Juhos szerint megduplázódik a Kecskemét elleni győzelem értéke

Szeged – A Szedeák erőcsatára nem is emlékszik, mikor edzettek utoljára legalább tíz játékossal.
 
 
 
 
 

Juhos szerint megduplázódik a Kecskemét elleni győzelem értéke

Szeged – A Szedeák erőcsatára nem is emlékszik, mikor edzettek utoljára legalább tíz játékossal.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


A Naturtex-SZTE-Szedeák szerdán a harmadik fordulóból elhalasztott összecsapáson 86-77-re legyőzte a Kecskemétet. A találkozón Nikola Lazics csapatában Vágvölgyi Ákos betegsége miatt nem léphetett pályára, de Révész Ádám, Andrija Csirics és Juhos Levente sem teljesen egészségesen vállalta a játékot.

– Hatalmas küzdelem volt a pályán, és tudtuk, hogy fontos a meccs, hazai környezetben a Kecskemétet mindenféleképpen meg kellett vernünk, ha szeretnénk továbbvinni a playoffos álmainkat – kezdte Juhos Levente, aki tizenhét perc alatt négy pontig jutott.

– Nehezen indult a hét, sok betegséggel küzdöttünk, így még nagyobb értéke van ennek a győzelemnek az igen erős Kecskemét ellen. Azt hiszem, ez a szurkolóink és a csapategység nélkül nem sikerült volna.

Érdekesség, hogy a vendégcsapat egyetlen másodpercig sem vezetett a bajnokin.

– Belülről szoros, kemény meccs volt, de valóban, ha az eredményt nézzük, végig nyolc-tíz ponttal vezettünk. Mondhatnánk azt is ez alapján, hogy egy sima hazai bajnoki volt, de belülről ez egyáltalán nem így alakult, minden pontért, minden labdáért hatalmas küzdelmet vívtunk. Szerencsére most nem szúrtuk el az utolsó negyedet, és a végjátékban mi voltunk a jobbak.

A lefújás után többen is a szív diadalának nevezték a sikert.

– Mondhatjuk ezt, mert nem is tudom, mikor edzettünk tíz játékossal utoljára. Csirics a meccs reggelére lett lázas, én egész héten az voltam, Révész Ádi és Nikola is beteg volt, így megduplázódik a győzelem értéke.

Szombaton 18 órától a Szolnokot fogadják a szegediek.

– A kupában a nyolcba kerüléshez hozni kellene a találkozót, szóval úgy készülünk, hogy ha az Albával és a Körmenddel tudtunk egy szoros meccset játszani, miért ne sikerülhetne a szolnokiakkal is. Mindent beleadunk, reméljük, hogy addig mindenki jobban lesz, és meglátjuk, hogy mi sül ki belőle – tette hozzá.

 
 

 

 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!