18 év után jutott újra a négy közé a Szedeák

Győr – Juhos azt mondja, ha már eljutottak idáig, szeretnének érmet nyerni.
 
 
 
 
 

18 év után jutott újra a négy közé a Szedeák

Győr – Juhos azt mondja, ha már eljutottak idáig, szeretnének érmet nyerni.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Nem jó meccsen, de nagy csatában verte 81-74-re a magyar kupa negyeddöntőjében a Naturtex-SZTE-Szedeák a Pécset. A szegediek számára ez hatalmas siker, hiszen 1999 után jutottak újra a négy közé.

– Kemény mérkőzést játszottunk – nyilatkozta Juhos Levente, aki 36 perc alatt öt pontot szerzett. – Sok eladott labdánk volt az elején, de Nikola rendet tett a fejekben az öltözőben. A második félidőben jól védekeztünk, ezért nyertünk – elemzett.

A szegedieket egy maréknyi tábor biztatta a lelátón, a végén a „Szép volt, fiúk, Szép volt, fiúk!” kiáltásoktól volt hangos a győri csarnok.

– Köszönjük a szurkolóknak, hogy egy csütörtök kora délutáni meccsre is eljöttek velünk Győrbe. Hatalmas eredmény ez nekünk, de folytatjuk tovább, ha már eljutottunk idáig, szeretnénk érmet nyerni – tette hozzá Juhos.

Wirth Ádám csupán három percet kapott a meccsen, ám már ez is kisebb csoda, a szerdai edzésen ugyanis megsérült a bokája, ami nem jött helyre a kezdésig.

– Nem vagyok túl jó állapotban, de amit tudok, így is megteszek a csapatért. Igyekeztem ma is tehermentesíteni a többieket – mondta már a lefújás után Wirth, akinek édesapja, a korábban szintén az élvonalban szereplő Wirth István a helyszínen szurkolt. – Nagyon boldogok vagyunk, hogy a négy közé jutottunk. Keményítettünk a védekezésen a szünet után, ez volt a kulcs. Csak az utolsó harminc másodpercben hittem el, hogy sikerült, addig szoros volt a meccs.

 
 

 

 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!