Hanga remekelt, Allenék kikaptak

Spanyolország - A Baskonia a Fuenlabrada otthonából távozott győztesen, míg az Obradoiro a Barcelonától kapott ki simán.
 
 
 
 
 

Hanga remekelt, Allenék kikaptak

Spanyolország - A Baskonia a Fuenlabrada otthonából távozott győztesen, míg az Obradoiro a Barcelonától kapott ki simán.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Hanga Ádám és a Baskonia a spanyol bajnokság 16. fordulójában a 11. helyezett Fuenlabrada otthonába látogatott. A vendégek 69-77-re, sikerrel vették az akadályt, amihez kellett Hanga remek teljesítménye is. A magyar válogatott kiválósága természetesen a kezdőötösben kapott helyet. Több, mint 36 perces játékidejével az egész mezőnyből a legtöbbet játszhatott, mely alatt 21/9-es pontmutatóval zárt, leszedett 7 lepattanót, és kiosztott 4 gólpasszt is. Végül 24-es VAL indexe az egész mezőny legjobbja lett.

Rosco Allenék nagyon nehéz feladat előtt álltak, hiszen csapata, az Obradoiro a listavezető Barcelona otthonába látogatott. Sok jót nem is tartott ez a mérkőzés számukra, hiszen sima, 100-76-os vereséget szenvedtek. Allen kezdőként léphetett pályára. Alig több, mint 18 percet tölthetett a parketten, ezalatt 5 pontig, 2 lepattanóig és 1 gólpasszig jutott.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!