Az ASE edzője is távozik

Paks - Gediminas Petrauskas és a klub szakvezetése arra jutott, hogy változásra van szükség.
 
 
 
 
 

Az ASE edzője is távozik

Paks - Gediminas Petrauskas és a klub szakvezetése arra jutott, hogy változásra van szükség.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Kecskemét elleni vereséget követően összeült a szakmai vezetés, és a vezetőedzővel közösen arra a döntésre jutottak, hogy változásra van szükség - írja az ASE hivatalos lapja. Az elmúlt időszak eredményeinek fényében mindenki úgy érezte, szükség van a megújulásra, így Gediminas Petrauskas számára véget ért a paksi szerepvállalás. Ami az utódlását illeti, a szakvezetés egyelőre értékeli a helyzetet, felméri a lehetőségeket és megpróbálja a lehető legjobb döntést hozni.

 
 

 

 
 • 48chantal2017január10.16:15ÚjVálasz

  Hát, engem ebben a hírben csak egyetlen egy dolog zavar, mégpedig az, hogy a "szakmai vezetés" ült le az edzővel. Misztikus felhangot kapott ez a szakmai vezetés, de ennek ellenére nagyjából sejtjük, hogy személy szerint kiket is takar. El tudom képzelni a jelenetet (mint egy rossz kamara darabot): az a szakosztályvezető, aki idehozta (és egyben jelentős szerepet vállalt a légiósok megválogatásában is) és az a másodedző, aki (ha nem is nyilvánosan), de minden lépését kritizálta, nos ők egy rózsaszín kupakos ásványvíz körbe-körbe adogatása mellett szakmailag kivesézték a jelenlegi helyzetet, miközben Sömenek körbe vitte a pogácsát. 3-4 perc alatt rájöttek, hogy "szakmailag" brutális ballépés volt egy ponttal kikapni a Kecskeméttől (főként akkor, amikor ilyen, önmagát a magyar bajnokság meghatározó játékosává kinövő playereket tudunk a parkettra zavarni). Igen, Pavlik szakmailag kifogásolta, hogy az általa több videón is látott játékosok miért nem úgy dobják csont nélkül a ziccert, mint ahogy az neki a 160 cm átmérőjű plazma tévéjén tisztán lejött, Béla pedig kifogásolta azt, hogy az utolós betörés miért nem 4 másodperccel előbb kezdődött, hiszen akkor lett volna idő még egy harmadik kísérletre...és ugye, hát három a magyar igazság....de ezt egy skót vagy litván vagy mi a túró úgy sem érti. Gediminas leforrázva hallgatott, és önostorozva gondolta át magában, hogy miért is nem előbb ült egy asztalhoz a szakmai vezetéssel. Sömenek meg jókat mosolygott magába, és a hamuba sült pogácsáknak is csak a felét vitte ki a litvánnak, hisz ki tudja, ki indul legközelebb vándorútra.

   
 • 47Cicababa2017január08.21:52ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Számold meg hány meccset veszítettünk el az utolsó percekben. Persze a vereség az ő hibája, de egy kis szerencsével simán lehetne 6-6 a mérlegünk, ami már holtversenyben 7. hely.
  ...

  Először is reagálnék a "nagyon kultúrált" megszólításomra. Felszopó - ne haragudj, de nem tudom ez mit jelent, erről te biztosan többet tudnál mesélni vagy az is lehet, hogy éhes disznó makkal álmodik? Kérlek ezt a problémádat családon belül orvosold!
  Amúgy Te nem tudod elengedni a tavalyi szezont (Bélát), ennek gondolom több oka is lehet:
  1. Kiskorodban folyamatosan elvert egy Béla nevű kis srác, vagy később lenyúlta a nődet.
  2. Pusztán írigy vagy. Mind a 2 esetben szakember megkeresését javaslom.
  Most jöjjenek a tények. Én soha egy edzőt sem pocskondiáztam úgy mint Te + a "nagytudású" haverjaid. Szurkolóként mindig is kitartottam a CSAPAT mellett (amibe az edző is bele tartozik). A személyeskedést Ti kezdtétek, én pedig szimplán laikusként nem értettem, hogy a tavalyi eredmény (amikor nyertünk is) miért vált ki ekkora gyülőletet az edző irányába. Nektek semmi sem volt jó! Viszont idén nagyon kedves és megértő lett ez a kis "szókimondó" társulat, annak ellenére, hogy az idei CSAPAT (edzőt is beleértem) nem sok mindent tett le az asztalra. Ez miért van így? Vannak ötleteim.... Nem a véleményekkel van a baj, hanem annak a közlési formájával, stílussal. Még egy gondolat: nekem teljesen mindegy ki van a csapat élén, hiszen bízom abban hogy a lehető legjobb döntés született (körülményeket nem ismerjük), viszont az tisztán látszik, hogy neked nem. Én mindig ASE szurkoló leszek. :-) Hajrá ASE!

   
 • 46ball_ta2017január08.18:44ÚjVálasz
  Idézet: 11111
  :D
  Azért akarod edzőnek a Gulyást, mert euroligás közvetítések alatt lehet érezni, h ért hozzá? Plusz melegen üdvözlik az ellenfelek?:)))))))
  Hagyjuk már a Gulyást! Edzőnek? Áááá...
  ...

  Miért is? Mert esetleg bebizonyíthatná amit sokan nem feltételeznek róla a vezetők?

   
 • 45ball_ta2017január08.18:41ÚjVálasz

  Mint írtam is, nem feltétlen edzőként, de én mindenképpen adnék neki esélyt, hogy tevőlegesen vagy a tanácsaival hozzátegyen a csapat sikeréhez.
  Ő már bizonyított itt..

   
 • 44ball_ta2017január08.18:38ÚjVálasz

  Nem. Én fiú vagyok. :P

   
 • 43james232017január08.17:08ÚjVálasz

  Én a szezon végig idehoznám Székely Norbit tudtommal nincs csapata, de szóljatok ha rosszul tudom.

  Aztán ha jól teljesít akár maradhatna is.

  Sitku(nem tudom ki említette) biztos nem fog idejönni.

  Régiek közül még a Mészáros lehetne, de ő sem jönne ide. Jó helye van a vasasban.

   
 • 42csocsa2017január08.17:06ÚjVálasz
  Idézet: ball_ta
  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.
  ...

  Pont egy közvetítésben mondta , nem akar edző lenni.

   
 • 41111112017január08.16:16ÚjVálasz
  Idézet: ball_ta
  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.
  ...

  Neked nem Eszter a keresztneved?:)))))))))))))9

   
 • 40111112017január08.16:07ÚjVálasz
  Idézet: ball_ta
  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.
  ...

  :D
  Azért akarod edzőnek a Gulyást, mert euroligás közvetítések alatt lehet érezni, h ért hozzá? Plusz melegen üdvözlik az ellenfelek?:)))))))
  Hagyjuk már a Gulyást! Edzőnek? Áááá...

   
 • 39almacska2017január08.15:49ÚjVálasz
  Idézet: ball_ta
  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.
  ...

  Egyetértek veled. A vezetőségnek rá kellene ébrednie, hogy az északi népekhez vonzódva lassan kiesnek a MAGYAR bajnokságból. Régen ez a módszer -talàn- működött, de a kosárlabda is változik, mint minden más.
  Ha eszük van, beismerik, hogy egy teljesen új csapatot kell építeni, egy teljesen új edzővel. Ez nem 2 hónap lesz, de erre tökéletes alternatíva lehet(ne) az a néhány Pakshoz köthető nagyöreg (pl Gulyás, Sitku, Mészáros), akik letettek már egy-két bajnoki címet az asztalra, és akik ma is a kosárlabda közelében dolgoznak.
  Ezt a litván vonalat meg minek erőltetni, ha nem megy?!

   
 • 38drva2017január08.15:27ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  A szerencsének igen is nagy szerepe van ebben, de nem minden. Én nem magasztaltam a litvánt, pontosan leírtam, hogy jó döntés a kirúgása, de egy kis szerencsével 6-6al is állnánk, és az már PO.
  ...

  "...a vezetőedzővel közösen arra a döntésre jutottak, hogy változásra van szükség - írja az ASE hivatalos lapja. "
  Azt hiszem,hogy a litván ajánlotta fel a távozását,amit elfogadtak.
  Szóval nem rúgták ki,bár a végeredmény szempontjából tök mindegy.
  Az a baj,hogy szinte mindenkit "ki lehetne rúgni",játékost,edzőt,vezetőt...

   
 • 37ball_ta2017január08.15:12ÚjVálasz
  Idézet: franco
  Hagyjuk már ezt, pont még egy újonc hiányozna Pavlik mellé. A helyi "szakemberekkel" (Kovács Anti, Schmidt Béci, és most Jancsi) már befürödtünk párszor.
  Most már egy profira lenne szükség - pl.
  ...

  franco

  Ha még ki sem próbáltuk, honnan gondolod, hogy kísérletezgetés lenne! Bárki is az lenne!
  Szabad kezet kellene adni neki, különleges megkötések nélkül!
  Sokat már nem veszthetnénk a Robival, és hiszem, hogy a helyi viszonyokban sokkal jobban eligazodna, mint egy új edző! A csapat már idénre úgyis kuka, azaz esélytelen.. sajnos.
  De még ebből is lehetne jót főzni! Csak egy jó szakács kellene hozzá...
  Jövőre meg - a tapasztalatok birtokában, ha szükséges,- lehetne egy új edzőt idehozni, aki tiszta lappal indíthatná a jövő évi szezont...
  Én így látom...

   
 • 36franco2017január08.14:50ÚjVálasz
  Idézet: ball_ta
  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.
  ...

  Hagyjuk már ezt, pont még egy újonc hiányozna Pavlik mellé. A helyi "szakemberekkel" (Kovács Anti, Schmidt Béci, és most Jancsi) már befürödtünk párszor.
  Most már egy profira lenne szükség - pl. Cizmic -, és el kéne kezdeni hosszútávban gondolkozni.

   
 • 35ball_ta2017január08.14:12ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Gulxás Robi?
  ...

  Szerintem a jelenlegi kísérletezgetés nélküli jó válasz a Gulyás Robi lenne.

  Aki nézi az Euroliga mérkőzéseket, és hallgatja a Robi kommentálását, hallhatta, hogy ért a kosárhoz, és rengeteg tapasztalata van róla. Ismeri az itteni körülményeket, így nem kellene túl sok idő az "aklimatizálódásához".

  Bár nem tudom, hogy megvan-e minden papírja hozzá, de szerintem az is megoldható lenne! Mondjuk a Béla lenne a vezetőedző, de a Robi garanciát kapna, hogy az Ő szava, taktikája érvényesül.

  A KTE elleni meccsen, én a Gulyás Milánt is sokkal többet játszattam volna, és amikor játszott, többször is ügyesen kimozgott a sarokba, üresen volt, mégsem kapott labdát, egyszer sem. Nem is értem ezt a paksi betegséget. A helyi fiatalokat nem nagyon építik be a csapatba. Ha megnézitek a többi csapatot, szinte mindenhol hozzák fel az utánpótláskorú játékosokat. Nálunk miért nem??? Bár idén többet játszottak, mint tavaly a Bélánál, de meggyőződésem, hogy őket sokkal jobban lehetne használni a rotálásnál, és nem mennének el más csapatokhoz, ahol játéklehetőséget kaphatnak.

  Aki figyelte a mérkőzések előtt, a Robit sokkal melegebben üdvözölték az idegen csapatok edzői, mint amit itthon kapott. Miért mellőzik ennyire az itteni szakemberek???

  Száz szónak is egy a vége. Nem az idegen a szép, hanem akit már ismerünk, kedvelünk. Mindenképpen megfontolásra ajánlanám ezt a verziót is!

  Tegyük már félre a büszkeségünket, és használjuk azt, amink van!

  Még marketingnek is jó lenne.. és lehet előrébb tartanánk már!

   
 • 34megamegmondo2017január08.12:48ÚjVálasz
  Idézet: Basket_Fan
  Ugyan nem nekem szólt a válaszod, de azért ennyire suta okoskodást nem kellene elengedni itt!
  ...

  A szerencsének igen is nagy szerepe van ebben, de nem minden. Én nem magasztaltam a litvánt, pontosan leírtam, hogy jó döntés a kirúgása, de egy kis szerencsével 6-6al is állnánk, és az már PO. Nem volt velünk úgy, mint ahogy tavaly velünk volt a bajnokság ezen szakaszában. Persze azt is tudom, hogy a szerencséért meg kell küzdeni, de amikor összesen 8 valamire való játékosod van, abból pedig 1 lesérült, a helyettese egy kuka, marad 7 embered, abból pedig 2 sérüléssel bajlódik, akkor ezt minek nevezzem ha nem balszerencsének? Nekem az is elég lett volna, ha egészséges marad a keret, biztos vagyok benne, hogy PO helyen állnánk. Nincs ha, így mondom, szerintem is jó, hogy kirúgtuk.

  Vannak dolgok amiben hibás, nyilvánvaló, vannak amiben nem. A taktikát nem tudta összerakni sokszor, de még így is bőven teljesítette volna az elvárásokat ha nem kórház a város szélént játszunk.

  A tavalyi edzőkérdést pedig pontosan cicababa miatt hoztam fel, ha olvastad tavaly a fórumot, akkor nem kell megmagyaráznom.

   
 • 33Basket_Fan2017január08.12:26ÚjVálasz
  Idézet: CSAK A PIROS-KÉK!
  Három edző van aki bajnoki címre tudta vezetni a z ASE csapatát.
  Zsoldos András 2
  Fodor Péter 1
  Dzunics Braniszláv 1

  Kövezetek meg, de én Ivkót is eltudnám képzelni.
  ...

  Szia! Nincs megkövezés, de Ivkó szerintem nem javítana semmit a helyzeten Pakson, sőt. Egyszerűen nem működik az elképzelése, egy szerencselovag. Nézd meg mit ért el idén a Szolnokkal! Még azt sem lehet mondani, hogy gyenge a játékosállománya...

   
 • 32drva2017január08.11:40ÚjVálasz

  Ne szépítsük,a tegnapi produkció is rettenetes volt,a harmadik negyed konkrétan nézhetetlen.
  A végén még így is hatalmas esélyünk volt nyerni...
  Az időkérés megvolt,megbeszélték,a helyzet(sőt helyzetek) ott volt...nem ment be,nem nyertünk.
  Ezzel a végén az edző sem tud mit kezdeni.
  Persze előtte 39 és fél percig Ő is benne volt,a szar játék az ő felelőssége is.
  Az ellenféllel és a bírókkal kár foglalkozni,mindkettő ocsmány volt: a kecskeméti csetnik brigád végig répázott,ütött-vágott Kemállal az élen...mi ennek sajnos többször felültünk,Samenasra utaztak szerintem.
  A játékvezetők végig a mi kispadunkat macerálták,Fofó ott ugrált végig a vonal mellett meg ugatatott a fülükbe...talán ha egyszer szóltak neki,hogy nyugi.
  Mondjuk várható volt,hogy ez lesz...kikaptunk ennyi.El kell engedni a dolgot...

  Petrauskas megy.
  Sajnos az utód bárki lehet,nem hiszem,hogy túl nagy változást tudna kieszközölni.
  Itt már tényleg csak a csont nélküli A csoportos tagság megőrzése a cél,jelenleg még ez sem tűnik egyszerűnek,tekintve hogy kétszer utazunk a Fővárosba és egy meccs előnyünk van jelen pillanatban.
  Még egy adalék:utoljára az Ase 2016 márciusában nyert idegenben bajnokit...
  Most megyünk Zalába,aztán jön a Falco,sanszos hogy gyufa mindkettő...

   
 • Három edző van aki bajnoki címre tudta vezetni a z ASE csapatát.
  Zsoldos András 2
  Fodor Péter 1
  Dzunics Braniszláv 1

  Kövezetek meg, de én Ivkót is eltudnám képzelni.
  Ezét a mondatért a B-közép szét szedet volna. Most se b-közép se csapat.
  Hajrá ASE/

   
 • 30drva2017január08.11:04ÚjVálasz
  Idézet: brajen888
  Czigler László.
  ...

  Centernek?
  Edzőnek nagy tévedés lenne...

   
 • 29brajen8882017január08.10:32ÚjVálasz

  Czigler László.

   
 • 28Basket_Fan2017január08.10:29ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Számold meg hány meccset veszítettünk el az utolsó percekben. Persze a vereség az ő hibája, de egy kis szerencsével simán lehetne 6-6 a mérlegünk, ami már holtversenyben 7. hely.
  ...

  Ugyan nem nekem szólt a válaszod, de azért ennyire suta okoskodást nem kellene elengedni itt!
  Még mindig nem tudod elengedni a tavalyi edző kérdését úgy, hogy senki nem emlegette itt és túl vagyunk egy litván nagyszerű edzőn is. Ez már beteges! :D
  A szerencse kérdését hagyjuk már, jobbnak kell lenni és akkor győzünk, akér 1 ponttal is! A 12(!) helyen vagyunk, tavaly az elsőn fordultunk! Nyilván a malac győzelmek miatt van ez a pici különbség...ne komolytalankodjunk már!
  Tételes hazugság, hogy idén nincs annyi pénz mint tavaly. Talán nem kellett volna aranyásókra költeni, jobb minőségű játékosokat kellett volna igazolni. Idén Idén sem olcsóbbak a légiósok mint tavaly, sőt! Szakvezetés felelőssége? Igen! Történik valami? Nem! It's a shame!

  Érdekes, hogy te emlegeted a szakértelem kérdését, mintha benned lenne egy csepp is...:D Hidd el te is egy laikus vagy mint bárki más a szurkolók között.

   
 • 27erintett2017január08.10:16ÚjVálasz

  "Csápjunk le" Ivko-raaa...:)

   
 • 26megamegmondo2017január08.08:29ÚjVálasz
  Idézet: Cicababa
  Mihez kell szerencse???? Jézusom!!!!!
  ...

  Számold meg hány meccset veszítettünk el az utolsó percekben. Persze a vereség az ő hibája, de egy kis szerencsével simán lehetne 6-6 a mérlegünk, ami már holtversenyben 7. hely.

  Az sem segített neki, hogy a felkészülés során legjobbnak bizonyult Watkins - aki élete formájában játszott akkor, legalább 2x olyan jó volt mint az előző bajnokságban - megsérült, plusz Máté hosszú ideje sérüléssel bajlódott, sőt bajlódik még a műtét után. Ettől függetlenül szerintem is jó döntés a leváltása, de a szerencse alatt ezt értettem, és aki ezeket a tényeket nem ismeri el, az elvakult.

  Tudom, hogy te Béla felszopója vagy, nincs ezzel semmi gond, csak kicsit láss is tisztán. Tavaly amíg voltak jobb légiósok, plusz 2 válogatott, addig Dunn vezérletével megnyertünk néhány egy labdás meccset, mint pl Kaposváron, vagy itthon a Pécset és a Kecskemétet is ha jól emlékszem, na meg a Szolnoki leolvadást is hívhatjuk a szív győzelmének, de egy picit is jó Olaj sosem kapott volna ki Pakson 21 pontos vezerésről, de még a Szeged ellen is döntetlen volt az utolsó 2 percben, erre emlékszem mert ezen a meccsen pont az utolsó negyedre értem ki. Vagy mondhatnám azt, amikor Szegeden játszottunk idegenben és pont elérte őket a sérülés hullám, így nyertünk. Ezek a szerencsés győzelmek nem voltak meg egy sokkal gyengébb kerettel idén. Viszont ha tavaly is kikapunk volna még akkor, amikor kijárt volna, és nem jön annyi malac győzelem, lehet hogy a Bélád is távozott volna januárban, és év végén döntőztünk volna egy jobb edzővel, és talán nem lett volna játékos lázadás.

  Aztán az is balszerencse, hogy nem volt annyi pénz, mint eddig, és egy olcsó Watkins lett a centerünk aki egyébként nagyon jó döntésnek bizonyult, kár hogy lesérült, valamint két egyetemi újonc, akik szintén olcsóbbak közé tartozhatnak. Na meg jött egy sérült irányító, aki a sérülése miatt szintén nem lehetett valami drága, és egy klub nélküli Gilbert, aki szintén nem annyiért játszik mint amikor MVP lett romániában. Morse-ról kár szót ejteni, 2 hónapos szerződést nála jobb játékos aligha írt volna alá. El kell fogadni, ennyire tellett idén a pénzből.

  Nem baj, ha nem értesz a dologhoz, vagy nem ismered a szerencse fogalmát, de ne legyél elvakult. Azt hiszem, ha az első két sorban leírtak teljesülnek, akkor mindenki elégedett lenne, mert ettől a kerettől senki sem kívánna jobbat 50%-os mérlegnél.

   
 • 25franco2017január08.08:28ÚjVálasz

  Már a pécs meccs után meg kellett volna ezt lépni, jancsival, meg két-három légióssal együtt...

   
 • 24pityesz2017január08.08:26ÚjVálasz

  Ezt már novemberben meg kellett volna lépni, akkor egy tökösebb edzővel Pécs, Kecsó pipa még ezzel az állománnyal is!!!
  Hajrá ASEEEE!!! Várom a következő lépést. Edző személye, játékos csere, stb..... Még a play-out elkerülhető....Istenem idáig süllyedtünk......az elmúlt 30 év meggyalázása az idei..eddig!

   
 • Én hagytam volna ez a szezon amúgy is kuka.Nyolcba nem leszünk, de kiesni sem fogunk.Egy ASE-énak pedig tökmindegy, hogy 11 vagy 13-ik.
  Hajrá ASE!

   
 • 22alibaba2017január08.07:40ÚjVálasz

  Morse sem feltétlenül z ő hibája. Év közben kellett 2 hónapra, olcsón egy centert leakasztani, hát gondolom nem álltak sorban a csarnok előtt...
  Én nagyon sajnálom, hogy pont ebben az elb....ott évben találtunk rá, amikor esélye se volt bizonyítani, nem rajta múlt. A légiót ő hozta, de a keze meg volt kötve...

   
 • 21james232017január08.00:10ÚjVálasz
  Idézet: Basket_Fan
  Csak megjegyzem, hogy az edző rakta össze a keretet a szakosztályvezetővel karöltve. ;)
  Nem akarok kötekedni, de azért arra kíváncsi lennék, hogy mire alapozod a jó edző minősítésedet?
  ...

  Arra alapozom, (és nem védeni akarom,mert egyáltalán nem kötődöm hozzá),hogy azért jól szerepelt a korosztályos válogatottjával, és nem tudom mennyi beleszólása volt az igazolásokba, de ami biztos a litván srác aki miatta jött nem rossz játékos.

  Ha jobb játékosokkal lenne körülvéve talán nem is lenne ilyen idegbeteg mint néhány meccsen.

  Amúgy a légiós kérdésben meg senkit nem lehet okolni senkit szerintem, mert egy lutri az egész.
  (mondjuk azért Morse miatt lehet :D ) azért egy büntetőt dobathattak volna vele a reptéren és akkor nem lett volna.

  Vagy hozol már egy jól ismert játékost vagy szerencséd van és kifogsz egy jót akit jövőre nem tudsz megtartani.

  Amúgy van egy olyan érzésem,hogy kicsit alábecsülte a mi kis NB1-ünket a volt edzőnk.

  Én most a Paks helyében megpróbálnám Janit visszaszerezni, és jövőre egy Dugat-ot mindenképpen. (nincs messze Ukrajnában pattogtat.)

  A litván srác meg mondom ha jövőre jó keretünk lenne elférne,de úgysem fog maradni.

   
 • 20Basket_Fan2017január07.23:23ÚjVálasz
  Idézet: james23
  Sajnálom,mert szerintem jó edző csak hát a "sz*rból nehéz várat..." szerintem egy jobb kerettel,biztos többet tudott volna kezdeni.

  Persze a légiós választás az ő felelőssége is.
  ...

  Csak megjegyzem, hogy az edző rakta össze a keretet a szakosztályvezetővel karöltve. ;)
  Nem akarok kötekedni, de azért arra kíváncsi lennék, hogy mire alapozod a jó edző minősítésedet?
  A szerencse dolgot inkább nem is kommentálom. :D

   
 • 19Basket_Fan2017január07.23:19ÚjVálasz

  Végre történt valami Pakson! A nagytudású szakosztályvezető is megy az edzővel? Rá is marha nagy a kabát.
  Hajrá ASE!

   
 • 18Cicababa2017január07.23:10ÚjVálasz
  Idézet: megamegmondo
  Talán jó döntés. Végül is rosszabb már aligha lehet. Szegénynek semmi szerencséje nem volt, de az élet már csak ilyen.

  Sok sikert kívánok neki a továbbiakban, és az utódot kíváncsian várom!
  ...

  Mihez kell szerencse???? Jézusom!!!!!

   
 • 17alibaba2017január07.23:08ÚjVálasz

  Gulxás Robi?

   
 • 16Csapajev2017január07.23:07ÚjVálasz
  Idézet: james23
  És ne is a Horváth Imre :D

  Szerintem idehozzák a Székely Norbit mégis jobb lesz itt neki,mint a TV-ben meccsek előtt beszélni.
  ...

  Béla nem jó?? :)

   
 • 15james232017január07.23:04ÚjVálasz
  Idézet: csocsa
  Csak ne Sabi jőjjön!!!
  ...

  És ne is a Horváth Imre :D

  Szerintem idehozzák a Székely Norbit mégis jobb lesz itt neki,mint a TV-ben meccsek előtt beszélni.

   
 • 14james232017január07.23:02ÚjVálasz

  Sajnálom,mert szerintem jó edző csak hát a "sz*rból nehéz várat..." szerintem egy jobb kerettel,biztos többet tudott volna kezdeni.

  Persze a légiós választás az ő felelőssége is.

  Valamiért olyan érzésem van, hogy magyar edzőnk lesz.

   
 • 13csocsa2017január07.23:00ÚjVálasz

  Csak ne Sabi jőjjön!!!

   
 • 12aronba2017január07.22:56ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  Vezetőedző Cizmic, másodedző-szakmai igazgató Ivko.
  ...

  Àmen

   
 • 11Csapajev2017január07.22:50ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  gondolom, fél órán belül bejelentik Sabálit is, 3 edző egy este, lesz itt körforgás... :)

  ...

  Sőt...ha hozzávesszük, hogy a MAFC eddigi edzője Garai is lemondott a segédedzője javára, akkor nagy lombhullás volt ezen a hétvégén....

   
 • 10hefti19632017január07.22:34ÚjVálasz
  Idézet: Blue
  gondolom, fél órán belül bejelentik Sabálit is, 3 edző egy este, lesz itt körforgás... :)

  ...

  Valami nekem is ezt súgja....

   
 • 9Blue2017január07.22:31ÚjVálasz

  gondolom, fél órán belül bejelentik Sabálit is, 3 edző egy este, lesz itt körforgás... :)

   
 • 8bmws2017január07.22:30ÚjVálasz

  A tippem az volt októberben, hogy karácsonykor már nem Ő lesz. Tévedtem egy picit.

   
 • 7alibaba2017január07.22:08ÚjVálasz

  Vezetőedző Cizmic, másodedző-szakmai igazgató Ivko.

   
 • 6kisertet2017január07.22:07ÚjVálasz

  Ivkovic:)))

   
 • 5Csapajev2017január07.22:04ÚjVálasz
  Idézet: alibaba
  ...Teo...
  ...

  Most már minden csapatnál Cizmic jön?? :)))

   
 • 4csocsa2017január07.22:04ÚjVálasz

  Így van ,de a komplett Real Madriddal ő is csodát művelne itt Pakson.Rosszkor jött rossz helyre. HAJRÁ ASE!!!

   
 • 3alibaba2017január07.22:01ÚjVálasz

  ...Teo...

   
 • 2megamegmondo2017január07.21:58ÚjVálasz

  Talán jó döntés. Végül is rosszabb már aligha lehet. Szegénynek semmi szerencséje nem volt, de az élet már csak ilyen.

  Sok sikert kívánok neki a továbbiakban, és az utódot kíváncsian várom!

  Hajrá ASE!

   
 • 1alibaba2017január07.21:56ÚjVálasz

  Nem jó hír, sajnos magyar mag nélkül - és ilyen töketlen légiósokkal - ez van. Szolnokról visszjön Jani, 2 légióst még cserélünk és innen minden meccset megnyerünk. Jövőre jön a Roszatomos Mikulás és mindenkit megveszünk.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!