Bejutott a kupadöntőbe a ZTE

Jászberény - Hiába kezdett jobban, továbbra is gyengélkedik hazai pályán a JKSE.
 
 
 
 
 

Bejutott a kupadöntőbe a ZTE

Jászberény - Hiába kezdett jobban, továbbra is gyengélkedik hazai pályán a JKSE.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Nagy érdeklődés előzte meg Jászberényben a 2017-es esztendő első bajnoki kosárlabda mérkőzését, melyen az a Zalaegerszeg volt a hazaiak ellenfele, melyet az egykor Berényben edzősködő Bencze Tamás irányított, s a vendégek soraiban ott volt Kerpel-Fronius Balázs is, aki nagy kedvenc volt a Jászság fővárosában. A találkozót megtekintette az U-18-as magyar női röplabda válogatott is. A lányok a jövő heti, jászberényi Eb-selejtezőre készülnek, ahol a dán, a német és a spanyol együttes lesz az ellenfelük.

A táblázatra nézve azonnal kiderült, hogy mindkét gárda számára nagyon fontos a találkozó. Az esélyek latolgatásánál azt sem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy az ünnepeket követően rendezték a találkozót, azaz nem lehetett tudni, melyik csapat éppen milyen formában lép pályára.

A három tucatnyi, igen hangos zalaegerszegi szurkolónak köszönhetően a vendégek érezhették inkább otthon magukat a találkozó elején. Egy-egy rontott támadás után Cseh közelijével szerzett vezetést a Jászberény (2-0). Gyorsan jött Norfleet triplája, ám Cseh is betalált távolról (5-3). Az első két és fél percben sok volt a hiba mindkét oldalon. Sztamenkovics varázsolta a gyűrűbe a labdát, s egyre inkább megjött a hazai szurkolók hangja is (7-3). Zalai oldalról négy perc alatt csak Norfleet szerzett pontokat, s 10-5-re vezetett a hazai gárda. Drungilas kosarával zárkóztak a vendégek, s a negyed közepén 3 pont volt a hazaiak előnye (10-7). Cseh dobhatott három büntetőt – mind a helyére került –, a másik oldalon pedig jött a pályára Kerpel-Fronius (13-7). A vendégeknél továbbra is csak Norfleet villogott, de triplájára Arrington azonnal válaszolt (16-10). A negyed utolsó két és fél percére érkezett Mohácsi a zalaegerszegieknél. Ekkor már pályán volt a hazaiaknál Bojics is. Ha pedig már ott volt, azt egy kosárral is jelezte (18-12). Cseh triplája után a negyed utolsó percében 10-re nőtt a különbség (22-12). Az első negyed után a sok hibával játszó zalaegerszegiek ellen megérdemelten szerzett előnyt a koncentráltabban játszó jászberényi együttes.

A második játékrész Ubilla kosarával kezdődött (22-14). Elrontott támadásokat követően Norfleet kosara után már csak 4 pont volt két csapat között a különbség (22-18), s Szabó kosara után Stevan Totnak időt kellett kérni (22-20). Nagyon beragadt a hazai csapat a második 10 perc elején. Williams a saját lepattanóját pöcizte a gyűrűbe (24-20), de erre Mohácsi triplával válaszolt (24-23). A 14. perc közepén Benke kosarával egyenlített a ZTE (25-25). A zalaiak keményebb védekezése nem ízlett a berényieknek, akik távolról csak próbálkoztak, nem tudtak kosarat szerezni. A játékrész közepén azután Arrington szerzett egy triplát, amelyre Szabó duplával válaszolt (28-27). Benke két jó büntetője után pedig már a vendégek vezettek (28-29). Óriási rohanás kezdődött a pályán, s pillanatok alatt egy-egy kosár született mindkét oldalon (30-31). A jászberényiek sokkal pontatlanabbul játszottak, mint az első tíz percben, de egy szerzett labda után Arrington kosarával visszavették a vezetést (32-31). Szabó révén azonban újra a ZTE vezethetett (32-33), amíg Sztamenkovics közelről be nem talált (34-33). Drungilas és Kerpel-Fronius kosara után először vezetett 3 ponttal a zalai együttes. A hazaiak számára a legjobbkor jött Arrington triplája (37-37). Drungilas két jó büntetője után (37-39) 15 másodperccel a félidő vége előtt Stevan Tot kért időt. Arrington távolija lejött a gyűrűről, így a zalaegerszegiek kétpontos előnyével zárult az első félidő.

Az első tíz percben a jászberényiek, a második tíz percben a zalaegerszegiek játszottak jobban, de félidőben nehéz lett volna megtippelni, hogy melyik gárda szerzi majd meg a győzelemért járó két pontot.

Drungilas duplája, majd Szabó triplája után egy perc alatt meglépett 37-44-re a vendég együttes. Protics triplájára Ubilla azonnal válaszolt, így maradt a 7 pontos különbség (40-47). Bojics 3 pontjával zárkózott a Jászberény, ám Norfleet is betalált (43-49). Bojics Drungilas-szal a nyakán is eredményes volt (47-51), s négy pontra csökkent a vendégek előnye. Mohács i triplája után volt hangos az egerszegi szurkolótábor (47-54), s egy újabb labdaeladás után Stevan Tot kért időt. Inkább küzdelmes, mint színvonalas volt a találkozó, mindkét oldalon volt hiba bőven. A vendégek játéka egy kicsivel stabilabbvolt, s ez eredményezte a vezetésüket. Ubilla szenzációs passzát Mohácsi értékesítette közelről, s már 9-cel vezetett a zalai gárda (47-56). A hazaiak a büntetőkkel is hadilábon álltak, kettőből rendre csak egyet dobtak be, így pedig nem tudtak közelebb kerülni ellenfelükhöz (48-58). Drungilas közben bemutatta, hogy nem csak a palánk alatt jó, betalált távolról is (48-61). A litván centerrel nem bírtak a palánk alatt sem a hazaiak, pedig többször is parkettre vitték a vendég 15-öst, aki azonban keményen állta a megpróbáltatásokat (51-66). Öt hazai pont után (56-66) Kerpel-Fronius egy büntetőt értékesített (56-67), majd Norfleet büntetőzhetett, de nem talált a gyűrűbe. Sztamenkovics jó büntetőivel tízen belülre jött a Berény, azaz maradt még esélye a hazai csapatnak a fordításra (58-67).

A záró tíz percet a ZTE kezdte jobban, bár Norfleet begyűjtötte a negyedik személyijét és a cserepadra került (60-74). Benke Szilárd két perc alatt négy pontot is szerzett (60-74). Protics triplája után (63-74), a 33. perc végén Bencze Tamás rendelte magához övéit. Jól védekeztek a vendégek, 24 másodperc alatt dobásig sem jutott el a Berény, míg a másik oldalon Drungilas közelről nem hibázott (63-76). Még 6 perc volt hátra, de Szabó újabb kosara után egyre inkább eldőlni látszott a találkozó (63-78). Négy perccel a vége előtt Sztamankovics büntetőivel ismét tízen belülre jöttek a hazaiak (69-78), miközben mindkét oldalon voltak már játékosok 4-4 személyivel. Az utolsó két perc Drungilas zsákolásával kezdődött, majd a litván center Norfleet szenzációs átadása után ismételt (74-88). Egy perc hat másodperccel a vége előtt 79-88-nál Bencze Tamás kért időt. A különbség ugyan csökkent, de a végén a szurkolást a lelátón is megnyerő zalai drukkerek ünnepelhették megérdemelten csapatukat.

Az első negyedben nem találta a ritmust a zalai együttes, ám a második tíz perc elején átvette a játék irányítását Bencze Tamás csapata és a látottak alapján megérdemelten nyerte meg a találkozót. A jászberényiek nem tudtak élni az első negyedben megszerzett előnyük adta lehetőséggel. A vendégeknél a kritikus pillanatokban Norfleet, Szabó, Drungilas és Benke mindig a helyzet magaslatán volt.

Stevan Tot, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: A második negyedben 25-25-nél sok apró hibát elkövettünk, s ezeket a zalaegerszegiek keményen pontokkal büntették. Hátrányban mindig nehezebb játszani, mint ha vezetsz, és ez rányomta bélyegét a mi játékunkra is. Nemrég érkezett új centerünk beépítése nem megy egyik napról a másikra és ez is nehezítette a dolgunkat. A ZTE fordításában nagy szerepe volt Norfleetnek, aki az első félidőben kiemelkedően játszott.

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzés volt, mert 10-15 pontos előnyünknél sem éreztem, hogy már megnyertük a mérkőzést. A gyenge első negyed után a folytatásban már saját játékunkat játszottuk a megfelelő ritmusban, s ennek köszönhetjük a győzelmet, ami nagyon értékes, mert Jászberényben nagyon nehéz nyerni. Az egész csapat dicséretet érdemel, mert mindig volt valaki, aki megtolta a szekerünket éppen akkor, amikor kellett.

 
 

 

 
 • 43bellaildiko2017január09.18:38ÚjVálasz

  gulyasszabolcs

  A Berényi csapat ebben a szezonban állt össze, + 2 csere is volt.Sajnos az új irányító és az új center játék intelligenciája nem megfelelő.
  Williams egy klasszis játékos emlékezzünk a MAFC elleni kimagasló teljesítményére. Akkor Arrington volt az irányító, meg is lett az redménye- győzött a csapat, pedíg nem volt itt a két új igazolás! Protics nem alkalmas irányítónak, inkább 2-3 pozicióra való.
  CSAK A BERÉNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

   
 • 42oleg2017január08.20:18ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Ubilla szerintem 1-es poszton top 3 a magyar mezőnyben, Drungi pedig hatalmasat küzd minden meccsen, lepattanózásban is király, támadásban meg sokkal jobb Pantelicnél.
  ...

  Nyáron 2 meglátásom volt ami bejött (meg egy tucat ami nem):
  Az egyik, hogy az új ZTE ben lesz pont bőven,
  A másik, hogy Kinney par hónapig fogja csak bírni a Vándorcigany ugrabugra 2 perces rotációját..

   
 • 41heraklith19902017január08.19:53ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Az lenne ideális ha a 3 legiósunk (mivel csak 3 és nem 4/5) extra lenne. Szabó és Benke extra. Kerpi viszont mar nagyon padlón van..
  ...

  Ubilla szerintem 1-es poszton top 3 a magyar mezőnyben, Drungi pedig hatalmasat küzd minden meccsen, lepattanózásban is király, támadásban meg sokkal jobb Pantelicnél. Szabóval kiegészülve a védelmet is egész jól megoldják a palánk alatt.
  Norfleetről lehetne vitatkozni, de szerintem ő is egyre jobb. Tegnap például az első félidőben ő tartott versenyben minket.
  93-at dobtunk úgy, hogy a legponterősebb játékosunknak nem ültek a dobásai. Nem kell Norfleetnek mindig 20 pontokat dobnia, védekezésben viszont jó, hogy itt van. Szerintem.

  Persze lehetne jobb is, pl ha Govens marad, de ne felejtsük el, hogy mi csak egy középcsapat vagyunk.

   
 • 40termib19692017január08.17:12ÚjVálasz
  Idézet: hortisandor
  :) A ZTE ma (is) sokkal jobb volt, mint mi. Gratula. A bírók - mindkét részről - kritikán aluliak, ők nem 1. osztályú szint.
  ...

  Istálló---Itthon vagyunk! Ez mekkora már...Mega LOL!!

   
 • 39oleg2017január08.16:16ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Csak azért írtam, mert hiányolod a több légióst és arra céloztam, hogy őket hoztuk légiósok helyett. Pontosabban inkább Szabót, aki jobb bármelyik tavalyinál.
  ...

  Az lenne ideális ha a 3 legiósunk (mivel csak 3 és nem 4/5) extra lenne. Szabó és Benke extra. Kerpi viszont mar nagyon padlón van..

   
 • 38heraklith19902017január08.16:13ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Jobban érezném magam..? Milyen beszéd ez kolléga..? :-/
  ...

  Csak azért írtam, mert hiányolod a több légióst és arra céloztam, hogy őket hoztuk légiósok helyett. Pontosabban inkább Szabót, aki jobb bármelyik tavalyinál. Benkét inkább Gáspi helyére, aki ugye nem sokat játszott.
  Mi nem vagyunk zászlóshajó, erre fussa...

   
 • 37oleg2017január08.16:02ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  A 4 légiós és Gáspi helyére igazoltunk 3 légióst és 2 kiváló magyart.
  Attól jobban éreznéd magad, ha Szabó és Benke légiósok lennének? Vagy hoznál inkább pluszba még 2 légióst, hogy padozzanak?
  ...

  Jobban érezném magam..? Milyen beszéd ez kolléga..? :-/

   
 • 36royalka2017január08.16:01ÚjVálasz

  Én örülnék, ha Kinney esetleg a ZTE-ben folytatná. Tavaly nagyon jó szezonja volt Nálunk , jó játékos, és amúgyis kevesen vagyunk. Meglátjuk.

   
 • 35heraklith19902017január08.15:42ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Nem volt itt fejben. Nem volt kedve. Csodálnám ha nem vetted volna észre. Az egesz csapat kész volt szezon végére.
  ...

  A 4 légiós és Gáspi helyére igazoltunk 3 légióst és 2 kiváló magyart.
  Attól jobban éreznéd magad, ha Szabó és Benke légiósok lennének? Vagy hoznál inkább pluszba még 2 légióst, hogy padozzanak?
  Velkeyvel szerintem is hosszabbak lennénk mint tavaly. Vele kis szerencsével ki is húzhattuk volna eredményesen a szezont, így már neccesebb.
  Én részemről büszke vagyok rá, hogy nálunk van már csak 3 légiós és szerethető, hajtós csapatunk van. Persze én is örülnék, ha még igazolnánk, de azt sem bánom, ha ezt a szezont lehozzuk ezzel a kerettel és inkább jövőre dobbantunk.

   
 • 34Bolognai2017január08.15:29ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  *.. egyezik az álmoddal.
  ...

  Pontosan ezt mondtam!

   
 • 33heraklith19902017január08.15:22ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Miről beszélsz te veréb?? Te valami egészen mást álmodtál, már nem is emlékszel?

  Tóth Zoltán: "James Kinney szerződésbontását kezdeményezi a klub..."
  Ez nem igazán egyezik az álmodtál.
  ...

  *.. egyezik az álmoddal.

   
 • 32Bolognai2017január08.15:21ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Kinney hülyét csinált magából a Sztojan PR interjúval pár napja.. Buta viselkedés volt.
  ...

  Kinney és Govens mesélhetne tavaly tavasszal a Körmend elleni rájátszásról...előre megvolt nekik véve a repjegy ezt sok embernek meg is mutatták:)Nem kellett nekik többet nyerni...

   
 • 31heraklith19902017január08.15:18ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Na mivan bohóc!Megjöttél!?Kinney vel mivan???ja igazam lett???Kisgyerek mindjárt bejelentik a Paksi edzőt csak figyelj!!Kis bohóc 3 lépéssel előtted járok;)
  ...

  Miről beszélsz te veréb?? Te valami egészen mást álmodtál, már nem is emlékszel?

  Tóth Zoltán: "James Kinney szerződésbontását kezdeményezi a klub..."
  Ez nem igazán egyezik az álmodtál.
  Ez ugye senki számára sem volt váratlan, mint ahogy az sem lesz az, ha még elküldenek párat.

  Most biztos sokan megkeresik Kinneyt, nem kizárt hogy a ZTE is, dehogy ennek semmi köze a te álmaidhoz az továbbra is biztos!

  Bejelentik a Paksi edzőt??? Ez az újabb bennfentes infód?? :-D :-D
  Pedig komolyan azt hittem, hogy az ő bajnojságuknak is vége, mert edző nélkül maradnak :-D

  Kíváncsian várom a következő epizódot! ;-)

   
 • 30oleg2017január08.15:00ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Na mivan bohóc!Megjöttél!?Kinney vel mivan???ja igazam lett???Kisgyerek mindjárt bejelentik a Paksi edzőt csak figyelj!!Kis bohóc 3 lépéssel előtted járok;)
  ...

  Kinney hülyét csinált magából a Sztojan PR interjúval pár napja.. Buta viselkedés volt.

   
 • 29oleg2017január08.14:57ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Az "elhagyott" alatt mégis mit értesz? A teljesítménye nem romlott különösebben a szezon végén sem, az évözben is hullámzó volt.
  ...

  Nem volt itt fejben. Nem volt kedve. Csodálnám ha nem vetted volna észre. Az egesz csapat kész volt szezon végére. Idén is gond lesz, hiába vagyunk talan hosszabbak, mert Jani elment, Kerpi használhatatlan továbbra is, Fekete pedig nem játszik. 4/5 légiós kellene, nem Kinney, se neki se nekünk nem tenne jót. Szerintem Ubilla amúgy egy kategóriával jobb nála.

   
 • 28Bolognai2017január08.14:49ÚjVálasz
  Idézet: heraklith1990
  Az "elhagyott" alatt mégis mit értesz? A teljesítménye nem romlott különösebben a szezon végén sem, az évözben is hullámzó volt.
  ...

  Na mivan bohóc!Megjöttél!?Kinney vel mivan???ja igazam lett???Kisgyerek mindjárt bejelentik a Paksi edzőt csak figyelj!!Kis bohóc 3 lépéssel előtted járok;)

   
 • 27heraklith19902017január08.13:25ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ha Norfleet többet vállalna még hasznosabb lehetne, de sajnos így is csak gyenge közepes légiós. Azon gondolkodtam Moore vajon mit mutatott volna, nehéz megmondani.
  ...

  Az "elhagyott" alatt mégis mit értesz? A teljesítménye nem romlott különösebben a szezon végén sem, az évözben is hullámzó volt. Ha egy kicsit fáradtabb volt év végén az a 32 perces átlagának köszönhető, nem Lorántnak vagy bárki másnak. A végére mindenki elfáradt.
  Jól érezte magát nálunk azt mindenki láthatta rajta.

   
 • 26heraklith19902017január08.13:01ÚjVálasz
  Idézet: oleg
  Ha Norfleet többet vállalna még hasznosabb lehetne, de sajnos így is csak gyenge közepes légiós. Azon gondolkodtam Moore vajon mit mutatott volna, nehéz megmondani.
  ...

  Kinney jó lenne a Zetébe, ha baráti áron érkezne. Irreális pénzeket (ha lenne rá keret is) fölösléges lenne kifizetni érte. Szerintem Ubilla és Kinney is akkor él igazán, ha irányíthat. Mondjuk az biztos, hogy verhetetlen hátvéd sorunk lenne és Kinney is jobban érezné magát nálunk, bár center poszton továbbra is sérülékenyek maradnánk.
  Idén is jó csapatot rakott össze a Mester, kár lenne ha a végére megint elfogynánk.

   
 • 25bellaildiko2017január08.11:29ÚjVálasz

  A csapat felépítésében nincs probléma, az edzői hozzáálláson kellene változtatni.
  Amig a labda nem jár kőrbe villám gyorsan az üres helyekre, mint más csapatoknál, amíg labdapumpálási gyakorlatok folynak, addig ez az eredmény. Williiams kiváló játékos és ha több játék rá épülne, nagyot léphetne a csapat előre. Nincs kihasználva az Ő klassziis tudása.
  Csak a BERÉNY 444444444444444444

   
 • 24oleg2017január08.10:53ÚjVálasz
  Idézet: bakimvp
  Elég tragikus, ha egy-egy meccs eredménye alapján születik döntés játékosigazolásokról (de el tudom képzelni sajnos, hogy így megy).
  ...

  Ha Norfleet többet vállalna még hasznosabb lehetne, de sajnos így is csak gyenge közepes légiós. Azon gondolkodtam Moore vajon mit mutatott volna, nehéz megmondani. Kinney nem kell ide, tavaly mar meccsekkel a bajnokság vége előtt "elhagyott" minket, Lóránt hetente a nyakára járt duruzsolni, most meg is lett az eredménye minden tekintetben..

   
 • 23hozso2017január08.10:45ÚjVálasz

  most látszott igazán hogy milyen erős csapatunk van hogy még Ubilla gyengélkedését is elbirtuk.Hajrá ZTE!amúgy ,,dungi,, első félidei játéka meglepő volt hogy sokszor kiadta a labdát a hárompontos dobóknak pedig sima kétpontosakat dobhatott volna.nagyon dicséretes hogy ilyen csapatjátékos de azért ennyire ne legyen.dobjon inkább biztos kétpontost mint kiadni bizonytalan hármasra.szerencsére a második félidőben már ezzel nem volt gond.a szurkolótábor pedig zseniális!amit megint műveltek....a közvetités során is átjött a remek biztatás mintha hazai pályán lenne a ZTE!a világ legjobb szurkolótábora!!!!Hajrá ZTE!

   
 • 22bakimvp2017január08.10:37ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Ez az eredmény jó a zalaiaknak ámbár csalóka is lehet a kép!Ha ma zakóztak volna felmerülhetett a légiós hozatal amivel tavasszal akár 4be mehetnének...
  ...

  Elég tragikus, ha egy-egy meccs eredménye alapján születik döntés játékosigazolásokról (de el tudom képzelni sajnos, hogy így megy). Szépen játszottunk tegnap, felőröltük a Berényt, de látszik, hogy kevesen vagyunk. Immár az egyetlen csapat a ZTE, ahol 3 légiós van csak, és úgy, hogy közben még Velkey is lelépett. Én most azonnal lecsapnék Kinney-re.

   
 • 21Baggio2017január08.08:20ÚjVálasz
  Idézet: R. Westbrook
  Egy-két odaszúrás? Nézd vissza Magatokat, mit művelt az a néhány túlsúlyos ostoba...
  ...

  szerintem ne fáraszd magad!
  akik az "istállóban-itthon vagyunk" úgysem érti meg:D

   
 • 20ZTE152017január07.23:46ÚjVálasz
  Idézet: R. Westbrook
  Egy-két odaszúrás? Nézd vissza Magatokat, mit művelt az a néhány túlsúlyos ostoba...
  ...

  Tudod én idegenbeli meccsen voltam és még nem értem haza,de gondolom ez neked ismeretlen fogalom.
  Amúgy,ne légy már ennyire érzékeny,ez kosárlabda meccs,nem színház.

   
 • 19R. Westbrook2017január07.23:22ÚjVálasz
  Idézet: ZTE15
  Ezzel a hozzászólással nem értek egyet.Lehet hogy volt egy két meccs amikor picit tultoltuk es túlsúlyban voltak a szidások,de ma egyáltalán nem így volt.
  ...

  Egy-két odaszúrás? Nézd vissza Magatokat, mit művelt az a néhány túlsúlyos ostoba...

   
 • 18ZTE152017január07.23:13ÚjVálasz
  Idézet: R. Westbrook
  Jobb volt a ZTE, nem kérdés. A szurkolói, közülük is 5-6 dagadt az első két sorban azonban extra-bunkók. Már sokadszor. Sajnálom a normális egerszegieket...
  ...

  Ezzel a hozzászólással nem értek egyet.Lehet hogy volt egy két meccs amikor picit tultoltuk es túlsúlyban voltak a szidások,de ma egyáltalán nem így volt.Fantasztikus szurkolás,ahogy kell,ha nem tetszik az az egykét odaszúrás,gyertek Egerszegre.Nem sok tábor jár el hozzánk,akkor lehetne esetleg érdemben vitatkozni,de így...

   
 • 17TomTom2017január07.22:54ÚjVálasz

  .....ha felveszed....

   
 • 16pilotakex2017január07.22:22ÚjVálasz
  Idézet: csezarro
  Rohadj meg! Nem birom abbahagyni a nezeset :) Meg a jarasat :D
  ...

  Én a 15. visszanézés után abbahagytam. Egyelőre. :DDD

   
 • 15R. Westbrook2017január07.22:03ÚjVálasz

  Jobb volt a ZTE, nem kérdés. A szurkolói, közülük is 5-6 dagadt az első két sorban azonban extra-bunkók. Már sokadszor. Sajnálom a normális egerszegieket, hogy ilyen alpári társakkal kell szurkolniuk. Lassan azért kidobhatnák maguk közül a csőcseléket, akkor egész szimpatikus csapat/szurkolótábor lehetnének...

  A Berény viszont kevés. Caffey>Protic, Cohn>Williams, Dramicanin>Stamenkovic, Sherman>Bojic, Horváth Á.>Brbaklic, Szögi>Bazsó - mindenhol gyengültünk. Nem ezt ígérték...

   
 • 14csezarro2017január07.21:53ÚjVálasz
  Idézet: pilotakex
  https://youtu.be/ECI9rbNDN0U?t=40m24s

  Ha ma csak egy videót néztek meg, akkor ez legyen. :D
  ...

  Rohadj meg! Nem birom abbahagyni a nezeset :) Meg a jarasat :D

   
 • 13pilotakex2017január07.21:31ÚjVálasz

  https://youtu.be/ECI9rbNDN0U?t=40m24s

  Ha ma csak egy videót néztek meg, akkor ez legyen. :D

   
 • 12oleg2017január07.21:28ÚjVálasz
  Idézet: Bolognai
  Ez az eredmény jó a zalaiaknak ámbár csalóka is lehet a kép!Ha ma zakóztak volna felmerülhetett a légiós hozatal amivel tavasszal akár 4be mehetnének...
  ...

  Abszolút igaz.

   
 • 11hortisandor2017január07.21:10ÚjVálasz

  Ha elfogynak a nézők, azon ne lepődjön meg senki!!!!! Lélek nélkül ez a sport nem LÁTVÁNYSPORT!

   
 • 10hortisandor2017január07.21:09ÚjVálasz

  :) A ZTE ma (is) sokkal jobb volt, mint mi. Gratula. A bírók - mindkét részről - kritikán aluliak, ők nem 1. osztályú szint. Azon meg gondolkodjon el a tisztelt szövetség, hogy miért nem vezetnek a magyar bírók a nemzetköz szintéren!!! (Ugye ne hozzuk példának a focit! Kassai pl.!) A másik, ami nagyon tetszett, pedig végig nyomták az egész meccset és ezért jár a dicséret! I. félidő zte drukkerhad: "Istálló! Istálló!", II. félidő: "Itthon vagyunk! Itthon vagyunk!" Szerintem zseniális!

   
 • 9Bolognai2017január07.21:02ÚjVálasz

  Ez az eredmény jó a zalaiaknak ámbár csalóka is lehet a kép!Ha ma zakóztak volna felmerülhetett a légiós hozatal amivel tavasszal akár 4be mehetnének...így viszont minden oké nem kell légiós viszont tavaszra ahol már heti 2 meccs lesz megint elfogynak...ugyanaz ez a szezon mint a tavalyi

   
 • 8gulyasszabolcs2017január07.20:55ÚjVálasz

  Hónapok óta csendben követem itt az eseményeket, szóval most kiadom magamból, ami ez idő alatt bennem maradt!

  Irtózatosan gyengék vagyunk! Ahogy itt szovcsi kolléga is írta: ebből így play-out lesz. Persze ezzel még nem is lenne hatalmas gond, ha mondjuk egy szerethető, magyar csapatunk lenne. Csakhogy hétről hétre 5 légióssal gyűrjük a meccseket, akik közül egyedül talán Arrington-t nevezhetjük értékelhetőnek... A támadásaikban semmi gördülékenység, a védekezésünkben pedig...ja, az nincs, bocsánat! Szóval egy nagy nulla az egész, úgy, ahogy van! Megint át lettünk verve mi szurkolók. Play-off-ra esélyes csapatot ígért a vezetés. Szokásos jászberényi betegség ez, ami minden sportágban jelen van sajna: Szezon előtt döngetjük a mellünket, hogy ilyen jó lesz, meg olyan jó lesz, aztán legtöbbször egy nagy lebőgés lesz belőle. Talán kicsit szerényebb célokat kellene megfogalmazni, és akkor a kisebb dolgoknak is jobban örülnénk lásd: A Bencze Tamás vezette 2014-2015-ös csapat. Továbbá lassan ideje lenne némi szurkolóbarát kezdeményezéseket tenni, mert igen-igen kevés ember kíváncsi már erre a produkcióra! A jegyárak évről-évre emelkednek, míg a színvonal évről-évre csökken! Akárhogy is nézem tehát, ez így nagyon nem okés! Szerethetetlen, stílustalan, gyenge zsoldos csapatunk van. Nem kell félni kimondani ezeket a szavakat! És bár már egyszer meg lettem szólva amiért a Facebookra kiírtam hogy Protics out, most megteszem ugyanezt mégegyszer, óriás betűkkel! Sőt! További nevekkel bővítem a listát!
  PROTICS OUT!
  STAMENKOVICS OUT
  WILLIAMS OUT
  DRAMICANIN BACK!!!!!

  És még 2 megjegyzés.
  1: ezt nem címeztem senkinek, szimplán csak leírtam a gondolataimat.
  2: a sokak által nálunk agyonszidott Forray Gábor csapata továbbra is remekel, zsinórban 4 győzelmüket aratják, köztük a Körmend, Szolnok és Atomerőmű! Minket is megvertek persze, de az nem olyan nagy dicsőség...

  Hajrá Berény!

   
 • 7hajrabereny2017január07.20:41ÚjVálasz

  A két edző közti különbség döntött. Bencze Tomi remekül átlátta a pályát, míg Tot csak erőltette a sablonos megoldásokat. Sajnos így megérdemelte a Zete a győzelmet. Elképzelés nélküli a játékunk. Gyenge védekezés, egyéni megoldásokra épülő támadás. Csoda, hogy meccsről-meccsre csak vállalható méretű zakókat kapunk. Ez a légiósállomány nem kiemelkedő, de nem is gyenge. A magyar mag Gyurin kívül viszont egy kalap sz@rt sem ér. Ennek ellenére egy jó edzővel stabil középcsapat lennénk. Azért szurkolóként mégiscsak bízunk a javulásban! Hajrá Jászberény!
  És gratula Egerszegre.

   
 • 6tortajanos2017január07.20:21ÚjVálasz

  Idő/Pont grafikon

   
 • 5rorschach2017január07.20:18ÚjVálasz

  Szép volt fiuk! Örömmel látom, hogy nem voltunk egy emberes csapat, a pontok szépen eloszlottak ês Ubilla pontjait ezúttal részben Norfleet pótolta. ugy néz ki meghálálja az türelmet.
  Hajrá ZTE!

   
 • 4DannyG2017január07.20:13ÚjVálasz

  Megéri a pénzét az 5 kiváló légiós Berényben :D

   
 • 3delyvaldez2017január07.20:07ÚjVálasz

  Sajnos ez a Berény nagyon gyenge csapat! Elképzelés nélküli esetleges játék az egész meccsen. Williams meccsek óta gyenge! Protics meg egy nagy 0 irányító! Sajna ebből így play-out lesz!

   
 • 2koko862017január07.19:46ÚjVálasz

  Szép volt fiúk!
  Hajrá ZTE!

   
 • 1pilotakex2017január07.19:46ÚjVálasz

  Azt a Drungi alley-oopot meg akarom nézni. Mondjuk úgy minden nap idén. :DDDDDD
  Szép volt fiúk!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!