Korábbi MAFC-center a szlovák listavezetőnél

Kassa - A rövid ideig az Atomerőműt is erősítő Nikola Siladji a KB Kosice játékosa lett.
 
 
 
 
 

Korábbi MAFC-center a szlovák listavezetőnél

Kassa - A rövid ideig az Atomerőműt is erősítő Nikola Siladji a KB Kosice játékosa lett.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A szlovák listavezető KB Kosicéhez igazolt Nikola Siladji. Mint ismert, a 25 éves szerb center az előző szezont a MAFC-ban kezdte, majd rövid ideig az Atomerőmű SE csapatát is erősítette. Végül a szezont a szerb Mladost színeiben fejezte be.

A 208 centis játékos 12 mérkőzésen lépett pályára a budapestieknél, ezeken átlagban 10.5 pontot dobott és 6.5 lepattanót szedett le. Végül január elején közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal, mert a játékos máshonnan kapott egy új ajánlatot, a MAFC-nak pedig a 4-es poszt helyett az 5-ösön volt nagyobb szüksége erősítésre. Így került Paksra Siladji, bár eredetileg nem az atomvárosiak hívták. Itt viszont két meccsen pályára lépve nem felelt meg a próbajátékon, ezután pedig a szerb Mladostnál fejezte be a szezont.

Az erőcsatár az idei szezont a román második vonalban szereplő Politehnica Iasinél kezdte, majd ezután mondott igent a Kassa hívószavára.

 
 

 

 
  • 1drva2017február17.17:32ÚjVálasz

    Nem valami friss hír,már két meccsen pályára is lépett.
    Mondjuk a világot ott sem fogja megváltani.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!