Schmidt Béla Cizmic munkáját is segíti

Paks - Az ASE másodedzője már a nyolcadik vezetőedző mellett dolgozhat paksi pályafutása során, megvolt az első közös edzés.
 
 
 
 
 

Schmidt Béla Cizmic munkáját is segíti

Paks - Az ASE másodedzője már a nyolcadik vezetőedző mellett dolgozhat paksi pályafutása során, megvolt az első közös edzés.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!

Megkezdte a munkát Pakson az Atomerőmű SE új vezetőedzője, Teo Cizmic. A Körmendről pár hete távozott horvát tréner segítője az a Schmidt Béla lesz, aki a szezonban előtte a litván Gediminas Petrauskas, az előző években pedig több másik edző mellett dolgozott, illetve a vezetőedzői posztot is betöltötte, legutóbb a tavalyi szezonban. Az edzői stáb tagja maradt a litván Mantas Valciukaitis erőnléti edző is.

- Megvolt az első közös edzésünk, egyeztettük Teo Cizmiccsel a legfontosabb dolgokat - mondta a Bb1 érdeklődésére a tizenkettedik paksi szezonját töltő Schmidt Béla - A legfontosabb támadásvariációkat, figurákat átvettük, ő is elmondta, mit szeretne máshogy csinálni, most jön az érdemi munka.

- Természetesen mindannyian javulást várunk a váltástól, noha az előző edző munkáját semmiképpen sem szeretném minősíteni. A játékosoktól biztos, hogy több kell, elsősorban védekezésben. Remélhetőleg mindenki képes lesz alkalmazkodni az új edző elvárásaihoz, és emelni a játéka színvonalán - tette hozzá a paksi másodedző, nem tagadva, hogy elképzelhetők változások a játékosállományban, bár konkrétum még nincs ez ügyben.

Schmidt Béla "örök bútordarab" Pakson, sok edzőváltást átélt már, így azt is tudja, mennyit jelenthet ez rövid távon: hétvégén Zalaegerszegre látogat az ASE, nem lesz könnyű dolga a csapatnak Teo Cizmic bemutatkozásakor.

- Megszámoltam, tizenkét év alatt ő a nyolcadik edző, aki mellett dolgozhatok, valóban van már tapasztalatom. Pszichésen jelenthet némi pluszt a váltás a játékosoknak, fontos, hogy Egerszegen már egy motivált, harcias csapat játsszon. Ha nem is sikerül rögtön a bravúr, mert a ZTE azért esélyesebb lesz hazai pályán, ez kétségtelen, jeleznünk kell, hogy az eddig látottnál több van a csapatban - fogalmazott a paksiak másodedzője.

 
 

 

 
 • 7hajraase2017január12.17:21ÚjVálasz

  Hajráá Bècó :) :) !!!

  Remèlem most már aztán tènyleg felkel a csapat is a tèli álomból ès beindulunk , mert ez így sose jó hogy edzőt váltunk ...
  ....
  Itt a csapatszellemmel ès a játèkosokkal is elèg sok problèma van ... Már règ fel kellene állni a siker elèrèsèhez ès oda kell tenni magukat..... ..

  Szebb jövőt :)
  Sok sikeres meccset a csapatnak jó játèkkal :)

  Gyerünk fiúk HAJRÁÁ ASE :)
  CSAK A PIROS -KÈK !!!!

   
 • 6chantal2017január12.15:19ÚjVálasz
  Idézet: egismte1
  Erről azért kérdezd meg a szegedieket!
  ...

  Igen, félreérthető voltam, elnézést. Csak arra utaltam, hogy olyan típusú irányító kellene. Eszembe sem jutott az esetleges kivásárlás, nem is tartanám etikusnak.

   
 • 5egismte12017január12.14:06ÚjVálasz
  Idézet: chantal
  Teljes mértékben egyetértek. Alapbetegség most már évek óta Pakson, hogy "vezér" poszton csak amerikai gyerekekben gondolkodnak. A délszláv vonal megbízható....
  ...

  Erről azért kérdezd meg a szegedieket!

   
 • 4chantal2017január12.10:17ÚjVálasz
  Idézet: james23
  Egyszer bepróbálhatnánk egy délszláv vonalat is... Tudom az újonc amerikai a legolcsóbb, de ha van rá keret akkor miért nem ???
  ...

  Teljes mértékben egyetértek. Alapbetegség most már évek óta Pakson, hogy "vezér" poszton csak amerikai gyerekekben gondolkodnak. A délszláv vonal megbízható....Marko Boltic a Szeged játékosa, na ott kezdődik az irányítójáték.
  Mindenképpen kell Paksra egy irányító.

   
 • 3james232017január11.21:45ÚjVálasz

  Egyszer bepróbálhatnánk egy délszláv vonalat is... Tudom az újonc amerikai a legolcsóbb, de ha van rá keret akkor miért nem ???

  Ezt soha nem szerettem a csapatunkban,hogy amerikai nélkül soha nem tudunk egy szezont sem kezdni.

  Hajrá ASE !!

   
 • 2wind2017január11.17:18ÚjVálasz
  Idézet: franco
  Kinney?
  ...

  Az ASE helyében simán leigazolnám, sokat erősödnének, főleg azért, mert Kacsa formája enyhén szólva gyenge.

   
 • 1franco2017január11.17:13ÚjVálasz

  Kinney?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!