ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Hát...ennyi erővel minden csapat nekiállhatna ezért meg azért nyilatkozatokat kiadni.
  Még akkor is, ha a Szolnoknak igaza is van, ez lehet, hogy többet árt most, mint használ.
  ...

  bebes meg zsebe ehhez értenek írogatni, sírni ríni a nagy világnak...ismerős story

   
 • 114termib19692017február17.17:04ÚjVálasz
  Idézet: R. Westbrook
  A sporik gyengék. Nyerges meg lejáratta magát. Egy klubvezető nem engedheti ezt meg magának. Egy jogász meg még kevésbé.
  ...

  Az tuti, alkotmánybírósági ítéletig megy az ügy, összeurópai plenáris ülést is kilátásba helyeztek...

   
 • 113jobarat9442017február17.16:20ÚjVálasz
  Idézet: erintett
  Egy kis javítás...az említett kupadöntő 2011/2012-s szezonban volt, s nem 2011-ben, hanem ebből kifolyólag 2012-ben volt...mielőtt a mókusok elé vettek...
  ...

  Te vagy egy mókus...

   
 • 112jobarat9442017február17.16:18ÚjVálasz
  Idézet: rongenoir
  Talán így helyesebb lett volna.....irányított sorsolás volt...
  ...

  Úgy tudom hogy nyilvános sorsolás volt!
  Azt hogy tudják irányítani?

   
 • 111vagasiferi2017február17.16:12ÚjVálasz
  Idézet: erintett
  Nos, már meg is érkeztek azok, akiknek Nyerges üzenni akart...nyilván az iróniát sem érzitek ki félbolondok...
  ...

  Ilyen az, amikor politikusnak gondolja magát valaki. Összehord hetet-havat!

   
 • 110kisertet2017február17.16:07ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Na ekkora baromságot is régen olvastam már. Még .hogy az Olaj tartozik Vojvodáért éveken keresztül a Paksnak.
  ...

  Még csak annyit, hogy Nyerges nem érezheti és gondolhatja, hogy tartozik. Hisz ez neki alanyi jogon járt. Így működik.

   
 • 109erintett2017február17.16:02ÚjVálasz

  Egy kis javítás...az említett kupadöntő 2011/2012-s szezonban volt, s nem 2011-ben, hanem ebből kifolyólag 2012-ben volt...mielőtt a mókusok elé vettek...

   
 • 108kisertet2017február17.16:02ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Na ekkora baromságot is régen olvastam már. Még .hogy az Olaj tartozik Vojvodáért éveken keresztül a Paksnak.
  ...

  Először járj utána mielőtt valamiről ilyen határozott véleményt alkotsz. Miért is elképzelhetetlen? Atomerőmű MVM tulajdonban van. Akinek az akkori vezére szolnoki. Akkor egyszerű volt a képlet. Vagy megszűnik a paksi kosár vagy Voja megy Szolnokra. Az is vicces, hogy az MVM egyetlen komoly profitot termelő része az Atomerőmű. Aki befizet az MVM-be és az oda és annyit oszt amennyit és ahova kedve van. Magyarország így szeretlek. És ma már a Viktor Paks ellentét közismert.

   
 • 107erintett2017február17.15:56ÚjVálasz

  Nos, már meg is érkeztek azok, akiknek Nyerges üzenni akart...nyilván az iróniát sem érzitek ki félbolondok...sőt, ha visszaolvassátok az akkori eseményeket, akkor (már "okos" politikusok is megmondták / megírták, hogy az átlag magyar szavazó emlékezete max. három hónapig tart) szembesülnétek azzal, hogy Voja-t a Paks - 1 év volt még vissza a szerződéséből - a "játékos fejlődésének érdekében" elengedte, amiért a Szolnok egy kanyi vasat sem fizetett. Nagy botrány volt belőle Pakson, mivel Baji Csaba MVM vezér (szintén szolnoki és Nyerges jó barátja) telefonon revolverezte meg a paksi vezetést (ekkor helyezték először kilátásba, hogy nem kap támogatást a csapat abból a pénzből, amit itt helyben termelnek meg, s oly bőkezűen osztogatott a politikai vezetés máshol). Mikor Nyerges csalást emleget, gondoljon arra, hogy 2010 óta (mikor a Közgép erősen helyzetbe került) vajon hányszor élt vissza azzal, hogy cégéhez lettek irányítva az állami milliárdok, megtehette azt, hogy Pakson keresztül "átmosva" irányítsanak százmilliókat a szolnoki csapathoz, amiből aztán letarolta a magyar mezőnyt. Majd, miután áldozatos klubvezetőnek játszva magát sértődött nyilatkozatokat ad ki egy félvak magyar bíró ellen. Ezt szinte minden bajnoki után valamelyik csapat megtehetné! Nem ettől lesz jobb a bajnokságunk, hanem attól, ha valódi verseny és koncepció lenne, nem pedig állami szimpátia alapján kiválasztott lélegeztető gépen tartott "csókos" csapatok. Mielőtt félreértés lenne, ez Paksra is igaz, mert a korábban kapott kivételezett szerepet és lehetőséget éppúgy elherdálta, mint ahogy ezt a Szolnok tette.
  Szánalmas, mikor emberek klubszimpátiájuk miatt olyan dolgokat elnéznek kedvenc csapattulajdonosuknak, amiért másnak kötelet követelnének. Kapjatok már a fejetekhez és örüljetek annak, hogy a Kaposvár nem "csúfolt" meg benneteket és hogy a sorsolás ennyire kedvező lett nektek, hogy komoly csapattal csak a döntőben van lehetőségetek találkozni...
  A nagy emlékezésben ajánlom figyelmetekbe a 2011-s Szolnok-Paks kupadöntőt, mikor a Paks két erősen vitatható technikaival kapitulált csak másodpercekkel a vége előtt. S még a TV is adta...ország-világ látta...akkor sem érezte Mr. Nyerges úgy, hogy nyilatkoznia kellene a bírók ténykedéséről...Szóval egyszer hopp, másszor kopp...Tudom, hogy nem jó a f*sz rossz oldalán állni, de lassan talán Szolnokon is kezdjenek ehhez hozzászokni, semmi sem tart örökké...és tessék méltósággal viselni, ennyit egy csapat sem hisztizett, mint amit a szolnoki vezetés az elmúlt időszakban megengedett magának.

   
 • 106ferrro2017február17.15:53ÚjVálasz

  https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/160_foldhazi_besokallt&ved=0ahUKEwiPqbSMr5fSAhXFdpoKHe_bCOkQFggcMAI&usg=AFQjCNFToRlzr-Y46amzUnqFxd0VQJWwWA

   
 • 105egyszolnoki2017február17.15:09ÚjVálasz
  Idézet: erintett
  Nyerges arról ad ki közleményt, amiről csak akar, szíve joga. Ebben azt mond / ír, amit akar. Az, hogy "csalónak" nevezte a bírót - s jogészként ezt neki tudnia kellene - bizonyíthatatlan...
  ...

  Na ekkora baromságot is régen olvastam már. Még .hogy az Olaj tartozik Vojvodáért éveken keresztül a Paksnak. Te olyan hülyének nézed a paksi vezetőket,hogy csak úgy ingyen kiadták Voja játékengedélyét? Már régen bíróságon is megnyerték volna az ügyet ha lenne ilyen. Egyszerűbb lett volna ha hallgattál volna és akkor nem röhögne rajtad ország-világ!

   
 • 104adsl4653262017február17.14:42ÚjVálasz
  Idézet: erintett
  Nyerges arról ad ki közleményt, amiről csak akar, szíve joga. Ebben azt mond / ír, amit akar. Az, hogy "csalónak" nevezte a bírót - s jogészként ezt neki tudnia kellene - bizonyíthatatlan...
  ...

  Na ne hülyéskedj! Nehogy már éveken keresztül tartozzon egy Nyerges? Ennek már régen meg lett volna a következménye.

   
 • 103C.Zvezda2017február17.13:32ÚjVálasz
  Idézet: rimo
  Rosszul emlékszem, hogy Bebes is írt valamit a jv-k ellen????
  ...

  Bebes is írt, jól emlékszel.
  Na azon is jókat mosolyogtunk jó néhányan. :)))

   
 • 102erintett2017február17.13:27ÚjVálasz

  Nyerges arról ad ki közleményt, amiről csak akar, szíve joga. Ebben azt mond / ír, amit akar. Az, hogy "csalónak" nevezte a bírót - s jogészként ezt neki tudnia kellene - bizonyíthatatlan...feladta a magas labdát...szerintem Földházi nem meri leütni...Az, hogy az egész a presszióról szól, az is bizonyos. Most, hogy nincs Ivkovics, kiderült, hogy ugyanolyan segg, mint az egykori "csápát manager". Komoly emberek nem a sajtóban közleményeznek...ez olyan Blikk stílus..., megvan a terepe és az elintézési formája az ilyen dolgoknak. Ezt ő is tudja....ez inkább szólt a szervilis szurkolóknak (mert azért idén eddig nem úgy megy a szekér...), mint a JB elnökének vagy Földházinak. Már csak egy nyitott kérdés maradt, mikor fizeti ki végre Voja árát a csődben lévő Paksnak...? Vagy jövőre visszaadja a Roszatom-Paks II-nek...?

   
 • 101kisertet2017február17.13:24ÚjVálasz
  Idézet: willie
  Szuletett. emlekezz vissza az Olaj utolso elotti Adria ligas evere...
  ...

  Remélem ennek is akkora hatása lesz, mint annak!

   
 • 100willie2017február17.13:17ÚjVálasz
  Idézet: kisertet
  Nemzetköziben vajon miért nem született ilyen közlemény? Jaaaaa, hogy mégiscsak hatalomfitogtatás és eredménykényszer?
  ...

  Szuletett. emlekezz vissza az Olaj utolso elotti Adria ligas evere...

   
 • 99kisertet2017február17.13:14ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir
  Olvasd el a közleményt, és akkor tudni fogod, hogy miért nem vezetett az Olaj 20 ponttal...

  Minek ír ide, aki nem tud olvasni????
  ...

  Ha megkérhetlek idéznéd a közleményből az erre való hivatkozást?
  Te olvasni tudó!

   
 • 98kisertet2017február17.13:12ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Általában akkor szoktak a csapatok és szurkolók a bírókkal foglalkozni ha veszít a csapatuk.

  Mi nyertünk és mégis....,akkor ennek komoly oka van.
  ...

  Nemzetköziben vajon miért nem született ilyen közlemény? Jaaaaa, hogy mégiscsak hatalomfitogtatás és eredménykényszer?

   
 • 97rimo2017február17.13:10ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  ÁÁÁ, anno kapitánynak írogattam. na de gellért, barátom..
  Kapta az ívet az öreg rendesen. Nekem Ő a "kedvencem". Miket összefújkált az is..pfff.
  ...

  Rosszul emlékszem, hogy Bebes is írt valamit a jv-k ellen????

   
 • 96rougenoir2017február17.12:46ÚjVálasz
  Idézet: kisertet
  Várom a következő közleményt! Amiben számon kéri a cscsápotot, hogy miért nem vezetett 20 ponttal a hajrában és miért nem kerülte el a hosszabbítást?
  ...

  Olvasd el a közleményt, és akkor tudni fogod, hogy miért nem vezetett az Olaj 20 ponttal...

  Minek ír ide, aki nem tud olvasni????

   
 • 95C.Zvezda2017február17.12:45ÚjVálasz
  Idézet: egyszolnoki
  Nyugodt lehetsz benne jelezni is fogja a megfelelő fórumon a problémáját.
  ...

  ÁÁÁ, anno kapitánynak írogattam. na de gellért, barátom..
  Kapta az ívet az öreg rendesen. Nekem Ő a "kedvencem". Miket összefújkált az is..pfff.
  Egyébként amikor ment a meccs óvási mizéria nálunk, akkor is mondtam, hogy teljesen felesleges. Semmi értelme ennek, csak magunkra irányítjuk a figyelmet.
  Meg is lett az eredménye.. :((

  Bocs, hogy fárasztottam magam, de így legalább látod, hogy nem az Olaj ellen írogattam ebben a témában. Én egyetértek a felháborodással, csak értelme nincs semmilyen panasznyilvánításnak.

   
 • 94rougenoir2017február17.12:44ÚjVálasz
  Idézet: Tobey
  Hát...ennyi erővel minden csapat nekiállhatna ezért meg azért nyilatkozatokat kiadni.
  Még akkor is, ha a Szolnoknak igaza is van, ez lehet, hogy többet árt most, mint használ.
  ...

  Te próbàltad már egyszer az életben, hogy nem meghajlított gerinccel közlekedsz?
  Hogy kiàllsz az igazadèrt, beleàllsz ès vàllalod?
  Hogy nem feltartott kèzzel mèsz ki a pàlyára?
  Ha gyôzni megyünk, akkor ezt ki is jelentjük?

  Te nem vagy igazi szolnoki....


  Hajrá Olaj!!!!

   
 • 93adsl4653262017február17.12:34ÚjVálasz
  Idézet: kisertet
  Várom a következő közleményt! Amiben számon kéri a cscsápotot, hogy miért nem vezetett 20 ponttal a hajrában és miért nem kerülte el a hosszabbítást?
  ...

  Általában akkor szoktak a csapatok és szurkolók a bírókkal foglalkozni ha veszít a csapatuk.

  Mi nyertünk és mégis....,akkor ennek komoly oka van.

  Nagyon sok nemzetközi meccset játszott már az Olaj,azt megszoktuk,hogy nem a mi szánk íze szerint fújnak.Már szóra sem érdemes.

  Az viszont hogy ez a nyamvadt Földházi kétszer is ezt művelje velünk,az már szót érdemel.Kíváncsi vagyok reagál e valaki a bírói karból? Mert hallgatnak mint az a bizonyos a fűben.

   
 • 92kisertet2017február17.12:06ÚjVálasz

  Várom a következő közleményt! Amiben számon kéri a cscsápotot, hogy miért nem vezetett 20 ponttal a hajrában és miért nem kerülte el a hosszabbítást? Vagy, hogy Pavlicevic miért színészkedett végig a meccsen? Esetleg, hogy a zolaj miért nem kiemelt a döntőig? Először otthon kellene rendet tenni, majd utána bírózni! Sajnos a mai Magyarországon az ilyen lelki ráhatás működik a felső vezetői szinten. Persze csendben is megtehette volna SZF cimbijével. Ahogy látom síróivkó helyett itt az új ember. Csak sajnos vezetői pozícióból mindez szánalmas.

   
 • Idézet: tmmate
  Hát, vannak itt értelmes emberek, nem is kevesen. Ha történetesen a Kaposvár kapott volna ilyen ítéleteket és nyer a Szolnok, akkor a fél ország itt hörögne.
  ...

  Arról nyilatkozik amiről akar, de nem csalózhat!

   
 • 90willie2017február17.11:36ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az OK, hogy igaza van.
  Nem is vitatom, akkor ad ki közleményt, amikor akar. De azt nem kellene elfelejteni, hogy Szolnok fele gyakran fújtak már a bírók.
  ...

  A birok minden meccsen tevednek es ezek a tevedesek altalaban hosszutavon (sot altalaban mar egy meccsen belul) kiegyenlitik egymast. Viszont az a biro, aki csak minimalisan is szeretne partatlannak latszani, az szineszkedesert nem fuj ki jatekost egy eles vegjatekban. Foleg azert, mert a szineszkedesert megitelt technikai mindig velemenyes es meg mindig sokkal kisebbet hibazik azzal, ha elengedi, mintha jogtalanul befujja. Szoval hosszabbitasban ilyet csak akkor fuj be egy biro, ha teljesen idiota vagy szandekosan befolyasolni szeretne a meccs kimenetelet.

   
 • 89egyszolnoki2017február17.11:25ÚjVálasz
  Idézet: C.Zvezda
  Az OK, hogy igaza van.
  Nem is vitatom, akkor ad ki közleményt, amikor akar. De azt nem kellene elfelejteni, hogy Szolnok fele gyakran fújtak már a bírók.
  ...

  Nyugodt lehetsz benne jelezni is fogja a megfelelő fórumon a problémáját. Azért azt megkérdezném tőled ha a filkóval csinálta volna meg ugyanaz a bíró kétszer is azt,hogy kiállít valakit akkor is ez lenne a véleményed? Tudom a választ ne is fáraszd magad. Nem!!!!!!

   
 • 88C.Zvezda2017február17.11:13ÚjVálasz
  Idézet: tmmate
  Hát, vannak itt értelmes emberek, nem is kevesen. Ha történetesen a Kaposvár kapott volna ilyen ítéleteket és nyer a Szolnok, akkor a fél ország itt hörögne.
  ...

  Az OK, hogy igaza van.
  Nem is vitatom, akkor ad ki közleményt, amikor akar. De azt nem kellene elfelejteni, hogy Szolnok fele gyakran fújtak már a bírók.
  Akkor meg, amikor más szurkolók nehezményezték ezt, a válasz a szolnoki szurkolóktól csak köpködés, böffögés.
  Ezután a nyílt levél után, ha én a szövetséget vezetném, akkor kérném a bírókat, hogy mégjobban szoppasák le az Olaj-t.
  Szerintem nem szerencsés dolog ilyen leveleket intézni, ha Nyerges Úrnak problémája van, akkor jelezze a megfelelő fórumon a megfelelő formában.
  De ez így non-sense, szerintem legalábbis.

   
 • 87bball242017február17.11:13ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Fel lehet jelenteni Nyergest,de nem ajánlom.Teljesen igaza volt,de "csalás"helyett én finomabban fogalmaztam volna,de ő tudja.Ügyvéd,tudja,mit mikor és hogyan...
  ...

  Wittmant nem értem miért engedik kosárlabda közelébe...

   
 • 86tmmate2017február17.11:03ÚjVálasz

  Hát, vannak itt értelmes emberek, nem is kevesen. Ha történetesen a Kaposvár kapott volna ilyen ítéleteket és nyer a Szolnok, akkor a fél ország itt hörögne.
  Amúgy egy klubvezető akkor és arról ad ki közleményt, amiről és amikor csak akar. Nem értem miért lenne ez etikátlan. Különösen akkor, amikor teljesen igaza van, és ő rakja be a pénzt.
  Az a baj ezekkel a technikaiakkal, hogy számtalan fordul elő minden meccsen és csak minimális esetben fújják be. Legyen az szöveg, gesztus, vélt, vagy valós színészkedés. Például minden olyan hátraesésnél, amikor nem ítélnek támadó faultot, az eleső védőjátékosnak ezek szerint járna a technikai?
  A bírók általában indulatból hozzák meg ezeket a döntéseket. Létezik a tendenciózus antipátia, amikor gerincből "befúj". Illetve vannak tűrhetetlen, egyértelmű esetek, amikor nem lehet másként ítélni. Nos, véleményem szerint a Pavlicsevicsnek adott két technikai az előbbi kategóriába tartozik. Minden meccsen többször előfordulnak ilyenek, ráadásul a másodiknál a visszajátszások alapján egyértelműen ellene szabálytalankodtak, akár technikait is lehetett volna adni durvaságért. Talán a játék szelleme is inkább erről kellene, hogy szóljon.
  Összegezve: Nyerges Zsoltnak igaza van. Ha pedig igaza van, akkor szólni kell. Azért is szólni kell, mert nem csak a Szolnok az érintett, hanem az egész bajnokság. Még annyit: a pénzt azért rakják bele a csapatokba mindenütt, hogy azok is, akik itt írnak vaskos véleményeket, tudjanak szórakozni. Csak csendesen megsúgom, ha nagyon megvakarjuk, mindenütt lehetne "közpénzezni", de úgy gondolom nem kell.

   
 • Idézet: adsl465326
  Amúgy szép nevet választottál magadnak...
  ...

  Valamelyikőtöktől loptam az ötletet...

   
 • 84Clyde2017február17.10:09ÚjVálasz

  Már most felezzük meg a büntetést!

   
 • 8372huk2017február17.09:44ÚjVálasz
  Idézet: drive
  Gondolom te is a földházi egyik seggnyaló bírótársa vagy.
  ...

  Nem csalók. Ennyit tudnak. Ha meg belevisznek egy kis érzelmet, és társul egy kis szereplési vággyal, akkor jönnek az ilyen majd én megmutatom, ki az úr a háznál típusú ítéletek. Az itteni Olaj ellenes lincshangulatot alapul véve nem biztos, hogy szerencsés, hogy a mi főnökünk kezdte, de már épp itt volt az ideje, hogy valaki felhívja a figyelmet az elégtelen bíráskodásra. Ha klubvezetők megfogalmaznak egy közös kiállást, talán szerencsésebb lett volna...

   
 • 82vagasiferi2017február17.09:31ÚjVálasz
  Idézet: SnoopDogg
  Nyerges arról mikor ad ki közleményt, amikor szarrálopta magát a Zemberek pénzéből?
  ...

  Apám!!! Huúúúú!

   
 • 81vagasiferi2017február17.09:30ÚjVálasz

  A következő hazai bajnoki meccsünkre kérjük vezetőbírónak Földházit. Így a csarnokba kilátogatók is érdemi véleményt tudnának formálni a "mester" bírói tevékenységéről. Szépen fogalmaztam?
  Hajrá Olaj!

   
 • 80SnoopDogg2017február17.09:18ÚjVálasz

  Nyerges arról mikor ad ki közleményt, amikor szarrálopta magát a Zemberek pénzéből?

   
 • 79adsl4653262017február17.09:18ÚjVálasz
  Idézet: szurkeruhasmocskosg.ci
  Nem vagyok játékvezető, Földházival rég nem beszéltem. Nem üzenget.
  Szerinted ha kiállna, tudna bármi olyat mondani, amit elfogadnátok?
  Biztos nem direkt a Szolnok ellen csinálta.

  ...

  Amúgy szép nevet választottál magadnak...

   
 • 78adsl4653262017február17.09:17ÚjVálasz
  Idézet: szurkeruhasmocskosg.ci
  Nem vagyok játékvezető, Földházival rég nem beszéltem. Nem üzenget.
  Szerinted ha kiállna, tudna bármi olyat mondani, amit elfogadnátok?
  Biztos nem direkt a Szolnok ellen csinálta.

  ...

  Tudod kétszer csinálta ő ugyanazt a dolgot velünk.Nem más,nem Papp,nem Kapitány,nem Benczúr,hanem kétszer a Földházi.Ilyet nem lehet megmagyarázni.Az lenne a legideálisabb ha most hazaküldenék mást hoznának helyette.Megtalálják,nem kellene tortúrának kitenni.

   
 • Idézet: drive
  Gondolom te is a földházi egyik seggnyaló bírótársa vagy.
  ...

  Nem vagyok játékvezető, Földházival rég nem beszéltem. Nem üzenget.
  Szerinted ha kiállna, tudna bármi olyat mondani, amit elfogadnátok?
  Biztos nem direkt a Szolnok ellen csinálta.

   
 • 76drive2017február17.09:06ÚjVálasz

  Bocs. a 67-re ment!

   
 • 75drive2017február17.09:05ÚjVálasz

  Gondolom te is a földházi egyik seggnyaló bírótársa vagy. A doki elmondta nyilvánosan mi a véleménye a sz@rháziról ,akkor ő miért nem áll ki a nyilvánosság elé és mondja el ,hogy ez aztán jó ítélet volt. Nem te általad kell üzengetnie. Megmondom én neked miért nem meri vállalni a tettéért a felelőséget,azért mert maga is tudja ,hogy ezt kimondottan a Szolnok ellen csinálta. Ilyen bírókra nincs szükség.Takarodj földházi!

   
 • 74adsl4653262017február17.08:54ÚjVálasz
  Idézet: szurkeruhasmocskosg.ci
  Azért nem jogtalanul. A Vojvodáé fújható volt, ha a Jászberény, a Mafc vagy a Vasas ellen ítéli, fel sem tűnik senkinek.
  ...

  Valószínű,te is játékvezető vagy,mert véded a mundér becsületét rendesen.

   
 • 73adsl4653262017február17.08:50ÚjVálasz
  Idézet: RANS
  A vagy B csoport , a magyar bírói kar működése felháborító ! Csupa kisebbségi mániás nyomorék!
  Tisztelet az egy-két kivételért!
  ...

  Igazad van teljesen.Nem csoda,hogy ilyen a bírói kar,a főnökük is hasonló kaliber volt aktív korában.Faidt Misi bácsi se tudott levezetni egy Olaj meccset hiba nélkül.Szó szerint undorral jött Szolnokra,olyan arckifejezéssel,hogy majd ő megmutatja...Biztosan megvédi Földházit.

   
 • 72adsl4653262017február17.08:47ÚjVálasz
  Idézet: R. Westbrook
  A sporik gyengék. Nyerges meg lejáratta magát. Egy klubvezető nem engedheti ezt meg magának. Egy jogász meg még kevésbé.
  ...

  Fel lehet jelenteni Nyergest,de nem ajánlom.Teljesen igaza volt,de "csalás"helyett én finomabban fogalmaztam volna,de ő tudja.Ügyvéd,tudja,mit mikor és hogyan...

  Egyébként még így is megnyertük a tegnapi meccset,a Szeged ellen győzni kell és győzni is fogunk.Pavlicsevics meg pihen egy kicsit,Wittmann legalább többet játszhat.

   
 • 71RANS2017február17.08:28ÚjVálasz
  Idézet: clutchshooter
  jogos igazad van.......
  ...

  A vagy B csoport , a magyar bírói kar működése felháborító ! Csupa kisebbségi mániás nyomorék!
  Tisztelet az egy-két kivételért! Mindegyik úgy viselkedik a pályán , mintha Napóleon , Sztálin vagy Hitler lenne és a szabályokat is úgy változtatták tavaly , hogy meg is tehetik , mert még a felháborodásért is technikait fújhatnak! A picsába velük!

   
 • 70clutchshooter2017február17.07:48ÚjVálasz
  Idézet: mert_csak
  A sok név nélküli megmondó ember, miért nem a facebook-on szóltok a cikkhez? Ja, ott nem maradnátok ismeretlenek! Itt nagyon megy egymás szapulása! Bravó, így tovább!
  ...

  jogos igazad van.......

   
 • 69mert_csak2017február17.07:45ÚjVálasz

  A sok név nélküli megmondó ember, miért nem a facebook-on szóltok a cikkhez? Ja, ott nem maradnátok ismeretlenek! Itt nagyon megy egymás szapulása! Bravó, így tovább!

   
 • 68clutchshooter2017február17.07:20ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Számold meg inkább újra a diplomáidat, az mérhető, ha már a témához nem tudsz hozzászolni.
  ...

  Grat nektek szépen lefeküdtetek az Albának, Cser-Palkovicsék így biztos adnak kölcsön 5. légiósra, puhapénisz banda.......

   
 • Idézet: egyszolnoki
  És szerinted földházi megengedheti,hogy most már ebben a szezonban másodszor állít ki jogtalanul szolnoki játékost? Gondolom ha a te csapatodat szivatná igy akkor is ezt írnád. Persze tudom....
  ...

  Azért nem jogtalanul. A Vojvodáé fújható volt, ha a Jászberény, a Mafc vagy a Vasas ellen ítéli, fel sem tűnik senkinek. A tegnapi konkrét fújás lehet, hogy nem ült, de teljesen jogtalannak azt sem nevezném, mert nem sokkal korábban viszont teljesen jogos lett volna, és akkor a Szolnok valószínűleg ki is kap.

   
 • 66clutchshooter2017február17.07:17ÚjVálasz
  Idézet: szkosz
  Nyergi mi ez a frusztrál nyáladzás? Nem tudsz több lóvét lenyúlni? Közgép mélyrepülésben? Class fm sehol? Ejj, jobban kell vitya seggét nyalni.
  ...

  barom....

   
 • 65clutchshooter2017február17.07:08ÚjVálasz
  Idézet: quimby
  És a komédia folytatódik. Hát ez csodálatos. :D A dottóre nyilatkozik ámbár tavaly nem ezt tette amikor szeretett csapata, csápotá ellen megfújta a kis haverja a meccset a Körmend ellen.
  ...

  Milyen jogon alázol egy egész várost te szemét labanccsicska alpokaljadék, csak állnánk egyszer szemtől szemben te gyáva féreg, akkor nem védenék a seggedet a szerkesztők, szájkaratematyi!!!!!

   
 • 64egyszolnoki2017február17.07:01ÚjVálasz

  És szerinted földházi megengedheti,hogy most már ebben a szezonban másodszor állít ki jogtalanul szolnoki játékost? Gondolom ha a te csapatodat szivatná igy akkor is ezt írnád. Persze tudom....

   
 • 63vagasiferi2017február17.06:59ÚjVálasz
  Idézet: szurkeruhasmocskosg.ci
  Ismerem Földházit. Biztos nem csal!!!
  ...

  Okos gyerek ez a foltházi, nem szándékosan csal az Olaj ellen.

   
 • Ismerem Földházit. Biztos nem csal!!! A játékvezetői kar egyik legbecsületesebb embere, aki próbálja -és próbálta a múltban is- távol tartani magát minden pressziótól, érkezzen az az Albacomptól, a Pakstól, vagy akár mostanában a Szolnoktól. Biztos téved, mint mindannyiunk, előfordulhat, hogy kritikus helyzetben. Szerintem röhej 2-3 ítéletet összekapcsolni, amik között több hónap telt el, nem engedheti meg ezt magának egy klubvezető főleg nem rágalmazva, becsületet sértve!

   
 • 61tango402017február17.06:45ÚjVálasz

  Kedves bp001
  Tisztelem hozzászólásaidat mert van benne tárgyilagosság is. A magyar nyelv védelmében: 10 hsz:
  a keserű pirulát a helyes megoldás, a bírók esetébe helyett a bírók esetében a szerencsésebb választás. A 24 hsz alatt a világba helyett a világban a magyaros kifejezés. Összefoglalva mondanivalómat egy régi aforizmában: "Könnyebb az igét hirdetni mint ragozni."

   
 • 60heraklith19902017február17.06:28ÚjVálasz
  Idézet: zlatan74 anno
  Neked bele kell pofázni megint. Mérhetetlenül buta lény vagy. Ez van. De legalább ne hirdetnéd.
  ...

  Számold meg inkább újra a diplomáidat, az mérhető, ha már a témához nem tudsz hozzászolni.

   
 • 59netudki2017február17.00:41ÚjVálasz

  Nem értem mi a fa..t reklamálnak hisz a Vojának sem a kupadöntőn sem a bajnokságban soha egyetlen lépéshibáját nem fújták be.....Pedig volt belőle nem kevés.... talán úgy 100-ból 98!!! Addig ne reklamáljanak mert ha véletlenül megtanítják a síp mestereket a lépés szabályra(megállásra is)akkor lesz kurva nagy baj Szolnokon...

   
 • 58krapulax2017február16.23:41ÚjVálasz

  hisztéria

   
 • 57zlatan74 anno2017február16.23:38ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Ez vicc.. érdekes akkor nem panaszkodik senki, amikor direkt a könnyű ágra rakták az Olajt a kupában. Nem èrtem minek ez a hiszti.
  ...

  Te komolyan is gondolod amit mondasz? Bizonyítsd be, vagy hallgass.

   
 • 56zlatan74 anno2017február16.23:37ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k.
  ...

  Neked bele kell pofázni megint. Mérhetetlenül buta lény vagy. Ez van. De legalább ne hirdetnéd.

   
 • 55szajkosaras2017február16.23:24ÚjVálasz
  Idézet: garcia
  Nagy bohóc ez a Nyerges, talán ő akarja megmondani, hogy ki fújjon Szolnokon és ki nem. Hová vezetne ez? Holnaptól minden csapat nyafoghatna, hogy kit akar a meccsein látni.
  ...

  De, meg lehet tenni.

   
 • 54profbasket2017február16.23:23ÚjVálasz

  Ja, Szeged hónap nem is kéne pályára lépnetek!
  esélyetek 0, dolgozik a maffija :D

   
 • 53profbasket2017február16.23:23ÚjVálasz

  XDDDDDDDD Utálom a filkót meg aztá sötét zetét is de igaza van hérának meg a hurkának :D
  szolnoki kosármaffia, csak ti hisztiztek...más is hiszhetett vóna...mert ti megszoktátok hogy vojvoda ugy könyököjjön hogy kedve kivánnya, :D furcsa, meg kőne szoknotok...minden hajó essze elsüllyed...
  ez a doktóre meg böszmébb mint gondútam...bár azé volt jó haverja ivkoVICCnek...normális má nem lehet :'D rágalmazásért beperelni, aztán semmi pénzetek nem lesz, irány a b csoport XD
  RÖHEJESEK VAGYTOK. Elolvastam a cikket, oszt kiköptem a teám a röhögéstő xD
  Qimby posztja a legjobb :D van itt matematikus, hisztikriszti,könyökkarcsi, minden :D

   
 • 52rongenoir2017február16.23:21ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Sorsolás volt, nem könnyű ág!
  ...

  Talán így helyesebb lett volna.....irányított sorsolás volt...

   
 • 51kisertet2017február16.23:13ÚjVálasz

  Apa kezdődik! Érdekes lesz a fújas a Szeged elleni meccsen! Legalább lehet pihenni a szolnoki sztárocskáknak. Az ideggyenge Pavlicevic meg friss lesz a döntőre. Ezt is illett volna megköszönni a közleményben!

   
 • 50Tobey2017február16.23:08ÚjVálasz

  Hát...ennyi erővel minden csapat nekiállhatna ezért meg azért nyilatkozatokat kiadni.
  Még akkor is, ha a Szolnoknak igaza is van, ez lehet, hogy többet árt most, mint használ.

  tehát mégegyszer: tényleg dilettáns a földházi....de lassan meg lehet kérdezni: melyik másik nem az ???

   
 • 49R. Westbrook2017február16.23:01ÚjVálasz

  Természetesen Földházi, nem Kapitány, de a lényegen nem változtat...

   
 • 48R. Westbrook2017február16.23:00ÚjVálasz

  A sporik gyengék. Nyerges meg lejáratta magát. Egy klubvezető nem engedheti ezt meg magának. Egy jogász meg még kevésbé. Kapitány simán feljelentheti nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségéért, el is fogják ítélni.

   
 • 47quimby2017február16.22:57ÚjVálasz

  És a komédia folytatódik. Hát ez csodálatos. :D A dottóre nyilatkozik ámbár tavaly nem ezt tette amikor szeretett csapata, csápotá ellen megfújta a kis haverja a meccset a Körmend ellen. Lehet ivkó súgott neki.

  Szegény Földházit sajnálom csak mert eztán aztán nem lesz több melója, ha ilyen csúnya dolgot tett, hogy a zászlóshajó ellen fújt. Irány a B osztály vagy a közmunka...vagy be kell állni hukkk mellé matematikus radír tartónak... vagy vágási úrnak win 10-et programozni...esetleg fel kell keresni leslie-t a múltból...aki ismét itt van...

  De tovább forgatva, hát tavaly sem akarta megnyerni a nagyolaj a kupát. Idén szeretné? Ha sikerül igen, ha nem akkor nem. A hülyék mindenképp mi vagyunk akik nem a magyar kosárlabda érdekét szolgáljuk. De ott van még a pappeti...tán ő segíthet ha minden kötél szakad. A dottóre pedig majd jól megsimogatja ferikével együtt az ügyes kis buksiját miközben idősebb nem kívánatos utcalányok lejtenek népitáncot a ma is hangos olaj tábor előtt. Nos hát ez Szolnok...el ne feledjük...

  Te meg ne írogass többet privát felkérés üzeneteket;, tegnap is megmondtam, hogy nem leszek a barátod mert hetero vagyok. Szóval Leslie...nem...nem és nem...!

  Köszönöm szépen!

   
 • 46garcia2017február16.22:53ÚjVálasz

  Nagy bohóc ez a Nyerges, talán ő akarja megmondani, hogy ki fújjon Szolnokon és ki nem. Hová vezetne ez? Holnaptól minden csapat nyafoghatna, hogy kit akar a meccsein látni. Már régóta nem létezik az a szabály, hogy kérni lehetett minden évben 1 vagy 2 játékvezetőt aki ne fújjon a hazai
  mérkőzéseken.

   
 • 45faradtolaj2017február16.22:47ÚjVálasz

  A kosárlabda-közvélemény: Elég volt a Nyerges-Szalay-vircsaftból!

  (Erre a megnyilatkozásra megint nem lehet jelzőket találni... nyugodtan oda lehet tenni a pontelőny, az Adria-liga-koordinátor által edzett fiókcsapattal lebeszélt kupaelődöntő és a többi és a többi mellé.)

   
 • 44xzmugm2017február16.22:46ÚjVálasz

  Szolnok és Nyerges ide vagy oda, az ominózus szóban forgó ítéletek valóban véleményesek szerintem is. Földháziról önmagában sokat mond az a tény, hogy ha bármi is van a magyar kosárlabdában, amiben kvázi országos egyetértés van, az az, hogy neki nem nagyon kéne meccseket vezetni (azt hiszem, így finoman fogalmaztam). Nem csak a Szolnoknak, hanem úgy általában.

   
 • 43kunka2017február16.22:43ÚjVálasz

  Sok közöm nincs hozzá, de most valamelyest Heraklithhel kell, hogy egyet értsek.
  Szombathelyen is Pavlicsevics meg Andric nagy színészi játékot mutattak be, bár ez jellemző volt Zigeranovicra is. Noha, amire tekót kapott, lehet nem az volt, de előtte voltak olyan megmozdulások melyekre fújható lett volna.
  Rengeteg meccsünk volt nekünk is, amit nem a mi javunkra fújtak, de nem panaszkodtunk, vagyis talán csak a szurkolók, de a vezetőség nem.
  Ez a mai, most hogy nincs Ivko, Zorán meg nem teljesen az a fajta karakter, kellett valaki aki nyomást gyakorol a játékvezetőkre, mert forró volt a pite eléggé, hogy már az első körben majdnem kiestek.
  Tudom, inkább foglalkozzak a saját csapatom színvonalon aluli szereplésével, de ezt most én is nyomásgyakorlásnak érzem.

   
 • 42rougenoir2017február16.22:32ÚjVálasz
  Idézet: hajrabereny
  Jómagam se a Szolnokot, se Nyergest nem szívlelem, de ebben az esetben maximálisan igazat tudok neki adni. Ez nem a klubszimpátiáról szól.
  ...

  Mi Szolnokon szeretjük a Berényt, ezt csak a miheztartást vègett mondom.

  Hajrà Olaj!!!

   
 • 41Basketball19932017február16.22:28ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Én nem tudom,hogy mi a baja ennek a sz@rházinak velünk ? Régóta bíró,nem emlékszem hogy Szolnokon ártott volna valaki neki,eddig jó bírónak tartottuk.
  ...

  Á értem, nem is Ivkovics miatt kerültetek hullámvölgybe??!! 1 hónap idő milyen gyorsan megszépít dolgokat :-DDDDD

   
 • 40hajrabereny2017február16.22:28ÚjVálasz

  Jómagam se a Szolnokot, se Nyergest nem szívlelem, de ebben az esetben maximálisan igazat tudok neki adni. Ez nem a klubszimpátiáról szól. Egy Földházi, egy Benczúr, és egy nyomorék kapitány gellért, stb. meccseket dönt el, csal el szándékosan. A szponzorok tömik a pénzt a csapatokba, a játékosok hajtanak, a szurkolók kiállnak a meccsen, összefikázzák egymást itt a fórumon, számolgatnak, tüntetnek, bojkottálnak, együtt élnek a csapatukkal, és azután jön egy ilyen balf@sz, és szétfújja a meccset. Sokszor egy sorsdöntő összecsapást. Ha valaki megnéz egy NBA derbit, vagy egy euroligát, akkor sokszor észrevehetetlenek a játékvezetők, úgy lehozzák a meccseket. Itt pedig fordulóról-fordulóra folyamatosan barmolják szét a bajnokságot. Ha tudunk szerb játékosokat tucatjával hozni az országba, akkor hozzunk szerb (vagy akármilyen nemzetiségű) képzett, semleges játékvezetőket. Azt a 15000 Ft benzinpénzt Szabadkáról idáig szívesen összedobjuk.

   
 • 39leklibajsza2017február16.22:13ÚjVálasz

  Sajnos mindig szegény Olaj ellen fújnak. Az MKOSZ összes döntése előnytelen a Szolnoknak. Vojvoda és Tóth sosem színészkednek, sosem könyökölnek. Nem is értem miért mondják rá, hogy "szövetség csapata"...

   
 • 38komunikatoor2017február16.22:10ÚjVálasz

  Nah gyerekek. Mindenki a Mafc meccsrol beszel meg errol a kupa meccsrol. Mind a ket meccs nagy budos bunda volt csak egy ilyen nyilatkozattal konnyebb elterelni a figyelmet arraol amikor bemennek a lottozokba a milliokert. Az utolso tamadasnal a kaposvar mem akart golt dobni... miert mert jo volt az x aztan hopp erdekes a szolnok is megtanult jatszani es vedekezni es 1 pontot dobott a kaposvar a raadasban....

  A szolnok meg maradjunk annyiban 4-5 csapat koltsegvetesevel rendelkezik es kepesek eppenhogy 8-ba kerulni akkor amikor meg eppen kell hogy beferjen a kupa resztvevok koze.

   
 • 37szajkosaras2017február16.21:44ÚjVálasz

  Egyébként pedig a csalás egy nagyon komoly vád! Ezt illene bizonyítani, mert ha nem tudja, akkor csak rágalmazás folyik. Az, hogy vannak téves ítéletek, még nem jelent autómatikusan csalást.

   
 • 36termib19692017február16.21:43ÚjVálasz

  Egyébként Voját is teljesen kiakasztotta ma a 3 idióta. Ütik vágják a fakezű fault-emberkék. Magyar csere ennyi szereppel bír: menj be és faragjad a két külső embert. Ez megy, Milo azért volt olyan tekintéllyel a pályán, hogy őt annyira nem merték kóstolgatni. Mondjuk megeresztett volna egyet egy 80 kilós streetball makinak, egy hétig egy irányba is szalad, szóval azért tőle fizikailag is tartottak tavaly.

   
 • 35szajkosaras2017február16.21:42ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  Azért az furcsa,hogy Földházi 3 meccset vezetett ebben a szezonban eddig az Olajnak,ebből kettőt botrányosan,a harmadikat itt Szolnokon,akkor nyuszi volt.
  ...

  Nem akarok vitatkozni, mert nem láttam az említett eseteket, és így állást foglalni sem tudok. Azonban ez a mai kiállítás jogos volt, csak az időzítése nem sikerült túl jól. Ha akkor kapja, amikor nagyot színészkedett, akkor valószínűleg nyer a Kaposvár. Nem volt sok idő vissza, és büntető, plusz labdabirtoklás. Azonban tudjuk, a sportban nincs ha. Minden esetre nem biztos, hogy ez most egy szerencsés nyilatkozat volt szolnoki oldalról.

   
 • 34heraklith19902017február16.21:41ÚjVálasz
  Idézet: bp001
  Te valami teljesen külön világba létezel. Olvasod ezt az oldalt, ide írogatsz, és képes vagy ekkora valótlan hülyeséget írni.
  ...

  Mindannyian tudjuk, hogy milyen kritikán aluli a játékvezetés itthon, de Ivkón és Nyergesen kívül írj egy embert aki nyilvános hisztit csinált mostanában fújással kapcsolatban! Olyat aki utána nem kért rögtön elnézést.
  Gyorsan ki kellett adni ezt a közleményt a miheztartás végett. Beparáztak, hogy megint bukta lehet a kupa és még gyorsan nyomást akarnak gyakorolni.

   
 • 33foldhazi2017február16.21:36ÚjVálasz

  Jogos ítéletek születtek, sajnálom, ha valaki máshogy látta, visszanéztem videón Pavlicsevics szándékosan lengőbordával könyökön ütötte a támadót-tekó+KIÁLLÍTÁS!!

   
 • 32adsl4653262017február16.21:36ÚjVálasz
  Idézet: szajkosaras
  Azon a technikain lehet vitatkozni. Azonban a 4. negyedben színészkedés miatt figyelmeztették Pavlicsevicset. Ezt követően pont Földházi orra előtt vágta hanyatt magát, amikor kb.
  ...

  Azért az furcsa,hogy Földházi 3 meccset vezetett ebben a szezonban eddig az Olajnak,ebből kettőt botrányosan,a harmadikat itt Szolnokon,akkor nyuszi volt.Vagy tényleg véletlen,vagy tényleg ártasni akar nekünk,ezt ő tudja.Itt az ominózus esetnél tisztán látszott,hogy a kaposvári játékos bevitt neki egy gyomrost.

   
 • 31szkosz2017február16.21:36ÚjVálasz

  Nyergi mi ez a frusztrál nyáladzás? Nem tudsz több lóvét lenyúlni? Közgép mélyrepülésben? Class fm sehol? Ejj, jobban kell vitya seggét nyalni.

   
 • 3072huk2017február16.21:35ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k.
  ...

  Tudom, te csak a véleményedet írod le. De mint oly sokszor, egyszerűen nem mondasz igazat, és süt belőled a rosszindulat.
  Csak egyetlen példa, egy Garai hiszti az ősszel:
  "Úgy érzem, hogy a játékvezetői testületnek először magában kellene rendet tennie, ahelyett, hogy a játékosokat, edzőket fenyegetik. Nem tartom normális szituációnak, hogy a meccs kezdése előtt csupán tíz perccel jelennek meg. Sajnos Hegedűs játékvezető számtalan olyan ítéletet hozott, ami nem volt indokolt, ez pedig kizökkentett minket. Könnyen lehet, ha ezek nincsenek, akkor is a végén a Vasas örülhet, de ez így, ebben a formában nem helyes."

  Na ilyen az, mikor a zalai pampák celeb királya okoskodik.

  Tudod, -25, immár 4 légióssal...

   
 • 29szajkosaras2017február16.21:32ÚjVálasz
  Idézet: jobarat944
  Annak idején Milóval kezdte...
  ...és eltiltatta 2 vagy 3 meccsre!
  ...

  Mert Milosevics nem köpte le, ugye?

   
 • 28rougenoir2017február16.21:31ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Azt kétlem, hogy szándékosan akarta közröhej tárgyává tenni magát, így az ok valószínűleg csupán annyi, hogy megijedt tőle...
  ...

  Te làttad a mérkőzést?
  Nem hiszem, mert akkor nem írnál ilyen hülyeségeket....

  Ráadàsul Zsoltot nagyon jól ismerem, ha valaki kerüli a feltűnősködést, akkor az ô.
  Ha ilyen közleményt ad ki, annak komoly oka van.

  Hajrà Olaj!!!!

   
 • 27szajkosaras2017február16.21:29ÚjVálasz

  Azon a technikain lehet vitatkozni. Azonban a 4. negyedben színészkedés miatt figyelmeztették Pavlicsevicset. Ezt követően pont Földházi orra előtt vágta hanyatt magát, amikor kb. 45 másodperc volt vissza a meccsből. Ott nem kapott technikait, pedig jogos lett volna. Akkor valószínűleg nincs hosszabbítás. Nyerges most jobban tenné, ha csöndben maradna.

   
 • 26termib19692017február16.21:25ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Azt kétlem, hogy szándékosan akarta közröhej tárgyává tenni magát, így az ok valószínűleg csupán annyi, hogy megijedt tőle...
  ...

  A zete hogy áll a kupában?

   
 • 25rimo2017február16.21:24ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k.
  ...

  Lassan iskolások lesznek azok, akik akkor születtek, amikor a ZTE MECCSET nyert a kupában!

   
 • 24bp0012017február16.21:22ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k.
  ...

  Te valami teljesen külön világba létezel. Olvasod ezt az oldalt, ide írogatsz, és képes vagy ekkora valótlan hülyeséget írni. Egy hétvégi forduló több cikke alatt, komolyabb hiszti megy a bírók miatt mint itt. ""más tudomásul veszi"" :))) ezen talán még te is röhögtél amikor leírtad :)

  Oké, hogy azok táborát erősíted, akit nem a kedvenc csapat szeretete hajt amikor hozzászól, hanem egy másik csapattal szembeni ellenszenv - elég szar lehet ez így is neked - de miért kell még hülyét is csinálni magadból?

   
 • 23heraklith19902017február16.21:20ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir
  Így van, meg kell vèdeni a csapatot, egy bíró nem teheti tönkre az egèsz èves munkàt...nem sokon múlt, basszus..

  Zsolt nagyon ritkán szólal meg, ès mèg ritkàbban ad ki ilyen közleményt....
  ...

  Azt kétlem, hogy szándékosan akarta közröhej tárgyává tenni magát, így az ok valószínűleg csupán annyi, hogy megijedt tőle, hogy a Kaposvár majdnem hazaküldte őket és hirtelen felindulásból nyilatkozott, nem gondolta át, hogy mit csinál. Plusz nyomást akart gyakorolni a többi jv-re is.

   
 • 22krapulax2017február16.21:19ÚjVálasz

  a zászlóshajónál nagy a feszültség, látszik... remélem összekapják a következő kanyarra magukat a bírók, különben megint kikapnak! :))))

   
 • 21krapulax2017február16.21:17ÚjVálasz

  a "mérközés" Szolnokon vagy Szombathelyen rövid ö?

   
 • 20rongenoir2017február16.21:17ÚjVálasz
  Idézet: rougenoir
  Így van, meg kell vèdeni a csapatot, egy bíró nem teheti tönkre az egèsz èves munkàt...nem sokon múlt, basszus..

  Zsolt nagyon ritkán szólal meg, ès mèg ritkàbban ad ki ilyen közleményt....
  ...

  Bölcs maradt (talán) volna, ha nem szólal meg, úgy látom félti a pénzét, ami egyre kevesebb!!!!

   
 • 19amb222017február16.21:17ÚjVálasz

  Még ha igaza is van Nyergesnek ezzel csak magát szúrja tökön...Földházi ezentúl kettőzött erővel fúj az olaj ellen...:) Bár lehet h Szalay eltakarítja "szegény" Földházit a kedvéért..:D

   
 • 18rougenoir2017február16.21:11ÚjVálasz
  Idézet: termib1969
  Szarházi volt világ életében ez a tetű, éppen ideje volt már leíratni a meccseinkről. Takarodjon Szolnok környékéről is ezentúl! Igazi van Zsoltinak!
  ...

  Így van, meg kell vèdeni a csapatot, egy bíró nem teheti tönkre az egèsz èves munkàt...nem sokon múlt, basszus..

  Zsolt nagyon ritkán szólal meg, ès mèg ritkàbban ad ki ilyen közleményt....ha ezt teszi, annak oka van...

  Hajrà Olaj!!!!

   
 • 17lufi2017február16.21:08ÚjVálasz

  most hogy nincs ivkó videó lesz azért?

   
 • 16jobarat9442017február16.21:05ÚjVálasz
  Idézet: darius
  Ez vicc.. érdekes akkor nem panaszkodik senki, amikor direkt a könnyű ágra rakták az Olajt a kupában. Nem èrtem minek ez a hiszti.
  ...

  Sorsolás volt, nem könnyű ág!

   
 • 15chaaabika822017február16.21:04ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k.
  ...

  Haza értél? Milyen volt a kupa hétvége? Mesélj sötét barátom!

   
 • 14jobarat9442017február16.21:02ÚjVálasz

  Annak idején Milóval kezdte...
  ...és eltiltatta 2 vagy 3 meccsre!

   
 • 13termib19692017február16.20:59ÚjVálasz

  Szarházi volt világ életében ez a tetű, éppen ideje volt már leíratni a meccseinkről. Takarodjon Szolnok környékéről is ezentúl! Igazi van Zsoltinak!

   
 • 12heraklith19902017február16.20:55ÚjVálasz
  Idézet: mazsola
  Ideje lenne már retorziókat alkalmazni a dilettáns bírókkal szemben, nagyon sok csapat meccsét negatívan befolyásolják téves itéleteikkel!

  ...

  De érdekes módon mindig csak a szolnokiak hisztiznek, mindenki más tudomásul veszi, hogy tehetségtelenek a jv-k. Végülis valahol érthető ez a sok hiszti, hiszen a hosszú évek alatt elszoktak tőle, hogy felvállalják ellenük a hasonló szituációkat. Nehéz feldolgozni, hogy már nincs mindig kettős mérce.

   
 • 11darius2017február16.20:54ÚjVálasz

  Ez vicc.. érdekes akkor nem panaszkodik senki, amikor direkt a könnyű ágra rakták az Olajt a kupában. Nem èrtem minek ez a hiszti. Minden csapatnál van egy bíró, akit különösen "kedvelnek" (Kapitány pl többfele)..

   
 • 10bp0012017február16.20:49ÚjVálasz

  Sajnos a felvételek alapján tényleg az látszott, hogy tévesen ítélt. Ráadásul épp azt a játékost küldte ki aki ezt megelőzően két triplával eldöntötte a meccset.

  Nyerges ritkán ad ki közleményt. Talán most sem kellett volna, mégha jogos is a dolog. Le kell nyelni ez keserű pirulát és a következő meccsre kell koncentrálni.

  Egy dologban viszont igaza van: "A klubok, játékosok és szponzorok komoly munkát fektetnek abba, hogy minél magasabb legyen a magyar kosárlabda színvonala...." A bírók esetébe nem látszik, hogy nőne a színvonal.

   
 • 9rongenoir2017február16.20:48ÚjVálasz

  Nyúl viszi a puskát....Nyergeséknél!
  Akkor nem reklamált mikor ezt a (mocsok) sorsolást megcsinálta a "vén k....k)" Szalay haverja!
  Akkor most nyeljék le a békát, még ha tuszkolni is kell lefelé!
  FÖLDHÁZI A LEGJOBB JÁTÉKVEZETŐ!

   
 • 8istipisti2017február16.20:45ÚjVálasz

  Szvsz: a ma NB1-es meccset vezető bírói csapat fele alkalmatlan erre a feladatra./szakmai, mentális problémák/
  Nagyobb merítés nem nagyon végezhető, tehát marad az által már többször mondott lehetőség: külföldi jv-k.MKOSZ kibírja, kicsit szűkebbre húzzák Ők is a nadrágszíjat.....

   
 • 7sihing2017február16.20:34ÚjVálasz

  a 2. technikai után kapcsolt és megpróbálta ellensúlyozni de már túllőtt a célon ma.

   
 • 6adsl4653262017február16.20:34ÚjVálasz
  Idézet: fkc0102
  Ideje volt ráfújni színészkedés miatt a faltokat, nagy színész, megérdemelte.
  ...

  Akkor nézd vissza a lassítást és akkor mondjál véleményt.

   
 • 5adsl4653262017február16.20:33ÚjVálasz

  Én nem tudom,hogy mi a baja ennek a sz@rházinak velünk ? Régóta bíró,nem emlékszem hogy Szolnokon ártott volna valaki neki,eddig jó bírónak tartottuk.Most viszont már másodszor okoz nekünk felmérhetetlen kárt.Ha van a képén bőr kiáll a nyílvánosság elé és bocsánatot kér,de azt hiszem ezt várhatjuk.CSAK AZ OLAJ!

  A csapatunk ősszel annál az ominózus MAFC elleni meccsen került jó nagy adag hullámvölgybe,amit azóta is nyögünk.

   
 • 4fkc01022017február16.20:30ÚjVálasz

  Ideje volt ráfújni színészkedés miatt a faltokat, nagy színész, megérdemelte.

   
 • 3mazsola2017február16.20:27ÚjVálasz

  Ideje lenne már retorziókat alkalmazni a dilettáns bírókkal szemben, nagyon sok csapat meccsét negatívan befolyásolják téves itéleteikkel!

   
 • 2rimo2017február16.20:26ÚjVálasz

  Láttam mind a két esetet! Igaza van, de mi ebből nem tudunk jól kijönni.

   
 • 1red-black012017február16.20:23ÚjVálasz

  500 hozzászólás lesz, hurrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!