Életben maradtak a szegedi kuparemények

Szeged – Négy meccs után nyert újra a Lazics-legénység, a Kecskemét végig futott az eredmény után, hiába, nem tudta megismételni a Szolnok elleni játékát.
 
 
 
 
 

Életben maradtak a szegedi kuparemények

Szeged – Négy meccs után nyert újra a Lazics-legénység, a Kecskemét végig futott az eredmény után, hiába, nem tudta megismételni a Szolnok elleni játékát.

Tudd meg gyorsabban a magyar kosárlabda legfontosabb híreit. Klikk és like a Facebook oldalunkat!


Ivan Lilov hármasával indult a Szedeák és a Kecskemét összecsapása, majd Juhos fejezett be egy akciót, végül újra Lilov volt eredményes: 7-0-val kezdtek a hazaiak. Ivosev büntetőből szerezte az első vendégpontokat a második perc végén, 7-2. A negyedik perc kezdődött el, amikor Lilov bedobta mindkét büntetőjét, 9-4. A lázasan játszó Csiricset hiába lökték meg, megkapta a faultot, de a kosár is jó volt, 14-6-ra vezettek ekkor a hazaiak. Jött egy újabb tripla a szegedi oldalon, Lilov dobta a sarokból, majd Karahodzsics talált be. Boltics büntetői is bementek, de jött a tripla a vendégektől, Hegedűs dobta, 19-13. Ez folytatódott: előbb Karahodzsics büntetői mentek be, majd Lilov vágott be újabb hármast, 26-18. Karahodzsics vitte a hátán a vendégeket, az első tizenkilenc kecskeméti pontból tizenegyet ő szerzett. Ivosev büntetőivel alakult ki a negyed vége, 28-23.

Bán Tibor lépett pályára a második negyed elején, a Sopronból igazolt játékos ekkor mutatkozott be a szegediek mezében. Lilov újabb triplát dobott be, tizenegy perc alatt 18 pontot szerzett, 31-23. Mészárostól jött a válasz, majd Djukanovics egy szép tempót és egy triplát is dobott, 33-31. Négy perc telt el a negyedből, amikor Sulovics közelről talált be, majd Lilov Boltics gólpasszát váltotta be, 39-33. A kecskeméti drukkerek közel sem voltak elégedettek a játékvezetéssel, folyamatosan szidták a sporikat. Bán büntetőből szerezte első szegedi pontjait, Lilov pedig estében szerzett szép kosarat, ezzel alakult ki a félidei 46-41.

Djeraszimovics kosarával indult a második félidő, Sulovicstól jött erre a válasz, 48-43. Sulovics dobott egy triplát is, 53-43-nál időt kértek a vendégek. Boltics betörésből talált be, de Djeraszimovics triplája is jó lett. 59-49-nél jött a kecskeméti időkérés. Lilov ötödik hármasa után Forray Gábor a pályán reklamált, technikai hibát kapott érte a Kecskemét. Lilov ezt is bedobta, 63-51. Rengeteg volt a nézőtéri reakció mindkét oldalon, minden ítélethez érkezett kommentár. Djukanovics büntetője után 67-60 lett a harmadik negyed vége.

A negyedik tíz perc elején Sulovicsot hagyták ott, beleállt a triplába, be is ment, 70-60. Pongó Martin triplája is jó volt, majd Karahodzsics kipontozódott öt perccel a vége előtt. Révész kosarával lett 77-65. A Szedeákban négyen is négy személyi hibával játszottak. Ivosev közelije után jött a Lilov-tripla a sarokból, 80-67. Ezután Révész, majd Csirics is kipontozódott. Djeraszimovics büntetői után, 80-71-nél kért időt a Szedeák. Három perc volt hátra, amikor Boltics beszórt egy hármast, ezzel el is döntötte a meccset. Hősiesen küzdött végig a Szedeák, és nagy meccset nyert meg a Kecskemét ellen 86-77-re. Ezzel a szegedieknek megmaradt az esélye, hogy ott legyenek a Magyar Kupa nyolcas döntőjében.

Nikola Lazics, a Szedeák vezetőedzője: - Az egész mérkőzésen mi vezettünk, véleményem szerint megérdemelt győzelmet arattunk. Sok gonddal küzdöttünk, Csirics, Révész és Juhos is hagyott ki edzéseket, betegen vállalták a játékot.

Forray Gábor, a Kecskemét vezetőedzője: - Férfias, verekedős meccs volt. A hivatalosan kért játékvezetői videóelemzés után fog eldőlni, hogy ki nyerte a bunyót.

 
 

 

 
 • 37airball2017január08.15:50ÚjVálasz
  Idézet: ozymandias
  Nem vagyunk rászorulva pankrációra ,de kedves vagy ,köszönjük.
  ...

  Undorító hazai pályát kapott a szeged.
  De rosszul is játszottunk.
  Verekedésben pedig ne maradjunk már adósak.

   
 • 36ozymandias2017január06.12:40ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Kívánom hogy a csapatodnak is fújjanak így mint ellenünk Szegeden.
  ...

  Nem vagyunk rászorulva pankrációra ,de kedves vagy ,köszönjük.

   
 • 35TheTransporter2017január06.12:21ÚjVálasz
  Idézet: ozymandias
  Most nézem ezt a remek kis Forray szösszenetet. Ez most komoly ,hogy a legnagyobb mészáros verőbrigád edzője bunyó miatt sír? :DDD
  ...

  Kívánom hogy a csapatodnak is fújjanak így mint ellenünk Szegeden.

   
 • 34ozymandias2017január06.10:29ÚjVálasz

  Most nézem ezt a remek kis Forray szösszenetet. Ez most komoly ,hogy a legnagyobb mészáros verőbrigád edzője bunyó miatt sír? :DDD

   
 • 33TheTransporter2017január05.20:17ÚjVálasz
  Idézet: adsl465326
  "Pongó Mátét az orruk előtt ütik el, de semmi..."

  Bocsáss meg hogy beleszólok,de a két Pongót nem kell félteni.Főleg Martint.Minden Kecsó-Olaj meccsen kék-zöldre veri Vojvodát.
  ...

  A vereséget el tudjuk viselni..a körülményeit nem!

   
 • 32adsl4653262017január05.19:03ÚjVálasz
  Idézet: kaspirakampo
  Aranykezű szegedi játékosok!
  Kapjátok össze magatokat s nyomjátok le a Szolnok csapatát, mert csak így lesztek a nyolcba!
  ...

  Van egy érzésem,itt már véget ér az Olaj vesszőfutása és nyerünk Szegeden,mert nyerni kell.Nem mehet ez a végtelenségig. CSAK AZ OLAJ!

   
 • 31kaspirakampo2017január05.17:57ÚjVálasz

  Aranykezű szegedi játékosok!
  Kapjátok össze magatokat s nyomjátok le a Szolnok csapatát, mert csak így lesztek a nyolcba!
  Csirics, főképpen te csipkedd magadat, mivel tegnap nem nagyon villogtál, hogy finom legyek!
  HAJRÁ SZEGED!

   
 • 30adsl4653262017január05.16:00ÚjVálasz
  Idézet: redmiller
  Rosszul kezdtük a meccset, futottunk az eredmény után...Kezdtük összeszedni magunkat, majd jött az x-faktor Tőzsér és minden szart befújt! Bennünket meg üthettek...
  ...

  "Pongó Mátét az orruk előtt ütik el, de semmi..."

  Bocsáss meg hogy beleszólok,de a két Pongót nem kell félteni.Főleg Martint.Minden Kecsó-Olaj meccsen kék-zöldre veri Vojvodát.Jó,tudom,Voja sem szent...,de nemigen van egymás szemére vetnivaló. Kikaptatok,el kell viselni.Lehet hogy mi is megszívjuk szombaton,ahogy a dolgok mostanság Szolnokon állnak.

   
 • 29unter402017január05.11:43ÚjVálasz

  A Szeged nagy szerencséje, hogy nem náluk edző Stojan Ivkovic, különben...

   
 • 28dobogep2017január05.10:48ÚjVálasz
  Idézet: Gyöngyi
  Minden szavaddal egyetértek. Hozzáfűzöm még azt, hogy belerondítanak kedvenc sportunkba, egymásnak ugrasztják a szurkolótábort, miközben egy fikarcnyi lelkiismeret furdalást nem éreznek.
  ...

  ...s a legrosszabb, hogy a csapatok, meg mi fizetjük őket, belőlünk élnek (nem is rosszul). Az életben semmit el nem érő niemandok itt teljesítik ki a hatalmi vágyaikat ... s ehhez tökéletes szabályrendszert építettek köréjük, nem szidhatod, rá sem nézhetsz, mert megbosszulja!
  Egy fillért nem ér a "munkájuk", csak kirabolják és tönkre teszik ezt a játékot. Kíváncsi lennék ingyen melyik menne el fújni, csak úgy a "játék szeretetéért"...!!!!

   
 • 27Gyöngyi2017január05.10:10ÚjVálasz
  Idézet: dobogep
  Sajnos ez a szomorú valóság, játékvezető nem azért lesz valaki, mert ért a kosárlabdához. Tőzsér, Minár,.....
  ...

  Minden szavaddal egyetértek. Hozzáfűzöm még azt, hogy belerondítanak kedvenc sportunkba, egymásnak ugrasztják a szurkolótábort, miközben egy fikarcnyi lelkiismeret furdalást nem éreznek. Nekem semmi bajom a szegedi szurkolókkal, feltételezem, hogy ez fordítva is igaz. Ezek a tudatlanok kihozzák a "Ivosevezést", a "Forrayzást", amire nincs semmi szükség. Elmondhatatlanul dühös vagyok!!!!
  Hajrá Kecskemét!

   
 • 26dobogep2017január05.08:28ÚjVálasz
  Idézet: Gyöngyi
  Száz szónak is egy a vége: Ilyen színvonaltalan, dilettáns fújást régen láttam. Az, hogy a sporinak az legyen az egyik legnagyobb gondja, hogy gatyót igazíttat, a cseréknél cicózik.
  ...

  Sajnos ez a szomorú valóság, játékvezető nem azért lesz valaki, mert ért a kosárlabdához. Tőzsér, Minár,..... pesti ficsúrok, a budapesti városi bajnokságban is rendszeresen keserítik a a hobbiból, munka után kosarazni vágyó lelkes amatőrök életét. Az ő színvonalukat sem ütik meg!
  Nem is beszélve Cziffra Úrról, a játékvezetők büszkeségéről, aki ellen volt szerencsém játszani, s már játékosként is csak egy beképzelt alpári tuskó volt .... na ezeknek áll a zászló, a szerény és hozzá értő, valaha kosarazni is tudó srácokat meg nem engedik bíráskodni, azok max. U20 meccseket kaphatnak, úgyhogy inkább fel is adják.
  A jó játékvezető az, akinek a nevét sem tudod... Na ők meg pont ismertségre vágynak, nem törődve azzal, hogy közben a kosárlabdát teszik tönkre!

   
 • 25Gyöngyi2017január05.08:08ÚjVálasz

  Száz szónak is egy a vége: Ilyen színvonaltalan, dilettáns fújást régen láttam. Az, hogy a sporinak az legyen az egyik legnagyobb gondja, hogy gatyót igazíttat, a cseréknél cicózik. Nem megyek bele, hogy kinek a kárára tévedtek többet. Felesleges. Talán abban egyetérthetünk, hogy ami a béka seneke alatt van, az ott van. Ezek az urak pedig ott voltak. Ott is maradnak. Nem látok reményt a kikecmergésre...

   
 • 24redmiller2017január05.00:39ÚjVálasz
  Idézet: szegedifun
  Elég érdekes hozzászólás, nem tudom melyik mérkőzésre vonatkozik: egy db technikai volt, amikor Forray a pályára berohanva üvöltözött a játékvezetőkkel. Előtte kb. kettő már kijárt volna neki...
  ...

  érdekes, de én csak az utolsó negyedben hallottam, hogy a szegediek szidják a sporikat...
  Viszont nekünk már az első félidőben gondjaink voltak a sporikkal, délmagyar bennünket is emleget ...
  " Lilov Boltics gólpasszá váltja be 39-33. A kecskeméti drukkerek közel sem elégedettek a játékvezetéssel, folyamatosan szidják a sporikat."
  Második negyedben szinte nem is fújtak be nektek semmit.... Minket meg megszórtak....
  3. negyed szakadt el a cérna Fofónál is " Forray Gábor a pályán reklamált, technikai hibát kapott érte a Kecskemét."

   
 • 23szegedifun2017január04.23:52ÚjVálasz
  Idézet: Bridzs
  Gratulálok a Szegednek, 4 emberrel többen voltak ( a 3 jómadár és Miska bá)!!!! Bár leszögezem nem játszottunk jól, így meg pláne semmi esélyünk nem volt.
  ...

  Faidt M-nak rosszindulat sem kellett volna ahhoz, hogy Forray harmadik harmadban történő időkérése során, felé előadott monológja után technikait adat. Nem Lazic-csal álltak le a játékvezetők beszélgetni (Farkas az első két negyedben - nem figyelmeztetés volt!, illetve mindhárom+komisszár a szünetben)... Ennyit arról, hogy kit segített a négy hivatalos személy, nem beszélve arról, hogy a szegedi asztalszemélyzet és Faidt kommunikációját is érdemes volt megfigyelni... A baj az, hogy eltérő szemszögből nézve, mind a két fél ugyanazt rója fel...

   
 • 22szegedifun2017január04.23:46ÚjVálasz
  Idézet: redmiller
  Rosszul kezdtük a meccset, futottunk az eredmény után...Kezdtük összeszedni magunkat, majd jött az x-faktor Tőzsér és minden szart befújt! Bennünket meg üthettek...
  ...

  Elég érdekes hozzászólás, nem tudom melyik mérkőzésre vonatkozik: egy db technikai volt, amikor Forray a pályára berohanva üvöltözött a játékvezetőkkel. Előtte kb. kettő már kijárt volna neki... Sportszerűtlen nem volt, bár mindkét oldalon lehetett volna (Sulovic, Ivosev). A holt időről meg annyit, hogy a harmadik negyed végét jelző dudaszóval egyidőben két kézzel szegedi játékost löktek ki, minden következmény (bocsánat: Minár vállrándítás volt) nélkül. Az se zavarjon, hogy csapatod egy labdára sem nagyon tudta megközelíteni a SZEDEÁK-ot. Valószínűleg legalább annyi jv hibát fel tudnánk sorolni egy visszanézés során. A szegedi játékosok beszédéről annyit, hogy egyedül Juhosnak gurult el a gyógyszere a negyedik fault után, ami nem volt csoda, őt a játékvezetők gyakorlatilag kivették a játékból, a mérkőzés nagy részén nélküle kellett, hogy játsszon a csapat...

   
 • 21redmiller2017január04.23:14ÚjVálasz

  Rosszul kezdtük a meccset, futottunk az eredmény után...Kezdtük összeszedni magunkat, majd jött az x-faktor Tőzsér és minden szart befújt! Bennünket meg üthettek... Sulovics meg bemutathat nekünk, de semmit nem kap...
  Szünetben szokatlan sok időt voltak bent a sporik az öltözőben... 3. negyed elején megint bealudtunk... Holt időben megütik a játékosunkat, sima fault... Mi könnyen kapunk technikait, sportszerűtlent, az ő légiósaik végig pofáznak és még egy figyelmeztetés sincs.... Pongó Mátét az orruk előtt ütik el, de semmi...
  4 perccel a vége előtt meg gusztustalanul elkezdték szórni a hazaiakat faultokkal... Könyörgöm! Előtt e durvább dolgokat elengedtek!!! Persze nem nálunk, mert néha ha hozzáértünk szegedihez, már az fault volt...

  Második félidei teljesítményünk alapján nem érdemeltünk győzelmet! Viszont az szégyen, hogy a meccsre egy alkalmas, tökös bírót sem tudtak küldeni... a három bíró a hasonló szitukat 6 féle képen ítélte meg! Egy hülye van, megértem, de hogy egy nagyon hülye - Tőzsér - mellett két töketlen hülye van, azt nem!

  Kívánom, hogy ez a hármas SENKINEK ne vezessen meccset!!!!

   
 • 20TheTransporter2017január04.22:33ÚjVálasz
  Idézet: Basketball1993
  Sopron már most is sajnálja Bán Tibit! Csak ezt is lasz**ja az a bizonyos "sikeredző"
  ...

  Nézd a jó oldalát: Tibinek biztos hogy jobb Szegeden. + Lakosa sem olyan tré játékos.

   
 • 19TheTransporter2017január04.22:29ÚjVálasz
  Idézet: Bridzs
  Gratulálok a Szegednek, 4 emberrel többen voltak ( a 3 jómadár és Miska bá)!!!! Bár leszögezem nem játszottunk jól, így meg pláne semmi esélyünk nem volt.
  ...

  Maximális egyetértés, jó komment.

   
 • 18Bridzs2017január04.22:23ÚjVálasz

  Gratulálok a Szegednek, 4 emberrel többen voltak ( a 3 jómadár és Miska bá)!!!! Bár leszögezem nem játszottunk jól, így meg pláne semmi esélyünk nem volt.
  Forrayt már az első negyedben figyelmeztetik, a végig pofázó szegedi játékosok pedig semmit nem kapnak...... A kompenzálás megvolt a végén, nevetséges. Miska báék tavaly és idén is elcsalták a Szegeddel való mérkőzésünket!
  Hajrá Lilák!

   
 • 17Basketball19932017január04.22:13ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Nehéz úgy játszani ha soroznak közben a sporik.. a játékosok is emberek.. A végén a mi javunkra kompenzáltak mikor már eldőlt a meccs. Ez undorító számomra. Akkor legyenek végig szemetek.
  ...

  Sopron már most is sajnálja Bán Tibit! Csak ezt is lasz**ja az a bizonyos "sikeredző"

   
 • 16TheTransporter2017január04.22:07ÚjVálasz
  Idézet: szegedifun
  Remélem mindketten (hasonlóan) láttuk Csirics 5. faultját, meg a Juhos ellen befújt hibákat. Csirics leülése után legalább öt hasonló szituációban nem kapott lila mezes személyit.
  ...

  Nehéz úgy játszani ha soroznak közben a sporik.. a játékosok is emberek.. A végén a mi javunkra kompenzáltak mikor már eldőlt a meccs. Ez undorító számomra. Akkor legyenek végig szemetek.

  Bán Tibi tehetséges fiatal játékos, remélem idővel több labda lesz nála és pontokat is fog dobni. Jó csere, sajnálni fogja a Sopron hogy elengedte.

   
 • 15nota2017január04.21:48ÚjVálasz

  Na én meg nem mentem ki a meccsre! Forray nem tudom mit keres még mindig a padon, padokon, alkalmatlan rá. Na de ugye ő is a gittegylet tagja, még a válogatottaknál is szerepet kap, szóval neki mást szabad mint mondjuk Lazic-nak...
  Sajnálom a kecskeméti kosár szurkolókat hogy rájuk telepedett ez a bagázs ahogy a Szolnokra is, reméljük eljön majd az a változás ami kisöpri majd őket innen! Csak addigra megint veszítünk majd pár ezer szurkolót...

   
 • 14ingyom2017január04.21:29ÚjVálasz
  Idézet: Basketball1993
  Tudod, egy elkényeztetett gyerek nagyon szeretett volna híres játékossá válni egy legendás magyar faluban.
  ...

  Hát ez nagyon találó komment!!!!!:-))))))))

   
 • 13Gullit2017január04.21:25ÚjVálasz

  A játékvezetés - mindkét fél számára - borzalmas és siralmas volt. Ha jól számoltam a táblán, a két csapatnak összesen úgy 50 faultot fújtak be. Össze vissza sípoltak és ítélkeztek. Ennek ellenére a Szeged jobb volt, végig vezetve nyerte a meccset. megjegyzem, Forray "mester" mellett ez az Ivosev is egy elég nagy görény. Bán Tiborról pedig annyit, roppant szimpatikus hozzáállással és nagy szívvel játszott! Ilyen lelkesedést, hajtást és bizonyítási szándékot Lakosától sohasem láttam. Unottan, kedvtelenül, beleszarva az egészbe játszott. Remélem ez a Bán gyerek élni fog a Lazics által felkínált lehetőséggel. A csapatnak is jól jönne, hiszen vékony a kispad. Lilov, Sulovics és Boltics voltak ma a vezérek, de minden pályára lépő szegedi nagyon akarta ezt a győzelmet. Remélem maradt a fiúnak ereje szombatra, a Szolnok ellen. Hajrá Szedeák!

   
 • 12szegedifun2017január04.21:16ÚjVálasz
  Idézet: TheTransporter
  Örülj a győzelemnek! Ha tisztességesen fújnak a kevésbé tisztelt sporik lehet hogy akkor is ez az eredmény.. Jvk alkalmatlanok voltak sajnos..mint mindig..
  ...

  Remélem mindketten (hasonlóan) láttuk Csirics 5. faultját, meg a Juhos ellen befújt hibákat. Csirics leülése után legalább öt hasonló szituációban nem kapott lila mezes személyit. Örülök a győzelemnek, viszont bosszant az a színvonal, ami a játékvezetést jellemzi. Kompenzálás messze nem volt, össze-vissza fújtak, az tény. Forray kétszer került olyan szituációba Tőzsérnél, ami Lazic esetén biztosan technikait ért volna, minősíthetetlenül beszélt a komisszárral következmény nélkül, csak akkor kapott technikait, amikor a pálya közepén artikulátlanul üvöltött a játékvezetőkkel... Félidőben előadást tartani a játékvezetőknek és a komisszárnak... Ez a viselkedés - nem csak a mai meccs alapján - nem való kosárlabda pályára. Nem hiszem, hogy neki az ellenfél játékosával kell szópárbajt vívni, intelligens edző nem veszi fel a kesztyűt... Ivosev és Sulovic rendesen lerendezték egymással "mediterráni" módra... A mérkőzés a pályán dőlt el, - egyszer sem vezetett a KTE - talán nagyobb szívvel kompenzálták a mieink az ellenfél bővebb rotációját. Szerencsére Hegedűs keveset töltött a pályán, eggyel kevesebb kintről veszélyes ember játszott az ellenfélnél...

   
 • 11szajkosaras2017január04.21:09ÚjVálasz

  Nem leszek népszerű ezzel a kecskemétiek szemében, és előre leszögezném, hogy ez nem ellenetek vagy a csapatotok ellen irányul, de: Forray az egyik legunszimpatikusabb edző a mezőnyben. (És ezzel még finoman fogalmaztam.)

   
 • 10TheTransporter2017január04.20:53ÚjVálasz
  Idézet: szegedifun
  A hivatalos videoelemzésben remélem arra is figyelnek, hogy Forray a 3.
  ...

  Örülj a győzelemnek! Ha tisztességesen fújnak a kevésbé tisztelt sporik lehet hogy akkor is ez az eredmény.. Jvk alkalmatlanok voltak sajnos..mint mindig..Hiányzott a következetes fújás és undorító volt a végén a kompenzálás. Faidt figyelmeztette Fofót hogy tekót fog kapni ha dumál, melyet a végén számon kértem, azt mondta azt mutatta hogy időt kérünk.Undorító! Kell a videó elemzés, kapja meg mind a 3 f*sz azt ami jár nekik.Ez a fajta hozzáállás nem korrekt, nem sportszerű. Változás kellene sürgősen a szövetségben is.Jót tenne a vérfrissítés! Egy két embernek lejárt az ideje régen. Gratulálok a győztesnek.

   
 • 9Basketball19932017január04.20:45ÚjVálasz
  Idézet: ingyom
  Grat a Szegednek,különleges öröm volt látni,higy az első meccsén szegedi színekben ,Sopronból érkező Bán több,mint 20 perc játékidőt kapott.
  ...

  Tudod, egy elkényeztetett gyerek nagyon szeretett volna híres játékossá válni egy legendás magyar faluban. Pechjére az akkori legjobb magyar kosárlabdaedző ott dolgozott és nem látott semmi fantáziát a srácban. Mivel jó háttérrel rendelkezett, edző azért lehetett belőle. Aztán edzőként is el kellett hagynia szeretett faluját. Azóta bolyong az országban, hol itt - hol ott tűnik fel. Egy dolgot viszont megígért magának: ahol ő az edző, ott soha nem fejlődhet egy magyar gyerek se igazi játékossá. ------Hajrá Bán Tibi! Mutasd meg mit érsz. És kösz Nikola, hogy te megadod a lehetőséget.

   
 • 8TheTransporter2017január04.20:38ÚjVálasz
  Idézet: john_stockton
  Grat Szegedre, remélem szombaton is nyertek. Hihetetlen ez a Forray... Akkor sem tud nyilatkozni, ha nyernek, meg akkor sem, ha veszítenek :D
  ...

  Láttad a meccset?

   
 • 7szegedifun2017január04.20:37ÚjVálasz

  A hivatalos videoelemzésben remélem arra is figyelnek, hogy Forray a 3. negyed egyik időkérésénél hogyan kommunikált Faidt Mihállyal, a játékvezetők miért nem vették észre, és a JB Elnök ezt miért hagyta szó nélkül... A fault határok is érdekesen változtak... A kupareményekről meg annyit, hogy egy sérülésekkel, betegségekkel sújtott csapatnak még a kupadöntő hiányzik, pont...

   
 • 6john_stockton2017január04.20:34ÚjVálasz

  Grat Szegedre, remélem szombaton is nyertek. Hihetetlen ez a Forray... Akkor sem tud nyilatkozni, ha nyernek, meg akkor sem, ha veszítenek :D

   
 • 5ingyom2017január04.20:22ÚjVálasz

  Grat a Szegednek,különleges öröm volt látni,higy az első meccsén szegedi színekben ,Sopronból érkező Bán több,mint 20 perc játékidőt kapott.Nem túlzás azt mondani,hogy többet,mint Sopronban az egész szezonban.Azért az viszont szomorúsággal tölt el,hogy egy magyar edzőnél egy tehetséges fiatal nem tud annyi lehetőséghez jutni,mint egy külföldinél!!!!A jövőre nézve ez sajnos tragikus!

   
 • 4TheTransporter2017január04.20:22ÚjVálasz
  Idézet: tortajanos
  Idő/Pont grafikon


  ...

  Fasza a grafikon Jani!

   
 • 3heindrich2017január04.20:15ÚjVálasz

  A szolnoki remények is életben maradtak.... Nem kell ivkovics!!

   
 • 2milos372017január04.20:12ÚjVálasz

  Grat Szegedre!

   
 • 1tortajanos2017január04.20:04ÚjVálasz

  Idő/Pont grafikon

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!