Vereséggel indult az új év osztrák légiósaink számára

Körkép - Romániában viszont Török és Lázár csapata is győzött.
 
 
 
 
 

Vereséggel indult az új év osztrák légiósaink számára

Körkép - Romániában viszont Török és Lázár csapata is győzött.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Az új esztendő első bajnoki fordulóját játszották le a hétvégét Romániában is, ahol a Maros KK otthon győzte le a Dinamo Bukarestet 92-80-ra, a Cluj Napoca pedig a Pitesti vendégeként nyert 88-82-re. A vásárhelyieknél Lázár László számára 14 perc jutott, ez idő alatt pedig 5 lepattanó és 1 blokk a mutatója. Az ex-Falcós Goran Martinics már eredményesebbnek mondhatja magát, az ő neve mellett 15 pont, 15 assziszt és 1 blokk szerepel. A szolnoki és fehérvári korábbi légiós, Ernests Kalve 7 ponttal és 2 szerzett lepattanóval segítette csapatát a nyolcadik bajnoki győzelemhez.

Sikerükkel a kolozsváriak a tabella élére ugrottak, a Pitesti ellen Török Rolland 30 percet töltött a pályán, ez 14 pontra és 7 lepattanóra volt elég. Az Olaj egykori légiósa, Ousmane Barro 19 pontig, 10 lepattanóig, 4 gólpasszig és 2 pontig jutott.

Az osztrák másodosztályban szereplő Mattersburg második vereségét szenvedte el idén, ezzel jelenleg visszacsúszott az ezüstérmes pozícióba. A Czukor Bencét és Bakk Krisztiánt is a soraiban tudó együttes a Celovec otthonában kapott ki 63-57-re. Czukor 33 percet töltött a parketten, csapata második legeredményesebb játékosa volt 14 ponttal, 2 assziszttal és 3 lepattanóval. Bakk ezúttal nem szerepelt a keretben.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!