MK: Sabáli a bajnokság első két helyezettjének korai búcsúját tippeli

Győr - A legutóbb Sopronban tevékenykedő tréner a szíve szerint körmendi továbbjutást mondana, de...
 
 
 
 
 

MK: Sabáli a bajnokság első két helyezettjének korai búcsúját tippeli

Győr - A legutóbb Sopronban tevékenykedő tréner a szíve szerint körmendi továbbjutást mondana, de...

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Csütörtökön a négy negyeddöntővel kezdetét veszi a 2017-es Zsíros Tibor Magyar Kupa nyolcas döntője. A Bb1.hu-nak Sabáli Balázs, a Körmend, a Paks és a Sopron korábbi trénere, a magyar válogatott egykori másodedzője osztotta meg várakozásait. A tréner mindhárom nap a helyszínen tekinti meg a találkozókat, hozzátetette, a semleges és egyben ismeretlen pálya még szorosabbá teheti a küzdelmeket.

Naturtex-SZTE-Szedeák - PVSK-PANNONPOWER

- Ha a legutóbbi összecsapásukból indulok ki, akkor könnyen mondhatnám, hogy szegedi győzelemre számítok, de akkor egy kissé szétesett pécsi csapatot láthattunk a pályán. Azonos képességű gárdák találkoznak, ha reálisan nézzük, akkor szoros csatában kis különbséggel fog győzni az egyik fél. Sejfic visszatérése mindenképpen fontos szempont lehet a PVSK játékában, ezért ha mondani kell egy győztest, Csirke Ferenc gárdájára tippelek.

Szolnoki Olaj KK - Kaposvári KK

- Amikor legutóbb farkasszemet nézett a két csapat, akkor hazai pályán a Kaposvár meglepetésre legyőzte a Szolnokot, amelyben ezért biztosan él a visszavágás vágya. Ezen felül papíron is az Olaj az erősebb csapat, ezt pedig úgy vélem, a parketten is sikerül majd bebizonyítaniuk. A Szolnok fog a Pécs mellé csatlakozni az elődöntőben.

Zalakerámia ZTE KK - Alba Fehérvár

- Annak ellenére, hogy a Fehérvár a bajnokságban kétszer is legyőzte már a Zalaegerszeget, mindkét alkalommal szoros mérkőzést láthattunk. Ezzel az összecsapással kapcsolatban is azt várom, hogy az utolsó másodpercekig kiélezett küzdelem lesz a pályán. A ZTE legutóbb a Körmend ellen vereséget szenvedett, így kérdés, milyen mentális állapotban utaznak el Győrbe. Ha az erőviszonyokat nézzük, a Fehérvárt egy picivel esélyesebbnek tartom, de ezúttal bevállalom a meglepetést: továbbjut a ZTE.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend

- A Körmend nem válogathat sok játékosból, mivel Loveridge helyére sem érkezett még pótlás, valamint Horti Bálint sem lesz bevethető sérülés miatt, ezért a Falco talán jobban felszívja magát erre a meccsre, és ki tudja használni az ellenfelük vékony rotációját. A szombathelyieknél Kovács Péter játéka kérdéses, de mivel nagyobb a keretük, így könnyebben megoldható lenne a pótlása. Körmendiként a szívem szerint Csorvásiék győzelmére tippelnék, de úgy érzem, hogy a Falco fog ünnepelni a meccs után.

 
 

 

 
 • 2rongenoir2017február17.07:30ÚjVálasz

  Ejnye Sabáli!
  Négy tippből három hiba!
  Ott folytatod ahol abbahagytad!

   
 • 1Basketball19932017február16.19:23ÚjVálasz

  Bravó Sabáli!!! Sikerült elüldöznöd Sopronból a Bán Tibit, ő kupa elődöntős kiváló játékkal, te pedig bukott edző vagy....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!